|
Post by Donald Trump on Apr 30, 2020 22:04:22 GMT 1
Przecież mój post o poświęceniu 1 osoby, aby 15 poczuło ulgę, to był zwykły bait xD Czy Ty tutaj próbujesz zgrywać bohatera po kilku postach? Jeszcze to oskarżanie Sashy jest takim samym błędem jak oskarżanie ostatnio Madrisso, czyli obecnie najczystszego i najaktywniejszego gracza. Jak dla mnie to Ty powinieneś polecieć za te swoje typy, bo w przyszłości będziesz tylko miastu przeszkadzał tymi nieprzemyślanymi pomysłami.Na Trumpa glosowalem przez ten post bo nieidentyfikuje sie z miastem. Niewinny by napisal bedziesz nam tylko przeszkadzal tymi nieprzemyslanymi pomyslami. Do tego bardzo wczesnie pisal ze Sasha jest najczystsza a to mafia szuka przyjaciol i latwiej moze uniewinnic albo uniewinnia swojego zeby bronic kolegi albo szuka wsparcia u kogos o kim wie ze niewinny. Takie szybkie bronienie kogos mi sie nie podoba. To ze tyle osob o mnie pisze ze niewinny tez wcale mi sie nie do konca podoba ale przynajmniej dluzej pogram bo raczej mafia takiego kogos nie morduje a na lincz sie nie zanosi. Argumentem jest to, że napisałem, że będziesz tylko miastu przeszkadzał tymi nieprzemyślanymi pomysłami zamiast bedziesz nam tylko przeszkadzal tymi nieprzemyslanymi pomyslami? Jakim cudem Ty z tego rozwinąłeś, że tym postem nie identyfikuję sie z miastem? Ciebie należy wykasować bo będziesz tylko miastu przeszkadzał tymi nieprzemyślanymi postami
|
|
|
Post by Donald Trump on Apr 30, 2020 22:11:22 GMT 1
Kierując się emocjami najchętniej wyjebał bym Puyola. Kierując się tym co pisałem wcześniej Jarolina. Kierując się przeczuciem Sędzię. Mam jeszcze chwilkę i muszę pomyśleć, którego wilka chce dzisiaj nakarmić xD
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 30, 2020 22:12:21 GMT 1
Na Trumpa glosowalem przez ten post bo nieidentyfikuje sie z miastem. Niewinny by napisal bedziesz nam tylko przeszkadzal tymi nieprzemyslanymi pomyslami. Do tego bardzo wczesnie pisal ze Sasha jest najczystsza a to mafia szuka przyjaciol i latwiej moze uniewinnic albo uniewinnia swojego zeby bronic kolegi albo szuka wsparcia u kogos o kim wie ze niewinny. Takie szybkie bronienie kogos mi sie nie podoba. To ze tyle osob o mnie pisze ze niewinny tez wcale mi sie nie do konca podoba ale przynajmniej dluzej pogram bo raczej mafia takiego kogos nie morduje a na lincz sie nie zanosi. Argumentem jest to, że napisałem, że będziesz tylko miastu przeszkadzał tymi nieprzemyślanymi pomysłami zamiast bedziesz nam tylko przeszkadzal tymi nieprzemyslanymi pomyslami? Jakim cudem Ty z tego rozwinąłeś, że tym postem nie identyfikuję sie z miastem? Ciebie należy wykasować bo będziesz tylko miastu przeszkadzał tymi nieprzemyślanymi postami Takie formulowanie mysli to domena slabych mafiozow jak gralem dawno temu to kilku sie na tym wkopalo. Dla mnie jestes do zlinczowania a to ze teraz powtarzasz to sformulowanie zeby pokazac ze masz w dupie oskarzenia i to nie byla wpadka tylko tak masz nie zmienia mojego pogladu.
|
|
|
Post by Donald Trump on Apr 30, 2020 22:14:06 GMT 1
Dobra kurwa, zamilcz pajacu. Ja nawet nie wchodzę w dyskusję z takimi debilami jak Ty, bo albo jesteś w mafii, albo jesteś kurwa nieprzydatny miastu, po tym jak pokazałeś jak wyciągasz wnioski. Gdzie Ty kurwą w tą mafię grałeś?? Na kurniku?
|
|
|
Post by Donald Trump on Apr 30, 2020 22:15:05 GMT 1
Sorki za przekleństwa, chciałem sobie poprzeklinać, jestem u teściów xD już mi lepiej...
|
|
|
Post by Sasha Strunin on Apr 30, 2020 22:15:33 GMT 1
Trump, bez wyzywania i frustracji.
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 30, 2020 22:16:15 GMT 1
Dobra kurwa, zamilcz pajacu. Ja nawet nie wchodzę w dyskusję z takimi debilami jak Ty, bo albo jesteś w mafii, albo jesteś kurwa nieprzydatny miastu, po tym jak pokazałeś jak wyciągasz wnioski. Gdzie Ty kurwą w tą mafię grałeś?? Na kurniku? Spierdalaj nie bede z toba gadal jak masz mnie obrazac. I nie moge napisac gdzie gralem bo do czwartego linczu jest zakaz.
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
Marek Sierocki przedstawia: I Love Polska!
|
Post by Marek Sierocki on Apr 30, 2020 22:20:30 GMT 1
Trump chyba się kreuje teraz
|
|
|
Post by Donald Trump on Apr 30, 2020 22:20:51 GMT 1
Dobra kurwa, zamilcz pajacu. Ja nawet nie wchodzę w dyskusję z takimi debilami jak Ty, bo albo jesteś w mafii, albo jesteś kurwa nieprzydatny miastu, po tym jak pokazałeś jak wyciągasz wnioski. Gdzie Ty kurwą w tą mafię grałeś?? Na kurniku? Spierdalaj nie bede z toba gadal jak masz mnie obrazac. I nie moge napisac gdzie gralem bo do czwartego linczu jest zakaz. Okej, ale na pewno nie tutaj, jeżeli taki wniosek wyciągnąłeś. Ja akurat prawie zawsze tak piszę, bo uważam, że to raczej mafioza będzie się pilnował, aby pisać dokładnie tak, że on jakby przypisuję się w tej dobrej grupie. A ja nie muszę, ja wolę mieć wyjebane i po prostu uważam za zbyt oczywiste, pisanie w ten sposób
|
|
|
Post by Donald Trump on Apr 30, 2020 22:22:31 GMT 1
Trump chyba się kreuje teraz Masz rację, odjebałem teatrzyk, aby porozmawiać z Puyolem. Dobre oko obserwatora
|
|
|
Post by Antura on Apr 30, 2020 22:23:25 GMT 1
LINCZ 2 DNIA: PIŁKARSKI SĘDZIA, winny!
9 głosów: Piłkarski Sędzia - Davd Jarolim, Dutch van der Line, Jesieniara, Kazimierz Pawlak, Marek Sierocki, Morgan Freeman, sashastrunin, SmutekDepresjaNiepewność, Szlachcic
2 głosy: Davd Jarolim - donaldtrump, Mieszko Jesieniara - Carles Puyol, Piłkarski Sędzia Szlachcic - Marek Grechuta, życiowaporażka
BRAK TESTAMENTU DENATA
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 30, 2020 22:23:38 GMT 1
Spierdalaj nie bede z toba gadal jak masz mnie obrazac. I nie moge napisac gdzie gralem bo do czwartego linczu jest zakaz. Okej, ale na pewno nie tutaj, jeżeli taki wniosek wyciągnąłeś. Ja akurat prawie zawsze tak piszę, bo uważam, że to raczej mafioza będzie się pilnował, aby pisać dokładnie tak, że on jakby przypisuję się w tej dobrej grupie. A ja nie muszę, ja wolę mieć wyjebane i po prostu uważam za zbyt oczywiste, pisanie w ten sposób Czytales moje posty wogle? Pisalem juz ze na kreacje nigdy nie gralem. Poza tym czy ty sugerujesz ze jak kogos zbluzgam to bede niewinny?
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on Apr 30, 2020 22:24:11 GMT 1
Wielki kryzys gospodarczy 1929–33!
|
|
|
Post by szlachcic on Apr 30, 2020 22:25:19 GMT 1
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 30, 2020 22:25:51 GMT 1
Jestem teraz najbardziej niewinna w mieście!
szlachcic, czy Ty masz rozum i godność człowiek?
|
|
|
Post by Morgan Freeman on Apr 30, 2020 22:26:52 GMT 1
MG, popraw ten lincz jakoś, bo bardzo brzydki XD
|
|
|
Post by szlachcic on Apr 30, 2020 22:27:01 GMT 1
Jesteś absolutnie nie najbardziej niewinna w mieście!
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on Apr 30, 2020 22:28:30 GMT 1
bęc, mówiłem, że to dobry głos idę spać z czystym sumieniem, dobranoc i do zobaczenia w następnym odcinku!
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 30, 2020 22:28:53 GMT 1
Jesteś absolutnie nie najbardziej niewinna w mieście!
Nic na mnie nie macie! Tyle mi możecie zrobić!
|
|
|
Post by szlachcic on Apr 30, 2020 22:29:50 GMT 1
Pamiętajmy, że Sedzia już się nie bronił i mógł chcieć wykonać manewr uniewinniający jesieniarę wskazując ją na pożarcie. Opcja pierwsza, Jesieniara winna. Opcja druga - Puyol rzeczywiście chciał uratować sędziego, jest winny. Opcja trzecia - robimy lincz na którymś z gości, co nie wyczuli ci się dzieje w mieście.
|
|