|
Post by Carles Puyol on Apr 30, 2020 22:30:20 GMT 1
Czemu niby ja? Jesieniara i Trump to sie zgadzam. Fajnie ze padl winny to zostalo jeszcze 3.
|
|
|
Post by Kazimierz Pawlak on Apr 30, 2020 22:30:41 GMT 1
Jeśli Sędzia winny:- Sierocki raczej niewinny - Szlachcic raczej niewinny - być może pozostała trójka w gronie Mieszko, Trump/Jarolim (raczej jeden z nich) + ktoś Na ten moment koloruję Sierockiego i Szlachcica na zielono. Jeszcze to potem - jeśli przeżyję noc - dokładnie przeanalizuję, czy to się na bank skleja, ale na ten moment chyba tak. Rolni pamiętajcie o testamentach.
|
|
|
Post by szlachcic on Apr 30, 2020 22:31:34 GMT 1
Puyol: Pamiętajmy, że Sedzia już się nie bronił i mógł chcieć wykonać manewr uniewinniający jesieniarę wskazując ją na pożarcie. Opcja pierwsza, Jesieniara winna. Opcja druga - Puyol rzeczywiście chciał uratować sędziego, jest winny. Opcja trzecia - robimy lincz na którymś z gości, co nie wyczuli ci się dzieje w mieście.
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 30, 2020 22:33:04 GMT 1
Szlachcic chyba jest niewinny bo glosowal w pierwszym linczu na Pilkarski Sedzia. Nie sadze zeby w pierwszym linczu gdzie nie bylo kontrkandydata walil w swojego. No chyba ze go zabezpieczyli dwoma glosami w kogos innego ale watpie i tak za duze ryzyko.
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 30, 2020 22:33:49 GMT 1
WIELKA JESIENIARA
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 30, 2020 22:34:47 GMT 1
Puyol: Pamiętajmy, że Sedzia już się nie bronił i mógł chcieć wykonać manewr uniewinniający jesieniarę wskazując ją na pożarcie. Opcja pierwsza, Jesieniara winna. Opcja druga - Puyol rzeczywiście chciał uratować sędziego, jest winny. Opcja trzecia - robimy lincz na którymś z gości, co nie wyczuli ci się dzieje w mieście. Ja uwazam ze w mafii jest Jesieniara. Nie probowalem ratowac Sedziego ale jak chcecie mnie zlinczowac to przeciez nie zabronie wam. Ale to byla by tylko strata linczu bo jestem niewinny. Uwazam ze trzeba zlinczowac Jesieniare albo Trumpa.
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
Marek Sierocki przedstawia: I Love Polska!
|
Post by Marek Sierocki on Apr 30, 2020 22:35:13 GMT 1
uff jednak super że mnie pawlak z nim zestawił
|
|
|
Post by szlachcic on Apr 30, 2020 22:35:21 GMT 1
Że niby co? Jeszcze większy SZLACHIC. MAGNAT!
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 30, 2020 22:35:30 GMT 1
Co jest w tobie takiego wielkiego niby przeciez ty tylko wkurzasz.
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 30, 2020 22:36:28 GMT 1
Jak to co, prowadzę nas do zwycięstwa.
Ponadto jako jedyny w mieście mam stuprocentową skuteczność. Jeden głos, jeden zabity mafioza.
Strzeż się, mafio!
|
|
|
Post by szlachcic on Apr 30, 2020 22:36:59 GMT 1
Dwa głosy na mafię, u mnie 200% skuteczności. A jak Cię jutro zlinczujemy, to nawet 300%
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 30, 2020 22:38:54 GMT 1
Pytanie do MG glosy sa wypisane chronologicznie czy jakos inaczej?
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
Marek Sierocki przedstawia: I Love Polska!
|
Post by Marek Sierocki on Apr 30, 2020 22:39:04 GMT 1
chłop se nie mógł poradzić z elekcją a mu jeszcze mafie wjebali, antura zastanów się
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 30, 2020 22:40:03 GMT 1
Dwa głosy na mafię, u mnie 200% skuteczności. A jak Cię jutro zlinczujemy, to nawet 300%
No ale zmarł tylko raz. ;] Czyli w tym sensie tylko 50% skuteczności.
Niewinni na 99%: Freeman, Sierocki i szlachcic Niewinni na 100%: Jesieniara i MG
|
|
|
Post by Antura on Apr 30, 2020 22:43:11 GMT 1
Pytanie do MG glosy sa wypisane chronologicznie czy jakos inaczej? Alfabetycznie
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 30, 2020 22:45:04 GMT 1
Pytanie do MG glosy sa wypisane chronologicznie czy jakos inaczej? Alfabetycznie Szkoda bo tak to nie da sie wywnioskowac kto kiedy wyslal glos i czy ktos tylko nie udawal ze go nie ma.
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 30, 2020 22:52:53 GMT 1
Ja też bym zabił ljoekelsoey. Mimo,że to będzie czysty strzał,ale lepiej nie doprowadzać do sytuacji kiedy tacy zawodnicy dochodzą daleko i mogą przegrać w meczówce edycję. A skąd wiesz, czy przypadkiem nie jest w mafii?
Może być w tej mafii, nie wykluczam tego właśnie. Kto pierwszy rozszyfrował Piłkarskiego Sędziego? No kto?
Odpowiedź poniżej!
|
|
|
Post by szlachcic on Apr 30, 2020 22:54:04 GMT 1
Jeśli Sędzia winny:- Sierocki raczej niewinny - Szlachcic raczej niewinny - być może pozostała trójka w gronie Mieszko, Trump/Jarolim (raczej jeden z nich) + ktoś Na ten moment koloruję Sierockiego i Szlachcica na zielono. Jeszcze to potem - jeśli przeżyję noc - dokładnie przeanalizuję, czy to się na bank skleja, ale na ten moment chyba tak. Rolni pamiętajcie o testamentach. Tymczasowo uniewinniłbym też Jarolima, był jedynym celem Sedziego zanim nie wyciągnął z kapelusza Jesieniarę (a ta wiadomo, jest prawdopodobnie winna) - o ile nie wolno mu wierzyć, tak raczej nie pisałby jedynie o koledze z mafii.
Może nie zielony Jarolim, ale na pewno nie czerwony.
Przyjrzałbym się też ekipie, która przystała na Sedziego jak już jego los był przesądzony (jakby Jesieniara jednak była niewinna).
No i pozostałe opcje które wypisałem.
|
|
|
Post by Donald Trump on Apr 30, 2020 22:57:53 GMT 1
Nie było mnie chyba od 17 do 23. Przyszedłem i na szybko przeczytałem 7 stron. Sędziego podejrzanego miałem już od wczoraj i na szybko czytałem jego posty. Tak samo przeczytałem posty Jarolina i raczej na mały plus... ale nie miałem czasu już kalkulować i dlatego głos na jarolina. Mimo, że nie jestem w 9 głosujących na Sędziego, to się cieszę...
bo jarolin dalej może być mafiozą, a 9 osób to dużo i to oznacza bardzo zgrane miasto lub, że świadomie jest tam mafia (raczej optuję za opcją drugą, ale i tak tego łatwo nie sprawdzmy)
|
|
|
Post by Carles Puyol on Apr 30, 2020 22:59:05 GMT 1
Przyjrzałbym się też ekipie, która przystała na Sedziego jak już jego los był przesądzony (jakby Jesieniara jednak była niewinna).
Tez sobie pomyslalem ze duzo glosow poszlo na Sedziego i w takim ukladzie mafia juz go pogrzebala i sie podczepila. Choc pewnie kto napisze ze tak twierdze bo sam nie glosowalem na winnego.
|
|