|
Post by Donald Trump on Apr 30, 2020 22:59:17 GMT 1
Może być w tej mafii, nie wykluczam tego właśnie. Kto pierwszy rozszyfrował Piłkarskiego Sędziego? No kto?
Akurat nie prawda, bo ja xD
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 30, 2020 22:59:23 GMT 1
Prawdopodobnie Jarolima bym odjebał w pierwszej kolejności oraz rozstrzygnął spór Jesieniara/Szlachcic z tym,że Szlachcic to raczej nawet na żółtą nie zasługuje.
Szanujmy się, winny i wymieniany w kontekście linczu Jarolim nie dałby jakiemuś Piłkarskiemu Sędziemu napisać czegoś takiego.
Czyli, tak jak pisałem, Jarolim niewinny.
Morgan Freeman - bardzo mało prawdopodobne, żeby mafia w takim linczu poszła dwójką w ljokelsoeya + przemawia za nim gra Marek Sierocki - pierwsza część j.w., choć gra gorsza Szlachcic - niewinny, walenie w swoich w tak szybkim pierwszym linczu jest nieprawdopodobne + z gry się też zazielenił dziś po początkowych wątpliwościach Carles Puyol - niewinny ktoś kto albo dawno nie grał, albo wcale nie grał, nie wierzę w taką genialną kreację
Mafio, idziemy po Was!
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 30, 2020 23:01:21 GMT 1
Miasto pod komendą Puyola, Trumpa i szlachcica. To musi jebnąć.
|
|
|
Post by Donald Trump on Apr 30, 2020 23:02:29 GMT 1
Jakbym miał mówić to z głosowań do przeanalizowania na mafiozę jest Marek Grechuta... z gry pamiętam, że raczej też trącił mafią.
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 30, 2020 23:02:32 GMT 1
donaldtrump Dutch van der Line Kazimierz Pawlak Marek Grechuta Mieszko sashastrunin Smutek, Depresja, Niepewność życiowaporażka
tu jest pozostała trójka
|
|
|
Post by szlachcic on Apr 30, 2020 23:05:18 GMT 1
Nie mam dla Ciebie ni miłosierdzia ni żalu, nie ma we mnie bojaźni Bożej Jesieniaro! Nie pomogą Ci niewieście łzy i biadania, albowiem jestem niewzruszony niczym Herakles przedwieczny i nieczuły jak ten kamień przydrożny.
Oczywiście trzeba się będzie jeszcze zastanowić przed decyzją.
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 30, 2020 23:06:09 GMT 1
A teraz sobie poczytam co się działo przed linczem i kto chciał pomóc Piłkarskiemu Sędziemu, choćby delikatnie. )) Strzeżcie się )
|
|
|
Post by Antura on Apr 30, 2020 23:16:24 GMT 1
1 MORD: KAZIMIERZ PAWLAK
TESTAMENT DENATA:
|
|
|
Post by Donald Trump on Apr 30, 2020 23:19:53 GMT 1
Mój człowiek ;D
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 30, 2020 23:19:55 GMT 1
Eh, taki wybitny gracz, taka legenda, a taki fatalny testament. :/ Zawód.
|
|
|
Post by Donald Trump on Apr 30, 2020 23:21:25 GMT 1
Eh, taki wybitny gracz, taka legenda, a taki fatalny testament. :/ Zawód. Wymienił Grechutę, który jest w mafii, więc luz...resztę błędów można my wybaczyć
|
|
|
Post by szlachcic on Apr 30, 2020 23:23:11 GMT 1
Eh, taki wybitny gracz, taka legenda, a taki fatalny testament. :/ Zawód. Czy ja wiem
Co sądzicie o, Mieszku - pytanie do Trumpa i Jesieniary.
|
|
|
Post by Morgan Freeman on Apr 30, 2020 23:29:13 GMT 1
Żurasa trochę podejrzewałem tym razem, coś mi w nim nie do końca grało i akurat świetnie, że jeden klocek wypadł z możliwej mafijnej układanki (w moim testamencie był dokładnie zielono-czerwony) xd W sumie ma to spory sens, bo z Mieszkiem się niezbyt dodają. A Mieszko, Mieszko... czekam na ciebie jutro koleżko :>
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 30, 2020 23:31:27 GMT 1
No już pisalem dzisiaj o nim, ze na dziś dla mnie był nie do zabijania. Z gry nie mam do niego jakichś mega zastrzeżeń. Wchodzi w interakcje, wypowiada się na temat każdego i gra swobodnie. Teraz już na telefonie piszę, bo idę spać, wiec to tak w skrócie. Jutro pomyślę nad nim, bo intryguje mnie w jaki sposob Zuras połączył jego niewinność z moja winą.
|
|
|
Post by szlachcic on Apr 30, 2020 23:34:12 GMT 1
No już pisalem dzisiaj o nim, ze na dziś dla mnie był nie do zabijania. Z gry nie mam do niego jakichś mega zastrzeżeń. Wchodzi w interakcje, wypowiada się na temat każdego i gra swobodnie. Teraz już na telefonie piszę, bo idę spać, wiec to tak w skrócie. Jutro pomyślę nad nim, bo intryguje mnie w jaki sposob Zuras połączył jego niewinność z moja winą. Mam dokładnie takie samo wrażenie! Miło spotkać kogoś kto podziela mój tok myślenia.
Dlatego jutro Jesieniara, a jeśli niewinna to Mieszko.
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 30, 2020 23:35:59 GMT 1
Nie.
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
Marek Sierocki przedstawia: I Love Polska!
|
Post by Marek Sierocki on Apr 30, 2020 23:36:18 GMT 1
A ja myślę że ten mord może nam nawet coś wskazywać
|
|
|
Post by Morgan Freeman on Apr 30, 2020 23:38:00 GMT 1
Szlachic, za co podejrzewasz Jesieniarę?
|
|
|
Post by szlachcic on Apr 30, 2020 23:38:10 GMT 1
Spontaniczna masówka na Jesieniarze?
|
|
|
Post by szlachcic on Apr 30, 2020 23:44:24 GMT 1
Mam wrażenie, że mafia poświęciła Sedziego kiedy było już jasne, że leci. Przeglądając posty Sędziego widzimy, że nie wykluczał pójście w Jesieniarę, ale uniewinniał mnie. Wkopał się w moich oczach tą opinią, jednocześnie pogrążając Jesieniarę - miał za dużą wiedzę. Uniewinniał mnie bo wiedział że jestem niewinny, ale co do Jesieniary już nie mógł być taki pewny - wiedząc że gdyby odpadła miałby w papierach że ją uniewinnia. I tak nie chciał dzielić się swoją opinia na jej temat.
Kiedy jednak wiadomo było, że wajcha przesunięta Sędzia nagle napisał dwa posty - już nie atakujące Jarolima którego wcześniej atakował - a własnie czepiające się Jesieniary. Czemu miało to służyć?
Dla mnie mocno to śmierdzi. Oczywiście wiem, że zdychający mafioso mógł pisać głupoty ale napisał tylko dwa posty i nie wspomniał o nikim innym niż o Jesieniarze.
|
|