|
Post by Jesieniara on Apr 30, 2020 23:50:10 GMT 1
Temu, ze nagle ubyło chętnych na głosowanie na Jarolima i stałem się wg Sędziego głównym kontrkandydatem.
Serio, szlachcicu, przestań szukać czegoś, czego nie ma. Jestem niewinny.
Powiedz co sądzisz o Mieszku.
|
|
|
Post by szlachcic on Apr 30, 2020 23:54:59 GMT 1
Własnie w tym cała zagwozdka, że jedyną osobą mówiącą o tobie był Puyol. Czy to wystarczyło, żeby przeważyć szalę Jesieniara vs Jarolim? Nie klei mi się to. O Mieszku mogę napisać to co napisała osoba, której zdanie bardzo szanuję i podzielam: Z gry nie mam do niego jakichś mega zastrzeżeń. Wchodzi w interakcje, wypowiada się na temat każdego i gra swobodnie. Ale z kolei nie jestem na tyle przekonany o mojej nieomylności, dlatego przyjmuję zdanie Żurasa i jestem w stanie postawić go przeciw Tobie.
|
|
|
Post by szlachcic on May 1, 2020 0:04:07 GMT 1
Ale muszę oczywiście jeszcze posłuchać co ma do powiedzenia Mieszko. Niech przedstawi swoje zdanie, Alea iacta est! Musi się bronić, zobaczymy czy potrafi.
|
|
|
Post by szlachcic on May 1, 2020 0:06:27 GMT 1
A ja myślę że ten mord może nam nawet coś wskazywać Czekam z ręką w gaciach na puentę.
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 1, 2020 2:19:15 GMT 1
Jeśli Sędzia winny:- być może pozostała trójka w gronie Mieszko, Trump/Jarolim (raczej jeden z nich) + ktoś Sędzia bezczelnie kłamie na temat mojej gry, bez sensu te twoje powiązania xD Jarolim niewinny.
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 1, 2020 2:19:59 GMT 1
Widzicie? Jesieniara jedyne co potrafi, to obrażać i nie znać się na matematyce. Smutek, Depresja, Niepewność winny
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 1, 2020 2:21:20 GMT 1
Teraz jestem przy kompie wiec bedzie mi wygodniej pisac i czytac to zaraz nadrobie to co pisaliscie i tez napisze kilka rzeczy ktorych nie chcialem cytowac z telefonu. Carles Puyol winny lub do odjebania tak czy siak.
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 1, 2020 2:24:48 GMT 1
@jesienaria Według mnie to byś robiła wszystko by ich wrzucić na świecznik, a tym czasem odstawiasz, bo inni o nich nie wspomnieli? Nie podoba mi się to i to mocno. Jesieniera raczej niewinna.
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 1, 2020 2:29:07 GMT 1
To co, półtajne między Sędzia i Jesieniarą? Będę musiał rzucić monetą, ale i tak warto Smutek, Depresja, Niepewność - winny jak cholera.
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 1, 2020 2:50:36 GMT 1
Mam wrażenie, że mafia poświęciła Sedziego kiedy było już jasne, że leci. Przeglądając posty Sędziego widzimy, że nie wykluczał pójście w Jesieniarę, ale uniewinniał mnie. Wkopał się w moich oczach tą opinią, jednocześnie pogrążając Jesieniarę - miał za dużą wiedzę. Uniewinniał mnie bo wiedział że jestem niewinny, ale co do Jesieniary już nie mógł być taki pewny - wiedząc że gdyby odpadła miałby w papierach że ją uniewinnia. I tak nie chciał dzielić się swoją opinia na jej temat. Kiedy jednak wiadomo było, że wajcha przesunięta Sędzia nagle napisał dwa posty - już nie atakujące Jarolima którego wcześniej atakował - a własnie czepiające się Jesieniary. Czemu miało to służyć? Dla mnie mocno to śmierdzi. Oczywiście wiem, że zdychający mafioso mógł pisać głupoty ale napisał tylko dwa posty i nie wspomniał o nikim innym niż o Jesieniarze. Ja bym się jednak skupił na pierwszej części twojej wypowiedzi. Mafia poświęciła Sędziego, a wajchowym był SMUTEK, DEPRESJA, NIEPEWNOŚĆ
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 7:54:10 GMT 1
Coś mi zgrzyta w tym Freemanie cały czas. Logika i analiza podpowiada, że zarobiony-niewinny, no ale jakoś nie potrafię go w pełni uniewinnić. Mało go strasznie, mam wrażenie.
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
Marek Sierocki przedstawia: I Love Polska!
|
Post by Marek Sierocki on May 1, 2020 7:58:46 GMT 1
A ja myślę że ten mord może nam nawet coś wskazywać Czekam z ręką w gaciach na puentę. To jeszcze 2 lincze nie wyciągniesz ręki z gaci
|
|
|
Post by Mieszko on May 1, 2020 8:05:37 GMT 1
Nie jestem w mafii, gram z doskoku, a dni się tak ułożyły, że nie mam czasu na więcej. Po wstaniu szybko zerknąłem w temat i kurwa, może nie gram jakoś wybitnie, ale to ile niezasłużonych pocisków dostaję to jakiś skandal, sądzę że mimo ograniczonego czasu dałem dobre typy do sprawdzenia i dobre uniewinnienia, a z czego ma wynikać moja mafijność to kurwa nie mam pojęcia. Teraz mnie czeka kilkugodzinna podróż autem nad jezioro, więc będę w temacie gdzieś po godzinie 14, wtedy sobie dokładnie podyskutujemy o tym kto jest w mafii, a kto nie i brawo za odstrzelenie Sędziego.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 8:16:50 GMT 1
Jarolim Trump jesieniara Smutek itp.
Co myślicie w tym momencie o mafijności życiowej porażki?
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on May 1, 2020 8:31:06 GMT 1
Że wcale bym się nie zdziwił, gdyby był w mafii. Nie kojarzę jego postów na temat gry, poza tymi, w którym broni Jesieniary, teraz mi się nie chce przeglądać.
Ale zrobię to dla Ciebie, Sashka, jeśli tylko chcesz ;>
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on May 1, 2020 8:31:25 GMT 1
Marek Grechuta nie uczy, ale bawi
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 8:32:03 GMT 1
Chcę
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
Marek Sierocki przedstawia: I Love Polska!
|
Post by Marek Sierocki on May 1, 2020 8:42:17 GMT 1
Czemu nikt mnie o nic nie pyta?! 😡
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 8:44:40 GMT 1
Nie szkoda Ci nowej klawiatury na takie posty?
|
|
|
Post by David Jarolím on May 1, 2020 8:47:08 GMT 1
Prawdopodobnie Jarolima bym odjebał w pierwszej kolejności oraz rozstrzygnął spór Jesieniara/Szlachcic z tym,że Szlachcic to raczej nawet na żółtą nie zasługuje.
Szanujmy się, winny i wymieniany w kontekście linczu Jarolim nie dałby jakiemuś Piłkarskiemu Sędziemu napisać czegoś takiego.
Czyli, tak jak pisałem, Jarolim niewinny.
Proszę również zwrócić uwagę na to, że Sędzia atakował mnie gdy jeszcze jego pozycja nie była taka tragiczna. W dodatku atakował jawnie kłamiąc! To bez sensu. Mafiozi są przygotowani do ataków na współmafiozów.
|
|