|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 8:47:13 GMT 1
Nie jestem w mafii, gram z doskoku, a dni się tak ułożyły, że nie mam czasu na więcej. Po wstaniu szybko zerknąłem w temat i kurwa, może nie gram jakoś wybitnie, ale to ile niezasłużonych pocisków dostaję to jakiś skandal, sądzę że mimo ograniczonego czasu dałem dobre typy do sprawdzenia i dobre uniewinnienia, a z czego ma wynikać moja mafijność to kurwa nie mam pojęcia. Teraz mnie czeka kilkugodzinna podróż autem nad jezioro, więc będę w temacie gdzieś po godzinie 14, wtedy sobie dokładnie podyskutujemy o tym kto jest w mafii, a kto nie i brawo za odstrzelenie Sędziego. Mieszko, poproszę po 14 o info o tym, co byś zrobił. Narzekanie na miasto, które przed chwilą zabiło winnego, że Cię niesłusznie podejrzewa nic nam nie przyniesie. Jeśli jesteś niewinny, przydaj się. A jeśli jesteś w mafii, to sugeruję cieszyć się wyjazdem i zamknąć forum
|
|
|
Post by David Jarolím on May 1, 2020 8:48:50 GMT 1
Jarolim Trump jesieniara Smutek itp. Co myślicie w tym momencie o mafijności życiowej porażki? Moim zdaniem miał bardzo naturalną wymianę zdań, kłótnie, utarczkę z Donaldem Trumpem po linczu numer 1.
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 8:48:53 GMT 1
Jarolim Trump jesieniara Smutek itp. Co myślicie w tym momencie o mafijności życiowej porażki? Wstępnie go uniewinniłem, bo się prztykał z Trumpem przez 2 strony, co uznałem za miastowe, ale ponieważ później co do Trumpa zacząłem mieć wątpliwości, to Życiowej Porazki powinno się tyczyć to samo. Przeglądałem wczoraj jego posty i: - rzuca się w oczy, że pisze w jakiś dziwny, jakby sztuczny sposób. Tylko doszedłem do wniosku, że nie wynika to z mafijności (choć jej nie wyklucza), a ze stylu pisania w ogóle i może trochę wybranej kreacji. Widocznie "ten typ tak ma". - ogólnie nie miałem większych zastrzeżeń, gra mimo wszystko dość swobodnie, wchodzi w interakcje Niemniej jednak, jest jak najbardziej do sprawdzenia, tylko raczej nie dziś. Zostali ci gracze i wg mnie mafia tu siedzi:
donaldtrump ? Dutch van der Line Marek Grechuta
Mieszko sashastrunin Smutek, Depresja, Niepewność życiowaporażka ?
Mieszka bym wywalił, bo sobie go wczoraj całkiem dokładnie przewertowałem i gra naprawdę naturalnie - jest ostatnim z tego grona, na którego chciałbym dziś głosować. Przy Trumpie i Porażce stawiam znaki zapytania, bo pierwotnie ich uniewinniałem - muszę sobie ich poczytać, żeby wyrobić ostateczną opinię.
Zostają Smutek, Grechuta, Depresja i Sasha.
Grechuta wygląda z tego grona najlepiej, najrozsądniej, najbardziej miastowo, więc nie ruszałbym go dziś - ale zachowawczy sposób gry może też świadczyć o dobrej edycji w mafii.
O Tobie, sasha, nie mam zdania.
Dwaj pozostali są wkurwiający i przynajmniej jeden z nich wg mnie winny.
Muszę sobie dziś jeszcze poczytać i się zastanowić, ale wstępnie podpisałbym się pod tym, co napisał Grechuta i odjebał dziś Smutek, Depresja, Niepewność.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 8:51:18 GMT 1
Edytuj, bo coś znowu pojebałaś
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 8:52:40 GMT 1
Ogólnie, miło by było, gdyby Sierocki, Freeman i szlachcic się dziś wzięli do roboty.
Przez układ głosowań dostaliście na chwilę obecną spory mandat i dla ogarniętych niewinnych powinniście być w chwili obecnej trójką najbardziej czystych w mieście.
Jak mnie pyta o coś taka sasha, to niestety nie do końca jestem pewien, jakie ma intencje.
Więc apel do tej trójki, żebyście np. zrobili własną selekcję podobną do tej powyższej, wykonanej przeze mnie. Jestem ciekaw, co Wam wyjdzie.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 8:52:48 GMT 1
Jarolim Trump jesieniara Smutek itp. Co myślicie w tym momencie o mafijności życiowej porażki? Moim zdaniem miał bardzo naturalną wymianę zdań, kłótnie, utarczkę z Donaldem Trumpem po linczu numer 1. A Trump? Też niewinny Twoim zdaniem? To była utarczka dwóch niewinnych?
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on May 1, 2020 8:53:56 GMT 1
No to sobie przejrzałem, Życiowa Porażka dość często wspomina o tym, że ma małego penisa i nikt go w życiu nie zechce, zdecydowanie widać tutaj efekt działania mojej skromnej osoby. Powiedziałbym, że niewinny, ale chętnie się dowiem, czym go tak Pawlak wkurzył przed g1, że aż na niego zagłosował
@ŻyciowaPorażka tłumacz się
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 8:55:54 GMT 1
A jakichś winnych w ogóle widzisz?
|
|
|
Post by David Jarolím on May 1, 2020 8:56:50 GMT 1
Idk, Trump wydaje się być kimś lepszym, na wyższym poziomie. Mógł po prostu chcieć wykorzystać zakłopotanie i wzburzenie Życiowej Porażki. 50/50.
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on May 1, 2020 8:58:18 GMT 1
No widzę, gdzie mogą siedzieć
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 9:00:08 GMT 1
Pytanie do wszystkich: Kto jest waszym zdaniem lepszym graczem. Jeśli bierzemy pod uwagę wyłącznie skill:
Smutek itp. czy Życiowa Porażka?
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 9:00:14 GMT 1
Ok, przejrzałem na szybko Smutek, Depresja, Niepewność.
Jest absolutnie do odjebania w trybie natychmiastowym. Zerowa przydatność, która najpewniej świadczy po prostu o mafijności. Połowa z jego wszystkich postów (czyli wszystkie z wczoraj) to: z 1-2 pierdy na alibi w kierunku Sędziego, a cała reszta denne i miałkie podszczypywanie mnie i czepianie się o każdą pierdołę. Z nikim innym nawet nie wszedł w interakcję przez ten czas.
A JUŻ HITEM JEST TO, ŻE OSTATECZNIE ZAGŁOSOWAŁ NA SĘDZIEGO, A NIE NA MNIE.
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
Marek Sierocki przedstawia: I Love Polska!
|
Post by Marek Sierocki on May 1, 2020 9:01:10 GMT 1
Wy też trochę zluzujcie z pewnością, że 2 mafiozow nie mogłoby pójść w ljokelsoja, bo przyszło wam to ze zbyt dużą łatwością. W jakiś sposób może ten fakt mnie czy freemana oczyszczać, ale w żadnych 99% wbrew temu co było wczesniej pisane
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 9:01:13 GMT 1
Oczywiście Smutek jest lepszym graczem, ale gra z zaciągniętym ręcznym, bo jest w mafii.
Życiowa Porażka sprawia wrażenie jakiegoś średniaka, który na dodatek gra chyba trochę z doskoku. Teraz np. jakby w ogóle zapomniał, że toczy się jakaś edycja.
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on May 1, 2020 9:03:40 GMT 1
W sumie bawi takie jawne kłamanie xD
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 9:04:44 GMT 1
Kurwa jesieniara.
Sierocki, zgadzam się.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 9:13:29 GMT 1
Wild Guess - rozgrywka skończy się w poniedziałek
|
|
|
Post by Donald Trump on May 1, 2020 9:13:52 GMT 1
Teraz jeszcze nie mam aż tyle czasu, ale chciałbym wziąć w obronę Smutek, depresję, niepewność, gdyż jest coś w jego grze co mówi mi, że jest on niewinny (ale muszę to sprawdzi dokładnie). Oczywiście jest to tylko moja subiektywna ocena, ale może akurat moja analiza profilu tego gracza pokaże innym, że jest to gracz niewinny. Stay tuned
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 9:16:29 GMT 1
Trump, a co powiesz o życiowej porażce?
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
Marek Sierocki przedstawia: I Love Polska!
|
Post by Marek Sierocki on May 1, 2020 9:23:41 GMT 1
Mi ten smutek podpadł takim brakiem feelingu gry, miałem wrażenie że istotne są dla niego tematy, które ja mam totalnie gdzieś. Ważniejsze dla niego było wytykanie komuś niekonsekwencji niż analiza samego zachowania. Niekonskwencje i brak logiki mafia widzi tak samo jak każdy z nas, ale samo czucie sytuacji ma zupełnie inne i bardzo możliwe, że to może być ten przypadek. Jedynym czynnikiem uniewinniającym jaki w jego przypadku wychwyciłem jest dość szybkie podczepienie się pod lincz na Sędzi, mam wrazenie że mafia wolałaby z tym jeszcze chwilke poczekać. Chociaż później dalej rozpatrywał Jesieniare i gdyby ten front miał większe poparcie to myślę że bez problemu by przeskoczył. Dla mnie topka podejrzanych.
Porażka Życiowa mam wrażenie że dokonał naturalnego meltdownu i wkurwiania podczas głupiej dywagacji z Trumpem. Od tamtego momentu dla mnie bardziej niewinny niż winny, choć jak najbardziej do obserwacji.
Poziomów osób kryjących się pod kreacjami nie będę porównywać bo mieliśmy o tym nie gadać
|
|