Marek Sierocki
Edycja#23
Marek Sierocki przedstawia: I Love Polska!
|
Post by Marek Sierocki on May 1, 2020 9:27:31 GMT 1
ktoś sugerował, że Smutek może być rolnym - dla mnie te dziury w jego postawie absolutnie nie wskazują na rolę miejską
|
|
|
Post by Donald Trump on May 1, 2020 9:35:54 GMT 1
Trump, a co powiesz o życiowej porażce? Powiem tak, że wkurwiają mnie panikarze w tej grze jak Puyol czy Porażka... zawsze tak było, jest i będzie. Dotkniesz takiego postem "lekko mi śmierdzi ten Puyol" a ten wyskoczy jak poparzony i pierdoli " Jestem niewinny" (A co innego masz powiedzieć?)... to jest strasznie wkurzające... mimo wszystko patrząc na poprzednie edycje w większości tacy gracze byli w mieście, po za kilkoma wyjątkami.
|
|
|
Post by Donald Trump on May 1, 2020 9:36:37 GMT 1
Gdzieś czytałem, że Sierocki niby niewinny... może mi ktoś bardziej wyjaśnić skąd się to wzięło?
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 9:38:38 GMT 1
Pierwszy lincz i głos na ljokelsoya
|
|
|
Post by Donald Trump on May 1, 2020 9:40:49 GMT 1
To absolutnie nie kupuję uniewinniania go na tej podstawie.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 9:50:40 GMT 1
Dobra: Wychodzę od testamentu Żurasa, ale nie zamierzam uniewinniać Freemana - totalnie mógłby razem z innym mafiozą zlinczować skoczka w dniu pierwszym. Zgadzam się z założeniem, że w parze Jarolim-Trump jest mafia. Moim zdaniem jest to Trump. Na razie pozwolę sobie zachować dla siebie wyjaśnienie dlaczego, bo i tak dzisiaj nie leci. Jednak wcale nie jestem pewien, 60% że Trump, 45% na Jarolima, 5% że dwóch niewinnych David Jarolim/Donald Trump Wśród pozostałych graczy chciałbym zazielenić Jesieniarę. Moim zdaniem gra bardzo naturalnie, trzeba byłoby mieć za dużo jaj, żeby robić to wszystko. "nie mam przemyśleń", "nie głosowałam". To prowokowanie słabszych graczy. Zielona. Pozostałych układam w tej kolejności: Mieszko - czekam jeszcze, co napisze po 14, jak już dojedzie nad jezioro, ale raczej po prostu mafia. Smutek itp. - generalnie to, co napisał sierocki, tak jakby przekazał moje myśli. Poza tym zgadzam się też z postem Jesieniary. Mi ten smutek podpadł takim brakiem feelingu gry, miałem wrażenie że istotne są dla niego tematy, które ja mam totalnie gdzieś. Ważniejsze dla niego było wytykanie komuś niekonsekwencji niż analiza samego zachowania. Niekonskwencje i brak logiki mafia widzi tak samo jak każdy z nas, ale samo czucie sytuacji ma zupełnie inne i bardzo możliwe, że to może być ten przypadek. Jedynym czynnikiem uniewinniającym jaki w jego przypadku wychwyciłem jest dość szybkie podczepienie się pod lincz na Sędzi, mam wrazenie że mafia wolałaby z tym jeszcze chwilke poczekać. Chociaż później dalej rozpatrywał Jesieniare i gdyby ten front miał większe poparcie to myślę że bez problemu by przeskoczył. Dla mnie topka podejrzanych. Porażka Życiowa mam wrażenie że dokonał naturalnego meltdownu i wkurwiania podczas głupiej dywagacji z Trumpem. Od tamtego momentu dla mnie bardziej niewinny niż winny, choć jak najbardziej do obserwacji. Poziomów osób kryjących się pod kreacjami nie będę porównywać bo mieliśmy o tym nie gadać życiowaporażka - Jeśli trump w mafii to on niewinny, ich kłótnia, z 14 i 15 (?) strony nie mogła być ustawką dwóch mafii, po prostu w to nie wierzę. Marek Grechuta - moim zdaniem niewinny, gra naturalnie, jeśli okaże się, że wśród powyższych graczy nie znajdziemy czerwonego, to można go zlinczować. Morgan Freeman - w skali całej gry, zarówno mikro (jego posty i to, co się wokół niego dzieje) jak i makro (kwestie tego, jaki jest przebieg całej rozgrywki) jest po prostu niewinny, więc na 99%. Ale ten typ nigdy nie będzie na 100% Generalnie, o ile nie okaże się, że detektyw sprawdził opryszka wśród uniewinnionych, lub jeśli nie wyjdzie, że Freeman ma mnie po cichu za oc, to rozgrywka już jest wygrana. Ale nie sądzę, żeby któreś z tych założeń było prawdziwe.
|
|
|
Post by Donald Trump on May 1, 2020 10:04:11 GMT 1
Ktoś mógłby mi bardziej wyjaśnić dlaczego istnieje założenie, że w mafii jestem ja albo Jarolin? Jakie są ku temu podstawy? Bo owszem, jesteśmy wrzuceni jakby po 2 przeciwległych stronach, ale na jakiej zasadzie jest to zrobione?
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 10:05:46 GMT 1
Wyszłam na spacer, poszukaj w postach Pawlaka
|
|
|
Post by David Jarolím on May 1, 2020 10:06:29 GMT 1
Ale to założenie Pawlaka było nielogiczne co już dawno wykazałem.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 10:12:52 GMT 1
Pokażpost, w którym to wykazałeś
|
|
|
Post by Donald Trump on May 1, 2020 10:14:43 GMT 1
Ja również się z tym zgadzam. Nasz konflikt w żaden sposób nie był aż tak bardzo zaogniony, aby wrzucać Nas dwóch do innych worków. Mój główny argument przeciwko Dawidowi jest z pierwszego dnia gry i dotyczy jednego postu, który mi się bardzo nie podobał, ale takie moje spostrzeżenie mogłoby być po prostu opinią miastowego o miastowym.
Wczoraj tak jak wspomniałem, nie miałem czasu przed linczem, aby na spokojnie przeanalizować jeszcze raz profil Dawida, ale na pewno u mnie zyskał... Nie będę wchodził w wykreowany i sztucznie utrzymywany przez miasto mój konflikt z Dawidem, aby na tej przesłance sprawdzać kto z Naszej dwójki jest winny, bo nie czuję, aż takiej pewności co do winy Dawida jak wcześniej... a na pewno mam ciekawsze i pewniejsze typy niż on na ten moment.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 10:16:42 GMT 1
Super Donald, to i tak temat nie na dziś. Walimy razem w Mieszka?
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 10:16:57 GMT 1
Super Donald, to i tak temat nie na dziś. Walimy razem w Mieszka?
|
|
|
Post by Donald Trump on May 1, 2020 10:18:52 GMT 1
Super Donald, to i tak temat nie na dziś. Walimy razem w Mieszka? Nie rozważałem osoby Mieszka (jeszcze) Ja zdecydowanie bardziej jestem za rozważeniem Smutek czy Grechuta i udowodnieniem, że to Grechuta mafia, bo Smutek niewinny.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 10:22:59 GMT 1
Rozumiem, że do 14:00 rozważysz osobę Mieszka?
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 10:23:20 GMT 1
Ja również się z tym zgadzam. Nasz konflikt w żaden sposób nie był aż tak bardzo zaogniony, aby wrzucać Nas dwóch do innych worków. Mój główny argument przeciwko Dawidowi jest z pierwszego dnia gry i dotyczy jednego postu, który mi się bardzo nie podobał, ale takie moje spostrzeżenie mogłoby być po prostu opinią miastowego o miastowym.
A jest opinią ... o ...?
Ogólnie nie podoba mi się ostatnia twórczość Trumpa, za szybko go uniewinniłem. Zgadzam się w dużej mierze z tym, co napisała sashastrunin, z tym że ja nie mam przekonania co do Mieszka.
Tym ostatnim może być ktoś inny.
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on May 1, 2020 10:24:37 GMT 1
A ja, dość przewrotnie biorąc pod uwagę, że jestem na świeczniku, a typ mnie broni, proponowałbym dzisiaj Trumpa. Do Mieszka nie mam przekonania, na samego siebie z wiadomych względów głosować nie chcę
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on May 1, 2020 10:26:14 GMT 1
Szczególnie nie podoba mi się stawianie mnie w opozycji do Grechuty, bo zupełnie nic nas nie łączy poza kilkoma wymienionymi między sobą postami i nie mam pojęcia, skąd mu się to wzięło.
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 10:26:22 GMT 1
Masz ponad 10h na przekonanie nas, że nie warto na Ciebie głosować, Depresja. To mało promiastowe; zamiast chociaż spróbować wykazać swoją niewinność, na cały dzień przed linczem wskazywać sobie kontrkandydata.
Poza tym, chyba nie sądzisz, że uwzględnimy Twoje zdanie. : )))))))
|
|
|
Post by Donald Trump on May 1, 2020 10:27:41 GMT 1
A jest opinią ... o ...?
Ogólnie nie podoba mi się ostatnia twórczość Trumpa, za szybko go uniewinniłem. Zgadzam się w dużej mierze z tym, co napisała sashastrunin, z tym że ja nie mam przekonania co do Mieszka.
Tym ostatnim może być ktoś inny.
Miastowym o mafiozie lub mafiozie o miastowym lub mafiozie o mafiozie xD Ja nie mam pojęcia czy nie jest to opinia miastowego o mafiozie, ale nie wykluczam, że jest to opinia miastowego o miastowym. Czego tutaj nie rozumieć?
|
|