|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 10:28:30 GMT 1
Dopuszczasz możliwość, że Twoja opinia o Jarolimie jest opinią mafiozy o miastowym lub mafiozy o mafiozie?
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on May 1, 2020 10:28:39 GMT 1
Masz ponad 10h na przekonanie nas, że nie warto na Ciebie głosować, Depresja. To mało promiastowe; zamiast chociaż spróbować wykazać swoją niewinność, na cały dzień przed linczem wskazywać sobie kontrkandydata. Poza tym, chyba nie sądzisz, że uwzględnimy Twoje zdanie. : ))))))) To bait, nie?
|
|
|
Post by Donald Trump on May 1, 2020 10:29:06 GMT 1
Szczególnie nie podoba mi się stawianie mnie w opozycji do Grechuty, bo zupełnie nic nas nie łączy poza kilkoma wymienionymi między sobą postami i nie mam pojęcia, skąd mu się to wzięło. Grechuta na Ciebie poszedł po linczu na sędziego oraz w G1 poszliście w Szlachica, więc są jakieś przesłanki...
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 10:29:58 GMT 1
Masz ponad 10h na przekonanie nas, że nie warto na Ciebie głosować, Depresja. To mało promiastowe; zamiast chociaż spróbować wykazać swoją niewinność, na cały dzień przed linczem wskazywać sobie kontrkandydata. Poza tym, chyba nie sądzisz, że uwzględnimy Twoje zdanie. : ))))))) To bait, nie?
Baitem jest twoja gra i to wyjątkowo nędznym.
Strunin, co sądzisz o Dutchu? Wg mnie idealnie pasuje na tego ostatniego.
|
|
|
Post by Donald Trump on May 1, 2020 10:32:26 GMT 1
Dopuszczasz możliwość, że Twoja opinia o Jarolimie jest opinią mafiozy o miastowym lub mafiozy o mafiozie? Nie kurwa debilu xD to po prostu przykłady jakie relacje mogą być pomiędzy dwoma dowolnymi graczami. Piszę sobie to również dla prowokacji wszystkich tych, którzy na siłę muszą pisać, że są mieście...
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on May 1, 2020 10:33:39 GMT 1
Szczególnie nie podoba mi się stawianie mnie w opozycji do Grechuty, bo zupełnie nic nas nie łączy poza kilkoma wymienionymi między sobą postami i nie mam pojęcia, skąd mu się to wzięło. Grechuta na Ciebie poszedł po linczu na sędziego oraz w G1 poszliście w Szlachica, więc są jakieś przesłanki... W sumie mocno chujowe, skoro na tej podstawie chcesz udowadniać, że Grechuta jest winny jak ja jestem niewinny.
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 10:35:09 GMT 1
Dopuszczasz możliwość, że Twoja opinia o Jarolimie jest opinią mafiozy o miastowym lub mafiozy o mafiozie? Nie kurwa debilu xD to po prostu przykłady jakie relacje mogą być pomiędzy dwoma dowolnymi graczami. Piszę sobie to również dla prowokacji wszystkich tych, którzy na siłę muszą pisać, że są mieście...
Nie wyzywaj, mafiozo.
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on May 1, 2020 10:35:49 GMT 1
Mówiłem już raz i powiem po raz kolejny: spierdalaj.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 10:38:35 GMT 1
Z jakiegoś powodu uniewinnił go Pawlak, poza tym bronił niewinnego Puyola po mojej zaczepne na początku. Wrócę do tego jak będę w domu.
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 10:38:38 GMT 1
Nowatorska taktyka mafijnej obrony.
Zrozum, Smutek. Tego szturmu nie przetrzymacie.
|
|
|
Post by Donald Trump on May 1, 2020 10:41:23 GMT 1
Grechuta na Ciebie poszedł po linczu na sędziego oraz w G1 poszliście w Szlachica, więc są jakieś przesłanki... W sumie mocno chujowe, skoro na tej podstawie chcesz udowadniać, że Grechuta jest winny jak ja jestem niewinny. Nie chcę na tej podstawie osądzać Twojej winy/ braku winy. Chcę to osądzić na podstawie tego co Ty i Grechuta robiliście przed G2. Te rzeczy, które wymieniłem wyżej, są po prostu miłym dodatkiem, które jeszcze bardziej to potwierdza, ale nie jest głównym powodem
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on May 1, 2020 10:43:27 GMT 1
W sumie mocno chujowe, skoro na tej podstawie chcesz udowadniać, że Grechuta jest winny jak ja jestem niewinny. Nie chcę na tej podstawie osądzać Twojej winy/ braku winy. Chcę to osądzić na podstawie tego co Ty i Grechuta robiliście przed G2. Te rzeczy, które wymieniłem wyżej, są po prostu miłym dodatkiem, które jeszcze bardziej to potwierdza, ale nie jest głównym powodem Aha: Super Donald, to i tak temat nie na dziś. Walimy razem w Mieszka? Nie rozważałem osoby Mieszka (jeszcze) Ja zdecydowanie bardziej jestem za rozważeniem Smutek czy Grechuta i udowodnieniem, że to Grechuta mafia, bo Smutek niewinny. Fajnie tak wprost pisać, że Grechuta winny, bo Smutek niewinny? xD
|
|
|
Post by Donald Trump on May 1, 2020 10:44:59 GMT 1
To jest skrót myślowy... poczekajcie, aż napiszę analizę i wtedy porozmawiamy, okej?
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 10:46:15 GMT 1
@sasha, przejrzałem tego Dutcha na szybko i muszę się częściowo wycofać. Nie wygląda źle, jest dość mało aktywny, ale pod specyficzną kreacją dostrzegam pewne pokłady naturalności. Ponadto wyskoczył z tym dziwnym postem na samym początku, w którym proponował odwalenie ciebie i jeszcze jakichś 2 aktywnych osób, co obecnie odbieram raczej na plus. Dopieprzał się do mnie w podobnie kuriozalny sposób co mafiozo Smutek - najwidoczniej to mnie zmyliło i lekko wypaczyło moją opinię o nim. Niezbyt podoba mi się tylko to taktyczne wpisanie się ja dzisiaj na sędziego chyba jbc Ale to jedyny obiektywny zarzut, który w chwili obecnej mógłbym mu postawić, więc jestem skłonny zgodzić się z Żurasem.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 10:46:43 GMT 1
Dawaj Trump
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on May 1, 2020 10:49:50 GMT 1
Ej Sasha, z czym niby się zgadzasz w poście Jesieniary na mój temat?
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 1, 2020 10:50:34 GMT 1
Smutek nic nie robi dla miasta. Nic. Zero. No może poza tym, że wczoraj "pływał" w ostatnich godzinach przed linczem, starając się na końcu zrobić tak by uzasadnić nagłe przejście na głos dla współmafiozy.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 10:53:21 GMT 1
Smutek - lepiej spróbowałbyś się przydać
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on May 1, 2020 10:55:42 GMT 1
No czekam na analizę Trumpa, żeby dalej go orać, sama się przydaj i mi odpowiedz
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 10:57:17 GMT 1
Coś pojebałam. Przydało Ci się?
|
|