|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on May 1, 2020 12:09:35 GMT 1
Smutek - w mieście każdy wewnętrznie stara się zagrać coś żeby posunąć całą karawanę do przodu. Pokaż mi tylko jednego posta, w którym Ty coś takiego zagrałeś i wytłumacz mi swoją motywacje jak to miało pchnąć rozgrywkę. Może rozwiejesz moje wątpliwości, ja tego nie potrafiłem znaleźc bo jestem gorszy od Mieszko, ale mam głos jak wszyscy. Także pokaż mi i reszcie - napisałem taki post, i przyświecał mi taki i taki cel. To może nam wszstkim pomóc To wejdź w moje posty, wybierz taki, który nie jest obrażaniem Jesieniary, wklej go, a ja ci odpowiem, w jaki sposób popychał tę grę do przodu, będzie sprawiedliwiej.
|
|
|
Post by Carles Puyol on May 1, 2020 12:14:47 GMT 1
Wy też trochę zluzujcie z pewnością, że 2 mafiozow nie mogłoby pójść w ljokelsoja, bo przyszło wam to ze zbyt dużą łatwością. W jakiś sposób może ten fakt mnie czy freemana oczyszczać, ale w żadnych 99% wbrew temu co było wczesniej pisane Ale chyba daje wam to jakiś kredyt zaufania i każe najpierw szukać mafii gdzie indziej bo raczej chyba rzadko 2 mafiozow wali w tego samego. A co sądzicie o głosie Szlachcica na Sędziego? Dla mnie Szlachcica to mocno oczyszcza.
|
|
|
Post by Carles Puyol on May 1, 2020 12:18:49 GMT 1
Jak sądzicie czemu zamordowali Pawlaka? To był ktoś dobry i go rozpoznali czy kogoś oskarżał i mafii się to nie spodobało?
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 12:19:58 GMT 1
Smutek - w mieście każdy wewnętrznie stara się zagrać coś żeby posunąć całą karawanę do przodu. Pokaż mi tylko jednego posta, w którym Ty coś takiego zagrałeś i wytłumacz mi swoją motywacje jak to miało pchnąć rozgrywkę. Może rozwiejesz moje wątpliwości, ja tego nie potrafiłem znaleźc bo jestem gorszy od Mieszko, ale mam głos jak wszyscy. Także pokaż mi i reszcie - napisałem taki post, i przyświecał mi taki i taki cel. To może nam wszstkim pomóc To wejdź w moje posty, wybierz taki, który nie jest obrażaniem Jesieniary, wklej go, a ja ci odpowiem, w jaki sposób popychał tę grę do przodu, będzie sprawiedliwiej. Ja wszedłem. Niestety, nie ma takich postów, o których piszesz. Wy też trochę zluzujcie z pewnością, że 2 mafiozow nie mogłoby pójść w ljokelsoja, bo przyszło wam to ze zbyt dużą łatwością. W jakiś sposób może ten fakt mnie czy freemana oczyszczać, ale w żadnych 99% wbrew temu co było wczesniej pisane Ale chyba daje wam to jakiś kredyt zaufania i każe najpierw szukać mafii gdzie indziej bo raczej chyba rzadko 2 mafiozow wali w tego samego. A co sądzicie o głosie Szlachcica na Sędziego? Dla mnie Szlachcica to mocno oczyszcza. O, to to. Puyol, mój człowiek. Wczoraj chyba coś takiego też napisałem w jednym miejscu. Sierocki, nie chodzi o to, że Was na wieki wieków uniewinniamy (choć pewnie jesteście niewinni), ale przez taki a nie inny układ w rozgrywce jesteście na chwilę obecną ostatnimi, wśród których należałoby szukać mafii. Ergo - najbardziej niewinni. A to z kolei sprawia, że Wasze zdanie jest dla miastowego, takiego jak ja, o wiele ciekawsze, niż jakiegoś Trumpa, którego musimy ocenić tylko na podstawie jego gry. Jak sądzicie czemu zamordowali Pawlaka? To był ktoś dobry i go rozpoznali czy kogoś oskarżał i mafii się to nie spodobało? Sądzę, że szukali rolnego. Pawlak mógł nim być.
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on May 1, 2020 12:22:21 GMT 1
Pawlak to dobry gracz, a Szlachcica nie oczyszcza głos na Sędziego (bo takich głosów jest w cholerę) tylko fakt, że jako jeden z pierwszych pociągnął tę kandydaturę
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 12:24:16 GMT 1
Głos Szlachcica w Sędziego jest absolutnie nieistotny, istotny jest głos Sędziego na szlachcica w g1 i to daje mu spory mandat zaufania. I pewnie o to Puyolowi chodziło, tylko coś popierdolił.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 12:26:36 GMT 1
Pawlak umarł ze względu na nick
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 12:30:28 GMT 1
W sumie bawi takie jawne kłamanie xD Skoro kłamię, powinieneś chyba sądzić, że jestem w mafii i robię to celowo. Dlaczego wobec tego proponujesz jako kontrkandydata Trumpa, a nie mnie? Połowa Twojej gry to jakieś nędzne pierdy w moim kierunku - więc można powiedzieć, że de facto trzy dni rozgrywki na tym oparłeś, a mimo to nawet koniuszkiem siusiaka nie ruszyłeś, żeby doprowadzić do zlinczowania mnie.
Pozorujesz grę, bo jesteś w mafii.
|
|
|
Post by Carles Puyol on May 1, 2020 12:36:20 GMT 1
Głos Szlachcica w Sędziego jest absolutnie nieistotny, istotny jest głos Sędziego na szlachcica w g1 i to daje mu spory mandat zaufania. I pewnie o to Puyolowi chodziło, tylko coś popierdolił. Ty popierdolilas przecież Sędzia głosował na ljoekelsoya w pierwszym linczu a Szlachcica na Sędziego.
|
|
|
Post by Carles Puyol on May 1, 2020 12:38:45 GMT 1
Pawlak umarł ze względu na nick chodzi o to że ktoś nie lubi Samych swoich czy masz na myśli ten nick prawdziwy czyli Żuras czy jakoś tak?
|
|
|
Post by Carles Puyol on May 1, 2020 12:41:12 GMT 1
W sumie bawi takie jawne kłamanie xD Skoro kłamię, powinieneś chyba sądzić, że jestem w mafii i robię to celowo. Dlaczego wobec tego proponujesz jako kontrkandydata Trumpa, a nie mnie? Połowa Twojej gry to jakieś nędzne pierdy w moim kierunku - więc można powiedzieć, że de facto trzy dni rozgrywki na tym oparłeś, a mimo to nawet koniuszkiem siusiaka nie ruszyłeś, żeby doprowadzić do zlinczowania mnie.
Pozorujesz grę, bo jesteś w mafii.
Może ty jednak jesteś niewinna a w mafii z Trumpem i Smutek, Depresja, Niepewność jest Grechuta? Muszę się zastanowić bo ta wasza relacja teraz nie wygląda już na ustawkę 2 mafiozow.
|
|
|
Post by Donald Trump on May 1, 2020 12:41:41 GMT 1
Super Donald, to i tak temat nie na dziś. Walimy razem w Mieszka? Wcześniej powiedziałem, że jeszcze wrócę do tego tematu. Moim zdaniem Mieszko raczej nie jest w mafii i przez to myślę, że popełniliśmy błąd oczyszczając zbyt dużą liczbę graczy...
|
|
|
Post by Carles Puyol on May 1, 2020 12:44:53 GMT 1
Chociaż nie wiem w sumie czy to co napisałem wyżej ma sens bo Grechuta i Smutek, Depresja, Niepewność głosowali razem na Szlachcica w pierwszym linczu. Czy to możliwe żeby 2 mafiozow waliło w tego samego? Brak głosu Jesieniary bardziej tu pasuje. Ale to wtedy Smutek, Depresja, Niepewność albo Grechuta niewinny.
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
Marek Sierocki przedstawia: I Love Polska!
|
Post by Marek Sierocki on May 1, 2020 12:56:13 GMT 1
Smutek - w mieście każdy wewnętrznie stara się zagrać coś żeby posunąć całą karawanę do przodu. Pokaż mi tylko jednego posta, w którym Ty coś takiego zagrałeś i wytłumacz mi swoją motywacje jak to miało pchnąć rozgrywkę. Może rozwiejesz moje wątpliwości, ja tego nie potrafiłem znaleźc bo jestem gorszy od Mieszko, ale mam głos jak wszyscy. Także pokaż mi i reszcie - napisałem taki post, i przyświecał mi taki i taki cel. To może nam wszstkim pomóc To wejdź w moje posty, wybierz taki, który nie jest obrażaniem Jesieniary, wklej go, a ja ci odpowiem, w jaki sposób popychał tę grę do przodu, będzie sprawiedliwiej. czyli sam też masz problem z odnalezieniem takich postow? Możesz opowiedzieć jak rozkminiałeś akcje z freemanem, że uznałeś go za mafie. 2 dnia rano jeszcze się do niego przypierdalasz, więc ciągniesz jakąś obraną dzień wcześniej ścieżkę. Dalej go wtedy uważasz za mafie? Teraz też go uważasz za mafie? Czym się uniewinnił jeśli nie?
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on May 1, 2020 12:58:55 GMT 1
możesz też przedstawić genezę Twoich podejrzeń w stronę jesieniary bo jak Cię wczoraj o to poprosiłem to napisałeś jakieś 4 ogólniki które zapaliły mi nad Tobą czerwoną lampkę więc chyba nie były najlepsze. Wynika to z tego, że jesieniara grała prowokująco dla nowicjuszy i dokładnie paru nowicjuszy + Ty dało się sprowokować. Jak to o Tobie świadczy?
|
|
|
Post by Mieszko on May 1, 2020 13:13:12 GMT 1
Tu foteczka dla was, podzielę się z wami moim małym światem.
|
|
|
Post by Mieszko on May 1, 2020 13:14:20 GMT 1
Muszę się rozpakować, wypić kawę i zadowolić dziewczynę, więc za jakieś 15 minut będę gotowy xD
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on May 1, 2020 13:17:30 GMT 1
mieszko do gora, a wór do
|
|
|
Post by Carles Puyol on May 1, 2020 13:19:56 GMT 1
Super Donald, to i tak temat nie na dziś. Walimy razem w Mieszka? Wcześniej powiedziałem, że jeszcze wrócę do tego tematu. Moim zdaniem Mieszko raczej nie jest w mafii i przez to myślę, że popełniliśmy błąd oczyszczając zbyt dużą liczbę graczy... to kto twoim zadaniem jest w mafii? Z Twoich postów wyczytałem że zabiłbyś mnie choć nie masz mnie za mafię. 2 razy głosowałeś na Jarolim więc pewnie on. Napisałeś analizę na Grechutę to jego też masz za mafię. Kto jeszcze?
|
|
|
Post by Carles Puyol on May 1, 2020 13:23:40 GMT 1
To jest skrót myślowy... poczekajcie, aż napiszę analizę i wtedy porozmawiamy, okej? wogole mi się nie podoba ten post Trumpa. Wcześniej napisał że Grechuta winny a Smutek, Depresja, Niepewność niewinny a zapytany dlaczego odpisuje takie coś. Mnie tu coś nie gra bo on dopiero pisał analizę a już miał z niej wnioski a nie ze analizował coś i na tej podstawie ma wnioski. Czyli pisał analizę pod tezę.
|
|