|
Post by Donald Trump on May 1, 2020 13:39:30 GMT 1
Wcześniej powiedziałem, że jeszcze wrócę do tego tematu. Moim zdaniem Mieszko raczej nie jest w mafii i przez to myślę, że popełniliśmy błąd oczyszczając zbyt dużą liczbę graczy... to kto twoim zadaniem jest w mafii? Z Twoich postów wyczytałem że zabiłbyś mnie choć nie masz mnie za mafię. 2 razy głosowałeś na Jarolim więc pewnie on. Napisałeś analizę na Grechutę to jego też masz za mafię. Kto jeszcze? Nie zabiłbym Cię, wyluzuj. Tylko straszyłem że zabiję, bo jesteś panikarz, a ja lubię czasem poudawać niezrównoważonego, aby kogoś zaatakować oraz masz do mnie argumenty, których nie kupuję, ale mogę zrozumieć, jeżeli się okaże, że nie grałeś ze mną za często. Owszem, mimo tego, że Jarolin ostatnim czasie trochę się oczyścił, wciąż jest w mojej bardziej mafijnej grupie. Tak, Grechuta jest moim typem nr 1. Wiem, że jestem w ten sposób w opozycji do miasta i do tego co sądzą o Smutku i jego winie, ale ja nie wierzę w jego niewinność. Grechuta ze swojej gry nigdy nie pojawił mi się jako osoba, której bym zaufał. Nie uważam też, że panika Porażki jest czymś przez co moglibyśmy go oczyścić (jeżeli pisałem inaczej wcześniej, to zmieniłem zdanie) Dlatego, że należałoby się zastanowić jaki profil gracza by tak panikował? Przykładowo, jeżeli jest to Gorti - to jestem w stanie uwierzyć, jak Tomus - to średnio, a jak Red - to w ogóle. I tu również ten sam argument zastosowałbym do Ciebie, jednak Ty grasz więcej od porażki i Ciebie nie oczyszcza się tylko na tej jednej akcji, ale na całej postawie, a Porażkę niby to oczyszcza się tylko po tej jednej akcji. Sprawdziłem sobie też czy przez G1 był poruszany temat Sędziego i niestety nie, ale sprawdzając kogo temat był poruszany i sprawdzając na kogo głosy mogłyby iść. Możemy wywnioskować czy mafia mogłaby iść podwójnymi głosami w 1 gracza, czy mogłaby iść w swojego itd. Nie kupuję oczyszczania Freemana i Sierockiego o czym połowicznie wspomniałem... dalsza część po obiedzie
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on May 1, 2020 13:44:53 GMT 1
E: Marek SierockiJa ci mówię, że 3/4 moich postów wnosi coś do tej gry, a ty mi mówisz, że hehe nie umiem takich znaleźć, no jprdl. Z tym Freemanem to w oczywisty sposób coś popierdoliłeś, bo nie miałem żadnej wcześniej obranej ścieżki xD Napisał zachowawczego posta przed linczem, takie "nie chcem, ale muszem", napisał kolejnego po linczu, który też mi się nie sposobał (afaik jakieś "szkoda, że jednak nie zagłosowałem na kogo innego"). Dopierdoliłem się do tego, bo mi się to nie podobało, ale nie było żadnego uznawania Freemana za mafię ani "ciągnięcia obranych wcześniej ścieżek", boi. Co do Jesieniary, to tam od początku było mniej podejrzeń, a więcej antypatii do tej osoby - co zresztą pisałem zarówno wtedy, kiedy rzuciłem propozycję linczu na Jesieniarze wczoraj po południu, jak i wtedy, kiedy odpowiadałem ci na pytanie. Wczoraj nie byłe zresztą żadnego parcia na Jesieniarę, tylko dopierdolili się do niej Puyol z Sędzią xD Przy okazji nie było żadnego kontrkandydata do Sędziego, więc rzuciłem, że robimy pójtajne między tą dwójką. Ale jeśli chodzi o to, co mi w niej nie pasuje (bo zdecydowanie nie mam jej za niewinną): - pisanie z wysokiego konia, "och och, jak można na początku rozgrywki mieć jakiekolwiek wnioski i uznawać kogoś za niewinnego", "och och, tyle nam to mówi o naszej postawie" - rzucanie uniewinnianiami kompletnie z dupy i bez znaczenia (pisanie, żeby ludzie ominęli 14 i 15 stronę bo dwóch miastowych się kłóci, no kurwa dzięki albo "jaka zielona strona 11") - naginanie rzeczywistości, gdzie Ijoeokeoellasa nazywała "oczywistym kandydatem do linczu", gdzie jego kandydatura pojawiła się na godzinę przed linczem, o 23, w środku tygodnia - i na tej podstawie próbowała przekonywać, że mafia by raczej na niego nie zagłosowała (co zresztą okazało się nieprawdą, hehe) - z dzisiaj - to z jakąś zawziętością się na mnie dziś rzuca. Do tej pory niby coś tam o mnie pisała, ale merytoryki w tym nie było, tylko pisanie, że "rak" (zresztą bodajże w swojej analizie pisała, że wyglądam lepiej niż Dutch), dziś odwrócenie o 180 stopni i tylko powtarzanie, że mafia mafia mafia (i to z kolorowaniem postów xD) na podstawie, jak zresztą pisałem, kłamstw i bzdur (bo nie ma nic dziwnego chociażby w tym, że zagłosowałem na sędziego, skoro wczoraj wieczorem pisałem, że jest to lepszy kandydat do mafii)
|
|
|
Post by Donald Trump on May 1, 2020 13:55:46 GMT 1
To jest skrót myślowy... poczekajcie, aż napiszę analizę i wtedy porozmawiamy, okej? wogole mi się nie podoba ten post Trumpa. Wcześniej napisał że Grechuta winny a Smutek, Depresja, Niepewność niewinny a zapytany dlaczego odpisuje takie coś. Mnie tu coś nie gra bo on dopiero pisał analizę a już miał z niej wnioski a nie ze analizował coś i na tej podstawie ma wnioski. Czyli pisał analizę pod tezę. A skąd Ty wiesz jakie ja miałem wnioski w głowie? Może przelałem myśli na papier? Może zapytam dlaczego Ty uprawiasz w stosunku do mnie cherry picking? A co sądzisz o mnie jako o całości, nie o pojedynczych zdaniach, nie o pojedynczych postach, chociaż może wypowiedzieć się co sądzisz o mojej całej analizie o Smutku i Grechucie?
|
|
|
Post by Mieszko on May 1, 2020 14:16:53 GMT 1
Rano byłem wkurwiony, ale trochę mnie podróż uspokoiła, nie lubię takiej gry jak obecnie - jak nic się nie dzieje w edycji to gra na wyjebce jest do przełknięcia, bo i tak spokojnie nadrobi się temat. Teraz nie dość, że tego czasu nie mam by być z rozgrywką na bieżąco (posty przeczytać przeczytam, ale zanurzyć się w nie i szukać jakichś zależności, interakcji i smaczków zwyczajnie nie mam czasu, więc zostaje szybka gra na czutkę), to jeszcze zbierają się jakieś głosy o mojej mafijności, które wyciągnięte są śmiem uważać kompletnie z dupy. Pawlak, jeśli dobrze rozumiem i pamiętam, zwracał uwagę na to, że mnie nie było, okej, napisałem dwa posty, w pierwszym dniu byłem glonem i to mogę zaakceptować. Natomiast Grechuta wyskoczył z opinią, że moje dwa posty kreacyjne były mafijne i zastanawiam się jak w ogóle wysnuł taki wniosek xD Ten zarzut jest kurwa TRAGICZNY. I w momencie gdy widzę jak z dupy zbierają się głosy o mojej mafijności i temat nabiera rozpędu dość łatwo, minus z tego co widziałem, jakaś obrona Jesieniary czy chyba Smutku, to zastanawia mnie na ile mafia próbuje podłączyć się pod moją kandydaturę. Z moim obecnym grafikiem za chuja nie mam szans przegadać tych, którzy będą chcieli mnie wrzucić na świecznik, teraz też spędzam weekend nad jeziorem i nie będę się cały dzień bronił przed zarzutami i atakami i również nie będę go spędzał na siedzeniu na forum, te czasy już u mnie minęły. Jestem dość łatwym kandydatem do urobienia na lincz i myślę, że mafia chce to wykorzystać, szczególnie, że uważam, że mam generalnie dobrego skillsa w tej grze i potrafię chociażby uniewinnić kilku graczy. Pierwszą sprawą jest, że głośnym kandydatem do odjebania stał się SMUTEK, nie jestem nawet do końca pewny czym zawinił, bo tak jak mówię, rozgrywkę czytam na szybciocha. Ale z mojej perspektywy typ jest niewinny. Trochę wkurwia, trochę mało przydatny, to fakt, ale robi to raczej w sposób, którego u mafiozy nie widać zbyt często.
A oczywiście kto napierdolił w niego wielkimi literami, że jest w mafii? GRECHUTA. Ten sam Grechuta, który podłączył się do mojej kandydatury, gdy tylko pojawiła się okazja. Ten sam Grechuta, która napierdala teraz we mnie, Smutek i Trumpa(?), prawdopodobnie trzech niewinnych. Atakował i odpuścił też Szlachcica i Porażkę, dwóch graczy, z którymi nie wiem co zrobić (czyli innymi słowy zapewne nie będą mogli dograć tej rozgrywki do końca jak zrobi się gorąco). Mogłoby to pasować do tego, że jest w mafii z którymś z nich, ale nie zapędzajmy się. Na początku, w czasie szybkiego czytania rozgrywki na bieżąco, Grechuta wywarł na mnie pozytywne wrażenie, zgrywanie cwaniaczka, mafijnego know-it-all, taka klasyka, często miastowa. Ale byłem zszokowany po tym jak zajrzałem w jego posty. Tam PRAWIE NIC NIE MA. Jakieś podszczypywanie, ataki, które ostatecznie giną i nie są kontynuowane. Grechuta wypada bardzo blado i dla mnie to obecnie 80/20 na mafię. Zapraszam do lektury > mafiacorner.boards.net/user/35/recent?page=2
W drugiej części kilka słów o Freemanie i co robiłbym dalej.
|
|
|
Post by Carles Puyol on May 1, 2020 14:25:24 GMT 1
wogole mi się nie podoba ten post Trumpa. Wcześniej napisał że Grechuta winny a Smutek, Depresja, Niepewność niewinny a zapytany dlaczego odpisuje takie coś. Mnie tu coś nie gra bo on dopiero pisał analizę a już miał z niej wnioski a nie ze analizował coś i na tej podstawie ma wnioski. Czyli pisał analizę pod tezę. A skąd Ty wiesz jakie ja miałem wnioski w głowie? Może przelałem myśli na papier? Może zapytam dlaczego Ty uprawiasz w stosunku do mnie cherry picking? A co sądzisz o mnie jako o całości, nie o pojedynczych zdaniach, nie o pojedynczych postach, chociaż może wypowiedzieć się co sądzisz o mojej całej analizie o Smutku i Grechucie? Nie wiem jakie miałeś wnioski w głowie ale tak sformułowałeś posta ze ja to zrozunialem tak że najpierw palnąłeś za szybko że Grechuta winny a Smutek, Depresja, Niepewność niewinny a jak ktoś cie zapytał o to nie pamiętam czy to była Sasha czy Jesieniara to napisałeś że napiszesz analizę. Może się czepiam na wyrost i faktycznie ty wysnułeś te wnioski wcześniej i musiałeś je przełożyć na pismo ale mnie coś tu nie gra. Nie wiem co to jest czerry picking więc nie umiem odpowiedzieć czy to robię a jeśli tak to dlaczego. O Grechucie napisałem że mi się nie podoba ale Smutek też mi się nie podoba. Ale obaj głosowali na Szlachcica więc raczej razem w mafii nie są. Jeśli chodzi o o twoja analizę to podoba mi się ten fragment o Grechucie z zostawianiem sobie otwartych furtek bo to faktycznie jest mafijne. Natomiast nie zgadzam się z tym uniewinnianiem Smutek, Depresja, Niepewność za to że jest dociekliwy, bo za tym nie idą konkrety dla mnie on tak zaczepia i nic z tego nie wynika. Ktoś o tym pisał chyba. Jak patrzę jak grają to winni są obaj ale z głosowań tylko 1 z nich. A ty napisałeś kilka postów z mafijnym brzmieniem więc jesteś podejrzany dla mnie. Ale dzisiaj nie planuje na ciebie głosować raczej bo lepiej zlinczowac Grechutę lub Smutek, Depresja, Niepewność bo wina jednego oczyszca drugiego chyba.
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 14:26:53 GMT 1
Głos Szlachcica w Sędziego jest absolutnie nieistotny, istotny jest głos Sędziego na szlachcica w g1 i to daje mu spory mandat zaufania. I pewnie o to Puyolowi chodziło, tylko coś popierdolił. Ty popierdolilas przecież Sędzia głosował na ljoekelsoya w pierwszym linczu a Szlachcica na Sędziego.
Racja. xD W takim razie zwracam honor. Tak czy tak, szlachcica to do pewnego stopnia oczyszcza na chwilę obecną, o czym już wielokrotnie było pisane.
To jest skrót myślowy... poczekajcie, aż napiszę analizę i wtedy porozmawiamy, okej? wogole mi się nie podoba ten post Trumpa. Wcześniej napisał że Grechuta winny a Smutek, Depresja, Niepewność niewinny a zapytany dlaczego odpisuje takie coś. Mnie tu coś nie gra bo on dopiero pisał analizę a już miał z niej wnioski a nie ze analizował coś i na tej podstawie ma wnioski. Czyli pisał analizę pod tezę.
+10000000000000000
Puyol jeden z najlepszych miastowych w tej edycji.
Tłumacz się Trump.
|
|
|
Post by Mieszko on May 1, 2020 14:32:15 GMT 1
Z Freemanem mam taki problem - przyjął postawę miastowego mentora, rzucał przemyśleniami z którymi się zgadzałem, jak niewinność Jesieniary, potem wina Sędziego, ta część jest okej, o ile nie robiona do przesady. Natomiast co mi się w chuj nie podoba, to właśnie nagminne pytanie innych co sądzą, co by zrobili, a samemu trzymanie wszystkich kart przy sobie, rzadko dzieli się tym co sam by zrobił, nie kieruje miasta prawie w ogóle. Ja rozumiem, że może Ci się już nie chcieć, bo mam to samo, ale jest różnica między nie mam czasu i motywacji, a tym, że jednak siedzisz w tym temacie w miarę często i nie kierujesz miasta, a raczej patrzysz co się wydarzy. Tylko tym razem dodajesz do tego bardzo dużo gry zawartej w pytajnikach i przerzucasz odpowiedzialność do tworzenia contentu na innych. Zamiast samemu powiedzieć co sądzisz o mojej grze, to pytasz kurwa wszystkich "co sądzicie o Mieszku" hehe "czekamy na Mieszka" hihi, jakbyś kurwa badał nastroje czy jest szansa mnie odjebać xD
Jednak jeden duży znak zapytania w tym wszystkim i rzecz, która bardzo wybiela Freemana czyli lincz Sędziego, bo jeśli jesteście razem w mafii, to bardzo dziwne by było, gdybyś olał to w jaki sposób gra Sędzia i potem jeszcze aktywnie przyłączył się do linczu na nim. Natomiast ja Twojej gry coraz częściej nie potrafię rozczytać właśnie przez to asekuranctwo.
|
|
|
Post by Carles Puyol on May 1, 2020 14:32:22 GMT 1
to kto twoim zadaniem jest w mafii? Z Twoich postów wyczytałem że zabiłbyś mnie choć nie masz mnie za mafię. 2 razy głosowałeś na Jarolim więc pewnie on. Napisałeś analizę na Grechutę to jego też masz za mafię. Kto jeszcze? Nie zabiłbym Cię, wyluzuj. Tylko straszyłem że zabiję, bo jesteś panikarz, a ja lubię czasem poudawać niezrównoważonego, aby kogoś zaatakować oraz masz do mnie argumenty, których nie kupuję, ale mogę zrozumieć, jeżeli się okaże, że nie grałeś ze mną za często. Owszem, mimo tego, że Jarolin ostatnim czasie trochę się oczyścił, wciąż jest w mojej bardziej mafijnej grupie. Tak, Grechuta jest moim typem nr 1. Wiem, że jestem w ten sposób w opozycji do miasta i do tego co sądzą o Smutku i jego winie, ale ja nie wierzę w jego niewinność. Grechuta ze swojej gry nigdy nie pojawił mi się jako osoba, której bym zaufał. Nie uważam też, że panika Porażki jest czymś przez co moglibyśmy go oczyścić (jeżeli pisałem inaczej wcześniej, to zmieniłem zdanie) Dlatego, że należałoby się zastanowić jaki profil gracza by tak panikował? Przykładowo, jeżeli jest to Gorti - to jestem w stanie uwierzyć, jak Tomus - to średnio, a jak Red - to w ogóle. I tu również ten sam argument zastosowałbym do Ciebie, jednak Ty grasz więcej od porażki i Ciebie nie oczyszcza się tylko na tej jednej akcji, ale na całej postawie, a Porażkę niby to oczyszcza się tylko po tej jednej akcji. Sprawdziłem sobie też czy przez G1 był poruszany temat Sędziego i niestety nie, ale sprawdzając kogo temat był poruszany i sprawdzając na kogo głosy mogłyby iść. Możemy wywnioskować czy mafia mogłaby iść podwójnymi głosami w 1 gracza, czy mogłaby iść w swojego itd. Nie kupuję oczyszczania Freemana i Sierockiego o czym połowicznie wspomniałem... dalsza część po obiedzie Jak tylko straszyłeś to się cieszę Jesieniara też pisała ze na mnie głosuje a tego nie zrobiła. Nie wiem kto to Gorti, Tomuś i Red więc się nie wypowiem. A co do Freemana i Sierocki ego to oni na pewno nie są oczyszczeni na zawsze ale nie powinno się ich rozpatrywać w pierwszej kolejności bo przy tak majej edycji 2 mafiozow nie głosowało by chyba na tego samego bo te 2 glosy mogą przeważyć o zlinczowania i wtedy nie jest dobrze stać przy trupie.
|
|
|
Post by Donald Trump on May 1, 2020 14:32:25 GMT 1
Powtórzę jeszcze raz. Przelałem wnioski na papier. Temat do zamknięcia
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 14:32:32 GMT 1
O kurde. Mafia w postaci Smutku i chyba jednak Mieszka rozpaczliwie wierzga nogami. Nie wymkniecie się nam!
|
|
|
Post by Carles Puyol on May 1, 2020 14:35:57 GMT 1
Ty popierdolilas przecież Sędzia głosował na ljoekelsoya w pierwszym linczu a Szlachcica na Sędziego.
Racja. xD W takim razie zwracam honor. Tak czy tak, szlachcica to do pewnego stopnia oczyszcza na chwilę obecną, o czym już wielokrotnie było pisane.
wogole mi się nie podoba ten post Trumpa. Wcześniej napisał że Grechuta winny a Smutek, Depresja, Niepewność niewinny a zapytany dlaczego odpisuje takie coś. Mnie tu coś nie gra bo on dopiero pisał analizę a już miał z niej wnioski a nie ze analizował coś i na tej podstawie ma wnioski. Czyli pisał analizę pod tezę.
+10000000000000000
Puyol jeden z najlepszych miastowych w tej edycji.
Tłumacz się Trump.
Nie chwal mnie tak ja i tak uważam cie za podejrzana i nie szukam w tobie sojusznika.
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 14:37:15 GMT 1
Ja się w sumie zgadzam z Mieszkiem, szczególnie, że do tej pory miałem go za bardziej niewinnego i nawet trochę broniłem. Grechuta i na mnie zrobił dobre wrażenie, ale faktycznie jak dzisiaj wszedłem w jego posty to stwierdziłem dokładnie to, co i on: że tam kompletnie nic nie ma. Sądzę natomiast, że może to być taki typ gracza, bo nie bardzo rozumiem po co miałby, będąc potencjalnie w mafii i mając wyrobioną naprawdę fajną pozycję w mieście, wyskakiwać dziś z rana z takim szturmem na Smutek przy stanie 9:3 dla miasta. Gdyby to było bliżej końca gry to mógłby zaryzykować, żeby przechylić jej szalę na swoją korzyść. Ale teraz? Co by to miało mieć na celu?
|
|
|
Post by Carles Puyol on May 1, 2020 14:38:39 GMT 1
Mieszko napisałeś że Szlachcic nie będzie mógł dograć do końca. Czemu? Nie uwazasz ze głos w pierwszym linczu na Sędziego go oczyszcza?
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 14:40:26 GMT 1
Tzn. po pierwsze:
1) zabijamy Smutek, który okazuje się niewinny 2) robi się 8:3, czyli dalej dobra sytuacja dla miasta 3) do kolejnego mordu jest jeszcze jutrzejszy lincz, więc nawet jak nie trafimy winnego to po mordzie jest 6:3 4) i dopiero przy tym 6:3 się zaczyna robić gorąco, a w międzyczasie Grechuta spierdolił sobie pozycję w mieście i, całkiem możliwe, ostrza dzid miastowych skierowały się w jego kierunku.
Po co? Ja tego za bardzo nie rozumiem i nie kupuję, natomiast z łatwością mogę sobie wyobrazić, że niewinny mógł sobie tak pomyśleć (że gra Grechuty jest podejrzana) i to wg mnie kolejny plus dla Mieszka.
|
|
|
Post by Carles Puyol on May 1, 2020 14:41:42 GMT 1
Ja się w sumie zgadzam z Mieszkiem, szczególnie, że do tej pory miałem go za bardziej niewinnego i nawet trochę broniłem. Grechuta i na mnie zrobił dobre wrażenie, ale faktycznie jak dzisiaj wszedłem w jego posty to stwierdziłem dokładnie to, co i on: że tam kompletnie nic nie ma. Sądzę natomiast, że może to być taki typ gracza, bo nie bardzo rozumiem po co miałby, będąc potencjalnie w mafii i mając wyrobioną naprawdę fajną pozycję w mieście, wyskakiwać dziś z rana z takim szturmem na Smutek przy stanie 9:3 dla miasta. Gdyby to było bliżej końca gry to mógłby zaryzykować, żeby przechylić jej szalę na swoją korzyść. Ale teraz? Co by to miało mieć na celu?
A nie jest 10-3? Pozatym nie rozumiem tego z tym szturmem na Smutek, Depresja, Niepewność jak to uniewinnia Grechutę? I czy zawsze uniewinnia czy tylko jak Smutek, Depresja, Niepewność winny?
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on May 1, 2020 14:42:01 GMT 1
I jeszcze jedno - najważniejsze. Kiedy ja wczoraj kładłem się spać, Smutek starał się mieszać przed linczem, w którym padł winny. Ot drobna różnica.Mafia poświęciła Sędziego, a wajchowym był SMUTEK, DEPRESJA, NIEPEWNOŚĆSędzia chciał dojebać się do Jesieniary, ale w tym momencie był już trupem, można było być pewnym, że zostanie zlinczowany, więc jego zachowania w samej końcówce nie ma co rozkminiać. W jaki sposób Smutek pełnił rolę wajchowego, bo tego nie rozumiem? Smutek mi śmierdzi, ale z dziwnej strony się do niego dobierasz.
Morgan Freeman wczoraj zrobił dobrą robotę podpuszczając Sędziego na chwilę przed tym, jak zalała go fala podejrzeń, po której można było się spodziewać linczu na nim i faktycznie po wynikach i wydarzeniach i poprzedzających można oczyścić Szlachcica. Z dojebujących się na siłę do Jesieniary, do których na chwilę dołączył Sędzia, został Dutch i Smutek.
May 1, 2020 9:53:56 GMT 2 Smutek, Depresja, Niepewność said: No to sobie przejrzałem, Życiowa Porażka dość często wspomina o tym, że ma małego penisa i nikt go w życiu nie zechce, zdecydowanie widać tutaj efekt działania mojej skromnej osoby. Powiedziałbym, że niewinny, ale chętnie się dowiem, czym go tak Pawlak wkurzył przed g1, że aż na niego zagłosował
@ŻyciowaPorażka tłumacz się
Ty sobie jaja robisz? Ty się tłumacz, czemu głosowałeś na niewinnego Szlachica i prawie go zlinczowałeś. Mój głos na Pawlaka z perspektywy czasu miał same plusy i gdybym miał cofnąć czas, zrobiłbym to samo. Byłem MVP pierwszego głosowania.
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 1, 2020 14:42:45 GMT 1
Piszę od rana, że najważniejsze jest zachowanie z ostatnich dwóch godzin przed linczem, a wyskakują jacyś idioci, którzy twierdzą, że w moich postach nic nie ma.
No nie ma, bo tak gram. Nie mam zamiaru włazić w durne interakcje dla samych durnych interakcji. Wolę wyłapywać takie niuanse jak wczorajsze zachowanie Smutku, który ewidentnie kombinował jak najlepiej się podłączyć do linczu na winnym.
|
|
|
Post by Mieszko on May 1, 2020 14:42:47 GMT 1
Zakładam jednak na tę chwilę, że Freeman niewinny. Jeśli jesteś w mafii to po prostu grasz bardzo dobrze i ładnie robisz miasto w chuja, bywa, gratki xD Wracając do szukania mafii, jak dla mnie musimy szukać w grupie Grechuta, Jarolim, Szlachcic, Porażka, a jeśli to zawiedzie to dopiero myślałbym o takich kandydatach jak Dutch czy Sierocki i mooooże ten Smutek jeśli Grechuta okazałby się niewinny, ale nawet wtedy bym go raczej odpuścił. Resztę mniej lub bardziej uniewinniam na tym etapie. Lecę spędzać dzień nad jeziorem, raczej wbiję jeszcze do tematu za kilka godzin odpowiedzieć na jakieś pytania odnośnie tego co napisałem. Pozdrawiam.
|
|
|
Post by Carles Puyol on May 1, 2020 14:43:00 GMT 1
Tzn. po pierwsze: 1) zabijamy Smutek, który okazuje się niewinny 2) robi się 8:3, czyli dalej dobra sytuacja dla miasta 3) do kolejnego mordu jest jeszcze jutrzejszy lincz, więc nawet jak nie trafimy winnego to po mordzie jest 6:3 4) i dopiero przy tym 6:3 się zaczyna robić gorąco, a w międzyczasie Grechuta spierdolił sobie pozycję w mieście i, całkiem możliwe, ostrza dzid miastowych skierowały się w jego kierunku. Po co? Ja tego za bardzo nie rozumiem i nie kupuję, natomiast z łatwością mogę sobie wyobrazić, że niewinny mógł sobie tak pomyśleć (że gra Grechuty jest podejrzana) i to wg mnie kolejny plus dla Mieszka. zaraz to Mieszko winny czy nie bo piszesz co innego w 2 miejscach?
|
|
|
Post by Mieszko on May 1, 2020 14:44:45 GMT 1
Mieszko napisałeś że Szlachcic nie będzie mógł dograć do końca. Czemu? Nie uwazasz ze głos w pierwszym linczu na Sędziego go oczyszcza? Nie patrzyłem nawet na głosowania, bo zazwyczaj mam w nie wywalone, szczególnie głos oddany w pustkę w pierwszym linczu.
|
|