|
Post by Życiowa Porażka on May 1, 2020 14:45:26 GMT 1
Tzn. po pierwsze: 1) zabijamy Smutek, który okazuje się niewinny 2) robi się 8:3, czyli dalej dobra sytuacja dla miasta 3) do kolejnego mordu jest jeszcze jutrzejszy lincz, więc nawet jak nie trafimy winnego to po mordzie jest 6:3 4) i dopiero przy tym 6:3 się zaczyna robić gorąco, a w międzyczasie Grechuta spierdolił sobie pozycję w mieście i, całkiem możliwe, ostrza dzid miastowych skierowały się w jego kierunku. Po co? Ja tego za bardzo nie rozumiem i nie kupuję, natomiast z łatwością mogę sobie wyobrazić, że niewinny mógł sobie tak pomyśleć (że gra Grechuty jest podejrzana) i to wg mnie kolejny plus dla Mieszka. A jak Smutek okaże się winny, to Grechuta musi być niewinny, bo jest dzisiaj najaktywniejszy w jechaniu Smutku? Czyli według Ciebie, Grechuta tak czy srak zielony, bo atakuje Smutek? xD
|
|
|
Post by Mieszko on May 1, 2020 14:45:36 GMT 1
O kurde. Mafia w postaci Smutku i chyba jednak Mieszka rozpaczliwie wierzga nogami. Nie wymkniecie się nam! To że bronię Smutek nie oznacza automatycznie, że jesteśmy mafiozami. Ochłoń trochę kolego, bo ta gra nie jest taka prosta.
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 1, 2020 14:49:24 GMT 1
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on May 1, 2020 14:50:12 GMT 1
Zakładam jednak na tę chwilę, że Freeman niewinny. Jeśli jesteś w mafii to po prostu grasz bardzo dobrze i ładnie robisz miasto w chuja, bywa, gratki xD
Akurat jeśli Freeman jest w mafii, to jest bardzo słabym mafiozą.
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on May 1, 2020 14:52:36 GMT 1
JA TYLKO PRZYPOMINAM, ŻE OD DZISIAJ GŁOSOWANIE JEST DO 22. NIE ZAPOMNIJCIE PRZED 22 WYSŁAĆ GŁOSU DO MG.
NIE ZAPOMNIJCIE WYSŁAĆ TEŻ TESTAMENTÓW.
DETEKTYWOWI I SZPIEGOWI PRZYPOMINAM, ŻE DO 22 MUSZĄ WYSŁAĆ DZISIAJ SPRAWDZENIE.
Sorry za caps, ale to bardzo ważne informacje.
|
|
|
Post by Carles Puyol on May 1, 2020 14:52:37 GMT 1
Mieszko napisałeś że Szlachcic nie będzie mógł dograć do końca. Czemu? Nie uwazasz ze głos w pierwszym linczu na Sędziego go oczyszcza? Nie patrzyłem nawet na głosowania, bo zazwyczaj mam w nie wywalone, szczególnie głos oddany w pustkę w pierwszym linczu. A ja uważam że głosowania zwłaszcza pierwsze jak nic nie wiadomo dużo mówi. Bo nie było wiadomo że ten głos na Sędziego to głos w próżnię bo generalnie nikt nie pisał na kogo głosuje.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 14:52:52 GMT 1
Czekam jeszcze na Smutek i Freemana, ale ja będę dzisiaj raczej za odstrzeleniem mieszka. Nk znajdzie jakiegoś kontrkandydata.
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on May 1, 2020 14:54:26 GMT 1
Wolę wyłapywać takie niuanse jak wczorajsze zachowanie Smutku, który ewidentnie kombinował jak najlepiej się podłączyć do linczu na winnym. Sędzia dobry typ, propsuję Dobry typ do zlinczowania w sensie xD Nie no kurwa, faktycznie się nakombinowałem, misterny plan @ŻyciowaPorażka nie masz się tłumaczyć z głosu, tylko jestem ciekawy, czym cię tak Pawlak wkurzył, że na niego zagłosowałeś - bo jak tłumaczyłeś się z głosu, to napisałeś, że zagłosowałeś na niego, bo cię czymś wkurzył. Tłumacz się
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 1, 2020 14:56:27 GMT 1
Tak się nakombinowałeś, że jak były ze 4 szable na Sędziego (Freeman, Dutch, Jarolim, Szlachcic) nagle stwierdziłeś, że to w sumie dobry typ do zlinczowania. Dla mnie to ewidentna podczepka i wajcha w stronę - poświęcamy swojego.
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on May 1, 2020 14:57:05 GMT 1
No i co on tam zrobił innego niż Dutch?
Apr 30, 2020 19:51:45 GMT 2 Dutch van der Linde said: ja dzisiaj na sędziego chyba jbc
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 1, 2020 14:58:53 GMT 1
Tu kolejność zdarzeń jest ważna. Ale żeby nie było, ani Dutchowi, ani tym bardziej Tobie Życiowa Porażko nie ufam.
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on May 1, 2020 15:00:28 GMT 1
No to gdzie to "ewidentne kombinowanie jak tu się najlepiej podpiąć" skoro przyszedłem, napisałem że dobry typ do linczu i elo?
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 15:02:21 GMT 1
Ja się w sumie zgadzam z Mieszkiem, szczególnie, że do tej pory miałem go za bardziej niewinnego i nawet trochę broniłem. Grechuta i na mnie zrobił dobre wrażenie, ale faktycznie jak dzisiaj wszedłem w jego posty to stwierdziłem dokładnie to, co i on: że tam kompletnie nic nie ma. Sądzę natomiast, że może to być taki typ gracza, bo nie bardzo rozumiem po co miałby, będąc potencjalnie w mafii i mając wyrobioną naprawdę fajną pozycję w mieście, wyskakiwać dziś z rana z takim szturmem na Smutek przy stanie 9:3 dla miasta. Gdyby to było bliżej końca gry to mógłby zaryzykować, żeby przechylić jej szalę na swoją korzyść. Ale teraz? Co by to miało mieć na celu?
A nie jest 10-3? Pozatym nie rozumiem tego z tym szturmem na Smutek, Depresja, Niepewność jak to uniewinnia Grechutę? I czy zawsze uniewinnia czy tylko jak Smutek, Depresja, Niepewność winny?
No nie rozumiem po co Grechuta miałby to robić, będąc w mafii.
Nie wiem, może źle policzyłem, może i 10:3.
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 1, 2020 15:03:50 GMT 1
To inaczej Smutku czy twoim zdaniem JA jestem winny?
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on May 1, 2020 15:04:25 GMT 1
No to gdzie to "ewidentne kombinowanie jak tu się najlepiej podpiąć" skoro przyszedłem, napisałem że dobry typ do linczu i elo?
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 1, 2020 15:04:52 GMT 1
Odpowiedz na moje pytanie.
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
Marek Sierocki przedstawia: I Love Polska!
|
Post by Marek Sierocki on May 1, 2020 15:05:00 GMT 1
sasza to te armaty na dzisiaj już odpaliłaś?
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 15:06:43 GMT 1
zaraz to Mieszko winny czy nie bo piszesz co innego w 2 miejscach? No dla mnie bardziej niewinny, niż winny, tamten post z wierzganiem nogami był takim trochę żarcikiem.
A jak Smutek okaże się winny, to Grechuta musi być niewinny, bo jest dzisiaj najaktywniejszy w jechaniu Smutku? Czyli według Ciebie, Grechuta tak czy srak zielony, bo atakuje Smutek? xD Yyyy, no tak, wedle mojej wiedzy są tylko dwie opcje, albo jest w mafii, albo w mieście. Nie dodaje mi się taki atak ze strony mafiozy w obecnych okolicznościach, stąd wniosek, że Grechuta jest w mieście. A czy ma rację co do Smutku - nie wiem, ale sądzę i mam nadzieję, że tak.
O kurde. Mafia w postaci Smutku i chyba jednak Mieszka rozpaczliwie wierzga nogami. Nie wymkniecie się nam! To że bronię Smutek nie oznacza automatycznie, że jesteśmy mafiozami. Ochłoń trochę kolego, bo ta gra nie jest taka prosta. Luzuj porty, ja żartowałem.
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on May 1, 2020 15:06:55 GMT 1
Jak najbardziej możesz być winny
|
|
|
Post by David Jarolím on May 1, 2020 15:07:56 GMT 1
Zakładam jednak na tę chwilę, że Freeman niewinny. Jeśli jesteś w mafii to po prostu grasz bardzo dobrze i ładnie robisz miasto w chuja, bywa, gratki xD Wracając do szukania mafii, jak dla mnie musimy szukać w grupie Grechuta, Jarolim, Szlachcic, Porażka, a jeśli to zawiedzie to dopiero myślałbym o takich kandydatach jak Dutch czy Sierocki i mooooże ten Smutek jeśli Grechuta okazałby się niewinny, ale nawet wtedy bym go raczej odpuścił. Resztę mniej lub bardziej uniewinniam na tym etapie. Lecę spędzać dzień nad jeziorem, raczej wbiję jeszcze do tematu za kilka godzin odpowiedzieć na jakieś pytania odnośnie tego co napisałem. Pozdrawiam. W gronie pierwszych do sprawdzenia dajesz mnie i Szlachcica, których wczorajsze zachowanie Sędziego jeszcze PRZED ostateczną demaskacją bardzo uniewinniło. Kiepsko.
|
|