|
Post by Marek Grechuta on May 1, 2020 15:29:03 GMT 1
No widzę doskonale prowadzoną postać, której w zasadzie nie ma co czytać, bo takie absurdalne bzdury pisze. Ale znam takich, którzy by to poprowadzić umieli. Był już chyba nawet taki jeden przypadek w którejś z dawnych edycji. Stąd moje obawy.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 15:29:30 GMT 1
Nie no, mówiąc szczerze to zdziwiłoby mnie to dość, ale mam z tyłu głowy taką możliwość. Aczkolwiek jest 10-3. Mamy jeszcze czas.
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on May 1, 2020 15:30:00 GMT 1
Czyli podpiąłem się pod lincz na Sędzim, przerzuciłem wajchę na "poświęcenie swojego", ale jak Sędzia(!) i Puyol zaczęli się dojebywać do Jesieniary, to uznałem, że warto jeszcze spróbować go uratować? Przecież to jest jakaś bzdura Z mojej perspektywy robiłeś front pod to by można było jeszcze pod koniec zmienić głos na Jesieniarę, gdyby trochę się nastroje na koniec zmieniły. No to sobie jeszcze raz przejrzyj posty przed linczem.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 15:30:41 GMT 1
Przypominam, że gra sporo no name'ów z forum dla miłośników murzynów.
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 1, 2020 15:31:31 GMT 1
W każdym razie za mordem na Pawlaku ktoś nienajgłupszy stoi. To zawsze jakiś trop.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 15:32:47 GMT 1
nie można jeszcze gadać o tożsamościach, więc odłóżmy tę dyskusję na pojutrze
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 1, 2020 15:33:50 GMT 1
No ja nie mam zamiaru dyskutować o tożsamościach, a pojutrze to już pewnie będę trupem sądząc po mobilizacji niektórych.
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 1, 2020 15:34:19 GMT 1
Więc staram się jak najwięcej przemycić różnych rzeczy, bo testamentu i tak mi się pisać pewnie nie będzie chciało.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 15:36:01 GMT 1
Będziesz żył pojutrze, spokojnie. dzisiaj poleci mieszko, jutro mam nadzieję trump a potem ja w mordzie. Jakby na to nie patrzeć, będziesz żył pojutrze
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
Marek Sierocki przedstawia: I Love Polska!
|
Post by Marek Sierocki on May 1, 2020 15:40:19 GMT 1
Ale czego niby szukam? Mam o Jesieniarze swoje zdanie, nie zagłębiam się w jej posty, nie próbuję analizą udowodnić, że jest na pewno winna, nawet przestałem jej odpisywać, bo jedyne co robi to mnie deprecjonuje, nawet nie proponuję, żeby ją dziś linczować, więc nie bardzo wiem, o co ci chodzi. I wyjaśnij o co chodziło z tym Freemanem xD no kurwa z tego co rozumiem to 2 dnia był to Twój główny trop tej edycji który w jakikolwiek sposób mogłeś forsować i może nie próbujesz odwalać analiz na jej winę, ale wchodząc w Twoją twórczość przedstawiała się jako Twój główny kandydat. Zaczęło się to zmieniać dzisiaj jak zaczęło się zmieniać Twoje położenie O kazdym z graczy warto wiedzieć kto kogo uważa za mafie i dlaczego. Ty mówisz że wpływają na to animozje, więc ja sugeruje że może to bez sensu. Nie rozumiem teraz Twojego stosunku do jesieniary. winna/niewinna? Chuj, że deprecjonuje, zawsze się troche deprecjonuje, odpisywać jej na to nie muszisz
ja mam pytanie odnośnie Szlachcica - na jakiej podstawie został totalnei uniewinniony przez miasto? Umknęło mi to, a musiał zrobić kozackie zagranie
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 1, 2020 15:40:35 GMT 1
Mnie się Mieszko z Trumpem razem w mafii nie dodają zbytnio. Byłoby to zbyt grubymi nićmi szyte.
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 15:41:04 GMT 1
Tu z kolei przypomniałbym testament Pawlaka, który stwierdził, że jeden z dwójki Mieszko-Jesieniara musi być w mafii. A mnie się właśnie wydaje, że on nie tak napisał, tylko że jeśli Mieszko niewinny to ja na pewno winny. I sam się zastanawiałem, czy w drugą stronę też to działa, bo jeśli tak, to wtedy powinienem mieć Mieszkę za winnego, a wcale nie mam. Więc szkoda, że Żuras jakoś tego nie rozwinął i nie uzasadnił. @sierocki, szlachcic dostał głos od Sędziego w g1. Nie jest to jakieś mega mocne uniewinnienie, ale póki co chyba nie ma co sobie zaprzątać nim głowy.
|
|
|
Post by Donald Trump on May 1, 2020 15:44:46 GMT 1
Tak się nakombinowałeś, że jak były ze 4 szable na Sędziego (Freeman, Dutch, Jarolim, Szlachcic) nagle stwierdziłeś, że to w sumie dobry typ do zlinczowania. Dla mnie to ewidentna podczepka i wajcha w stronę - poświęcamy swojego. Czy to oznacza, że według Ciebie Ci są czyści? A co z pozostałymi, którzy jeszcze głosowali na Sędziego? Są w mafii, czy nie?
|
|
|
Post by Donald Trump on May 1, 2020 15:50:41 GMT 1
Odpisz szypko, to waszkie
|
|
|
Post by szlachcic on May 1, 2020 15:53:10 GMT 1
Ale czego niby szukam? Mam o Jesieniarze swoje zdanie, nie zagłębiam się w jej posty, nie próbuję analizą udowodnić, że jest na pewno winna, nawet przestałem jej odpisywać, bo jedyne co robi to mnie deprecjonuje, nawet nie proponuję, żeby ją dziś linczować, więc nie bardzo wiem, o co ci chodzi. I wyjaśnij o co chodziło z tym Freemanem xD no kurwa z tego co rozumiem to 2 dnia był to Twój główny trop tej edycji który w jakikolwiek sposób mogłeś forsować i może nie próbujesz odwalać analiz na jej winę, ale wchodząc w Twoją twórczość przedstawiała się jako Twój główny kandydat. Zaczęło się to zmieniać dzisiaj jak zaczęło się zmieniać Twoje położenie O kazdym z graczy warto wiedzieć kto kogo uważa za mafie i dlaczego. Ty mówisz że wpływają na to animozje, więc ja sugeruje że może to bez sensu. Nie rozumiem teraz Twojego stosunku do jesieniary. winna/niewinna? Chuj, że deprecjonuje, zawsze się troche deprecjonuje, odpisywać jej na to nie muszisz
ja mam pytanie odnośnie Szlachcica - na jakiej podstawie został totalnei uniewinniony przez miasto? Umknęło mi to, a musiał zrobić kozackie zagranie
Beze mnie nie byłoby tematu sędziego jeszcze przez długi czas. Ja go wrzuciłem w koła młyńskie i dlatego został przez miasto sprawdzony. Gdyby nie to teraz byś pewnie analizował gówno warte posty po śmierci niewinnego w linczu, możliwe że mnie. Jestem w trasie, pisze z telefonu. Na kompie będę za godzinę - dwie, przedstawię moją opinię na dziś.
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on May 1, 2020 15:56:09 GMT 1
Ale czego niby szukam? Mam o Jesieniarze swoje zdanie, nie zagłębiam się w jej posty, nie próbuję analizą udowodnić, że jest na pewno winna, nawet przestałem jej odpisywać, bo jedyne co robi to mnie deprecjonuje, nawet nie proponuję, żeby ją dziś linczować, więc nie bardzo wiem, o co ci chodzi. I wyjaśnij o co chodziło z tym Freemanem xD no kurwa z tego co rozumiem to 2 dnia był to Twój główny trop tej edycji który w jakikolwiek sposób mogłeś forsować i może nie próbujesz odwalać analiz na jej winę, ale wchodząc w Twoją twórczość przedstawiała się jako Twój główny kandydat. Zaczęło się to zmieniać dzisiaj jak zaczęło się zmieniać Twoje położenie O kazdym z graczy warto wiedzieć kto kogo uważa za mafie i dlaczego. Ty mówisz że wpływają na to animozje, więc ja sugeruje że może to bez sensu. Nie rozumiem teraz Twojego stosunku do jesieniary. winna/niewinna? Chuj, że deprecjonuje, zawsze się troche deprecjonuje, odpisywać jej na to nie muszisz No właśnie niespecjalnie xD tzn. uważałem (i uważam), że jest warta sprawdzenia bo spokojnie moze być w mafii, ale to raczej na zasadzie kilku typów, co do których nie mam pewności - a że mnie wkurwia, to chętnie odjebię w pierwszej kolejności. Jeśli chodzi o wczoraj, to jak wlazłem w czas, kiedy chciałem propnować typy do linczu, to okazało się, że już się szable zbierają na Sędziego, który mi jebał (no wiadomka, że teraz to brzmi jak podczepka, ale już chuj tam), bo widać było, jak ktoś go zna, że grał na zaciągniętym ręcznym. Wczoraj miałem raczej dzień na wyjebce generalnie.
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on May 1, 2020 15:58:04 GMT 1
Zresztą już chuj o tej Jesieniarze, idę się umyć i będę patrzył na Mieszka, Trumpa i Grechutę
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 1, 2020 15:58:14 GMT 1
Jarolim i Szlachcic moim zdaniem są niewinni. Freemanowi nie ufam na tym etapie, aczkolwiek na pewno nie jest do zlinczowania. Co z Dutchem nie wiem.
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on May 1, 2020 16:06:54 GMT 1
Jarolim był głównym celem Sędziego w g2, to są podobe okoliczności uniewinniające jak w przypadku szlachcica
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on May 1, 2020 16:07:54 GMT 1
znaczy może w normalnych warunkach nie, ale w tej sytuacji kiedy sędzia miał kupsko w gaciach nie pisałby o linczowaniu współmafiozy, wystarczająco już narozrabiał
|
|