|
Post by Donald Trump on May 1, 2020 16:11:04 GMT 1
Jarolim i Szlachcic moim zdaniem są niewinni. Freemanowi nie ufam na tym etapie, aczkolwiek na pewno nie jest do zlinczowania. Co z Dutchem nie wiem. Ja pytałem o pozostałych z głosujących na sędziego
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 1, 2020 16:17:03 GMT 1
Sierocki niewinny, Sasha plus minus niewinna (w kazdym razie nie odjebywania na tym etapie), Pawlak wiadomo, Jesieniarze nie ufam jakoś szczególnie.
|
|
|
Post by Donald Trump on May 1, 2020 16:38:05 GMT 1
Sierocki niewinny, Sasha plus minus niewinna (w kazdym razie nie odjebywania na tym etapie), Pawlak wiadomo, Jesieniarze nie ufam jakoś szczególnie. Czyli co ze Smutku za wajchowy, za którym poszło 0-1 mafia? Jak rozumiem wajchowym miał być ktoś kto zdecydował, że pogrzebujemy swojego kolegę z mafii, ale pod całą akcję podłącza się tylko wyłącznie 1 jeszcze nie pewna mafioza (Jesieniara)?
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 1, 2020 16:39:55 GMT 1
Wajchowy w sensie przypieczętował lincz na swoim. Nie musiała za nim pójść reszta mafii, ważne, że on się usprawiedliwił.
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 1, 2020 16:41:10 GMT 1
Natomiast doceniam twoją logikę Trump
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on May 1, 2020 16:43:26 GMT 1
W każdym razie za mordem na Pawlaku ktoś nienajgłupszy stoi. To zawsze jakiś trop. Albo Pawlak trafił w swoich przewidywaniach z dwóch mafiozów i szympans byłby w stanie go wytypować do mordów. Plus od początku pokazywał, że prowadzi szczegółową analizę i może sprawiać problemy w przyszłości, więc nikt nie podejrzewał go na poważnie o mafiowanie. Imo to wystarczające argumenty za mordem i bez zastanawiania się nad tożsamościami.
|
|
|
Post by Donald Trump on May 1, 2020 16:47:50 GMT 1
Jakich dwóch mafiozów?
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 1, 2020 16:50:39 GMT 1
Jeśli Pawlak to rzeczywiście Żuras to ja nie wierzę w przypadkowy mord, bo kogoś tam wskazał. Po pierwsze prawdopodobnie w mafii jest ktoś kto wiedział, że on gra, po drugie musiał od razu wyczaić, że on to on i wolał go poświęcić niż nawet na chybił trafił szukać detektywa/księdza.
|
|
|
Post by Donald Trump on May 1, 2020 16:54:10 GMT 1
Mord na Żurasie mógł być jednocześnie próbą szukania rolnego. Możemy założyć też, że raczej najpewniej szpieg mafii nie trafił rolnego w g1
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on May 1, 2020 16:54:40 GMT 1
Nie wiem, ty? Grechuta? Smutek? Spojrzałem jeszcze raz na ten testament i w sumie nie zdziwiłoby mnie, jakby trafił wszystkich. Sierockiego, Sashkę i Freemana na razie uznaję za zielonych, z bólem serca dodam też, że Jesieniarę.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 16:56:07 GMT 1
Myślę, że wyczajenie, że żuras to żuras nie było wcale takie trudne, jak to opisujesz Marku. Ja wiedziałam, Freeman też, co było widać w postach. W stawce jest jeszcze kilku graczy, którzy mogli bez trudu go rozpoznać, np.: Trump.
Poza tym, nawet jeśli nie został rozpoznany przez mafię, to tak jak nielatający napisał, mógł po prostu coś trafić (np.: Mieszkę i Trumpa, tak jak chyba też sądzisz), sprawiał wrażenie totalnego ogara, wyglądał na niewinnego... No gdybym ja była w mafii to bez wiedzy o tożsamości pewnie byłby dla mnie kandydatem nr 2 do mordu (po Freemanie). A istnieje jeszcze ksiądz.
Uważam, że każda mafia mogła wycelować w Pawlaka i to nie jest żaden trop. Skupmy się na prawdziwej grze i zajmijmy innymi tematami, ok?
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 1, 2020 16:56:27 GMT 1
Dutch wymień czwórkę najprawdopodobniejszych mafiozów twoim zdaniem.
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 1, 2020 16:56:59 GMT 1
No ja bym nie wpadł na to, że Żuras gra po prostu.
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on May 1, 2020 17:01:34 GMT 1
Dutch wymień czwórkę najprawdopodobniejszych mafiozów twoim zdaniem. Trump, smutek, życiowa porażka, ty. Nie widzę tej wielkiej mafijności mieszka na razie, poza tym ze trochę za dużo się tłumaczy z tego, gdzie jest i dlaczego nie gra. Jego interakcje wyglądały imo naturalnie i chciałbym, żeby ktoś mi pokazał, o co z nim chodzi.
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 1, 2020 17:06:07 GMT 1
Takie combo dałeś, że nie wiem co myśleć xD
|
|
|
Post by szlachcic on May 1, 2020 17:11:44 GMT 1
Jeszcze jedna kwestia mnie interesuje, ZYCIOWA PORAZKO co tobą kierowało w drugim głosowaniu żeby nie zlinczowac? Nie ukrywam, że twoja odpowiedź jest dla mnie ważna.
|
|
|
Post by szlachcic on May 1, 2020 17:17:24 GMT 1
Ponad to sugeruje wam teraz żeby zastanowić sie nad moją propozycją z by dzisiaj zagłosować na życiową porażkę i dodać mu jeszcze jedna przegrana do portfolio. Przejrzyjcie jego posty i sposób w jaki się miota, nic od siebi, albo się broni albo smieszkuje ale strasznie ciężko znaleźć tam jakaś rozsądną własną myśl. Jego głosowania też są mocno z dupy, jakby musiał je przemyślec byleby nie zdublować z innymi.
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 1, 2020 17:20:30 GMT 1
Ja jestem jak najbardziej za, pisałem już o tym dlaczego moim zdaniem jest mocno mafijny.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 17:27:45 GMT 1
Nie zgadzam się na życiową porażkę dziś, nie ma potrzeby jej na razie linczować
|
|
|
Post by Donald Trump on May 1, 2020 17:31:34 GMT 1
Ja przyznam, że też mogę w porażkę, chociaż nie ma z jego linczu zbyt dużo pożytku, ale mam wrażenie, że potrzebuję czasu, aby przemyśleć moją grupę podejrzanych i relacje między Nimi. Tym bardziej, że Grechuta ostatnimi postami na plus, ale to nie znaczy, że Smutek bardziej winny.
Ja mam smutek za niewinny ... Grechuta ma za winny i wyskoczył na niego po g2 jak poparzony co mi się nie spodobało... A może trzeba poszukać gdzieś indziej? I co tak naprawdę sądzę o Jesienarze, Grechucie i Mieszku. Jakie są między nimi relacje i komu z nich ufam najmniej?
|
|