|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 18:50:36 GMT 1
ale napisz też o profitach w przypadku niewinności
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 18:51:22 GMT 1
Nie obraźcie się, ale okropne są te ostatnie strony, straszne pierdololo. Do rzeczy, kogo dziś zabijamy?
|
|
|
Post by Carles Puyol on May 1, 2020 18:51:52 GMT 1
W każdym razie za mordem na Pawlaku ktoś nienajgłupszy stoi. To zawsze jakiś trop. Rozumiem ze to ciebie oczyszcza?
|
|
|
Post by szlachcic on May 1, 2020 18:51:52 GMT 1
Nie obraźcie się, ale okropne są te ostatnie strony, straszne pierdololo. Do rzeczy, kogo dziś zabijamy? odpowiedz na pytanie.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 18:52:11 GMT 1
Jakbyś przeczytała ostatnie strony, to byś wiedziała, że próbuję Mieszka
|
|
|
Post by szlachcic on May 1, 2020 18:55:49 GMT 1
ale napisz też o profitach w przypadku niewinności pozbywamy się gracza, który do tej pory był dużo mniej pożyteczny dla miasta niż sedzia piłkarski.
|
|
|
Post by Carles Puyol on May 1, 2020 18:55:53 GMT 1
Mało znany fakt: mafia gra całkiem niezłą edycję. Na jakiej podstawie tak wnosisz? Zachwycasz sie kolegami z mafii?
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 18:57:16 GMT 1
ale napisz też o profitach w przypadku niewinności pozbywamy się gracza, który do tej pory był dużo mniej pożyteczny dla miasta niż sedzia piłkarski. Taki sam profit w przypadku pozbycia się Mieszka. Plus to, o czym pisałam. Mylisz się i to wiesz, więc nie dyskutuję już z Tobą
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on May 1, 2020 19:00:19 GMT 1
Ja, tak jak mówię, mieszka mafijności ewidentnej nie widzę, ale jeśli wszyscy uznają, że chcą wywalić bezużytecznego typa, to się dostosuję. Na razie sytuacja jest bezpieczna, w razie czego porażka nam nie ucieknie.
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 19:01:27 GMT 1
Nie obraźcie się, ale okropne są te ostatnie strony, straszne pierdololo. Do rzeczy, kogo dziś zabijamy? odpowiedz na pytanie.
Nie zadałeś mi żadnego pytania.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 19:02:23 GMT 1
Bardzo dobra decyzja Latający.
Ze swojej strony wysyłam na Mieszka i mam nadzieję, że mogę w spokoju tylko zerkać.
|
|
|
Post by szlachcic on May 1, 2020 19:02:44 GMT 1
JESIENIARA Mieszko czy porażka?
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 19:06:10 GMT 1
Sorry, Szlachcic, myślałem, że mnie wymieniasz, a nie się do mnie zwracasz.
No dla mnie Porażka, natomiast faktem jest, że z Mieszkiem jest ten problem, że mało prawdopodobne, żeby coś jeszcze ciekawego dał nam od siebie w kolejnych dniach, a i tak jest do sprawdzenia.
Ogólnie Mieszko jest dla mnie chyba najmniej mafijny z grupki około kilku osób, które w pierwszej kolejności widzę w mafii.
To trochę mafijne, ale widzę bardziej niewinnych, niż podejrzanych. xD A to wg mnie dlatego, że mafia gra naprawdę nieźle.
|
|
|
Post by szlachcic on May 1, 2020 19:06:12 GMT 1
pozbywamy się gracza, który do tej pory był dużo mniej pożyteczny dla miasta niż sedzia piłkarski. Taki sam profit w przypadku pozbycia się Mieszka. Plus to, o czym pisałam. Mylisz się i to wiesz, więc nie dyskutuję już z Tobą Zamiast się zamykać może mi napisz jakie to wielkie profity przyjdą z zostawienia Porażki przy życiu? Bo to czy daje więcej materiału do analizy niż Mieszko to sprawa mocno dyskusyjna.
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
Marek Sierocki przedstawia: I Love Polska!
|
Post by Marek Sierocki on May 1, 2020 19:07:53 GMT 1
Śmierdzi mi Dutchem
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 19:14:12 GMT 1
Taki sam profit w przypadku pozbycia się Mieszka. Plus to, o czym pisałam. Mylisz się i to wiesz, więc nie dyskutuję już z Tobą Zamiast się zamykać może mi napisz jakie to wielkie profity przyjdą z zostawienia Porażki przy życiu? Bo to czy daje więcej materiału do analizy niż Mieszko to sprawa mocno dyskusyjna. Dyskutujesz z tym, że 1>0 ? xD Jeśli mieszko nic nie napisze, to nic nie wniesie. To jest Twoim zdaniem 'sprawa mocno dyskusyjna'? Proszę, przestań sobie robić żarty.
|
|
|
Post by szlachcic on May 1, 2020 19:16:52 GMT 1
Zamiast się zamykać może mi napisz jakie to wielkie profity przyjdą z zostawienia Porażki przy życiu? Bo to czy daje więcej materiału do analizy niż Mieszko to sprawa mocno dyskusyjna. Dyskutujesz z tym, że 1>0 ? xD Jeśli mieszko nic nie napisze, to nic nie wniesie. To jest Twoim zdaniem 'sprawa mocno dyskusyjna'? Proszę, przestań sobie robić żarty.
Rozumiem, że siedzisz z nim nad jeziorem albo z porażką w piwnicy? Bo Mieszko mimo wszystko napisał dziś więcej postów niż porażka. Dlatego zrewanżuj mi się proszę, bo ja Ci napisałem czemu chcę zmienić kolejność na Porażka -> Mieszko, za to Ty nie. I bez agresji, bo w tym momencie raczej jesteśmy po tej samej stronie.
|
|
|
Post by Carles Puyol on May 1, 2020 19:16:55 GMT 1
Przeczytalem ostatnie strony i mam pytanie czemy chcecie zlinczowac Mieszka i Porazke? Co wskazuje na ich wine? Bo Mieszko to jedynie co mial dziwnego to to zdjecie z nad jeziora jakby chcial udokumentowac ze nie klamie i na prawde tam pojechal.
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on May 1, 2020 19:18:22 GMT 1
Bo słucham kontrargumentów i jestem w stanie do pewnych się przychylić?
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on May 1, 2020 19:19:23 GMT 1
Przeczytalem ostatnie strony i mam pytanie czemy chcecie zlinczowac Mieszka i Porazke? Co wskazuje na ich wine? Bo Mieszko to jedynie co mial dziwnego to to zdjecie z nad jeziora jakby chcial udokumentowac ze nie klamie i na prawde tam pojechal. Bo nic nie wnoszą i unikają konfrontacji. + Mafiozom często zależy na tym, żeby się właśnie w taki sposób uwiarygodnić.
|
|