|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on Apr 29, 2020 19:19:37 GMT 1
Piękne cytowanie w moim wykonaniu, ale co inteligentniejszy zrozumie. to nie może być takie proste? Chociaż to pierwsze głosowanie, wiele nie tracimy. Cytowanie? Miej jaja panie szlachcic i nazywaj rzeczy po imieniu.
|
|
|
Post by Donald Trump on Apr 29, 2020 19:21:06 GMT 1
Młoda, jeżeli chcesz mnie zadowolić, to wystarczy 40%. A tak na serio, to uważam, że 80% pewności tylko dlatego, że Sierocki bronił Carlsa i powiedział, że podejrzewa Ciebie to jakieś grube nieporozumienie. Nie zrozumiałeś, niepoprawny matematyku, co mam na myśli. Podejrzewam go, chciałam to zaznaczyć, rzuciłam jakąś liczbę. To, czy było to 80, 90 czy 40% nie ma znaczenia. A poza tym, nie tylko bronił puyola i podejrzewał mnie, ale: a) napisał to w dwudziestu linijkach zamiast w dwóch b) nie wie, za co mnie podejrzewa. W momencie, gdy to napisał, wrzucałam tylko cytaty z piosenek. Czy z tego do się wyciągnąć jakieś podejrzenie? Podpytywałam go, że może badanie reakcji i mi napisze śmieszkiem, że przeszłam je pozytywnie. A on nadal spięty. Nie chcę się z Tobą wymieniać argumentami, bo wolałbym ten czas poświęcić na szukanie mafii zamiast dyskusji z raczej niewinnym Tobą. Przyjmijmy, że zgadzam się z tym co napisałaś i jestem już bardziej skłonny uwierzyć, że faktycznie na 80% masz Sierockiego za mafię. A mnie interesuje gdzie jest Freeman, który już od początku gry niby to nawiązuje jakieś relacje postami, ale są miałkie. Normalnie jakbym widział siebie w mafii, czyli mówić słabszym co robić, No to oskarż w odwecie sashęstrunin. Mafia kompletnie zgłupieje, bo nie będzie wiedziała pod kogo się podpiąć. Tak się pogubią, że łatwo ich zlinczujemy. Czyż to nie jest piękne? ale samemu nic nie robić.
|
|
|
Post by szlachcic on Apr 29, 2020 19:31:03 GMT 1
to nie może być takie proste? Chociaż to pierwsze głosowanie, wiele nie tracimy. Cytowanie? Miej jaja panie szlachcic i nazywaj rzeczy po imieniu. Post Holendra mi się nie podoba. Bazowanie na porzucaniu kreacji, jednoczesne wyciąganie z tego tak długich postów jakby skleconych starannie na tym etapie gry - do tego selekcja kilku konkretnych graczy przy wątpliwych powodach. Wszystko to składa się w niezbyt ładny obrazek. Niezbyt też mocno przekonujący jednak bo zbyt łatwo zauważalny.
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on Apr 29, 2020 19:32:47 GMT 1
Dutch przylazł, napisał wielkiego posta i polazł od razu po napisaniu, kto tak robi?
Also, Szlachcic, tłumacz się.
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on Apr 29, 2020 19:33:11 GMT 1
O, wytłumaczył się
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
Marek Sierocki przedstawia: I Love Polska!
|
Post by Marek Sierocki on Apr 29, 2020 19:34:22 GMT 1
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on Apr 29, 2020 19:37:23 GMT 1
Jakiego holendra? Jestem czystej krwi Amerykaninem. Ja wierzę wam wszystkim, jesteśmy rodziną. Ale jedyne, z czego do tej pory dawało się wyciągać jakiekolwiek wnioski, to próba rozstrzelania Puyola na początku. Za łatwo, kompanio, za łatwo.
|
|
|
Post by Donald Trump on Apr 29, 2020 19:37:49 GMT 1
Dutch przylazł, napisał wielkiego posta i polazł od razu po napisaniu, kto tak robi? Also, Szlachcic, tłumacz się. Mam nadzieję, że ktoś, kto zrozumiał swój błąd i schował się ze wstydu. Nie uważam, że jego post jest mafijny, ba nawet przewrotnie uważam, że jest przeciwnie. Mafia raczej jest ostrożna 1 dnia i nie będzie pisać, aż taka oczojebnych postów. Dlatego też przypominam, że w mafii może być Morgan Freeman, niestety nie mam tyle pewności co Sasza do Marka, ale jest to mój najpewniejszy obecnie typ do zlinczowania.
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on Apr 29, 2020 19:38:25 GMT 1
A tłumaczenie się baitem jest fatalne, panie prezydencie.
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on Apr 29, 2020 19:42:21 GMT 1
Dutch przylazł, napisał wielkiego posta i polazł od razu po napisaniu, kto tak robi? Also, Szlachcic, tłumacz się. Nie uważam, że jego post jest mafijny, ba nawet przewrotnie uważam, że jest przeciwnie. Mafia raczej jest ostrożna 1 dnia i nie będzie pisać, aż taka oczojebnych postów. Z tym się nawet zgodzę. W ogóle dobrze, że nikt nie zauważył, że nazywałem Holendra Duńczykiem, bo bym się spalił ze wstydu
|
|
|
Post by Sasha Strunin on Apr 29, 2020 19:42:25 GMT 1
Nielatający, odpowiedz mi
|
|
|
Post by Sasha Strunin on Apr 29, 2020 19:44:56 GMT 1
Donek - na kogo oddasz głos, jeśli nie na Freemana w dniu dzisiejszym?
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on Apr 29, 2020 19:47:34 GMT 1
Jeżeli "nielatający" ma być moją ksywką, to się nie połapałem, wybacz, panienko Sasho.
O Sierockim nic, bo uważam, że jeszcze nie wyszedł z kreacji i obwinianie go z Twojej strony o spięcie na etapie badania reakcji jest nieuzasadnione w takim wypadku.
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on Apr 29, 2020 19:51:40 GMT 1
Cytowanie? Miej jaja panie szlachcic i nazywaj rzeczy po imieniu. Post Holendra mi się nie podoba. Bazowanie na porzucaniu kreacji, jednoczesne wyciąganie z tego tak długich postów jakby skleconych starannie na tym etapie gry - do tego selekcja kilku konkretnych graczy przy wątpliwych powodach. Wszystko to składa się w niezbyt ładny obrazek. Niezbyt też mocno przekonujący jednak bo zbyt łatwo zauważalny. Jak słabo zauważalny post może być mocno przekonujący? Nie rozumiem tego toku rozumowania, wyjaśnisz, mocium panie? Plus uważanie, że staranna gra na tym etapie nie jest możliwa, źle jednak wróży naszej rodzinie.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on Apr 29, 2020 19:53:30 GMT 1
- Sasha Strunin - młoda, piękna panna, ale śliska, oj śliska. Od początku pisze sobie kreacyjnie cytatami, a tu nagle wjeżdża w Puyola w zasadzie bez powodu. Widziałem kilka bardziej mafijnych postów, jak na pierwsze strony gry. Kreację na dobre jednak porzuciła dopiero po wypowiedzi pana Marka, który oskarżył ją! Nagle cytaty piosenek przestały być ważne, a zaczęły powody jej mafijności. Nielatający. To dlaczego mnie można obwiniać o spięcie na etapie badania reakcji a Sierockiego nie? Jeśli dobrze rozumiem Twojego posta, to mnie obwiniasz właśnie o to, a sierocki obwinił mnie na dokładnie takim etapie. A w Twoich oczach to ja jestem tą złą. Dlaczego tak jest, nielatający? Proszę, odpowiedz mi.
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 29, 2020 19:54:57 GMT 1
Dobrze, moi drodzy! Jesteśmy rodziną, ale czas najwyższy zastanowić się, kto może sączyć truciznę w nasze uszy. Mogę być spokojny, ale obserwuję i nasłuchuję, jakem Dutch van der Linde. A wiecie, że oddałbym za przyszłość naszzej rodziny wszystko i bez zawahania wpakuję kulę między oczy każdego zdrajcy. Nie uważam, że Puyol to dobry cel na początek. Został oskarżony po wypowiedzi nie mówiącej w zasadzie nic i się broni, trochę panicznie, jak na pierwsze strony, ale skoro mówi, że długo nie grał, to na razie jestem w stanie dać mu ten, jak to mówimy za wielką wodą, benefit of the doubt, ha! W kogo więc byłbym w stanie wycelować i oddać strzał? Moje propozycje to: - Sasha Strunin - młoda, piękna panna, ale śliska, oj śliska. Od początku pisze sobie kreacyjnie cytatami, a tu nagle wjeżdża w Puyola w zasadzie bez powodu. Widziałem kilka bardziej mafijnych postów, jak na pierwsze strony gry. Kreację na dobre jednak porzuciła dopiero po wypowiedzi pana Marka, który oskarżył ją! Nagle cytaty piosenek przestały być ważne, a zaczęły powody jej mafijności. - Smutek, Depresja, Niepewność - każdy powinien takie rzeczy linczować w swoim życiu, ha! Jego pierwsze posty były mocno kreacyjne, ale nie miał problemu, żeby podpiąć się pod typ Sashy. Dodatkowo bardzo łatwo poszło mu uznanie mojego kreacyjnego posta za obronę Puyola, podczas gdy ja tylko walczę o jedność naszej miastowej rodziny. - Szanowny Pan Prezydent Donald Trump! W zasadzie gdzieś ma swoją kreację od samego początku, wjechał bez przywitania i od razu zaczął strzelać, prostacko wręcz podpinając się pod wypychanie Puyola na świecznik. "Poświęcimy 1 osobę, aby pozostałe 15 poczuło ulgę"? Śmiech na sali. Ja nie czuję się na ten przykład nie pewnie, żeby jakąś ulgę odczuwać. Rozważcie moje typy, przyjaciele, i powiedzcie, co o nich myślicie!
Najchętniej to zlinczowałabym Ciebie.
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on Apr 29, 2020 19:56:31 GMT 1
- Sasha Strunin - młoda, piękna panna, ale śliska, oj śliska. Od początku pisze sobie kreacyjnie cytatami, a tu nagle wjeżdża w Puyola w zasadzie bez powodu. Widziałem kilka bardziej mafijnych postów, jak na pierwsze strony gry. Kreację na dobre jednak porzuciła dopiero po wypowiedzi pana Marka, który oskarżył ją! Nagle cytaty piosenek przestały być ważne, a zaczęły powody jej mafijności. Nielatający. To dlaczego mnie można obwiniać o spięcie na etapie badania reakcji a Sierockiego nie? Jeśli dobrze rozumiem Twojego posta, to mnie obwiniasz właśnie o to, a sierocki obwinił mnie na dokładnie takim etapie. A w Twoich oczach to ja jestem tą złą. Dlaczego tak jest, nielatający? Proszę, odpowiedz mi. Bo on się nie spiął, tylko ty.
|
|
|
Post by Donek z telefonu on Apr 29, 2020 19:56:32 GMT 1
Donek - na kogo oddasz głos, jeśli nie na Freemana w dniu dzisiejszym? Dałem na niego i nie zmieniam tego. Nie jestem przekonany do Szerockiego, aż tak bardzo
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 29, 2020 19:57:44 GMT 1
Dlaczego mu wierzysz, że nie grał długo? Każdy tak może napisać.
To chyba pierwszy sensowny i do rzeczy post w tej edycji, a pomyśleć, że zanim został napisany niektórzy już chcieli ustalać kogo dziś zabijamy.
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 29, 2020 20:00:14 GMT 1
Co tu się odpierdala w ogóle, parę godzin gry, 50 gównopostów kreacyjnych na krzyż, a tu taki Trump już ma Sierockiego za 80% mafię i sashęstrunin za "raczej niewinną". Ja nie wiem co ja myślę i nie wiem co to oznacza o samym Trumpie, natomiast o nas jako całości grających mówi, że chyba coś jest nie do końca tak, jak powinno być.
edit: źle przeczytałem, to sasha napisała o 80% mafijności Sierockiego, co i tak niewiele zmienia, bo mój post nie miał dotyczyć stricte Trumpa.
|
|