|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 19:50:34 GMT 1
Porażka - nie wal głosem w próżnię. Jeśli chcesz żyć, strzelaj w Mieszka
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on May 1, 2020 19:51:28 GMT 1
Ty w ogóle przeczytałaś mój post? Bo patrząc że odpowiedź jest po dwóch minutach, to uważam, że nie. Nie idzie tak szybko przeczytać i odpisać. Wypowiedziałem się w nim o wszystkich graczach. O Mieszku też, trzeba się wczytać.
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
Marek Sierocki przedstawia: I Love Polska!
|
Post by Marek Sierocki on May 1, 2020 19:51:38 GMT 1
ja nie zagłosuje dzisiaj na porażke
i byłoby mi miło jakby freeman odniósł sie do pozostałych kandydatów do dzisiejszego linczu, możesz wstawić kolejne fragmenty swojego testamentu pisanego w dzień bez mordu?
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 1, 2020 19:52:39 GMT 1
dzisiaj nie pisałem testamentu, wczoraj dopiero :>
dobra, jestem na bieżąco, odniosę się tylko do Mieszka teraz i zobaczymy ile czasu do linczu zostanie to może coś jeszcze skrobnę.
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 1, 2020 19:52:59 GMT 1
>wczoraj dopiero
XD mocne. wczoraj, po prostu wczoraj xd
|
|
|
Post by Carles Puyol on May 1, 2020 19:53:03 GMT 1
Idąc dalej - Porażka, który tak wcześniej się bronił - teraz milczy. Może i nie ma go w tym momencie na forum, ale w takim razie - jaki jest wkład w grę gracza, który nie zjawi się na forum w okoliczność linczu? Myślisz, że już posłał głos? A jeśli tak to na kogo?
Nie podoba mi sie ten fragment, chodzi mi o przymus bycia przy linczu. Sedzia sie tez mnie o to czepial pierwszego dnia jak poszedlem spac przed linczem. Przeciez chyba nie ma przymusu siedzenia kazdego dnia wieczorem przy kompie bo ludzie maja tez inne sprawy i obowiazki a tu druga osoba z czyms takim wyskakuje.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 19:53:49 GMT 1
Ty w ogóle przeczytałaś mój post? Bo patrząc że odpowiedź jest po dwóch minutach, to uważam, że nie. Nie idzie tak szybko przeczytać i odpisać. Wypowiedziałem się w nim o wszystkich graczach. O Mieszku też, trzeba się wczytać. Jeśli byś siedział na forum i gwałcił F5 od kilku godzin to też byś się nauczył tak reagować xD
|
|
|
Post by szlachcic on May 1, 2020 19:53:56 GMT 1
Moim zdaniem Porażka jest czwartym mafiozą, wiele za nią przemawia. A głupie głosy są tylko czubkiem góry lodowej. Kolejny debilny (bez urazy) argument. Jakbym był w mafii, to bym głosował tak, że nikt by w ogóle po głosach nie pomyślał, że mogę być w mafii. Akurat głosowanie dla mafiozy to bułka z masłem, najprostsza rzecz. Moje głosy są sto razy mądrzejsze od Twoich głosów. Powiedz to dla Sędziego.
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on May 1, 2020 19:54:20 GMT 1
Jeżeli się okaże, że Mieszko i Porażka są razem w mafii, to mafia nie gra dobrej edycji, tylko po prostu nie gra w ogóle. Jak na razie wniosłem do gry wiele więcej niż Ty, grasz bardzo mafijnie i źle. Moim zdaniem powinienieś być numerem jeden do linczu, ale musisz mieć mocne plecy w mafii, że tak to rozegrali, że mimo takiej gry jesteś względnie bezpieczny.
No i to trochę słabe z Waszej strony, że umniejszacie moim dokonaniom. Ja jestem bardzo zadowolony ze swojej gry. Wkład jest na przeciętnym poziomie, ale przynajmniej dzięki moim decyzjom wiele osób się mnie czepia, nikt nie przechodzi obok mnie obojętnie.
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on May 1, 2020 19:55:45 GMT 1
Jakie są twoje "dokonania" w tej grze? Zero sensownych interakcji poza przepychanką z trumpem, głosy z dupy?
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on May 1, 2020 19:56:03 GMT 1
Wolę umrzeć na stojąco niż żyć na klęcząco. Mieszko podpadł mi jedynie tym małym atakiem na mnie, ale widać, że to jest zwykły glon, chorągiewka, która idzie za tym, jak mu zawieją.
Poza tym na mój głos bardziej zasłużył Gretucha (czemu nikt się nie przyczepia do sposobu jego oskarżen!?), furiacki Trump i bardzo słaby Dutch.
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 1, 2020 19:56:05 GMT 1
ej co się spierdoliło, nie mogę zrobić odnośnika do postu :<
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on May 1, 2020 19:56:20 GMT 1
Całkiem dobra ta nowa malinowa pepsi, szkoda że bez cukru
|
|
|
Post by Carles Puyol on May 1, 2020 19:57:42 GMT 1
Dzisiaj lincz sie toczy tylko miedzy Mieszko i Porazka czy jest szansa na zlinczowanie Grechuty, Trumpa lub Smutku?
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 19:58:10 GMT 1
Wolę umrzeć na stojąco niż żyć na klęcząco. Mieszko podpadł mi jedynie tym małym atakiem na mnie, ale widać, że to jest zwykły glon, chorągiewka, która idzie za tym, jak mu zawieją.
Poza tym na mój głos bardziej zasłużył Gretucha (czemu nikt się nie przyczepia do sposobu jego oskarżen!?), furiacki Trump i bardzo słaby Dutch.
To wszystko niewinni ...
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 19:58:22 GMT 1
Dla mnie kolejność na dziś to:
1. Smutek 2. Życiowa Porażka 3. i dopiero tu ten Mieszko, którego w sumie broniłem, ale to wszystko nie są jakieś postacie, o których można by z niemal całą stanowczością orzec jak o Sędzim, że winny (no może ten pierwszy), więc bardzo możliwe, że robiłem błąd broniąc go i nie będzie mi przykro jak dziś poleci - chętnie poznam jego kolor, więc paradoksalnie uważam Mieszka za bardzo dobrą kandydaturę na dziś.
Dalej mi się nawet nie chce zagłębiać, bo serio reszta graczy mniej lub bardziej czymś tam plusowała, co sugeruje, że w mafii najpewniej jest przynajmniej jedna osoba, która gra naprawdę dobrą edycję i trzeba będzie pokopać. Bo mało prawdopodobne, żeby wszyscy 3 powyżej byli winni.
Zapowiada się ciekawy lincz.
|
|
|
Post by Carles Puyol on May 1, 2020 19:58:39 GMT 1
Ja sie czepialem sposobu oskarzania Grechuty nie czytasz postow.
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on May 1, 2020 19:59:03 GMT 1
Btw. idę w Mieszka
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 19:59:33 GMT 1
Dzisiaj lincz sie toczy tylko miedzy Mieszko i Porazka czy jest szansa na zlinczowanie Grechuty, Trumpa lub Smutku?
Jest szansa, ja walę w Smutek i zachęcam - bo to przebrzydły mafiozo, który już zaczął pisać jakieś brednie o pepsi malinowej, kiedy tylko poczuł się trochę bezpieczniej, bo zobaczył, że chyba jednak dziś nie leci (a rano jaka panika była i wskazywanie na Trumpa).
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on May 1, 2020 20:00:22 GMT 1
Jakie są twoje "dokonania" w tej grze? Zero sensownych interakcji poza przepychanką z trumpem, głosy z dupy? Sorry, że walę post pod postem, ale nie idzie tutaj cytować kilku wypowiedzi.
Dzięki mnie świetny zawodnik jakim był Pawlak nie mógł czuć się bezpieczny w mieście, a to mogło trochę odwieść mafię od mordu na nim. Niestety się nie udało. Gdyby ktoś się wtedy do mnie dołączył, Pawlak mógłby żyć do dzisiaj.
Druga kwestia to moje uniewinnienia i podejrzenia, których wcale nie jest mało. O nich pisałem wyżej, nie będę się powtarzać. Jako pierwszy chyba uniewinniłem krystalicznie czystą Jesieniarę i z każdą godziną moja pewność co do braku jej winy rośnie, zresztą każdy to widzi, że gra mega czysto.
|
|