|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 20:00:55 GMT 1
Ej, w ogóle zobaczcie:
- dziś rano, mocny atak na Smutek - ten wskazuje Trumpa jako kontrkandydata - po południu sprawa lekko przycicha, klarują się kandydatury Mieszka i Życiowej Porażki - Smutek nawet chujem nie kiwnie, żeby tego Trumpa zlinczować, mimo że wskazywał go jako głównego winnego jeszcze parę h temu XD siedzi zadowolony i pierdoli głupoty
tak oto Smutek szuka mafii, panowie i panie
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 20:01:02 GMT 1
Dzisiaj lincz sie toczy tylko miedzy Mieszko i Porazka czy jest szansa na zlinczowanie Grechuty, Trumpa lub Smutku?
Jest szansa, ja walę w Smutek i zachęcam - bo to przebrzydły mafiozo, który już zaczął pisać jakieś brednie o pepsi malinowej, kiedy tylko poczuł się trochę bezpieczniej, bo zobaczył, że chyba jednak dziś nie leci (a rano jaka panika była i wskazywanie na Trumpa).
Jeśli dasz dzisiaj w mieszka to ja pójdę jutro z Tobą w Smutek. Deal?
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on May 1, 2020 20:01:52 GMT 1
Kolejny debilny (bez urazy) argument. Jakbym był w mafii, to bym głosował tak, że nikt by w ogóle po głosach nie pomyślał, że mogę być w mafii. Akurat głosowanie dla mafiozy to bułka z masłem, najprostsza rzecz. Moje głosy są sto razy mądrzejsze od Twoich głosów. Powiedz to dla Sędziego. A co on złego zrobił? Zagłosował na Ljokelseya. U mnie też niewiele brakowało, bym na niego zagłosował. Gdyby nie Pawlak, to był zagłosował na Ljokelseya.
Ogółem, największym dowodem na to, że nie jestem w mafii jest fakt, że Sędzia wczoraj dał się pociągnąć za język Freemanowi, czym oczyścił Ciebie. Gdybym był w mafii, zabroniłby mu odpowiadać na te pytania. Widziałem już takie zagrywki w historii tej gry i zawsze miastowy bardzo sprytnie wykorzystał wiedzę niedoświadczonego mafiozy. Tym razem jest tak samo, dlatego też uważam, że Freeman jest niewinny.
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 20:02:01 GMT 1
Nie dam w Mieszka, bo czytałem jego posty i z nich wydał mi się całkiem niewinny. Jak najbardziej mogę nie mieć racji i może być w mafii, ale nie zamierzam wysyłac głosu w sprzeczności z tym, jakie odniosłem wrażenie na jego temat.
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on May 1, 2020 20:02:27 GMT 1
Jakie są twoje "dokonania" w tej grze? Zero sensownych interakcji poza przepychanką z trumpem, głosy z dupy? Sorry, że walę post pod postem, ale nie idzie tutaj cytować kilku wypowiedzi.
Dzięki mnie świetny zawodnik jakim był Pawlak nie mógł czuć się bezpieczny w mieście, a to mogło trochę odwieść mafię od mordu na nim. Niestety się nie udało. Gdyby ktoś się wtedy do mnie dołączył, Pawlak mógłby żyć do dzisiaj.
XDDD Przepraszam Sasha, ale ja dzisiaj chyba jednak w porażkę.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 20:02:49 GMT 1
Czemu Jesieniara nie chcesz wysyłać głosów na winnego tylko dlatego, że odniosłaś inne wrażenie na temat jakiegoś gracza?
|
|
|
Post by Carles Puyol on May 1, 2020 20:03:08 GMT 1
Jakie są twoje "dokonania" w tej grze? Zero sensownych interakcji poza przepychanką z trumpem, głosy z dupy? Sorry, że walę post pod postem, ale nie idzie tutaj cytować kilku wypowiedzi.
Dzięki mnie świetny zawodnik jakim był Pawlak nie mógł czuć się bezpieczny w mieście, a to mogło trochę odwieść mafię od mordu na nim. Niestety się nie udało. Gdyby ktoś się wtedy do mnie dołączył, Pawlak mógłby żyć do dzisiaj.
Druga kwestia to moje uniewinnienia i podejrzenia, których wcale nie jest mało. O nich pisałem wyżej, nie będę się powtarzać. Jako pierwszy chyba uniewinniłem krystalicznie czystą Jesieniarę i z każdą godziną moja pewność co do braku jej winy rośnie, zresztą każdy to widzi, że gra mega czysto.
Jak dla mnie to Jesieniara jest w mafii. Czujesz ze lecisz i bronisz kolezanke z mafii? A z tym Pawlakiem to jakas piramidalna bzdura przeciez ty na niego glosowales i mogles go zabic w pierwszym linczu, nie mogles wiedziec ze dostanie tylko jeden glos. Jakbys go atakowal i podszczypywal ale nie glosowal to bym moze uwierzyl ale tak to jest to jakas brednia.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 20:03:52 GMT 1
Sorry, że walę post pod postem, ale nie idzie tutaj cytować kilku wypowiedzi.
XDDD Przepraszam Sasha, ale ja dzisiaj chyba jednak w porażkę. Już widzę, jak mafia tak jawnie troluje na godzinę przed linczem xD
|
|
|
Post by Donald Trump on May 1, 2020 20:04:06 GMT 1
Przyznam, że czytanie postów Porażki poprawia mi humor.
Bardzo lubię absurdalne komedie
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on May 1, 2020 20:04:06 GMT 1
No z dwójki Mieszko - Porażka, idę w Mieszka, mój celownik w tej rozgrywce to dramat (podejrzewałem Pawlaka xD), więc jest to głos bardziej z zasady, niż z przekonania, ale idę za głosem osób, które mam za niewinne. A Trump to uważam, że dość solidnie się wybielił swoim wybuchem. Zresztą solidnie mi się odechciało i nie mam żadnej koncepcji, więc w sumie wyjebka
|
|
|
Post by David Jarolím on May 1, 2020 20:04:42 GMT 1
Chyba nie muszę wam pisać jak szkodliwe jest forsowanie rozliczenia wyimaginowanego przez najprawdopodobniej nietrzeźwego Kazimierza Pawlaka duetu ja-Trump, między którym jedynym powiązaniem jest to, że Trump mnie podejrzewa xD "Ja swój kolor znam", Trump u mnie wysoko w rankingu podejrzanych nie jest, więc moim zdaniem jest to układanie kolejki pod lincz na dwóch niewinnych. Donald napisał: : Z dwójki Mieszko i Porażka, wolę jednak w tego drugiego. Brakuje mi dzisiaj Jarolina, spodziewałem się, że otrzymując kredyt zaufania bardziej się otworzy, a tutaj nic z jego strony się nie pojawia. Realnie myślę nad przyjęciem propozycji sprawdzenia Naszej dwójki jak to zaproponował Żuras, bo ja swój kolor znam.. A Jarolin może w tej mafii być."Na swoje usprawiedliwienie mogę dodać, że zdobyłem dziś drugie mistrzostwo Niemiec z rzędu z Schalke w FM. Co do dzisiejszego linczu - bardzo podoba mi się, że jak do tej pory nie ma jednoznacznego kandydata do zlinczowania, może wreszcie będzie można wysnuć jakieś konkretne wnioski po głosowaniu. Dutch napisał: "Ja bym poszedł w życiową, jak pan szlachcic powiedział. Mieszko i tak nic nie gra, życiowa porażka jest dużo aktywniejszy od niego, a wynika z ich gry dokładnie tyle samo. W sumie teraz nawet nie ma ich jak docisnąć do ściany, sędzia wczoraj popełnił ten błąd, że pojawił się przed linczem i został zgrillowany Sędzia nie pojawił się przed linczem. Zgrilowany został za posty w okolicach 17.
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on May 1, 2020 20:05:09 GMT 1
Jest szansa, ja walę w Smutek i zachęcam - bo to przebrzydły mafiozo, który już zaczął pisać jakieś brednie o pepsi malinowej, kiedy tylko poczuł się trochę bezpieczniej, bo zobaczył, że chyba jednak dziś nie leci (a rano jaka panika była i wskazywanie na Trumpa).
Jeśli dasz dzisiaj w mieszka to ja pójdę jutro z Tobą w Smutek. Deal? No nie wiem, Smutka akurat też chciałem odpuścić, mimo że jest dla mnie podejrzany. Zastanowię się.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 20:08:21 GMT 1
Napisałbym "Kto spontanicznie na Jarolima", ale liczy się każdy głos na Mieszka, a boję się zbyt dużego rozbicia
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
Marek Sierocki przedstawia: I Love Polska!
|
Post by Marek Sierocki on May 1, 2020 20:08:46 GMT 1
ja walę w smutek i zachęcam do tego samego
Dutch a jakie są Twoje dokonania w tej grze? Ostatnie parę stron w Twoim wykonaniu to the best of
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on May 1, 2020 20:08:58 GMT 1
Sorry, że walę post pod postem, ale nie idzie tutaj cytować kilku wypowiedzi.
Druga kwestia to moje uniewinnienia i podejrzenia, których wcale nie jest mało. O nich pisałem wyżej, nie będę się powtarzać. Jako pierwszy chyba uniewinniłem krystalicznie czystą Jesieniarę i z każdą godziną moja pewność co do braku jej winy rośnie, zresztą każdy to widzi, że gra mega czysto.
Jak dla mnie to Jesieniara jest w mafii. Czujesz ze lecisz i bronisz kolezanke z mafii? A z tym Pawlakiem to jakas piramidalna bzdura przeciez ty na niego glosowales i mogles go zabic w pierwszym linczu, nie mogles wiedziec ze dostanie tylko jeden glos. Jakbys go atakowal i podszczypywal ale nie glosowal to bym moze uwierzyl ale tak to jest to jakas brednia. Do linczu jest jeszcze godzina, mnóstwo rzeczy może się zmienić. Na teraz lecę, ale jeszcze rano byłem krystalicznie czysty. Nie jest powiedziane, że polecę. Natomiast Jesieniarę to zacząłem bronić chyba jeszcze przed pierwszym linczem. Pawlaka atakowałem i szczypałem. Mogłem go zabić w pierwszym linczu i nic by się nie zmieniło, jedynie ubiegłbym mafię. W tej grze czasem trzeba podejmować ryzyko.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 20:10:13 GMT 1
W ogóle:
Kto typuje mieszka? Najlepszy gracz w stawce Legenda gry Najbardziej doświadczony gracz wśród pozostałych przy życiu
Kto typuje porażkę? Nielatający i Szlachic
xD
|
|
|
Post by Donald Trump on May 1, 2020 20:10:57 GMT 1
Myślę, że jeżeli ktoś ma podstawy, aby sądzić, że należy wstrzymać się z linczem jakiegoś gracza ze względu jego prawdziwą tożsamość, to powinien o tym powiedzieć.
|
|
|
Post by szlachcic on May 1, 2020 20:11:16 GMT 1
W ogóle: Kto typuje mieszka? Najlepszy gracz w stawce Legenda gry Najbardziej doświadczony gracz wśród pozostałych przy życiu Kto typuje porażkę? Nielatający i Szlachic Jak już skończysz walić konia sobie i im to wróć na ziemię.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 20:11:28 GMT 1
W ogóle: Kto typuje mieszka? Najlepszy gracz w stawce Legenda gry Najbardziej doświadczony gracz wśród pozostałych przy życiu Kto typuje porażkę? Nielatający i Szlachic xD Z czego trójka u góry na jakieś 99% w całości niewinna xD
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on May 1, 2020 20:12:20 GMT 1
ja walę w smutek i zachęcam do tego samego Dutch a jakie są Twoje dokonania w tej grze? Ostatnie parę stron w Twoim wykonaniu to the best of No nie wiem, chociażby wczoraj brałem udział w przegrzaniu procesora sędziego, co ostatecznie doprowadziło do linczu mafiozy? Jak ci się chce, to się cofnij, byłem chyba pierwszy, który jawnie zadeklarował głos na niego. A wcześniej też próbowałem go brać pod włos pytaniami. Imo jak na dwa lincze, to całkiem nieźle, w 50% trafić mafię
|
|