|
Post by Dutch van der Linde on May 1, 2020 20:13:07 GMT 1
W ogóle: Kto typuje mieszka? Najlepszy gracz w stawce Legenda gry Najbardziej doświadczony gracz wśród pozostałych przy życiu Kto typuje porażkę? Nielatający i Szlachic xD Ja na razie mam głos na mieszka i jeszcze nie zmieniłem, ale mnie kurwa kusi.
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
Marek Sierocki przedstawia: I Love Polska!
|
Post by Marek Sierocki on May 1, 2020 20:13:21 GMT 1
Sasza ma wydziarany na plecach testament Żurasa jak typ w prison break
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on May 1, 2020 20:16:03 GMT 1
nie wiesz? --> testament żurasa
jak na forum elektrody
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on May 1, 2020 20:16:30 GMT 1
ja walę w smutek i zachęcam do tego samego Dutch a jakie są Twoje dokonania w tej grze? Ostatnie parę stron w Twoim wykonaniu to the best of No nie wiem, chociażby wczoraj brałem udział w przegrzaniu procesora sędziego, co ostatecznie doprowadziło do linczu mafiozy? J ak ci się chce, to się cofnij, byłem chyba pierwszy, który jawnie zadeklarował głos na niego. A wcześniej też próbowałem go brać pod włos pytaniami. Imo jak na dwa lincze, to całkiem nieźle, w 50% trafić mafię
Tak było. Ale uważam, że Twój kolega w mafii Gretucha kazał Ci to zrobić. Ty byłeś tym zapalnikiem, który rozpalił ogień, a Gretucha wprowadza w błąd, że wajchowym był Smutek, który się wtrącił, gdy już los Sędziego był raczej przesądzony. Twojej i Gretuchy winy jestem 100% pewny. Zastanawia mnie ten Smutek. Ale jest jeszcze furiacki Donald Trump.
|
|
|
Post by Carles Puyol on May 1, 2020 20:16:53 GMT 1
Jak dla mnie to Jesieniara jest w mafii. Czujesz ze lecisz i bronisz kolezanke z mafii? A z tym Pawlakiem to jakas piramidalna bzdura przeciez ty na niego glosowales i mogles go zabic w pierwszym linczu, nie mogles wiedziec ze dostanie tylko jeden glos. Jakbys go atakowal i podszczypywal ale nie glosowal to bym moze uwierzyl ale tak to jest to jakas brednia. Do linczu jest jeszcze godzina, mnóstwo rzeczy może się zmienić. Na teraz lecę, ale jeszcze rano byłem krystalicznie czysty. Nie jest powiedziane, że polecę. Natomiast Jesieniarę to zacząłem bronić chyba jeszcze przed pierwszym linczem. Pawlaka atakowałem i szczypałem. Mogłem go zabić w pierwszym linczu i nic by się nie zmieniło, jedynie ubiegłbym mafię. W tej grze czasem trzeba podejmować ryzyko. Co to za belkot? Piszesz ze lincz na Pawlaku by nic nie zmienil w porownaniu do mordu a przeciez jakby zlinczowac pierwszego dnia Pawlaka to by nie dal takiego testamentu i do tego w mordzie by polecial ktos inny mozliwe ze rolny. Gwalcisz logike.
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 20:17:21 GMT 1
Czemu Jesieniara nie chcesz wysyłać głosów na winnego tylko dlatego, że odniosłaś inne wrażenie na temat jakiegoś gracza?
Nie wiem czy jest winny. Bardzo możliwe, że jest, ale ja tego specjalnie nie widzę. Dla mnie bardziej mafijny jest i Smutek (przede wszystkim), i Porażka.
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 1, 2020 20:19:28 GMT 1
No już, już, nie przepychajcie się z tymi pochlebnymi opiniami xD Serdecznie uprzedzam, że wieczorami mnie w tej edycji nie będzie, tak więc jeśli ktoś będzie chciał mojej opinii czy dyskusji ze mną, musi to robić w godzinach poranno-popołudniowych. Przejrzałem grę na ile byłem w stanie i w pierwszej kolejności sprawdzałbym tych zawodników: Jarolim, Sędzia, Porażka, Szlachcic Porażka mafijny sam w sobie nie jest, ale agresja z jaką się wykłócał o to głosowanie na aktywnych była intrygująca, nie jestem pewny jak to interpretować, ale uniewinnić nie ma go za bardzo z czego. Jarolim i Sędzia to już metodą eliminacji, jeden nie gra w ogóle, drugi zdawkowo i zachowawczo, jak się nie poprawią to po prostu trzeba się ich pozbyć. A Szlachcic niech jeszcze chwilę pożyje jednak, może jest dla niego nadzieja Generalnie nie wiem dlaczego, ale wiele osób ma Mieszka za glona, a to jest top graczy tutaj (i w ogóle). Tylko że: - bez czasu (to myślę, że prawda) - w mafii (to też myślę, że prawda xD)
Ten post u góry, to post z jego serii pt. 'seria przemyśleń Mieszka', gdzie wcześniej z jego postów wyłonił się tylko jeden typ do mafii, Szlachcic (zgrabnie uargumentowany, ale Mieszko to gracz niegłupi, więc i argumentacja sensowna, wiadomo). No i Mieszko chyba zczaił, że to trochę mało, więc jeszcze parę osób wypada zaatakować. No i spłodził tego posta, a zwłaszcza ten ostatni akapit. Co to w ogóle jest XD Zwłaszcza ten fragment o Porażce (Porażka niewinny pewnie).
No ale może wybitnie się spieszył, to sprawdźmy co zrobił dzisiaj.
Moim zdaniem jedną bardzo mafijną rzecz. Mianowicie to (tutaj będzie trochę egoistyczne podejście :>):
Przede wszystkim, poświęcił cały swój wysiłek, żeby opisać 2 graczy, Grechutę (i trochę o Smutku, ale to tak bardziej żeby móc napisać potem co napisał xd) i mnie. Grechutę zaatakował, ale po chuj ten elaborat o mnie, żeby na końcu skwitować to tym czym skwitował. Co to miastu daje teraz?
Ogólnie dla dobrego mafiozy, ale takiego bez czasu pływanie wokół kandydatury Freemana (w sensie mnie ogólnie, bo 10/10 że mnie rozpoznał) to idealna rzecz do zrobienia: - jestem na tym etapie nie do zajebania w linczu - względnie widać, że jestem niewinny - ale zawsze mogę robić miasto 'w chuja', więc rozważanie mojej winy nigdy nie będzie podejrzane Łatwo takiemu mafiozie udać aktywność i chęć wniesienia czegoś do miasta, bo można się rozpisać, poanalizować, ale i nic nie wnieść - bo potem to kwitujesz 'nie no, 99% niewinny, ale poświęciłem stronę A4 żebyście pamiętali, że może jednak winny xD' Żeby było śmieszniej, jeśli dobrze rozpoznałem tożsamość Mieszka (raczej tak :> zresztą to bez znaczenia, taka anegdotka bardziej), to sam mu to kiedyś polecałem, jak byliśmy razem w mafii XD
No i jeszcze do tego, jak już się tak poświęcił, to wyjątkowo się nie przyłożył - bardzo źle albo baaaaardzo po łebkach przeanalizował moją postać. 'Aktywnie przyłączył się do linczu na Sędzi', gdzie gołym okiem było widać, że zadaje temu Sędziemu pytania, żeby potem przyjebać w niego młotem i zebrać szable XD byłem więc jednym z prowodyrów linczu i aktywnie tam pilnowałem, żeby się nie wyślizgnął. Mieszko tego nie zauważył (albo nie uznał za zasadne wspomnieć), co wydaje mi się wyjątkowo absurdalne. Jakby już zdecydował się przeanalizować moją grę, to zrobiłby to bardzo skrupulatnie, bo po chuj robić to na takim etapie tak bardzo po łebkach, żeby sobie posta nabić? xD No właśnie Dla porównania, inny outsidetheplayground gracz, Porażka:
Jak widać zauważenie tego, jak to było nie było dość trudne Nie uniewinnia to Porażki oczywiście (chociaż moim zdaniem jego pisanina to raczej niewinny na wyjebaniu, ale to tak na czuja na teraz, może mi się zmieni, zwłaszcza ten trolling zabawny xD), ale pokazuje, jak bardzo do swojej roboty nie przyłożył się Mieszko.
|
|
|
Post by David Jarolím on May 1, 2020 20:20:24 GMT 1
Wróćcie sobie do dyskusji Trump-Porażka. Czy miafiozo Porażka brnąłby w taki sposób w dyskusję? IMO nie.
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on May 1, 2020 20:20:29 GMT 1
No nie wiem, chociażby wczoraj brałem udział w przegrzaniu procesora sędziego, co ostatecznie doprowadziło do linczu mafiozy? J ak ci się chce, to się cofnij, byłem chyba pierwszy, który jawnie zadeklarował głos na niego. A wcześniej też próbowałem go brać pod włos pytaniami. Imo jak na dwa lincze, to całkiem nieźle, w 50% trafić mafię
Tak było. Ale uważam, że Twój kolega w mafii Gretucha kazał Ci to zrobić. Ty byłeś tym zapalnikiem, który rozpalił ogień, a Gretucha wprowadza w błąd, że wajchowym był Smutek, który się wtrącił, gdy już los Sędziego był raczej przesądzony. Twojej i Gretuchy winy jestem 100% pewny. Zastanawia mnie ten Smutek. Ale jest jeszcze furiacki Donald Trump.
Tak było *insert Urban meme here* Szczególnie że Grechutę też wrzucałem w grono podejrzanych dzisiaj.
|
|
|
Post by David Jarolím on May 1, 2020 20:20:35 GMT 1
Wróćcie sobie do dyskusji Trump-Porażka. Czy miafiozo Porażka brnąłby w taki sposób w dyskusję? IMO nie.
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 20:20:46 GMT 1
Albo dobra.
Dziś Mieszko, jutro Smutek.
Klepnięte.
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on May 1, 2020 20:22:30 GMT 1
Do linczu jest jeszcze godzina, mnóstwo rzeczy może się zmienić. Na teraz lecę, ale jeszcze rano byłem krystalicznie czysty. Nie jest powiedziane, że polecę. Natomiast Jesieniarę to zacząłem bronić chyba jeszcze przed pierwszym linczem. Pawlaka atakowałem i szczypałem. Mogłem go zabić w pierwszym linczu i nic by się nie zmieniło, jedynie ubiegłbym mafię. W tej grze czasem trzeba podejmować ryzyko. Co to za belkot? Piszesz ze lincz na Pawlaku by nic nie zmienil w porownaniu do mordu a przeciez jakby zlinczowac pierwszego dnia Pawlaka to by nie dal takiego testamentu i do tego w mordzie by polecial ktos inny mozliwe ze rolny. Gwalcisz logike.
Tutaj punkt dla Ciebie, o tym nie pomyślałem. Ale żeby nie było, Pawlak raczej nie był faworytem do linczu, więc uznałem, że głos na niego to ryzyko, które warto podjąć, które może się opłacić w przyszłości. Poza tym jego testament jest bardzo słaby. Fajnie napisany, ładnie wygląda, ale bardzo słaby, bo jak można zakreślić na zielono Dutcha? Gość gra bardzo mafijnie, a teraz szczyci się, że był prowodyrem linczu na Sędzim. Nie wydaje się Wam to podejrzane? Z drugiej strony ma za mocnego podejrzanego Jesieniarę, która gra tak niewinnie, że bardziej się po prostu nie da. Pokolorował kilka nicków nieźle, ale mógłbym napisać taki sam, a nawet dużo lepszy testament.
Jesieniaro, łamiesz mi serce.
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 1, 2020 20:22:35 GMT 1
A co on złego zrobił? Zagłosował na Ljokelseya. U mnie też niewiele brakowało, bym na niego zagłosował. Gdyby nie Pawlak, to był zagłosował na Ljokelseya.
Ogółem, największym dowodem na to, że nie jestem w mafii jest fakt, że Sędzia wczoraj dał się pociągnąć za język Freemanowi, czym oczyścił Ciebie. Gdybym był w mafii, zabroniłby mu odpowiadać na te pytania. Widziałem już takie zagrywki w historii tej gry i zawsze miastowy bardzo sprytnie wykorzystał wiedzę niedoświadczonego mafiozy. Tym razem jest tak samo, dlatego też uważam, że Freeman jest niewinny.
O, tak sobie czytam na bieżąco, no i ten post Porażki jest lepszy od wszystkich postów Mieszka razem wziętych ;o
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on May 1, 2020 20:23:18 GMT 1
wydaje mi się, że Smutek dryfując sobie bez namysłu przykleja się dzisiaj do największej płynącej łajby zwanej mieszko prowadzonej przez kapitana denerwującą sashe i po paru fajnych odpowiedziach wygląda to znowu chujowo
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 20:26:06 GMT 1
wydaje mi się, że Smutek dryfując sobie bez namysłu przykleja się dzisiaj do największej płynącej łajby zwanej mieszko prowadzonej przez kapitana denerwującą sashe i po paru fajnych odpowiedziach wygląda to znowu chujowo Smutek też jest w tej mafii, ale jeśli rozbijemy głosy, to padnie dzisiaj porażka. Jutro zabijemy smutka i pozwolę Ci odtańczyć wesołego oberka po wszystkim, ale dzisiaj Mieszko. Zgoda Sierocki?
|
|
|
Post by David Jarolím on May 1, 2020 20:26:31 GMT 1
Szaszka, czy brnąc nadal w powiązanie mnie z Trumpem masz jakieś swoje powody czy po prostu sobie to wbiłaś do głowy, bo tak napisał Kazimierz? Z ciekawości pytam.
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on May 1, 2020 20:27:27 GMT 1
Tak było *insert Urban meme here* Szczególnie że Grechutę też wrzucałem w grono podejrzanych dzisiaj.
To co powiesz na masówkę na Gretuchę?
Świetny post Morgana Freemana. Freemana uważam za jednego z najpewniejszych miastowych-niewinnych. Na dodatek uważam, że jest rozsądny, nie jest glonem. Bardzo, bardzo przekonujący post. Chociaż dziwię się, że uważa Mieszka za top graczy tutaj, ale to akurat pryszcz, zobaczymy po edycji, czy faktycznie jest topką.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 20:27:52 GMT 1
Po linczu zapytaj Jarolim, ok?
|
|
|
Post by David Jarolím on May 1, 2020 20:29:09 GMT 1
A jeśli napiszę, że nie ok, to odpowiesz?
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on May 1, 2020 20:29:15 GMT 1
ale co to nam da, że się wszyscy w tego mieszka wjebiemy z pełnym impetem? może to jest ten moment na to słynne półtajne pomiędzy? może lepiej żeby było więcej kandydatur? tymbardziej, że czuje że mamy 3 kandydatury pod względną kontrolą
|
|