|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 20:29:22 GMT 1
Nie
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 20:30:02 GMT 1
A jeśli napiszę, że nie ok, to odpowiesz? Znaczy - skłamię, jeśli powiesz, że nie ok
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 20:31:29 GMT 1
Nie głosujmy dziś na Porażkę.
Jak już ktoś nie chce głosować na Mieszka to zachęcam do walenia w SMUTEK, DEPRESJA, NIEPEWNOŚĆ.
|
|
|
Post by Carles Puyol on May 1, 2020 20:32:19 GMT 1
Co to za belkot? Piszesz ze lincz na Pawlaku by nic nie zmienil w porownaniu do mordu a przeciez jakby zlinczowac pierwszego dnia Pawlaka to by nie dal takiego testamentu i do tego w mordzie by polecial ktos inny mozliwe ze rolny. Gwalcisz logike.
Tutaj punkt dla Ciebie, o tym nie pomyślałem. Ale żeby nie było, Pawlak raczej nie był faworytem do linczu, więc uznałem, że głos na niego to ryzyko, które warto podjąć, które może się opłacić w przyszłości. Poza tym jego testament jest bardzo słaby. Fajnie napisany, ładnie wygląda, ale bardzo słaby, bo jak można zakreślić na zielono Dutcha? Gość gra bardzo mafijnie, a teraz szczyci się, że był prowodyrem linczu na Sędzim. Nie wydaje się Wam to podejrzane? Z drugiej strony ma za mocnego podejrzanego Jesieniarę, która gra tak niewinnie, że bardziej się po prostu nie da. Pokolorował kilka nicków nieźle, ale mógłbym napisać taki sam, a nawet dużo lepszy testament.
Jesieniaro, łamiesz mi serce. A to dalo sie rozpoznac faworyta do linczu pierwszego dnia? Bo ja sie balem ze padne a nie dostalem zadnego glosu. Padl ljokelsoy z 3 glosami co wydaje sie malo. Do tego zlinczowany i Jesieniara nie glosowali. Wystarczylo by zeby oboje zaglosowali na Pawlaka i by mogl pasc. Tak wiec dalej uwazam ze gwalcisz logike przypisujac sobie jakas pseudo zasuge. A deprecjonowanie testamentu Pawlaka tez nie wiem czemu ma sluzyc skoro to jest testament osoby ktora ma na pewno dobre intencje moze sie myli ale nie manipuluje. To ze tam ci nie pasuje to co on pisze to nie oznacza ze to zly testament. Poza tym on pisal tam ze Dutch raczej niewinny czyli nie byl przekonany.
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
Marek Sierocki przedstawia: I Love Polska!
|
Post by Marek Sierocki on May 1, 2020 20:32:29 GMT 1
Jesieniara gra najlepszą edycje od dobrych paru lat, nie lekceważcie jej słów
|
|
|
Post by David Jarolím on May 1, 2020 20:32:44 GMT 1
Półtajne jest kapitalnym rozwiązaniem na dzisiejszy wieczór.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 20:33:38 GMT 1
Między Mieszkiem i Smutkiem zgoda. Obaj są do zlinczowania.
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on May 1, 2020 20:33:51 GMT 1
WIELKA JESIENIARA
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 20:34:00 GMT 1
Jesieniara gra najlepszą edycje od dobrych paru lat, nie lekceważcie jej słów
Dziękuję za te pochlebne słowa.
Chociaż sądzę, że z jedna lub dwie osoby mogły w tym czasie zagrać lepszą. : )))))))))
|
|
|
Post by Donald Trump on May 1, 2020 20:35:44 GMT 1
Nie głosujmy dziś na Porażkę. Jak już ktoś nie chce głosować na Mieszka to zachęcam do walenia w SMUTEK, DEPRESJA, NIEPEWNOŚĆ. Nie zagłosuję na Mieszka, aby nie robić masówki i będzie mniej danych do wyciągnięcia. Może faktycznie walnę w Smutek, niech walczy o życie na tej arenie
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 20:36:04 GMT 1
No wal w Smutek, zachęcam.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 20:36:37 GMT 1
Ja oczywiście zachęcam do Mieszka
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on May 1, 2020 20:37:52 GMT 1
Dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane. Pawlak to dobry zawodnik, ma dobre intencje, no ale ten testament lekko mówiąc mu nie wyszedł. Pokolorował na zielono Freemana czy Sashę, 100% popieram, ale to akurat żadne osiągnięcie.
Dla mnie faworytem był Ljokelsey. Nie był pewniakiem, ale jakbym miał wskazać kogoś, kto padnie, to bym wskazał go. Lincz był dość równy. Natomiast nie ma co gdybać. Powiedzmy jak było - zagłosowałem na Pawlaka, a później go szczypałem. Mafia kierując się mordami chce uderzać w rolnych oraz krystalicznie niewinnych, bo to oni należą do ich głównych wrogów. Dzięki mnie mafia mogła pomyśleć, że ten Pawlak to niezły zawodnik, ale skoro ktoś tak inteligentny jak Porażka całkiem trafnie i skutecznie go atakuje, to może go nie zamordujemy, bo ta niewinna Porażka się pomyli, bo mylić się jest rzeczą ludzką, i sam napuści miasto do zlinczowania Pawlaka, a my sobie zabijemy kogoś innego.
|
|
|
Post by Carles Puyol on May 1, 2020 20:38:02 GMT 1
Nie głosujmy dziś na Porażkę. Jak już ktoś nie chce głosować na Mieszka to zachęcam do walenia w SMUTEK, DEPRESJA, NIEPEWNOŚĆ. Ja moge w Smutek albo w Porazke bo nie wiem czemu macie Mieszka za winnego. Smutek od wczoraj mi smierdzi a Porazka sie teraz strasznie rzuca i manipuluje.
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on May 1, 2020 20:39:09 GMT 1
Tak było *insert Urban meme here* Szczególnie że Grechutę też wrzucałem w grono podejrzanych dzisiaj.
To co powiesz na masówkę na Gretuchę?
. [/div][/quote] Mówiłem o gronie podejrzanych, nie o pewniakach gościu.
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on May 1, 2020 20:39:45 GMT 1
ja to czekam aż porażka zacznie grać jak kozak za którego sie uważa
|
|
|
Post by Donald Trump on May 1, 2020 20:41:17 GMT 1
Chcę wiedzieć jedno? Jeżeli głosujemy na Mieszko, to jakie są możliwość, że z kim jeszcze jest w mafii?
Zgadzam się, że może być ze Smutkiem, ale z kim jeszcze?
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 20:41:45 GMT 1
Nie głosujmy dziś na Porażkę. Jak już ktoś nie chce głosować na Mieszka to zachęcam do walenia w SMUTEK, DEPRESJA, NIEPEWNOŚĆ. Ja moge w Smutek albo w Porazke bo nie wiem czemu macie Mieszka za winnego. Smutek od wczoraj mi smierdzi a Porazka sie teraz strasznie rzuca i manipuluje.
To dawaj w Smutek.
Jestem detem i sprawdzilem Porażkę. Jest niewinny, a OC przecież by nie dostał, więc nie wolno dzisiaj na niego głosować.
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on May 1, 2020 20:42:11 GMT 1
a po co nam to teraz wiedzieć, dają za to bonus pointy?
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 20:42:23 GMT 1
Trump, za dużo chciałbyś wiedzieć.
Dowiesz się w swoim czasie.
|
|