|
Post by Dutch van der Linde on May 1, 2020 20:43:00 GMT 1
Ja moge w Smutek albo w Porazke bo nie wiem czemu macie Mieszka za winnego. Smutek od wczoraj mi smierdzi a Porazka sie teraz strasznie rzuca i manipuluje.
To dawaj w Smutek.
Jestem detem i sprawdzilem Porażkę. Jest niewinny, a OC przecież by nie dostał, więc nie wolno dzisiaj na niego głosować.
Chyba że dostał i stąd jego bezczelne trollowanie?
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on May 1, 2020 20:43:20 GMT 1
Ja nie lubię początków i przyznaję, na razie gram przyzwoicie. Trochę mi się umniejsza, bo np. umniejsza się listę moich podejrzanych i niewinnych. Byłem pod tym względem w miarę aktywny, oczywiście są aktywniejsi. Są też na razie lepsi ode mnie, ale oceny zostawmy na później. Ktoś tam mi zarzucał, że byłem dziś mało aktywny. To prawda, ale od 20 jestem aktywny, a to najważniejszy moment dnia. Nie unikam żadnych pytań, mogę odpowiedzieć na wszystko. Natomiast na razie sytuacja w mieście jest doskonała, mamy jednego mafiozę, pozostała trójka to kwestia maks pięciu linczów linczów.
|
|
|
Post by Carles Puyol on May 1, 2020 20:43:47 GMT 1
Dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane. Pawlak to dobry zawodnik, ma dobre intencje, no ale ten testament lekko mówiąc mu nie wyszedł. Pokolorował na zielono Freemana czy Sashę, 100% popieram, ale to akurat żadne osiągnięcie. Dla mnie faworytem był Ljokelsey. Nie był pewniakiem, ale jakbym miał wskazać kogoś, kto padnie, to bym wskazał go. Lincz był dość równy. Natomiast nie ma co gdybać. Powiedzmy jak było - zagłosowałem na Pawlaka, a później go szczypałem. Mafia kierując się mordami chce uderzać w rolnych oraz krystalicznie niewinnych, bo to oni należą do ich głównych wrogów. Dzięki mnie mafia mogła pomyśleć, że ten Pawlak to niezły zawodnik, ale skoro ktoś tak inteligentny jak Porażka całkiem trafnie i skutecznie go atakuje, to może go nie zamordujemy, bo ta niewinna Porażka się pomyli, bo mylić się jest rzeczą ludzką, i sam napuści miasto do zlinczowania Pawlaka, a my sobie zabijemy kogoś innego. Musisz miec strasznie duze ego ze tak sie chwalisz jaki to jestes inteligentny i wogole ale z Pawlakiem ci nie wyszlo a jak sam piszesz dobrymi checiami pieklo jest wybrukowane. Wogole mi sie nie podoba ze zajmujesz sie teraz pisaniem o tym czemu zrobiles costam zamiast przedstawiac argumenty na czyjas wine. Tak w sumie to ja nie bardzo wiem czemu ty uwazasz Smutek i Grechute za mafie. O Grechucie to napisales tylko o dzowny, formulowanou oskarzen to sie zgadzam ale generalnie malo u ciebie argumentow. Wogole bede sie smial jak sie okaze ze w mafii Smutek albo Grechuta sa wlasnie z Toba i z Jesieniara z ktora sie nawzjaem oczyszczacie.
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on May 1, 2020 20:43:53 GMT 1
W sumie nie mogę mieć za złe nikomu kto mnie chce dziś zagłosować, ale dziś było ciężko i jeśli ktoś się waha, to prosiłbym o zagłosowanie na Mieszka - jutro położę głowę pod topór jeśli będzie trzeba, pisząc co najwyżej swoje przemyślenia ale dziś prosiłbym jeszcze o danie mi szansy - wolalbym pisać testament z wiedzą na temat koloru Mieszka i wszystkim, co się jutro wydarzy
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 1, 2020 20:44:23 GMT 1
Już niezależnie od winy/niewinności Porażki, to nie wiem czemu jest (w sumie to było) takie ciśnienie na zabicie go. Przecież ten megalomański trolling jest cudowny, po co sobie odbierać przyjemność czytania tego dalej? Ja dzisiaj 3 razy parsknąłem do ekranu i 3 razy było to po jednym z postów Porażki xD
|
|
|
Post by Donald Trump on May 1, 2020 20:44:23 GMT 1
Trump, za dużo chciałbyś wiedzieć. Dowiesz się w swoim czasie. Myślałem, aby zrobić jeszcze większy pierdolnik w głowie mafii xD
|
|
|
Post by szlachcic on May 1, 2020 20:45:49 GMT 1
Już niezależnie od winy/niewinności Porażki, to nie wiem czemu jest (w sumie to było) takie ciśnienie na zabicie go. Przecież ten megalomański trolling jest cudowny, po co sobie odbierać przyjemność czytania tego dalej? Ja dzisiaj 3 razy parsknąłem do ekranu i 3 razy było to po jednym z postów Porażki xD Jedni lubią taki trolling, inni nie.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 20:46:14 GMT 1
Chcę wiedzieć jedno? Jeżeli głosujemy na Mieszko, to jakie są możliwość, że z kim jeszcze jest w mafii? Zgadzam się, że może być ze Smutkiem, ale z kim jeszcze? Dzisiejszy dzień bardzo dużo przewrócił w moich pomysłach, dlatego nie chcę na razie mówić o konkretach, ale spokojnie mógłby być na przykład ze szlachcicem albo grechutą
|
|
|
Post by Carles Puyol on May 1, 2020 20:47:15 GMT 1
Ja moge w Smutek albo w Porazke bo nie wiem czemu macie Mieszka za winnego. Smutek od wczoraj mi smierdzi a Porazka sie teraz strasznie rzuca i manipuluje.
To dawaj w Smutek.
Jestem detem i sprawdzilem Porażkę. Jest niewinny, a OC przecież by nie dostał, więc nie wolno dzisiaj na niego głosować.
Ok jak Porazka niewinna to ja glosuje na Smutek. Ale nie rozumiem czemu juz ujawniasz role. Przeciez tak to wkrotce mafia cie zamorduje. No ale przynajmniej daje ci spokoj z atakami na ciebie bo tak to myslalem ze jestes w mafii.
|
|
|
Post by David Jarolím on May 1, 2020 20:47:48 GMT 1
Pamiętajcie, że głosowanie do 22.
|
|
|
Post by Donald Trump on May 1, 2020 20:49:34 GMT 1
Puyol faktycznie jest autentyczny w swoim autyzmie (no offence)
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on May 1, 2020 20:51:23 GMT 1
Carles, Gretucha ma absurdalne oskarżenia i zachowuje się tak, jakby w nie naprawdę wierzył. Na dodatek widać, że ten gość ma głowę na karku. Ale odnoszę wrażenie, że gra znacznie poniżej swojego potencjału. Że mógłby nam dać dużo, dużo więcej. Jest aktywny, ale jakby grał z przyczajki. Pozorowane ruchy.
Cytat z Gretuchy: "Uważałem, że Szlachcic gra mafijnie i się prawdopodobnie pomyliłem, za co go mogę przeprosić, niemniej nie zadecydowało to w żaden sposób o jego pozycji i dobrze."
Przepraszanie, że kogoś się oskarżało? Po co? Chyba tylko po to, by się na nim nie mścił, tak jak teraz mści się na mnie, bo ja też mocno podejrzewałem Szlachcica.
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on May 1, 2020 20:51:28 GMT 1
To dawaj w Smutek.
Ok jak Porazka niewinna to ja glosuje na Smutek. Ale nie rozumiem czemu juz ujawniasz role. Przeciez tak to wkrotce mafia cie zamorduje. No ale przynajmniej daje ci spokoj z atakami na ciebie bo tak to myslalem ze jestes w mafii. Bo Jesieniara zartuje
|
|
|
Post by Donald Trump on May 1, 2020 20:53:51 GMT 1
W przyszłości się okaże, że Puyol to Red, który już kiedyś udawał innego gracza Lewkonia, bo naprawdę Puyol jest nie do podrobienia xD
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on May 1, 2020 20:54:44 GMT 1
Trump, na kogo głosujesz?
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 20:54:59 GMT 1
W sumie nie mogę mieć za złe nikomu kto mnie chce dziś zagłosować, ale dziś było ciężko i jeśli ktoś się waha, to prosiłbym o zagłosowanie na Mieszka - jutro położę głowę pod topór jeśli będzie trzeba, pisząc co najwyżej swoje przemyślenia ale dziś prosiłbym jeszcze o danie mi szansy - wolalbym pisać testament z wiedzą na temat koloru Mieszka i wszystkim, co się jutro wydarzy Cóż za cudowna próba uniknięcia remisu między dwójką winnych.
Cytat z Gretuchy: "Uważałem, że Szlachcic gra mafijnie i się prawdopodobnie pomyliłem, za co go mogę przeprosić, niemniej nie zadecydowało to w żaden sposób o jego pozycji i dobrze." Serio? W której piosence tak śpiewał?
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 20:55:21 GMT 1
Trump nie odpowiadaj na kogo głosujesz. Z przestępcami się nie dyskutuje!
|
|
|
Post by Donald Trump on May 1, 2020 20:55:25 GMT 1
Na Bosaka
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 20:55:35 GMT 1
Co Cię to w ogóle gówno obchodzi, co Smutek?
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on May 1, 2020 20:55:59 GMT 1
Zresztą chuj tam, jestem detem, elo, sprawdzenie to winny Pawlak (nie żartuję), dzisiaj sprawdzam tego Jeremiego
|
|