|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on May 1, 2020 21:07:49 GMT 1
Dutch niewinny btw.
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 21:08:23 GMT 1
Czemu Smutek się zgłosił jako detektyw kiedy było z 10 ludzi na Mieszka? bo tego akurat nie kumam. Z ostatnich stron wychodziło mi, że może być różnie, a biorąc pod uwagę, że i tak jutro bym leciał (wybitnie mi ta rozgrywka nie idzie) to uznałem, że wolę nie ryzykować i co ci dało podanie się za deta na 5 minut przed końcem głosowania
jak sądzisz, ile osób zmieniło głosy
jedna
czy zero
TO WAŻNE
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 1, 2020 21:08:29 GMT 1
Nie no, Smutek miałem za raczej niewinnego zawodnika przed deklaracją bycia detem, więc na teraz mafiowanie póki co wykluczam. Najwyżej zgłosi się drugi detektyw. Dutch niewinny albo OC, tia? Przecież już się 2 zgłosiło. Odbieram te posty Jesieniary jako trolling. To znaczy wątpie, że jest detektywem.
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 1, 2020 21:09:10 GMT 1
Pierdolisz Smutek gdyby nie moja akcja w pójście w Ciebie i genialne wyciągnięcie Mieszka do głupiego postu to Freeman by go nie wpędził do grobu, więc ładnie to od rana zespołowo zrobiliśmy. Najmniej ceniłbym wkład Saszy, która raczej odstraszała od głosowania na Mieszka niż zachęcała swoim spamingiem.
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 21:09:14 GMT 1
Nie jestem detem jakby co, kłamałam.
|
|
|
Post by szlachcic on May 1, 2020 21:09:24 GMT 1
No ja też nie ogarniam co miał smutek w głowie, niezależnie czy mówi prawdę czy nie.
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 1, 2020 21:09:55 GMT 1
Ta gra się robi mocno absurdalna.
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 21:10:25 GMT 1
WIELKA JESIENIARA
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on May 1, 2020 21:10:36 GMT 1
Z ostatnich stron wychodziło mi, że może być różnie, a biorąc pod uwagę, że i tak jutro bym leciał (wybitnie mi ta rozgrywka nie idzie) to uznałem, że wolę nie ryzykować i co ci dało podanie się za deta na 5 minut przed końcem głosowania
jak sądzisz, ile osób zmieniło głosy
jedna
czy zero
TO WAŻNE
W sumie wyjebane, kto zmienił ten zmienił
|
|
|
Post by David Jarolím on May 1, 2020 21:10:36 GMT 1
Półtajne między dwoma mafiozami, ci przestraszyli się remisu i jeden chwycił się ostatniej deski ratunku. Proszę o opinię.
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 1, 2020 21:10:59 GMT 1
Oj tam, lepszy nadpobudliwy rolny niż taki, który przeszarżuje i poleci w linczu. Też bym się nie przyznawał, bo imo Mieszko leciał, ale rozumiem, że det mógł spękać widząc jednak kilka deklaracji na swoją osobę.
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on May 1, 2020 21:11:42 GMT 1
Czemu Smutek się zgłosił jako detektyw kiedy było z 10 ludzi na Mieszka? bo tego akurat nie kumam. Z ostatnich stron wychodziło mi, że może być różnie, a biorąc pod uwagę, że i tak jutro bym leciał (wybitnie mi ta rozgrywka nie idzie) to uznałem, że wolę nie ryzykować Bardzo dobra robota, Smutek. Musisz pamiętać, że detektyw musi budzić podejrzenia swoją grą, bo jak będzie krystalicznie czysty, to zajmie się nim mafia. Ty świetnie balansowałeś, trochę to wina miasta, że byłeś bliski linczu i tutaj też posypuję głowę popiołem, bo sam się lekko do tego dołożyłem.
Ale na razie sytuacja dla miasta jest świetna, zostało tylko dwóch mafiozów, mamy wielu niewinnych pewniaków, zwycięstwo jest w kieszeni.
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 21:12:00 GMT 1
Półtajne między dwoma mafiozami, ci przestraszyli się remisu i jeden chwycił się ostatniej deski ratunku. Proszę o opinię.
napisałem to jakieś 15 minut temu
koniec opinii
|
|
|
Post by Carles Puyol on May 1, 2020 21:12:18 GMT 1
Zresztą chuj tam, jestem detem, elo, sprawdzenie to winny Pawlak (nie żartuję), dzisiaj sprawdzam tego Jeremiego To kto w końcu jest detektywem Smutek czy Jesieniara? Bo jedno jest w takim ukladzie w mafii. Stawiam na Smutek.
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 21:12:52 GMT 1
Oj tam, lepszy nadpobudliwy rolny niż taki, który przeszarżuje i poleci w linczu. Też bym się nie przyznawał, bo imo Mieszko leciał, ale rozumiem, że det mógł spękać widząc jednak kilka deklaracji na swoją osobę.
Na 5 minut przed głosowaniem? Przecież szansa, że ktoś naprawdę zmieni głos w ciągu tych 5 minut i że akurat ten jeden głos go uratuja vs postawienie na szali całego swojego "detowania", ujawnienie się?
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on May 1, 2020 21:12:52 GMT 1
Który fałszywy det podałby ci jako sprawdzenie jebanego Żurasa Pawlaka, który w dodatku był opryszkiem? xD
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 21:13:41 GMT 1
który prawdziwy det sprawdziłby Pawlaka? nie możesz być aż tak słabym prawdziwym detem
|
|
|
Post by Donald Trump on May 1, 2020 21:13:57 GMT 1
Ty masz te prawdziwe wyniki, czy będziesz marnował mój czas?
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on May 1, 2020 21:14:09 GMT 1
Nie jestem detem jakby co, kłamałam. Trolling był oczywisty, bo nie byłaś zagrożona, więc nie mogłaś się do tego przyznać. Ale to była też bardzo dobra zagrywka. Brawo.
Z Freemanem, Szlachcicem, Jesieniarą i Smutkiem, miasto nie ma prawa tego przegrać.
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 1, 2020 21:14:11 GMT 1
Tego Puyola chyba trzeba będzie zmutować.
|
|