|
Post by Carles Puyol on May 1, 2020 21:14:52 GMT 1
Wogole nie spodziewalem sie ze Mieszko jest winny. Brawo dla tych ktorzy go wylapali. Musze przejrzec temat zeby zobaczyc kto to bym bo w takim ukladzie niewinny. No i chyba sasha niewinna skoro Mieszko na nią glosowal pierwszego dnia.
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 1, 2020 21:15:14 GMT 1
Na razie najwięcej dobrej roboty robi Grechuta, który swoją brawurową akcją sprowokował Mieszka do totalnie absurdalnego posta. Szanujcie to.
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on May 1, 2020 21:15:29 GMT 1
No sprawdzenie Pawlaka było tragedią, natomiast wynikło z faktu, że do pierwszego linczu praktycznie nic nie pisał i spodziewałem się, że to klasyczny ktoś, kto wpisuje się po starcie rozgrywki a potem pisze posta dziennie
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 1, 2020 21:16:08 GMT 1
Saszy ufać nie należy, tym bardziej jeśli Mieszko rzeczywiście ma zamiar spędzać majówkę nad jeziorem.
|
|
|
Post by Carles Puyol on May 1, 2020 21:16:19 GMT 1
Tego Puyola chyba trzeba będzie zmutować. A ty znowu czego ode mnie chcesz? Moglbys sie juz odpierdolic. Od dzis glosuje na ciebie.
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 1, 2020 21:17:49 GMT 1
To głosuj, tylko błagam Cię, nie wypowiadaj się ponad 2 posty dziennie.
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 21:18:40 GMT 1
Tego Puyola chyba trzeba będzie zmutować.
W kogo? W Umtitiego?
|
|
|
Post by Carles Puyol on May 1, 2020 21:19:03 GMT 1
I kto jest w koncu tym prawdziwym detem bo nie wiem czy w mafii jest JEsieniara czy Smutek.
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on May 1, 2020 21:19:14 GMT 1
No sprawdzenie Pawlaka było tragedią, natomiast wynikło z faktu, że do pierwszego linczu praktycznie nic nie pisał i spodziewałem się, że to klasyczny ktoś, kto wpisuje się po starcie rozgrywki a potem pisze posta dziennie No właśnie, on pisał o tym by wysłać testament, rozkminiał kogo ma sprawdzać detektyw, pisał jakieś pierdoły, taki cicho-ciemny mafioza z pierwszych postów. A Gretucha się do mnie dowala za ten głos, mimo że sam detektyw go podejrzewał. To był pierwszy dzień, co można zrobić pierwszego dnia? Dopiero po linczu było widać, że Pawlak jest jednak bardzo ogarnięty.
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 21:19:30 GMT 1
Wogole nie spodziewalem sie ze Mieszko jest winny. Brawo dla tych ktorzy go wylapali. Musze przejrzec temat zeby zobaczyc kto to bym bo w takim ukladzie niewinny. No i chyba sasha niewinna skoro Mieszko na nią glosowal pierwszego dnia.
Ja jako pierwsza wskazałam Mieszka palcem.
W moim podpisie znajdziecie wyjaśnienie, dlaczego mam taką dobrą celność.
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on May 1, 2020 21:19:36 GMT 1
Jesieniara w oczywisty sposób żartowała z tym detem, a prawdziwym jestem ja, elo.
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 1, 2020 21:19:50 GMT 1
Podpowiem, żadne z nich.
|
|
|
Post by Carles Puyol on May 1, 2020 21:20:24 GMT 1
To głosuj, tylko błagam Cię, nie wypowiadaj się ponad 2 posty dziennie. A dlaczego? Pisze niewygodne dla ciebie rzeczy jak to ze jestes w mafii?
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 1, 2020 21:21:16 GMT 1
Może dlatego, że mój głupi pies ma więcej RiGCZu
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
Marek Sierocki przedstawia: I Love Polska!
|
Post by Marek Sierocki on May 1, 2020 21:22:10 GMT 1
ja tam bardzo sobie cenie gracza Puyol
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 1, 2020 21:23:03 GMT 1
No bardzo ładnie prowadzi tę mafijną kreację.
|
|
|
Post by szlachcic on May 1, 2020 21:25:25 GMT 1
Wy chyba za dobrze się znacie, wyłapujecie niuanse gry z perspektywy kto kim jest i jak standardowo gra. Życiowej Porażki nie byłem w stanie uniewinnić, a jego trolling jeszcze tylko bardziej mnie zirytował.
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
Marek Sierocki przedstawia: I Love Polska!
|
Post by Marek Sierocki on May 1, 2020 21:26:56 GMT 1
uniewinniam go nie mając pojęcia kim jest
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 21:29:17 GMT 1
Wielka Sasha Grey Strunin! Gdyby nie mój poranny atak, mieszko nie wkopałby się dzisiejszymi postami. Gdyby nie ja, być może szlachcic, puyol i nielatający rozmyliby lincz i byłaby porażka w śmierci życiowej porażki. Sama, gołymi rękami przekonałam nielatającego do głosowania na Mieszka. Cóż za wspaniała Sasha Strunin. Brawo, brawo, brawo!
|
|
|
Post by szlachcic on May 1, 2020 21:29:57 GMT 1
To wtedy Mieszko poleciałby jutro, wielka mi rzecz. xD
|
|