|
Post by Sasha Strunin on Apr 29, 2020 20:02:21 GMT 1
Jesieniara, czy na pewno to miałaś na myśli pisząc dwa ostatnie posty?
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 29, 2020 20:04:03 GMT 1
Edytowałam, źle przeczytałam.
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on Apr 29, 2020 20:04:09 GMT 1
Tylko krowa nie zmienia zdania.
Apr 29, 2020 21:00:14 GMT 2 Jesieniara said: Co tu się odpierdala w ogóle, parę godzin gry, 50 gównopostów kreacyjnych na krzyż, a tu taki Trump już ma Sierockiego za 80% mafię i sashęstrunin za "raczej niewinną".
Ja nie wiem co ja myślę i nie wiem co to oznacza o samym Trumpie, natomiast o nas jako całości grających mówi, że chyba coś jest nie do końca tak, jak powinno być.
Trump to świetny zawodnik.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on Apr 29, 2020 20:07:10 GMT 1
Je******ra - masz jakieś przemyślenia na temat graczy, czy tylko przyszłaś ponarzekać.
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on Apr 29, 2020 20:07:40 GMT 1
Jesieniara jak jesieniara, pstro w głowie
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 29, 2020 20:08:08 GMT 1
Nie mam żadnych przemyśleń na temat graczy.
|
|
|
Post by szlachcic on Apr 29, 2020 20:13:45 GMT 1
Post Holendra mi się nie podoba. Bazowanie na porzucaniu kreacji, jednoczesne wyciąganie z tego tak długich postów jakby skleconych starannie na tym etapie gry - do tego selekcja kilku konkretnych graczy przy wątpliwych powodach. Wszystko to składa się w niezbyt ładny obrazek. Niezbyt też mocno przekonujący jednak bo zbyt łatwo zauważalny. Jak słabo zauważalny post może być mocno przekonujący? Nie rozumiem tego toku rozumowania, wyjaśnisz, mocium panie? Plus uważanie, że staranna gra na tym etapie nie jest możliwa, źle jednak wróży naszej rodzinie. Otóż drogi panie, słabo zauważalny post gdzie członek mafii popełnia błąd jest ekscytujący do wyłapania, przekonujący wyłapującego o słuszności jego rozumowania a przez to jest znacznie bardziej podejrzany. Post łatwy do wyłapania nie jest już tak dobry dla wyłapującego bo wprowadza u niego większy element wątpliwości.
|
|
|
Post by Morgan Freeman on Apr 29, 2020 20:23:01 GMT 1
A mnie interesuje gdzie jest Freeman, który już od początku gry niby to nawiązuje jakieś relacje postami, ale są miałkie. Normalnie jakbym widział siebie w mafii, czyli mówić słabszym co robić, No to oskarż w odwecie sashęstrunin. Mafia kompletnie zgłupieje, bo nie będzie wiedziała pod kogo się podpiąć. Tak się pogubią, że łatwo ich zlinczujemy. Czyż to nie jest piękne? ale samemu nic nie robić. Jak to gdzie jest Freeman? Freeman czyta i gra, skoro przez godzinę nic nie pisał, to albo był zajęty, albo nie miał nic do dodania. Albo miał, ale jeszcze nie chciał się z tym dzielić? Możliwości jest wiele Rozgrywka właściwie od tak +- godziny tak na dobre dopiero wystartowała, więc i rozliczanie graczy z 'robienia' i 'nic nierobienia' będzie nabierało jakiegoś sensu
I ten cytat trochę niefortunny w twoim przypadku. Nawet sam Puyol zauważył, że chyba sobie robię jaja, więc trudno mówić, żeby to była rada w jego kierunku xD Raczej kreatywne pokazanie, że jego panika jest zupełnie zbędna, bo: a) żadna masówka od tego, że ktoś sobie kogoś wskazał nam nie grozi b) oskarżajmy się, bo z reakcji można wyczytać więcej niż z klecenia kreacyjnych pościków. Inaczej nie da się wtedy wyodrębnić graczy na tych przydatnych i tych, którzy są warci głosu.
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on Apr 29, 2020 20:23:41 GMT 1
Nie mam żadnych przemyśleń na temat graczy. Mną na pewno gardzisz...
|
|
|
Post by Jesieniara on Apr 29, 2020 20:25:33 GMT 1
Myślałam, że oczywistych oczywistości nie muszę pisać.
|
|
|
Post by David Jarolím on Apr 29, 2020 20:27:26 GMT 1
Freeman, ale ta napinka mafijna czy niemafjna? Tak na gorąco.
|
|
|
Post by Morgan Freeman on Apr 29, 2020 20:32:14 GMT 1
Donek - na kogo oddasz głos, jeśli nie na Freemana w dniu dzisiejszym? Dałem na niego i nie zmieniam tego. Nie jestem przekonany do Szerockiego, aż tak bardzo Jak mniemam, to wypowiedź Donalda Trumpa? (MG powinien jednak zablokować możliwość pisania gościom -> Antura, działaj, lekkie niedopatrzenie)
Więc Panie Donaldzie, jak robisz do tej pory dobre wrażenie, to tutaj lekki zgrzyt. Dlaczego zakładasz z góry, że już nie zmienisz głosu? Wydajesz się zbyt dobrym graczem, żeby nie wiedzieć, że najbliższe 3 godziny będą o wiele produktywniejsze (strzelam, że zostanie napisane więcej postów, niż od początku edycji, a na pewno więcej odnoszących się do gry stricte) niż wszystko, co działo się wstecz, więc o nowe wnioski/zmianę opinii będzie baaaaardzo łatwo. Nawet nie można wykluczyć tego, że ktoś się wjebie (póki co, nie odnotowałem jeszcze takiego faktu). Tego ruchu nie rozumiem
|
|
|
Post by Morgan Freeman on Apr 29, 2020 20:33:25 GMT 1
Freeman, ale ta napinka mafijna czy niemafjna? Tak na gorąco. W sensie masz na myśli napinkę (nie bardziej 'panikę'?) Puyola? Czy o coś innego chodzi?
|
|
|
Post by Donald Trump on Apr 29, 2020 20:36:47 GMT 1
Możliwe, przecież prawie każdy post można obróci w post schrodingera, czyli badanie reakcji. Jednak w tym wypadku nie jest to post schrodingera, gdyż jest to praktycznie nie wykonalne, aby 15 osób zagłosowało na Puyola. Dlatego też moje tłumaczenie, że to bait nie jest podyktowane tym co się stało, po napisaniu tego posta, a faktycznie już był baitem w momencie pisania. Dodatkowo proszę nie Myślec, że chce się przed czymkolwiek tłumaczyć, bo tak nie jest...
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on Apr 29, 2020 20:46:02 GMT 1
Brzmi super wiarygodnie, Trump na prezydenta.
|
|
|
Post by Donald Trump on Apr 29, 2020 20:52:27 GMT 1
A mnie interesuje gdzie jest Freeman, który już od początku gry niby to nawiązuje jakieś relacje postami, ale są miałkie. Normalnie jakbym widział siebie w mafii, czyli mówić słabszym co robić, ale samemu nic nie robić. Jak to gdzie jest Freeman? Freeman czyta i gra, skoro przez godzinę nic nie pisał, to albo był zajęty, albo nie miał nic do dodania. Albo miał, ale jeszcze nie chciał się z tym dzielić? Możliwości jest wiele Rozgrywka właściwie od tak +- godziny tak na dobre dopiero wystartowała, więc i rozliczanie graczy z 'robienia' i 'nic nierobienia' będzie nabierało jakiegoś sensu I ten cytat trochę niefortunny w twoim przypadku. Nawet sam Puyol zauważył, że chyba sobie robię jaja, więc trudno mówić, żeby to była rada w jego kierunku xD Raczej kreatywne pokazanie, że jego panika jest zupełnie zbędna, bo: a) żadna masówka od tego, że ktoś sobie kogoś wskazał nam nie grozi b) oskarżajmy się, bo z reakcji można wyczytać więcej niż z klecenia kreacyjnych pościków. Inaczej nie da się wtedy wyodrębnić graczy na tych przydatnych i tych, którzy są warci głosu. Ciekawe jest to, że ja dokładnie z tego powodu, że " Nawet sam Puyol zauważył, że chyba sobie robię jaja, więc trudno mówić, żeby to była rada w jego kierunku" uważam Cię za mafię. Dla mnie jest to mafijne, ponieważ takim zachowaniem umywasz ręce od dalszej akcji, a jednocześnie niby to pokazujesz aktywność, która w moim odczucia tak naprawdę wygląda na symulowaną. Gdyby Ci zależało na grze i prawdziwej aktywności, to byś określił po czyjej jesteś stronie i byś powiedział komuś o jedno zdanie za dużo, a tak to nie wiadomo czy po tamtym poście jesteś za Saszą, czy Puyolem, a może jest Ci to na rękę, że nie jesteś po żadnej stronie? A to właśnie mafii jest na rękę jak najpóźniej mówić o swoich podejrzanych, bo wtedy trzeba pamiętać, że jest się przywiązanym do słów, które się wypowiedziało.
|
|
|
Post by Donald Trump on Apr 29, 2020 20:54:03 GMT 1
Brzmi super wiarygodnie, Trump na prezydenta. Jeżeli to nie jest sarkazm, to weź mi proszę rozpisz plan w jaki sposób 15 osób głosuje na 1 gościa?
|
|
|
Post by David Jarolím on Apr 29, 2020 20:54:15 GMT 1
Morgan Freeman, jak zwał tak zwał. Większość nie wyszła jeszcze z kreacji a z jego postów wyczułem, że po kilku postach w jego stronę widział się juz do przesady w grobie.
|
|
|
Post by Donald Trump on Apr 29, 2020 20:56:07 GMT 1
Dałem na niego i nie zmieniam tego. Nie jestem przekonany do Szerockiego, aż tak bardzo Jak mniemam, to wypowiedź Donalda Trumpa? (MG powinien jednak zablokować możliwość pisania gościom -> Antura, działaj, lekkie niedopatrzenie)
Więc Panie Donaldzie, jak robisz do tej pory dobre wrażenie, to tutaj lekki zgrzyt. Dlaczego zakładasz z góry, że już nie zmienisz głosu? Wydajesz się zbyt dobrym graczem, żeby nie wiedzieć, że najbliższe 3 godziny będą o wiele produktywniejsze (strzelam, że zostanie napisane więcej postów, niż od początku edycji, a na pewno więcej odnoszących się do gry stricte) niż wszystko, co działo się wstecz, więc o nowe wnioski/zmianę opinii będzie baaaaardzo łatwo. Nawet nie można wykluczyć tego, że ktoś się wjebie (póki co, nie odnotowałem jeszcze takiego faktu). Tego ruchu nie rozumiem Dlaczego zakładasz, że to co mówię i zrobię jest tym samym? Przecież gramy w mafię... i tutaj nie ma znaczenia czy jestem w mieście czy mafii, w obu przypadkach mówienie, że zagłosuję na x, a zagłosowanie na y może przynieść korzyści.
|
|
|
Post by Donald Trump on Apr 29, 2020 20:58:45 GMT 1
Morgan Freeman, jak zwał tak zwał. Większość nie wyszła jeszcze z kreacji a z jego postów wyczułem, że po kilku postach w jego stronę widział się juz do przesady w grobie. Nie rozumiem tych postów i dlaczego tak ważne jest tłumaczenie tego, że widziałeś, że Puyol myśli, że jest w grobie. Dla mnie Twój post jest mafijny.
|
|