|
Post by Marek Grechuta on May 1, 2020 21:30:21 GMT 1
Taka jesteś wspaniała to powiedz kto prócz nich jest w mafii, bo krąg się zawęża.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 21:30:26 GMT 1
Ja wiem tylko, kim był Pawlak i kim jest Wolny człowiek. Myślałam, że wiem kim jest Trump, ale chyba jednak nie wiem.
Aaaa, i znam tożsamość swoją i mistrza gry.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 21:31:53 GMT 1
Taka jesteś wspaniała to powiedz kto prócz nich jest w mafii, bo krąg się zawęża. No właśnie wszystkie moje typy, czyli Smutek, Depresja i Niepewność przyznały się do bycia detektywem i nie wiem xD
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 21:32:17 GMT 1
Strunin, nie przypisuj sobie moich zasług.
Bo cię obleję kakałkiem, a jeszcze ciepłe!
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 21:32:54 GMT 1
A tak serio, to sporo się dzisiaj przewróciło pod tym względem i tradycyjnie - rano przeczytam cały dzień i zdecyduję, kogo widzę w mafii
|
|
|
Post by Donald Trump on May 1, 2020 21:33:28 GMT 1
Ja wiem tylko, kim był Pawlak i kim jest Wolny człowiek. Myślałam, że wiem kim jest Trump, ale chyba jednak nie wiem. Aaaa, i znam tożsamość swoją i mistrza gry. Jeżeli ja jestem zagadką, to nie mogę Ci uwierzyć, że rozszyfrowałaś Pawlaka i Freemana
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 1, 2020 21:34:20 GMT 1
No moje typy też się lekko przewracają, dlatego pytam xD
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 21:34:31 GMT 1
Strunin, nie przypisuj sobie moich zasług. Bo cię obleję kakałkiem, a jeszcze ciepłe! Przecież nie piszę nikomu, że irytuję, ściągam podejrzenia, ani że powoduje wymioty. To spokojnie mogą być Twoje zasługi.
Ps. Jesieniara, miałam jeszcze zapytać o ten podpis. Wielka oznacza, że gruba? To dlatego nie masz zdjęcia na profilowym?
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 1, 2020 21:34:42 GMT 1
Aczkolwiek Życiowej Porażki bym nie uniewinniał xD
|
|
|
Post by Donald Trump on May 1, 2020 21:34:48 GMT 1
Okej, jeżeli ten Dutch niewinny. To mam ważna pytanie, z kim jutro do linczu parujemy Jaronima?
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
Marek Sierocki przedstawia: I Love Polska!
|
Post by Marek Sierocki on May 1, 2020 21:36:19 GMT 1
Trump to chyba spadł z wysokiego konia
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 21:36:27 GMT 1
No moje typy też się lekko przewracają, dlatego pytam xD No jeszcze godzinę temu myślałam, że Smutek i Jaromir, a rano, że Smutek i Trump. Nie ma co pędzić z tym. Jutro przeczytam i napiszę
|
|
|
Post by David Jarolím on May 1, 2020 21:37:32 GMT 1
A więc jednak para Trump Jarolim, Szaszka
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on May 1, 2020 21:38:07 GMT 1
Ty jesteś Jarolim
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on May 1, 2020 21:39:00 GMT 1
Ja dalej nie ufam porażce i uważam, że ta bezczelność w postach może wynikać z bycia OC, ale wrócę do tego jutro. Dzisiaj idę dalej spożywać majówkowe piwo po spełnionym obowiązku (ps. Sashka ostatecznie przekonał mnie post Freemana XD) także dobranoc.
|
|
|
Post by Donald Trump on May 1, 2020 21:39:18 GMT 1
Trump to chyba spadł z wysokiego konia Okej, czyli z Sierockim xD
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 1, 2020 21:40:20 GMT 1
A więc jednak para Trump Jarolim, Szaszka nie. W tym momencie nie mam pewności, że w waszej parze jest mafia, ale też nie uniewinniam was obu tylko dlatego, że moim zdaniem założenie jest nietrafione. Przy czym nie przywiązuję się też do oskarżeń. Poczytam, optyka może się zmienić.
|
|
|
Post by Donald Trump on May 1, 2020 21:43:39 GMT 1
Jarolimowi się chyba płyta zacięła.
Owszem, połączenie mnie z Nim przedstawione przez Żurasa jest bezsensu...
Ale to jedyna rzecz wokół, której gra wypowiada się Jaronim... coś chyba jednak za mało jak na 3 dni gry, nie sądzicie?
|
|
|
Post by Jesieniara on May 1, 2020 21:53:36 GMT 1
zaśmiałem się na głos przy tym xD
|
|
|
Post by David Jarolím on May 1, 2020 22:09:13 GMT 1
Jarolimowi się chyba płyta zacięła. Owszem, połączenie mnie z Nim przedstawione przez Żurasa jest bezsensu... Ale to jedyna rzecz wokół, której gra wypowiada się Jaronim... coś chyba jednak za mało jak na 3 dni gry, nie sądzicie? Był tu już jeden taki, który podobną rzecz sugerował... Drażni mnie, ze Saszka notorycznie wraca do tego zestawienia. Nie wiadomo dlaczego, ona sama tego nie wie.
|
|