|
Post by Sasha Strunin on May 2, 2020 8:04:50 GMT 1
Jesieniara, nie jest aby 9-2?
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 2, 2020 8:07:46 GMT 1
Oddałbym wszystkie Sashe Strunin za jeden wers jesieniary SmutekDepresjaNiepewność - Carles Puyol, Marek Sierocki
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 2, 2020 8:11:42 GMT 1
Jesieniara - zgadzam się co do tego, że dzisiaj po mordzie powinien się ujawnić ew. prawdziwy detektyw, ale tylko w przypadku, jeśli spudłujemy w linczu.
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
Marek Sierocki przedstawia: I Love Polska!
|
Post by Marek Sierocki on May 2, 2020 8:13:01 GMT 1
No nie, wjebmy się w 15 w mieszka to może wyleci przez okno i wpadnie do jeziora. Faktycznie zmaksymalizowaleś profit.
Ja daje z 10% szans, że Smutek to det
A Ty latasz dumny jak mały Indianin zadowolony bo zajebal 2 bażanty kiedy pół wioski szuka bizona
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on May 2, 2020 8:14:20 GMT 1
Jeszcze oba bażanty kulawe jeden z elekcją drugi z erekcją
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 2, 2020 8:14:58 GMT 1
No nie, wjebmy się w 15 w mieszka to może wyleci przez okno i wpadnie do jeziora. Faktycznie zmaksymalizowaleś profit. Ja daje z 10% szans, że Smutek to det A Ty latasz dumny jak mały Indianin zadowolony bo zajebal 2 bażanty kiedy pół wioski szuka bizona a Sierocki w tej bajce co robi? Leży najebany w krzakach?
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 2, 2020 8:15:34 GMT 1
@marek - co to znaczy być 'Jerzym Ziębą' edycji. To jest jakaś poprzednia kreacja?
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 2, 2020 8:17:04 GMT 1
To znaczy tyle, że grać jak winny i przetrwać do końca, by na końcu okazać się niewinnym xD
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 2, 2020 8:17:24 GMT 1
Jeszcze najlepiej opryszkiem
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 2, 2020 8:18:14 GMT 1
Jak tak teraz rozkminiam to w sumie rzeczywiście Smutek może blefować z tym detektywem, stąd sprawdzenie trupa. No ale...
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 2, 2020 8:19:13 GMT 1
Proponuję założyć na dzisiaj, że Smutek nie istnieje. Tak jak to pięknie ujęła to jesieniara - niech mafia rozwiąże za nas ten problem
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 2, 2020 8:21:24 GMT 1
Ale to założenie jest o tyle absurdalne, że Smutek istnieje to znaczy można go nie linczować, ale jest jeszcze cała masa innych pobocznych wątków jego istnienia, takie jak np. to że przez przypadek mnie dziś zlinczujecie zupełnie bez sensu, bo mi się nawet testamentu pisać nie chce
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 2, 2020 8:23:42 GMT 1
Marku, jaki masz plan na dzisiaj?
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on May 2, 2020 8:25:22 GMT 1
Chciałem w odwecie obrazić Sasze ale ktoś musi być ostoją niewinności i stolicą mądrości żeby ktoś inny mógł buńczucznie latać
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on May 2, 2020 8:29:31 GMT 1
lecę leżeć najebany w krzakach, elo )
|
|
|
Post by Jesieniara on May 2, 2020 8:33:40 GMT 1
Jesieniara, nie jest aby 9-2?
Tak, pomyliłam się.
Ponieważ sam, ręka w rękę z Grechutą, dość długo napierdalałem w rzekomego deta, możemy się umówić tak, że nie zabijamy dziś Grechuty, a kogoś z dwójki Trump-Jarolim.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 2, 2020 8:39:36 GMT 1
Sama nawet myślałam o zrobieniu konkurencyjnego frontu na Jarolima, żeby była w mieście jakaś polaryzacja. Ale proponuję zaczekać na Grechutę, obiecał, że poczyta
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on May 2, 2020 8:45:33 GMT 1
Prawdopodobnie Jarolima bym odjebał w pierwszej kolejności oraz rozstrzygnął spór Jesieniara/Szlachcic z tym,że Szlachcic to raczej nawet na żółtą nie zasługuje. @smutek, Depresja, Niepewność Tak to jest jak coś nagle pilnego wypadnie do załatwienia. Sędzio, rozumiem, ale to generalnie uważasz, że raczej mafia tak? A z pary Jarolim/Szlachcic jak się zapatrujesz na winę/niewinność obu? Tak mniej więcej, głosowałbyś na któregoś z nich, albo któregoś uniewinnił? Raczej uniewinnił Szlachcica na ten moment, który gra aktywnie i widać,że szuka mafii. Na siłę jest wpychany na świecznik. Głosowanie na niego według mnie to dzisiaj błąd. Do sprawdzenia dla mnie jest Jarolim, który dziwnym trafem uczepił się tylko Szlachcica i czepia się o to,że zagłosował na kogoś innego niż wspominał. W głowie mam cały czas popełnione błędy z poprzedniej edycji, gdzie na dzień dobry zlinczowani zostali aktywni gracze ,którzy daliby wiele dobrego miastu i miało w ostateczności fatalne konsekwencje. sędzia w swojej grze wypowiadał się tylko na temat dwóch zawodników (dosłownie, żadna hiperbolizacja) o które został wprost zapytany. Jeżeli Jarolim jest jego współmafiozą to ja mogę kończyć kariere
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 2, 2020 8:54:32 GMT 1
Sierocki - tak serio, nie piszę tego jako przytyk ani nic. Czy naprawdę uważasz, że mafia nie mogłaby czegoś takiego napisać? W sytuacji, w której nie miał siły przebicia, a koniec końców głos oddał na jesieniarę? Pamiętasz jak to było? Czy to był moment, w którym raczej było już pewne, że sędzia poleci?
Wiesz, biorąc pod uwagę liczbę głosów, jakie zebrał sędzia wydaje mi się całkiem realne, że mafia w obawie przed remisem uderzyła w końcu w tego sędziego. Głos na jesieniarę się z tym ładnie dodaje.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 2, 2020 8:56:16 GMT 1
Sierocki - tak serio, nie piszę tego jako przytyk ani nic. Czy naprawdę uważasz, że mafia nie mogłaby czegoś takiego napisać? W sytuacji, w której nie miał siły przebicia, a koniec końców głos oddał na jesieniarę? Pamiętasz jak to było? Czy to był moment, w którym raczej było już pewne, że sędzia poleci? Wiesz, biorąc pod uwagę liczbę głosów, jakie zebrał sędzia wydaje mi się całkiem realne, że mafia w obawie przed remisem uderzyła w końcu w tego sędziego. Głos na jesieniarę się z tym ładnie dodaje. Okej, posty są z po 19, a właśnie czytam rozgrywkę z wczoraj, gdzie Jarolim pisze:
Sędzia nie pojawił się przed linczem. Zgrilowany został za posty w okolicach 17.
|
|