|
Post by Dutch van der Linde on May 2, 2020 13:38:54 GMT 1
Weź se gościu policz, jakie jest prawdopodobieństwo trafienia przez deta i oc, i opryszka w dwóch pierwszych sprawdzeniach
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 2, 2020 13:49:55 GMT 1
1:210
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on May 2, 2020 13:55:43 GMT 1
Matematycy kurwa xDD
|
|
|
Post by Carles Puyol on May 2, 2020 13:56:51 GMT 1
A co do puyola to ja powoli przestaje kupować ta kreacje. Grechuta tak pisze bo jest w mafii i musi mieć podejrzanych ale ty to chyba masz jakąś paranoje ze uważasz że ja to jestem kimś innym niż jestem. Nie wierzę że jesteś w mafii ale w takim układzie jesteś głupi i szkodzisz bo jeszcze dzięki tobie mafia czyli Grechuta i Jesieniara mnie zlinczują. Trump który też jest mocno podejrzany też ma chyba na to ochotę.
|
|
|
Post by Carles Puyol on May 2, 2020 14:00:49 GMT 1
Na jakiej podstawie omijany jest dutch? sprawdzenia przez detektywa A to jest pewne że Smutek to detektyw bo taki wyskok w ostatniej chwili jest podejrzany? Ale z drugiej strony jakby to był mafioza to by chyba miał wymyślone lepsze sprawdzenie niż Pawlak i jeszcze nie pisałby że Pawlak był winny. Bo co by to mafii dało?
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
Marek Sierocki przedstawia: I Love Polska!
|
Post by Marek Sierocki on May 2, 2020 14:02:13 GMT 1
nie jest pewne, ale trzeba udawać że nim jest mimo że nie jest do dzisiaj po mordzie
|
|
|
Post by Carles Puyol on May 2, 2020 14:03:30 GMT 1
Ja już wysłałem głos bo nie wiem czy dzisiaj będę miał czas. Pewnie z telefonu tylko a to ciężko się gra wtedy. Tak jak pisałem głos oczywiście na Grechutę.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 2, 2020 14:11:48 GMT 1
Za jakieś +/- pół godziny znikam na trochę, ale raczej będę do linczu. Sierocki, na ten czas mianuję Cię liderem miasta. Wierzę, że nawet tacy goście jak Ty nie są w stanie tego spierdolić.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 2, 2020 14:21:41 GMT 1
Mam jeszcze 10 minut, więc napiszę, dlaczego myślę, że Puyol to nie jest kreacja. Mafia jest dosyć zrezygnowana. Zarówno sędzia jak i Mieszko postowali mało i niechętnie się bronili. Zanosi się, że pozostali mafiozi wiedzą to samo. Myślę, że są w pewnym stopniu zrezygnowani. Gdyby mieli taką opcję rezerwową jak niepodejrzewającej Puyol, podejrzewam że walczyliby o wiele bardziej.
Gdy Sadom robił taką akcję jako Gattuso, Żuras wymyślił wielki plan z ujawnieniem wszystkich ról, gracze byli turbo zaangażowani. To był zupełnie inny poziom.
|
|
|
Post by Jesieniara on May 2, 2020 14:43:11 GMT 1
Dutch, kto jest wg Ciebie w mafii?
Nie chodzi mi o to, żeby Cię sprawdzać. Jesteś niewinny i o tym wiemy, więc odpowiedz po prostu na spokojnie jak wszystko nadrobisz i się zastanowisz.
Z góry dzięki.
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 2, 2020 15:23:26 GMT 1
Pisać nie spać.
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on May 2, 2020 15:25:25 GMT 1
Dutch, kto jest wg Ciebie w mafii? Nie chodzi mi o to, żeby Cię sprawdzać. Jesteś niewinny i o tym wiemy, więc odpowiedz po prostu na spokojnie jak wszystko nadrobisz i się zastanowisz. Z góry dzięki. Wykluczam ciebie, Freemana, Sashkę, Smutek, Szlachcica - na moment obecny jesteście dla mnie zieloni. Puyol raczej też, chociaż ciągle zapala mi lampkę to, jak przeplata trafne uwagi z falami autyzmu. Zostaje porażka, trump, jarolim, sierocki, grechuta. Szczerze mówiąc od wczoraj zacząłem zastanawiać się nad Sierockim - nie wiem, dlaczego wszyscy jednomyślnie go uniewinnili na podstawie linczu z pierwszego dnia. Zaczął ostatnio grać aż nazbyt pewnie i większość jego wkładu, jaki kojarzę, to jakieś jednozdaniówki, niewiele wnoszące. Nie wiem, jeśli jest coś więcej, co go uniewinnia, to pokażcie mi to pls, bo nie rozumiem no. Wracając do kandydatów - dalej typuję porażkę. Uważam, że wczorajsze podchody pod jego lincz sprawiły, że zrobiło mu się gorąco. Wczoraj jego posty wyglądały jak jakaś kpina z gry - może jest oc i próbował sprowokować deta do sprawdzenia go? Nie wiem. W każdym razie dzisiaj zajmuje się pierdolami, które nie mają do mordu większego znaczenia, jak to, czy Smutek naprawdę jest detem, w momencie, kiedy nie zgłosił się żaden kandydat. Grechuta trochę ten sam case - podważa deta, zaczyna bawić się w personalne wycieczki. Jeżeli grechuta winny, to imo uniewinnia sierockiego, którego dzisiaj też przy moich pytaniach próbował podkopywać. Z pary Trump - jarolim bardziej na moment obecny śmierdzi mi jarolim. Mam wrażenie, że ucichł jeszcze bardziej po trafionych linczach i gra tyle, żeby wyrobić normy aktywności. Trump mimo wszystko dalej gra, więcej i bez kompleksów. Mimo wszystko głosu za darmo w g1 ode mnie nie dostał. Jeśli miałbym sam decydować o linczach, to chyba na pierwszy ogień posłałbym wzorem Mieszka nieprzydatnego Jarolima, a potem kogoś z pary porażka - grechuta.
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 2, 2020 15:25:34 GMT 1
Ja mam swój koncept na dzisiaj, ale chciałbym jeszcze nie zabierać głosu, żeby zobaczyć, w jaką stronę się to wszystko potoczy bez mojej ingerencji ;o
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 2, 2020 15:26:35 GMT 1
(no i nie ukrywam, że większość czasu przepierdalam na inne rozrywki, w końcu majówka xd)
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on May 2, 2020 15:28:10 GMT 1
jak widzę argument o nieprzydatności to mam dreszcze
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 2, 2020 15:29:37 GMT 1
dawaj koncepcję bo nie wiem czy pisać ten testament xD
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on May 2, 2020 15:30:11 GMT 1
pisz pisz
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on May 2, 2020 15:33:06 GMT 1
znaczy najlepiej jak napiszesz to co napisałbyś w testamencie jeszcze za życia
jak morgan freeman
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 2, 2020 15:33:07 GMT 1
Coś tam w głowie mam, ale z 5 żubrów wypiłem więc pewnie zaraz zapał stracę xD
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on May 2, 2020 15:34:12 GMT 1
to dawaj partiami
|
|