|
Post by Carles Puyol on May 2, 2020 20:53:38 GMT 1
Ten lincz na mnie to tak serio? Doskonale mafia wybrała moment ataku gdy mnie nie było. W takim razie po mordzie będzie 8-2, uważam że jutro musi lecieć Grechuta.
|
|
|
Post by David Jarolím on May 2, 2020 20:54:06 GMT 1
|
|
|
Post by Donald Trump on May 2, 2020 20:55:02 GMT 1
Smutek, proszę Cię sprawdź kogoś innego niż Jarolina np. Sierockiego, jego pozycja prze G1 nie wskazywałaby aby miał być wybrany na OC. A ja liczę jednak,że kilka głosów ten Jarolin dostanie i odpadnie
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 2, 2020 20:55:59 GMT 1
Może to moje przeczucie, tak samo jak miałem ze Smutkiem, ale ja mimo wszystko nie zgadzam się z tym, że Puyol jest winny. Wiem,że za 10 minut lincz i moja wypowiedź już nic nie zmieni... ale ja jestem zdania, że jeżeli całej mafii źle idzie to słaby gracz, z tego powodu też gra słabo, a tutaj tak nie jest i sądzę, że wczorajsze nocne podjaranie się Puyola i jego analiza wynika z tego, że miastu idzie dobrze i on jest tym podekscytowany i chętnie chce brać udział w tym co się dzieje w mieście... Sorki Freeman, ale mój głos leci na kogoś innego Rozumiem, jak ktoś uważa inaczej, to niech głosuje inaczej xD Sparowałbym tego Puyola do pary, nie wiem, z Jarolimem, tylko że jeśli Puyol winny, to Jarolim się zieleni trochę, a nawet mocno. A po drugie, był zagrożony przed pierwszym linczem i raczej by OCka nie dostał, więc nie jestem przekonany xD A z gry Jarolim mógłby być w sumie winny. Pierwotnie też myślałem o linczu, ale stwierdziłem, że rozsądniej będzie zacząć od Puyola. Bo Jarolim się jeszcze może oczyścić :] Ja z powodów które podałem w tym dłuższym poście wywalam dzisiaj Puyola.
|
|
|
Post by Donald Trump on May 2, 2020 20:56:23 GMT 1
Ten lincz na mnie to tak serio? Doskonale mafia wybrała moment ataku gdy mnie nie było. W takim razie po mordzie będzie 8-2, uważam że jutro musi lecieć Grechuta. Jak Ty jesteś cały czas przy grze, nawet z telefonu? wiec jakim cudem Cię nie było w sobotę xD
|
|
|
Post by Carles Puyol on May 2, 2020 20:56:50 GMT 1
bo Grechuta nie ma szans polecieć. Jeśli chcesz żyć, dawaj w Jarolima dobra to zmieniam na Jarolima. Nie zdążyłem napisać testamentu więc jest ten sprzed 2 dni więc jakbym padł to weźcie za testament analize głosów z nocy.
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on May 2, 2020 20:56:50 GMT 1
Smutek, proszę Cię sprawdź kogoś innego niż Jarolina np. Sierockiego, jego pozycja prze G1 nie wskazywałaby aby miał być wybrany na OC. A ja liczę jednak,że kilka głosów ten Jarolin dostanie i odpadnie Sprawdzenie i tak jest jutro, także luźno, jak Jarolin padnie dziś (albo jutro) w linczu, to świat się nie zawali.
|
|
|
Post by David Jarolím on May 2, 2020 20:57:16 GMT 1
Pozdrawiam Tylko ja widzę, że posty Puyola są karykaturalne? xD Czy z waszej strony to baity i ósma warstwa ironii?
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on May 2, 2020 20:57:49 GMT 1
Masowka na Gretuche, zmieniać głosy!!!
|
|
|
Post by Donald Trump on May 2, 2020 20:58:07 GMT 1
Może to moje przeczucie, tak samo jak miałem ze Smutkiem, ale ja mimo wszystko nie zgadzam się z tym, że Puyol jest winny. Wiem,że za 10 minut lincz i moja wypowiedź już nic nie zmieni... ale ja jestem zdania, że jeżeli całej mafii źle idzie to słaby gracz, z tego powodu też gra słabo, a tutaj tak nie jest i sądzę, że wczorajsze nocne podjaranie się Puyola i jego analiza wynika z tego, że miastu idzie dobrze i on jest tym podekscytowany i chętnie chce brać udział w tym co się dzieje w mieście... Sorki Freeman, ale mój głos leci na kogoś innego Rozumiem, jak ktoś uważa inaczej, to niech głosuje inaczej xD Sparowałbym tego Puyola do pary, nie wiem, z Jarolimem, tylko że jeśli Puyol winny, to Jarolim się zieleni trochę, a nawet mocno. A po drugie, był zagrożony przed pierwszym linczem i raczej by OCka nie dostał, więc nie jestem przekonany xD A z gry Jarolim mógłby być w sumie winny. Pierwotnie też myślałem o linczu, ale stwierdziłem, że rozsądniej będzie zacząć od Puyola. Bo Jarolim się jeszcze może oczyścić :] Ja z powodów które podałem w tym dłuższym poście wywalam dzisiaj Puyola.
Okej, nie znam powodów zazielenia ale zaufam. A czy zazieleni się Sierocki lub Jesieniara lub Grechuta? na którego z tej trójki najlepiej zagłosować?
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 2, 2020 20:58:11 GMT 1
W sensie czy nie zostawić go detowi, bo to faktycznie niegłupie ;d
|
|
|
Post by Carles Puyol on May 2, 2020 20:58:42 GMT 1
Ten lincz na mnie to tak serio? Doskonale mafia wybrała moment ataku gdy mnie nie było. W takim razie po mordzie będzie 8-2, uważam że jutro musi lecieć Grechuta. Jak Ty jesteś cały czas przy grze, nawet z telefonu? wiec jakim cudem Cię nie było w sobotę xD No właśnie dlatego że to sobota. Bo pojechałem z narzeczona na działkę i nie chciałem siedzieć na telefonie co chwila.
|
|
|
Post by Carles Puyol on May 2, 2020 21:00:14 GMT 1
Rozumiem, jak ktoś uważa inaczej, to niech głosuje inaczej xD Sparowałbym tego Puyola do pary, nie wiem, z Jarolimem, tylko że jeśli Puyol winny, to Jarolim się zieleni trochę, a nawet mocno. A po drugie, był zagrożony przed pierwszym linczem i raczej by OCka nie dostał, więc nie jestem przekonany xD A z gry Jarolim mógłby być w sumie winny. Pierwotnie też myślałem o linczu, ale stwierdziłem, że rozsądniej będzie zacząć od Puyola. Bo Jarolim się jeszcze może oczyścić :] Ja z powodów które podałem w tym dłuższym poście wywalam dzisiaj Puyola.
Okej, nie znam powodów zazielenia ale zaufam. A czy zazieleni się Sierocki lub Jesieniara lub Grechuta? na którego z tej trójki najlepiej zagłosować? głosuj na Jarolima on może być w mafii ja nie jestem na pewno.
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on May 2, 2020 21:00:58 GMT 1
Milton, jesteś taki mądry, orzesz mafiozow i wszyscy Cie lubią, chciałbym być taki jak Ty.
Co wy wszyscy tak imorezujecie, dzialkujecie? Ja dzisiaj mam trochę mniej czasu tylko dlatego ze siostra ma urodziny, a tak to cały czas siedzę w domu i nie mam kolegów.
|
|
|
Post by szlachcic on May 2, 2020 21:01:38 GMT 1
Smutne. Ale moja wątroba ci zazdrości.
|
|
|
Post by Carles Puyol on May 2, 2020 21:01:43 GMT 1
A Freeman ty to jesteś w mafii czy tylko taki głupi? Myślałem że to Grechuta wszystkich na mnie namówił a to ty. A Grechuta się cieszy.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 2, 2020 21:01:53 GMT 1
22:01, deadline.
Smutek, sprawdź jutro tego Jarolima rzeczywiście, nie powinien mieć OC
|
|
|
Post by David Jarolím on May 2, 2020 21:02:51 GMT 1
Jak dostanie sprawdzenie to będziesz pisała, że jednak może dostałem xD
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 2, 2020 21:03:36 GMT 1
To będzie pierwszy lincz (nie liczę pierwszego xd), gdzie jestem autentycznie ciekawy wyniku. Ofiary trochę też ;o
|
|
|
Post by David Jarolím on May 2, 2020 21:06:19 GMT 1
Ja też
|
|