|
Post by David Jarolím on May 2, 2020 21:25:53 GMT 1
Puyol w g1 głosował na Trumpa, który wydaje się być jakimś ogarniętym typem. Poświęcaliby go żeby się Puyol mógł wybielić?
|
|
|
Post by Donald Trump on May 2, 2020 21:26:07 GMT 1
Ale się okaże, że ost mafiozą jest Jesieniara (to mój czarny typ, a po liczu na Puyolu wzrósł 5 krotnie)
i w g2 dwóch mafiozów na mnie zagłosowało, kiedy leciał inny mafiozo Sędzia?
Tym bardziej kurwa... Kto Cie wtedy niby podejrzewał? miałaś prawie czystą pozycję, a i tak wiadome, że padał Sędzia, przecież ten argument to kontrargument.
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on May 2, 2020 21:27:24 GMT 1
Puyol w g1 głosował na Trumpa, który wydaje się być jakimś ogarniętym typem. Poświęcaliby go żeby się Puyol mógł wybielić? Bardzo prawdopodobne, biorąc pod uwagę styl gry Puyola, który był kreacją. Gretucha lub Trump.
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 2, 2020 21:27:38 GMT 1
Ej, nie chce mi się analizować w sumie, jeśli dzisiaj polecę, to musicie sobie poradzić (jeśli przeżyję, to będe szukał mafii dalej :>), jest 10-1, jak miasto tego nie da rady sobie poradzić ewentualnie samo, to znaczy, że nie zasłużyło na wina xD W testamencie są tylko powody, dla których 2 dni temu miałem paru osobników za niewinnych, mocno się - jak pisałem - zazielenił Grechuta samym doczepianiem się do Puyola, uważam, że nie czepiałby się go gdyby byli razem w mafii.
Tak samo Szlachic, o ile DOBRZE PAMIETAM (zweryfikujcie), czepiał się chyba dosłownie wszystkic mafiozów, Sędziego nawet jako pierwszy, to też go oczyszcza imo. Resztę trzeba po prostu sensownie posegregować, kto co kogo najmocniej uniewinnia, zrobić kolejkę do linczu i elo.
Jeśli przeżyję, to oczywiście poszukam ostatniego, ale teraz zajęty trochę jestem, to odpuszczam.
Mafio, morduj, ksiądz, módl się XD
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 2, 2020 21:29:18 GMT 1
Doktorze, czy Gretucha nie jest aby graczem, który mógłby sabotować poczynania mafii, jak to zdarzało mu się robić w swojej karierze?
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 2, 2020 21:29:35 GMT 1
Chociaż z tym Gretuchą ostrożnie może, do przeanalizowania xD Porażki też bym nie oczyszczał na 100%, ale to głównie przez to, że to za dobry gracz.
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
Marek Sierocki przedstawia: I Love Polska!
|
Post by Marek Sierocki on May 2, 2020 21:30:14 GMT 1
można już gadać o tożsamościach?
|
|
|
Post by szlachcic on May 2, 2020 21:30:24 GMT 1
Tak samo Szlachic, o ile DOBRZE PAMIETAM (zweryfikujcie), czepiał się chyba dosłownie wszystkic mafiozów, Sędziego nawet jako pierwszy, to też go oczyszcza imo Potwierdzam, wielki SZLACHCIC, szacun dla gościa, elo.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 2, 2020 21:30:46 GMT 1
Tak. Typuję, że Sierocki to molnar z pf.com, a jesieniara to cozmo (po poczuciu humoru)
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on May 2, 2020 21:31:38 GMT 1
grechuta to jakiś narciarz?
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on May 2, 2020 21:31:56 GMT 1
Mocno przekonany, że Grechuta to Bo.Warszawa
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on May 2, 2020 21:31:58 GMT 1
przestań sie do mnie przpierdalać sasza
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 2, 2020 21:32:11 GMT 1
w sensie, że mały? Mały narciarz?
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on May 2, 2020 21:35:57 GMT 1
racja z tym grechutą
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 2, 2020 21:37:35 GMT 1
nie obrażajcie mnie xD
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 2, 2020 21:37:57 GMT 1
btw zasnęło mi się, stąd brak głosu
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on May 2, 2020 21:38:09 GMT 1
Chociaż z tym Gretuchą ostrożnie może, do przeanalizowania xD Porażki też bym nie oczyszczał na 100%, ale to głównie przez to, że to za dobry gracz. Ja jestem chujowy, gdybym był dobry, to bym grał tak jak Ty, merytorycznie, orał mafiozow, a gram jak śmieć, którym jestem. Ale do Gretuchy takie atakowanie mafiozow jest bardzo podobne.
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 2, 2020 21:39:34 GMT 1
no właśnie w tej edycji jakby nie atakuję mafiozów poza tym wszystko się zgadza
|
|
|
Post by Donald Trump on May 2, 2020 21:40:52 GMT 1
Tak. Typuję, że Sierocki to molnar z pf.com, a jesieniara to cozmo (po poczuciu humoru) Cozmo nie gra
|
|
|
Post by Donald Trump on May 2, 2020 21:42:11 GMT 1
Puyol w g1 głosował na Trumpa, który wydaje się być jakimś ogarniętym typem. Poświęcaliby go żeby się Puyol mógł wybielić? Bardzo prawdopodobne, biorąc pod uwagę styl gry Puyola, który był kreacją. Gretucha lub Trump. Jak jedno łączy się z drugim?
|
|