|
Post by Donald Trump on May 2, 2020 21:44:47 GMT 1
Puyol w g1 głosował na Trumpa, który wydaje się być jakimś ogarniętym typem. Poświęcaliby go żeby się Puyol mógł wybielić? Mi się wydaje to bardzo prawdopodobne jak znam tą dwójkę, to w mafii by tak pewnie zrobili...
|
|
|
Post by Donald Trump on May 2, 2020 21:46:04 GMT 1
grechuta to jakiś narciarz? Mi też się wydaję, że Grechuta to karciarz
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 2, 2020 21:46:08 GMT 1
to, że lubię ładować w mafiozów to jedno, ale nie byłbym chyba tak głupi, że jako jedyny podważałbym brak kreacji Puyola w momencie gdy całe miasto miało go za debila
|
|
|
Post by Donald Trump on May 2, 2020 21:47:27 GMT 1
Dokładnie, Grechuta niewinny, niechętnie to przyznaję, bo to może się skończyć zlinczowaniem mnie, ale tak jest... Grechuta niewinny
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 2, 2020 21:47:27 GMT 1
Znam takich, którzy byliby tak głupi.
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on May 2, 2020 21:47:43 GMT 1
Bardzo prawdopodobne, biorąc pod uwagę styl gry Puyola, który był kreacją. Gretucha lub Trump. Jak jedno łączy się z drugim? Głosowanie na współmafiozów to dobre alibi, tym lepsze im słabszy zawodnik, bo takim ciężej wyrobić pozycję, więc są mniej skłonni do narażania życia swoich kolegów na początkowym etapie gry.
|
|
|
Post by szlachcic on May 2, 2020 21:48:58 GMT 1
Poza tym nie byłeś jedyny. Zdaje się, że co chwila ktoś pisał o Puyolu, że nie wierzy. Sasha zapewniała jednak, że nie. Widać w testamencie Żurasa nie było o tym wystarczająco dużo. xD
|
|
|
Post by szlachcic on May 2, 2020 21:49:38 GMT 1
Ja miałem igły za Mieszka, Ty miej za Puyola.
|
|
|
Post by Donald Trump on May 2, 2020 21:49:38 GMT 1
Ale to nie jest tak, że to mocny atakuje słabego, a nie że słabszy mocnego? Przecież Gary w porównaniu do mnie to jakiś skoczek lub goniec, a ja jestem wieżyczką
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 2, 2020 21:50:14 GMT 1
no może nie byłem jedyny, ale cały czas mi to świtało w tyle głowy, że nie da się być tak głupim jak Puyol...
|
|
|
Post by Donald Trump on May 2, 2020 21:51:14 GMT 1
Red, weź mi wyjasnić przed śmiercią dlaczego Jarolin miał się zazielonić po winnym puyolu, bo w przypływie złej woli i zaślepiony ignorancją mogę na niego zagłoswac
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 2, 2020 21:52:31 GMT 1
Nie w testamencie, ale w postach Żurasa było o tym, że takich graczy warto uniewinniać, żeby sprawdzić ich mordem (bo skoro wszyscy kogoś uniewinniają, to jest duża szansa, że mafia go w końcu zabije w mordzie). A mogę również znaleźć post, w którym wskazuję, że mam Puyola ,,z tyłu głowy'' jak to napisałam
|
|
|
Post by David Jarolím on May 2, 2020 21:53:28 GMT 1
Jako pierwszy pisałem o jego karykatulności, we mnie jawnie kłamiąc uderzył mafioza Sędzia, pisałem o Mieszku na dlugo przed jego śmiercią. Jesli ktoś naprawdę chce we mnie uderzać teraz to chyba pomylił odwagę z odważnikiem xD
|
|
|
Post by Donald Trump on May 2, 2020 21:54:08 GMT 1
no może nie byłem jedyny, ale cały czas mi to świtało w tyle głowy, że nie da się być tak głupim jak Puyol... Ja też w ogóle jestem kurwa geniusz... specjalnie sprowokował Puyola, ale nie wiedziałem co powie... ale powiedział,że grał już kilka edycji w mafii i trochę mi się nie składało do tego, że tak się przestraszył, przecież juz po 1-2 edycjach wiadomo, że 2-3 podejrzenia nie stworzą na kogoś masówki, ale teraz to już bez znaczenia, nie powiedziałem, nie dostanę żadnego plusa.
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 2, 2020 21:54:22 GMT 1
Sprawdziłem to teraz, Grechuta był pierwszy, który podważył 'debilizm' Puyola, zrobił to nawet przede mną. Ja się do tego odniosłem, o tutaj: co masz na myśli pisząc kreacja? Że wybrałem fajna postać? Dokładnie tak, to miał na myśli
Puyol niewinny, zostawić chłopaka Przedtem każdy miał Puyola za debila. Uważam, że byłoby to bez sensu, gdyby byli razem w mafii, poza tym mnie Grechuta przekonuje w tej rozgrywce naturalnością (w sensie dobra edycja Wojtka xd). Uważam, że bardzo spada w kolejce podejrzanych, a może i zasługuje na pełne uniewinnienie. Jeśli przeżyje, to pokminię :>
Holendra nie uniewinniajcie jbc (w sensie za sprawdzenie, chociaż to średni gracz), uważam, że det sprawdzający w 2 sprawdzeniach opryszka i OC jest tak memiczny, że aż prawdopodobny XD No bo w sumie ciężko ocenić, jak sobie Puyol/drugi mafiozo rozdzielili role. OCka z pozostałych przy życiu mógł wziąć każdy, poza Jarolimem pewnie (bo zagrożony) i być może Szlachicem (nie pamiętam, czy był zagrożony przed 23).
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 2, 2020 21:55:46 GMT 1
A, Jarolim tak samo - też jako jeden z pierwszych obok Grechuty podważał Puyola. Może nawet przed Grechutą, nie pamiętam xD Dlatego chciałem Puyola pierwszego. IMO niewinny w takim przypadku. Do sprawdzenia w rozgrywce.
|
|
|
Post by Donald Trump on May 2, 2020 21:56:52 GMT 1
Jestem ciekaw czy jak ksiądz wybroni, mafia może jeszcze dowieść grę do końca czy matematyczny koniec (oczywiste założenie jest takie, że OC nie żyje) czy detektyw może sprawdzać zmarłych?
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 2, 2020 21:57:03 GMT 1
Jeśli Grechuta to rzeczywiście Wojtek, to moim zdaniem kompletnie go to nie uniewinnia. Pośród wszystkich graczy on jeden byłby do tego zdolny
|
|
|
Post by Donald Trump on May 2, 2020 21:58:34 GMT 1
Okej, czy jest sens, aby det sprawdzał martwego Mieszka? Według info z 1 strony nie ma nigdzie zapisu,że gracz musi być żywy
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 2, 2020 21:59:49 GMT 1
Widzieliście post antury w odpowiedzi na trumpa? Trump pewny niewinny teraz
|
|