|
Post by szlachcic on May 2, 2020 21:59:52 GMT 1
co
|
|
|
Post by Antura on May 2, 2020 22:00:37 GMT 1
Punkt karny dla Trumpa za sugerowanie kreatywnych zagrywek.
|
|
|
Post by Donald Trump on May 2, 2020 22:00:52 GMT 1
Ja nie widziałem, a co się odjebało? xD i co odpowiedział, bo to jest najważniejsze.
|
|
|
Post by Donald Trump on May 2, 2020 22:01:18 GMT 1
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 2, 2020 22:01:30 GMT 1
nie mam screena, ale coś w stylu: 'proszę bez sugerowania kreatywnych zagrywek'
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on May 2, 2020 22:01:46 GMT 1
Ale to nie jest tak, że to mocny atakuje słabego, a nie że słabszy mocnego? Przecież Gary w porównaniu do mnie to jakiś skoczek lub goniec, a ja jestem wieżyczką Różnie to bywa. W każdym razie to że mafioza X atakuje mafioze Y, nie oznacza, że mafioza Y jest z tego powodu w tarapatach. FRIEDMAN, nie uważasz, że znakomity Gretucha mógł specjalnie zrobić sobie takie alibi? On uwielbia wkopywac mafiozow kolegów, zauważył, ze intryga w postaci kreacji Pique jest skazana na niepowodzenie i to zgrabnie wykorzystał.
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 2, 2020 22:01:59 GMT 1
Pierdolę tego głąba. Człowiek się kurwa stara, przegląda posty gracza, obserwuje jego zachowanie i ostatecznie oczyszcza gracza, a ten wychodzi z założeniem, że jestem w mafii. Mam wyjebane co się stanie, swój głos najpewniej wysyłam w tego idiotę, może się kurwa nauczy, że takiego czegoś nie powinno się robić. Dodam coś jeszcze znowu od siebie. Coś co mi się bardzo nie podoba w tej edycji. W każdej edycji, w której byłem w mieście (tak jak teraz) to na tym etapie gry byłem oczyszczany za sam styl gry, za całokształt, za pisanie wszystkiego jak leci, czasem za mieszanie się i za pewne błędy, które popełniałem, ale w tej edycji jakby ludzie stracili umiejętność oceniania gracza za całość i zajmują się analizami na podstawie praktycznie jednego postu, w którym napisałem, że użyłem skrótu myślowego, a inni mądrzejsi ode mnie, kurwa robią z tego argument przeciwko mnie, jakby lepiej wiedzieli co miałem na myśli? Weźcie się kurwa wszyscy w łeb pierdolnijcie, bo nie mogę słuchać takich farmazonów. Nie pozdrawiam A, i jeśli ten post jest dziełem mafiozy, to (przynajmniej ode mnie) gigantyczne brawa. Ciężko mi sobie wyobrazić mafiozę, który pisze taki post, moim zdaniem to jest zwyczajnie nierealne i chuj. Pamiętajcie o tym przy ocenie Trumpa.
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 2, 2020 22:02:06 GMT 1
Trump jest księdzem z tego co rozumiem, więc i tak jest niewinny.
|
|
|
Post by Donald Trump on May 2, 2020 22:03:05 GMT 1
nie mam screena, ale coś w stylu: 'proszę bez sugerowania kreatywnych zagrywek' Karanie za bycie ponadprzeciętnie inteligentnym... czuję się znowu jak w szkole ;/
|
|
|
Post by Antura on May 2, 2020 22:03:39 GMT 1
2 MORD: SZLACHCIC, ksiądz
TESTAMENT DENATA:
|
|
|
Post by Donald Trump on May 2, 2020 22:03:49 GMT 1
Trump jest księdzem z tego co rozumiem, więc i tak jest niewinny. Przeczytaj mój post jeszcze raz ale jak w szachach, tam wszystko jak czarno na białym ;p
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 2, 2020 22:04:23 GMT 1
A ok
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 2, 2020 22:04:28 GMT 1
Kurde, mafia miała sprawdzenie szpiega, cały pomysł na marne. Szkoda, mogło być fajnie
|
|
|
Post by Donald Trump on May 2, 2020 22:04:45 GMT 1
Czy to oznacza,że w G2 i G3 nie zabiliśmy szpiega?
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 2, 2020 22:04:52 GMT 1
Lyokelsoey im mord pisał chyba xD
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 2, 2020 22:05:16 GMT 1
W sensie brak spacji po przecinku
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 2, 2020 22:05:34 GMT 1
Szpiegiem był pewnie ten puyol. Albo szpiegiem jest Grechuta
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 2, 2020 22:06:23 GMT 1
Ja jestem tylko zwykłym grajkiem...
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 2, 2020 22:06:28 GMT 1
Ciekawe, czy Grechuta wyłapał ten błąd w mordzie, bo sam go pisał, czy bo tak analizował posty norweskiego skoczka xD
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 2, 2020 22:07:59 GMT 1
no przecież Lyokelsoey poleciał w g1 za brak spacji po znaku interpunkcyjnym, więc wielkiej analizy nie trzeba było robić.
|
|