|
Post by David Jarolím on May 3, 2020 10:42:44 GMT 1
Sędzia jaki masz stosunek do Jarolima i Szlachcica? Marek Sierocki jako jeden z pierwszych (pierwszy?) nagabywał Sędziego. I to nie tylko jednym postem żeby nabić interakcję, ale temat drążył. I to w czasie gdy pozycja Sędziego jeszcze nie była taka tragiczna.
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
Marek Sierocki przedstawia: I Love Polska!
|
Post by Marek Sierocki on May 3, 2020 10:48:51 GMT 1
oczywiście, że jako pierwszy + na odpowiedziach na moje posty sędzia zaczął się wypierdalać
nawet o tym nie pamiętałem, ale Jarolim to jest gość
|
|
|
Post by Donald Trump on May 3, 2020 11:03:40 GMT 1
Dobra, to kto jest tym ostatnim? Kogo nie można oczyścić?
|
|
|
Post by Jesieniara on May 3, 2020 11:05:17 GMT 1
Sierocki
|
|
|
Post by Donald Trump on May 3, 2020 11:06:55 GMT 1
Sędzia jaki masz stosunek do Jarolima i Szlachcica? Marek Sierocki jako jeden z pierwszych (pierwszy?) nagabywał Sędziego. I to nie tylko jednym postem żeby nabić interakcję, ale temat drążył. I to w czasie gdy pozycja Sędziego jeszcze nie była taka tragiczna. Jesieniara - a czy to go nie oczyszcza?
|
|
|
Post by Jesieniara on May 3, 2020 11:08:50 GMT 1
Marek Sierocki jako jeden z pierwszych (pierwszy?) nagabywał Sędziego. I to nie tylko jednym postem żeby nabić interakcję, ale temat drążył. I to w czasie gdy pozycja Sędziego jeszcze nie była taka tragiczna. Jesieniara - a czy to go nie oczyszcza?
To jest do zweryfikowania, co właśnie czynię.
I w ogóle, czytając rozgrywkę, trafiłem na ten post, który jest jak dla mnie postem edycji. xD
Zlinczowanie Lyokelsoeya było błędem. Marku, nie przejmuj się. Ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy. Powiesz, co o nich sądzisz?
|
|
|
Post by David Jarolím on May 3, 2020 11:10:02 GMT 1
A co wy na to, że ostatnim jest Donald Trump?
|
|
|
Post by Donald Trump on May 3, 2020 11:12:01 GMT 1
A co wy na to, że ostatnim jest Donald Trump? A co Ty na to, że Ty jesteś ostatnim? Co jest takiego w Twojej grze w porównaniu do mojej, że to ja jestem w mafii, a nie Ty?
|
|
|
Post by David Jarolím on May 3, 2020 11:16:35 GMT 1
O sobie już pisałem wielokrotnie, nie będę się powtarzał.
Natomiast ty grasz albo bardzo słabą edycję, albo jesteś w mafii. Nie byłeś prowodyrem linczu na żadnym z mafiozów, w kółko rzucałeś nickami innych graczy, najpewniej niewinnych. Na każdego innego gracza mam coś co sprawia, że myślę o nim jako niewinnym, u ciebie nic takiego nie mam.
|
|
|
Post by Donald Trump on May 3, 2020 11:23:25 GMT 1
Ja bardo chętnie pozwolę miastu zdecydować kto z Nas jest bardziej mafijny... ale nie wykluczam tego, że nie jesteś w mafii, ale jezeli oczyszczasz Sierockiego i jeżeli okazałoby się, że on nie jest to kto jest? kto jeszcze nie jest oczyszczony?
Freeman (Nie ma wątpliwości, że niewinny) Smutek, Depresja, Niewinność (Powinien być nawet wyżej od Reda, ale z szacunku do Reda i z pogardy do tego debila, dałem go niżej. Jakby nie był prawdziwym detem, to już byśmy kończyli grę) Grechuta (Poczekam jeszcze z opinią Reda, ale na ten moment jest drugim niewinnym) Dutch van der Line (Oczyszczony przez deta, ale czy jego gra go oczyszcza? Nie wiem nie czytałem jego wszystkich postów po tym jak padł 3 mafioza) Jesieniara (Myślę, że jej gra jest podobna do mojej i jest relacja względem Puyola jest też podobna do mojej) sashastrunin, (W sumie, nie mam pojęcia dlaczego dokładnie ona miałabyć niewinna, ktoś może podać powód?? życiowaporażka (Jak wyżej?) Marek Sierocki (Jaronim podał powód, ale czy jest słuszny?)
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 3, 2020 11:31:26 GMT 1
I w ogóle, czytając rozgrywkę, trafiłem na ten post, który jest jak dla mnie postem edycji. xD Marku, nie przejmuj się. Ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy. Powiesz, co o nich sądzisz? No nareszcie ktoś docenił xD sashastrunin, (W sumie, nie mam pojęcia dlaczego dokładnie ona miałabyć niewinna, ktoś może podać powód?? Nie wiem, co mam Ci powiedzieć. Po prostu wygląda na to, że MG mnie nie wylosował do mafii. A tak poza tym, to moja gra jest krystalicznie czysta i trzeba mieć dużo złej wiary żeby tego nie widzieć. Grechuta-Sierocki. W tej parze jest ostatnia mafia, na ten moment wydaje mi się, że ten drugi, bo Grechuta lepiej wypadł przy okazji wczorajszego linczu. Za Grechutą przemawia to, że jest 9-1, a niewielu jest pojebanych tak jak on, żeby próbować z tego stanu wygrać xD
|
|
|
Post by Donald Trump on May 3, 2020 11:35:22 GMT 1
O sobie już pisałem wielokrotnie, nie będę się powtarzał. Natomiast ty grasz albo bardzo słabą edycję, albo jesteś w mafii. Nie byłeś prowodyrem linczu na żadnym z mafiozów, w kółko rzucałeś nickami innych graczy, najpewniej niewinnych. Na każdego innego gracza mam coś co sprawia, że myślę o nim jako niewinnym, u ciebie nic takiego nie mam. To ja podam Ci kilka przykładów. Np. Jaki powód jako mafioza miałbym oczyszczać Smutek? Jaką korzyść na Puyol, aby mnie tak atakować i to kiedy jeszcze żyje detektyw? Tylko utrudnia sobie grę, bo musiałby dożyć do sytuacji 2-1 Dlaczego miałby glosować na mnie w G1? Kiedy przynajmniej Dutch miał mnie za podejrzanego, a nie było też żadnego skonkretyzowanego celu? Czy faktycznie takie ryzyko byłoby opłacalne w dłuższej grze? Nie zapomnij, że ostatni mafioza ma większą szansę być szpiegiem lub OC... więc czy to jeszcze bardziej nie utrudnia podjęcia takiego ryzyka? Pewnie coś jeszcze bym znalazł na swoja niewinność, ale możesz odpowiedzieć na powyższe pytania, a jeżeli jakiś agent zapyta mnie dlaczego sam wypisuję swoje powody niewinności, to proszę wiedzieć, że jestem profilaktyczny i widzę, że jestem w grupie osób, które są ciągle podejrzane.
|
|
|
Post by David Jarolím on May 3, 2020 11:36:57 GMT 1
Dziękuję, rozważę to.
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on May 3, 2020 11:37:58 GMT 1
a Ty jak wypadłeś we wczorajszym linczu? Chyba przestałeś grać przedwczoraj bo paplasz takie ogólniki, że tracę szacunek
|
|
|
Post by Donald Trump on May 3, 2020 11:38:16 GMT 1
I w ogóle, czytając rozgrywkę, trafiłem na ten post, który jest jak dla mnie postem edycji. xD No nareszcie ktoś docenił xD sashastrunin, (W sumie, nie mam pojęcia dlaczego dokładnie ona miałabyć niewinna, ktoś może podać powód?? Nie wiem, co mam Ci powiedzieć. Po prostu wygląda na to, że MG mnie nie wylosował do mafii. A tak poza tym, to moja gra jest krystalicznie czysta i trzeba mieć dużo złej wiary żeby tego nie widzieć. Grechuta-Sierocki. W tej parze jest ostatnia mafia, na ten moment wydaje mi się, że ten drugi, bo Grechuta lepiej wypadł przy okazji wczorajszego linczu. Za Grechutą przemawia to, że jest 9-1, a niewielu jest pojebanych tak jak on, żeby próbować z tego stanu wygrać xD Jasne, ja się zgadzam, że Twój styl gry Cię oczyszcza, a np Grechuty nie oczyszczał, ale po akcji z Puyolem, mamy raczej pewny dowód jego niewinności? Czy mamy dowód Twojej niewinności? Nie pamiętam, nie wiem, nie wyciągnąłem takiego wniosku, ale o mnie można powiedzieć to samo... nie dałem żadnego celnego ataku w mafiozów.
|
|
|
Post by David Jarolím on May 3, 2020 11:39:33 GMT 1
Sasza bodaj w Mieszka bardzo cisnęła.
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on May 3, 2020 11:40:54 GMT 1
wielokrotnie miałem na gierkę taki sam pogląd jak Ty i jesieniara i to wy to podkreślaliście a nie ja, wiele tematów ewoluuje u nas w głowie podobnie, a na puyola daliście się wkręcić tak samo jak ja, czy Żuras. Ja w związku z tym na 99% jestem pewien waszej niewinności bo miejskie umysły myślą podobnie, a wam się chyba coś popierdoliło
|
|
|
Post by Donald Trump on May 3, 2020 11:41:00 GMT 1
Sasza bodaj w Mieszka bardzo cisnęła. Czyli Sasza pomiędzy Dutchem, a Grechutą
|
|
|
Post by Donald Trump on May 3, 2020 11:41:55 GMT 1
wielokrotnie miałem na gierkę taki sam pogląd jak Ty i jesieniara i to wy to podkreślaliście a nie ja, wiele tematów ewoluuje u nas w głowie podobnie, a na puyola daliście się wkręcić tak samo jak ja, czy Żuras. Ja w związku z tym na 99% jestem pewien waszej niewinności bo miejskie umysły myślą podobnie, a wam się chyba coś popierdoliło Ale o czym Ty dokładnie piszesz?
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 3, 2020 11:43:05 GMT 1
wielokrotnie miałem na gierkę taki sam pogląd jak Ty i jesieniara i to wy to podkreślaliście a nie ja, wiele tematów ewoluuje u nas w głowie podobnie, a na puyola daliście się wkręcić tak samo jak ja, czy Żuras. Ja w związku z tym na 99% jestem pewien waszej niewinności bo miejskie umysły myślą podobnie, a wam się chyba coś popierdoliło Na okej, dla mnie Grechuta najpierw, możemy razem dzisiaj zagłosować i wypić wirtualne piwo.
A we wczorajszym linczu wypadłam zajebiście, poczytaj sobie
|
|