|
Post by Jesieniara on May 3, 2020 18:44:00 GMT 1
Tak patrząc po ostatnich postach to najpewniej Sierocki rzeczywiście okaże się niewinny, a w mafii jest bardzo pewny siebie Grechuta. xD No ale to tak czy tak dziś skończymy, bo leci kolejny.
Ja testamentu nie wysyłałem żadnego do MG.
A z kreacją Fraciarza jednak pochrzaniłem, jako Tadeusz Sznuk grał dobrą edycję w mieście i został sprzątnięty w mordzie, ta w mafii to była jakaś inna, której nazwy sobie nie przypomnę, bo była dziwna. xD
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 3, 2020 18:52:51 GMT 1
@ Morgan Freeman racja, na szybko liczyłem wczoraj. Ale to nie ma znaczenia. To pewni niewinni dodatkowo to ja i uniewinniony przez MG Trump. Izi. @jesienia - Shia LeBouef?
|
|
|
Post by Jesieniara on May 3, 2020 18:56:19 GMT 1
Tak, to była ta kreacja prawie na pewno. Super wtedy zagrał.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 3, 2020 18:57:11 GMT 1
Byłem z nim w mafii jako chyba Wołoszański
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on May 3, 2020 18:58:55 GMT 1
Ja nie wiem kim jest Bo jbc, jestem z forum miłośników murzynów, jak to ktoś ładnie ujął gdzieś wcześniej
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 3, 2020 18:59:22 GMT 1
Jak chcecie to mnie możecie od razu zlinczować po Sierockim gdyby był niewinny. W razie czego się zgadzam na szybki lincz by nie przedłużać na kolejny dzień bo i po co.
|
|
|
Post by Jesieniara on May 3, 2020 18:59:33 GMT 1
Tak mi się coś wydawało właśnie, że chyba byłeś, tylko do głowy przyszła mi kreacja Grzegorza Brauna, ale uświadomiłem sobie, że jako Braun byłeś chyba niewinny, więc jednak uznałem, że mogłem coś pojebać. xD Jak chcecie to mnie możecie od razu zlinczować po Sierockim gdyby był niewinny. W razie czego się zgadzam na szybki lincz by nie przedłużać na kolejny dzień bo i po co. Czyli sugerujesz, że lincz na Tobie skończy grę dzisiaj? xD Szybka zmiana głosów z Sierockiego na Gretuchę?
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 3, 2020 19:00:03 GMT 1
Znaczy jeszcze chyba mord w międzyczasie, ale potem spokojnie mnie można. Wiadomo żem niewinny no ale.
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 3, 2020 19:00:45 GMT 1
No ale pewnie Sierocki winny, bo nie broni się, tylko utrudnia.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 3, 2020 19:01:12 GMT 1
Tak, to była edycja po braunie. Co ciekawe wygraliśmy, bo słynny gracz Luczyk spóźnił się jakieś kilka minut na lincz i w decydującym momencie odpadł za pasywność xD
|
|
|
Post by Donald Trump on May 3, 2020 19:02:20 GMT 1
@ Morgan Freeman racja, na szybko liczyłem wczoraj. Ale to nie ma znaczenia. To pewni niewinni dodatkowo to ja i uniewinniony przez MG Trump. Izi. @jesienia - Shia LeBouef? A ja do dzisiaj nie rozumiem fenomenu mojej gry jako Shia LeBouef, podobne błędy do Harvey Specter i Specjalisty... Tzn, późne wejście i bardziej rozum niż serce Ale jakoś tak się stało, że w tamtym środowisku przyjąłem się jako niewinny
|
|
|
Post by Jesieniara on May 3, 2020 19:05:20 GMT 1
Mieszko to był Volv? To rzeczywiście słaba edycja sympatycznego skądinąd Juliana Karpiuka.
Oczywiście nie aż tak słaba, żebym nie uwierzył w jego niewinność, no ale mimo wszystko słaba. xD
|
|
|
Post by Donald Trump on May 3, 2020 19:09:46 GMT 1
Mieszko to był Volv? To rzeczywiście słaba edycja sympatycznego skądinąd Juliana Karpiuka. Oczywiście nie aż tak słaba, żebym nie uwierzył w jego niewinność, no ale mimo wszystko słaba. xD Bardzo słaba moim zdaniem, ale chyba już drugi raz jako mafioza gra jakby na zaciągniętym. Jestem jednak w stanie to zrozumieć, po przerwie o wiele trudniej znaleźć flow w byciu mafiozą, bo to nie jest tak, że będziesz mógł kopiować swoja grę jako miastowy, bo masz jednak innych współmafiozów, z którymi siłą rzeczy musisz współpracować, a musisz przypomnieć sobie i unikać właśnie błedów, które robiłeś jako mafioza, aby znowu nie dać się wyhaczyć. Niestety z taką grą, że nawet jak napiszesz kilka naturalnych postów, to wraz z ilością osób, które opuszczają grę ta linia na szyi się zaciśnia i masz świadomość,że nie ważne co zrobisz zawiśniesz na tym pstryczku. W mafii trochę jak w w statystyce występuje zasada pareto i jak twoje pierwsze 20% postów Cię nie oczyszczą, nie ma na co liczyć, ze kolejnymi się uda.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 3, 2020 19:23:44 GMT 1
Bądźcie wszyscy o tej 22. Jak już powiesimy tego sierockiego i jednak okaże się niewinny, to zdążymy zrobić przyspieszony na Grechucie.
|
|
|
Post by David Jarolím on May 3, 2020 19:24:35 GMT 1
Jeszcze w międzyczasie sprawdzenie deta jest
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 3, 2020 19:29:12 GMT 1
Może ten Jarolim jest rzeczywiście OC, skoro tak mu zależy. Kogo innego można sprawdzić zamiast niego?
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on May 3, 2020 19:31:48 GMT 1
Może Grechutę własnie
|
|
|
Post by Donald Trump on May 3, 2020 19:32:49 GMT 1
Może ten Jarolim jest rzeczywiście OC, skoro tak mu zależy. Kogo innego można sprawdzić zamiast niego? Porażkę
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 3, 2020 19:32:49 GMT 1
Nie no, Grechutę na pewno nie
|
|
|
Post by Jesieniara on May 3, 2020 19:36:34 GMT 1
A może taką Sashkę Strunin by sprawdzić?
|
|