|
Post by Jesieniara on May 3, 2020 19:37:44 GMT 1
Dobra, cofam, głupi pomysł
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 3, 2020 19:38:43 GMT 1
Jeśli będziecie się z tym lepiej czuli to spoko.
Ale ja proponuję Jesieniarę.
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on May 3, 2020 19:39:49 GMT 1
Zapomnieliście o jednej możliwości
|
|
|
Post by David Jarolím on May 3, 2020 19:39:59 GMT 1
Przecież każde sprawdzenie z wynikiem "niewinny" możemy wyrzucić do kosza w obecnej sytuacji xD
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 3, 2020 19:40:47 GMT 1
MG podaje, że oc umarł?
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on May 3, 2020 19:41:24 GMT 1
Dobra kurde, Antura, kończ tę edycję zamiast trollować, Pawlak był czwartym mafiozo, sam to powiedziałeś
|
|
|
Post by David Jarolím on May 3, 2020 19:43:34 GMT 1
Nie wiem czy podaje, jednego rolnego mafiozy nie podał, ale każdy z pozostałych powinien w tym zestawieniu składu mafiozów być OC. Jedyne wartościowe sprawdzenie to takie z wynikiem winny.
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 3, 2020 19:43:58 GMT 1
Kim jest Jarolim w sumie? xd Bo Dutch z forum miłośników dla murzynów, więc mniemam, że Krzak. To znaczy kshaq xd
|
|
|
Post by David Jarolím on May 3, 2020 19:44:31 GMT 1
Nie chcę pisać, to element zabawy.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 3, 2020 19:45:25 GMT 1
Paru pf.com-owiczów coś pisało o powrocie. A mi od samego początku świta, że Jarolim to Jagiellon
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 3, 2020 19:46:00 GMT 1
Sprawdzenie Porażki to nie jest taki głupi pomysł xD Uważam, że Licz po takiej przerwie (nie grał w chuj czasu), nie brałby roli OC. To znaczy sprawdzenie niewinny go nie uniewinni, ale jakby przypadkiem był w mafii, to możemy dostać winny i skończyć tym grę xD Ale na Jarolimie chyba lepsze.
|
|
|
Post by Jesieniara on May 3, 2020 19:46:16 GMT 1
Czemu zakładacie, że ostatni mafiozo jest OC? Jeśli Puyol to była tylko kreacja (a tak było) to przecież też idealny kandydat na OC. Powiedziałbym nawet, że idealny, bo całkiem fajny pod sprawdzenie deta. Na pewno lepszy, niż taki Gretucha.
|
|
|
Post by Donald Trump on May 3, 2020 19:47:35 GMT 1
Jak znam Garego, to on chyba nie lubi bycia OC, a wolałby być szpiegiem
|
|
|
Post by Donald Trump on May 3, 2020 19:48:22 GMT 1
Ale w duzej mierze, to zależy z kim był w mafii i czy założenie, że w g2 i g3 nie padł szpieg jest prawidłowe
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 3, 2020 19:48:36 GMT 1
Sprawdzenie Porażki to nie jest taki głupi pomysł xD Uważam, że Licz po takiej przerwie (nie grał w chuj czasu), nie brałby roli OC. To znaczy sprawdzenie niewinny go nie uniewinni, ale jakby przypadkiem był w mafii, to możemy dostać winny i skończyć tym grę xD Ale na Jarolimie chyba lepsze. Mam jakieś dziwne wrażenie, że Jarolim gra pod to, żeby dać się sprawdzić.
A skoro jesieniara to bo, który też wraca po dłuższej przerwie, to też nie wziąłby OC w mafii z Garym i Volvem. Proponuję jesieniarę, a najwyżej za dwa dni jarolima.
E: W mordzie padł opryszek pawlak. W tej sytuacji można założyć, że w g2 nie padł szpieg. Ale w g3 już mógł.
Spokojnie zestaw Mieszko-szpieg Puyol-OC jest wyobrażalny i mocny personalnie.
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
Marek Sierocki przedstawia: I Love Polska!
|
Post by Marek Sierocki on May 3, 2020 19:48:44 GMT 1
dobra, testament napisany, koń zwalony, pozwalam się odpierdolić
jak na pirackim statku wyjebcie mnie na tą kładkę i skocze sobie z godnością
pozderki zabijać mnie i dawać cmentarz
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on May 3, 2020 19:49:10 GMT 1
Tomuś jesteś w tej gierce prawdziwy kozak pamiętaj o tym jakby Ci ktoś umniejszał
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on May 3, 2020 19:50:11 GMT 1
Czemu zakładacie, że ostatni mafiozo jest OC? Jeśli Puyol to była tylko kreacja (a tak było) to przecież też idealny kandydat na OC. Powiedziałbym nawet, że idealny, bo całkiem fajny pod sprawdzenie deta. Na pewno lepszy, niż taki Gretucha. Tu się zgadzam. Do tego Gary (jeśli to prawda tak jak ktoś wspominał), o ile dobrze pamiętam, często w swojej karierze nie bał się brać OCka na siebie.
|
|
Marek Sierocki
Edycja#23
|
Post by Marek Sierocki on May 3, 2020 19:50:20 GMT 1
jesteś tak super, że myślałem że jesteś super już jako Jesieniara, ale jako Sasza to chyba jesteś nawet bardziej super
|
|
|
Post by David Jarolím on May 3, 2020 19:50:34 GMT 1
Przecież ja się nie pcham na sprawdzenie xD
|
|