|
Post by Morgan Freeman on May 3, 2020 20:14:49 GMT 1
No sęk w tym, że ja bym Holendra bił. 2 osoby mi się wydawały, tak jakby, 'winne' z gry. Sierocki (no bo Kacperek mocno taka sobie edycja, sam musi przyznać, to co się działo po 17 dzisiaj bez znaczenia bo to by było zwyczajnie debilne robić przeskoki i dawać mu przeżyć xD) i Dutch, tyle że Holendra broni to (pechowe troszkę) sprawdzenie. Co z Jarolimem to nie wiem, ale jakoś powątpiewam. Gretucha to podskórnie czuję, że bez sensu, żeby był w mafii, jakiś taki naturalny mi się wydaje. No ale w grupie 4 pewnych niewinnych nie ma raczej szans się znaleźć, wiadomo ;d
Ja bym chyba Holendra bił, a jeśli nie on, to hmm... można by poczytać ;d
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 3, 2020 20:15:16 GMT 1
Grechuta jak na siłę chce wepchnąć jak najwięcej osób do kolejki xd
|
|
|
Post by Jesieniara on May 3, 2020 20:16:08 GMT 1
Przeczytałem testament kacperka, sporo ciekawych uwag, zgadzam się, że jarolim jest niewinny, jego oczyszcza zbyt wiele rzeczy takich zupełnie obiektywnych, typu wymienianie przez współmafiozów i to na pierwszym miejscu. Tomuś, weź Ty się zastanów, że go wymieniasz tak wysoko.
Wg mnie Grechutę z samej gry absolutnie NIC nie oczyszcza, szczególnie, jeśli to egze to to, że sobie tam jako pierwszy popierdywał w stronę mieszka czy puyola, to naprawdę można na to lagę wyłozyć.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 3, 2020 20:16:16 GMT 1
Holender już by się poddał, ze stanu 10-1.
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 3, 2020 20:16:44 GMT 1
Dobra oddałem głos i poprosiłem o przyspieszenie. Więc wszystko w waszych rękach
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on May 3, 2020 20:16:49 GMT 1
To zalecam jednak czytać, bo Freeman się może pomylić po raz pierwszy w tej edycji Przypominam jakby co, że moimi głosami zostało zabitych 3 mafiozów, plus sprawdzenie deta, no nie wiem, czy to nie jest wystarczające jako dowody na brak mojej winy.
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 3, 2020 20:17:06 GMT 1
Ale naprawdę nie wiem jak wy teraz możecie jeszcze moją winę rozpatrywać
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 3, 2020 20:17:23 GMT 1
Szybka masówka na Dutcha.
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 3, 2020 20:17:48 GMT 1
To zalecam jednak czytać, bo Freeman się może pomylić po raz pierwszy w tej edycji Przypominam jakby co, że moimi głosami zostało zabitych 3 mafiozów, plus sprawdzenie deta, no nie wiem, czy to nie jest wystarczające jako dowody na brak mojej winy. właśnie się przyznałeś dziękuję, dobranoc
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on May 3, 2020 20:17:55 GMT 1
Holender już by się poddał, ze stanu 10-1. Aż tak bym się nie rozpędzał, jestem dość zawzięty XD mam nadzieję, że tego nie wykorzystasz teraz przeciwko mnie
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 3, 2020 20:18:01 GMT 1
amen.
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on May 3, 2020 20:18:22 GMT 1
Marek, nie pogrążaj się
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 3, 2020 20:18:36 GMT 1
Nie, jako Techno Wiking walczył do końca, są osoby, które walczą do końca, i takie, które nie tryhardują na siłę. Nie wiem skąd u was taka opinia o Grechucie, ale on co do zasady w mafii, poza jedną jedyną specyficzną i haniebną edycją (wiemy którą xd), jak już miał lecieć, to się poddawał. I go rozumiem, bo po chuj się pałować, skoro i tak poleci, lepiej wcześniej zagrać nową edycję xD Znaczy nie to, że go totalnie uniewinniam, ale taki obiektywny środek kolejki to max co u mnie ma.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 3, 2020 20:18:37 GMT 1
To jest możliwe, że dutch: byłby oc broniłby Puyola na pierwszej stronie wątku z grą ?
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on May 3, 2020 20:19:01 GMT 1
No chuj, możecie mnie zabić tak samo jak Kacperka, ale zostaniecie w dokładnie tej samej sytuacji, tylko z jednym pewnym miastowym mniej.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 3, 2020 20:21:51 GMT 1
Dobra, mamy jeszcze sporo linczów, nielatający jest dla mnie numerem trzy.
Po przemyśleniu, jeśli jesieniara i freeman napiszą, że walimy w nielatającego to ja też
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 3, 2020 20:22:22 GMT 1
która to była ta haniebna edycja? bo ja nie pamiętam swojej żadnej prócz tej jako Fernando Morientes i tej jako Makłowicz
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 3, 2020 20:22:57 GMT 1
Pszenica jara
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 3, 2020 20:23:31 GMT 1
No ja bym to na spokojnie sobie pokminił, bo Grechutę można strzelić, ale jestem prawie pewien, że celny strzał to nie będzie xD MG raczej na zrobienie 5 linczów jednego dnia się nie zgodzi, więc dajmy sobie chociaż tę godzinkę - dwie na rozkmnię. I Smutek, Jarolim niewinny (albo OC xD), tak?
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 3, 2020 20:23:40 GMT 1
w sensie żadnej edycji, a nie haniebnej. znaczy wiem, że grałem jak Mama Madzi, Dębowe Mocne, Arnold Boczek, Hubert Dworniok, Karol Krawczyk czy Bogusław Wolniewicz ale za cholerę nie pamiętam jak. No i Iwana Pawlowa pamiętam, ale to tylko Żuras z graczy tu obecnych wtedy grał i może Liczi.
|
|