|
Post by Marek Grechuta on May 3, 2020 20:24:12 GMT 1
A przenica jara a jeszcze była dobra edycja jako Teodor Szacki, to pamiętam, bo się Mały Farciarz za dedektywa podał jak debil xD
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 3, 2020 20:25:31 GMT 1
No ja bym to na spokojnie sobie pokminił, bo Grechutę można strzelić, ale jestem prawie pewien, że celny strzał to nie będzie xD MG raczej na zrobienie 5 linczów jednego dnia się nie zgodzi, więc dajmy sobie chociaż tę godzinkę - dwie na rozkmnię. I Smutek, Jarolim niewinny (albo OC xD), tak? To proponuję:
jebnijmy o 22 holendra.
wynegocjujmy mord gdzieś o północy.
Dwa lincze jutro.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 3, 2020 20:26:19 GMT 1
Chociaż mam nadzieję jeszcze dzisiaj poczytać, jak mnie dissują na cmentarzu, a także śmieszki z mafijnego
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 3, 2020 20:26:26 GMT 1
hehe saszka dobrze wie, że oba typy złe, więc już na jutro 2 lincze planuje hehehee saszka
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 3, 2020 20:26:39 GMT 1
ja tam tej saszce nie ufam, nie wiem jak wy.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 3, 2020 20:26:56 GMT 1
Boże Gretucha, serio xD
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 3, 2020 20:28:32 GMT 1
Gretucha umarła ponad 30 lat temu, 15 kwietnia 1990 roku.
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on May 3, 2020 20:29:08 GMT 1
Sashka: Grechuta jak na siłę chce wepchnąć jak najwięcej osób do kolejki xd Holender już by się poddał, ze stanu 10-1. Dobra, mamy jeszcze sporo linczów, nielatający jest dla mnie numerem trzy. Po przemyśleniu, jeśli jesieniara i freeman napiszą, że walimy w nielatającego to ja też No ja bym to na spokojnie sobie pokminił, bo Grechutę można strzelić, ale jestem prawie pewien, że celny strzał to nie będzie xD MG raczej na zrobienie 5 linczów jednego dnia się nie zgodzi, więc dajmy sobie chociaż tę godzinkę - dwie na rozkmnię. I Smutek, Jarolim niewinny (albo OC xD), tak? To proponuję: jebnijmy o 22 holendra. wynegocjujmy mord gdzieś o północy. Dwa lincze jutro. I to wszystko w przeciągu 10 minut. No tak średnio bym powiedział.
|
|
|
Post by Jesieniara on May 3, 2020 20:29:43 GMT 1
Dobra, mamy jeszcze sporo linczów, nielatający jest dla mnie numerem trzy. Po przemyśleniu, jeśli jesieniara i freeman napiszą, że walimy w nielatającego to ja też
No ja na pewno w Holendra dziś nie walnę, przecież to absurd, skoro jest sprawdzony akurat teraz szukać w nim OC.
Pewnie do odjebania, ale wg mnie po Gretusze i po chyba Trumpie, skoro to Farciarz.
1. Gretucha 2. Trump 3. Holender 4. Porażka
jarolim niewinny, Smutek det, ja i tomuś niewinni, Freeman do ewentualnego odjebania w meczówce jakby do niej dożył (nie liczyłem tego jbc, więc nie wiem czy meczówka nie będzie wcześniej).
|
|
|
Post by Jesieniara on May 3, 2020 20:30:31 GMT 1
Chociaż zaskakujące, że Holender aż tak nie chce się dać odjebać XD biorąc też pod uwagę całokształt jego gry, bo no offence, ale jakiś mega zaangażowany nie byłeś
|
|
|
Post by Jesieniara on May 3, 2020 20:31:04 GMT 1
ale wątpię, żeby jakiś ktoś z forum dla murzynów, czyli pewnie osoba niedoświadczona, wziął OCka
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on May 3, 2020 20:31:50 GMT 1
No nie no, jak uznacie, że jestem następny w kolejce, to dla dobra miasta polegnę, ale sama mówisz, że szukanie we mnie OC teraz jest absurdem i mam takie samo zdanie, dlatego je wyrażam.
A średnie zaangażowanie to wina majówki, nic więcej na swoją obronę nie mam.
|
|
|
Post by Smutek, Depresja, Niepewność on May 3, 2020 20:32:05 GMT 1
Jaromin, oczywiście, niewinny.
|
|
|
Post by Jesieniara on May 3, 2020 20:36:29 GMT 1
Sytuacja wygląda tak: Holender jest sprawdzony, w mafii miał Volva i kogoś innego ogarniętego, kto stworzył kreację Puyola i nią sterował. Sam jest jakąś osobą ze slizgu, czyli raczej nie mega doświadczoną. I bierze OC w takim układzie? Mało prawdopodobne wg mnie, nie niemożliwe, ale zabijanie go przed takim Grechutą, który już, już wkładał głowę pod topór i miał iść spać, bo wiedział, że nic nie zdziała, a jak tylko zwietrzył szansę, żeby jednak odjebać Holendra i jeszcze trochę namieszać, to się nagle ożywił i w niego nawala. xD
Nie mówię, że nie może być tym OC, ale zabijanie go przed Grechutą to gwałt na jakichś elementarnych zasadach zdrowego rozsądku, których bym się jednak trzymał przy tej matematycznej przewadze.
|
|
|
Post by David Jarolím on May 3, 2020 20:39:10 GMT 1
Volv (mieszko) wyjeżdżał, mógł nie chcieć brać OC.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 3, 2020 20:39:38 GMT 1
Dlatego mówię, że Gretucha. Dla mnie właściwie dzisiaj edycja się kończy, nie będę już zaangażowana, bo będę grała w tzw. prawdziwe życie. Dlatego im szybciej rozgrywka się skończy, tym szybciej będzie można napisać podsumowanie, poczytać mafijne, cmentarz, może rozpisać kolejną.. A zlinczowanie Egze to dodatkowy profit, bo wspomnianej edycji z pszenicą to chyba zawsze będzie mi sprawiało przyjemność
|
|
|
Post by Jesieniara on May 3, 2020 20:40:59 GMT 1
Volv (mieszko) wyjeżdżał, mógł nie chcieć brać OC.
Nie wydaje mi się, żeby wyjazd miał jakieś szalone znaczenie dla roli OC, chyba wiedział o wyjeździe jak się zapisywał, więc równie dobrze mógł dostać deta, którego by nie miał jak oddać. xd
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 3, 2020 20:45:15 GMT 1
Dobra, prośba ode mnie. 5 linczów na trafienie, 9 graczy.
Niech KAŻDY zrobi listę (część zrobiło, widziałem, doceniam) od najbardziej do najmniej winnego. To znaczy jak tam macie problem, czy ktoś powinien być na miejscu 3-4 i ciężko wam stwierdzić, to nie aż tak istotne. Po prostu niech każdy zrobi listę 5 nicków do odstrzelenia i 4 tych, których by 'nie ruszył' i chuj xd
Zamiast durnego pierdololo, to będzie o wiele ciekawsze. Miło by było zobaczyć uzasadnienie ;>
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 3, 2020 20:49:36 GMT 1
Holender Czech Ruska Ibisz Cwaniara Prezydent Aktor Depresja
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 3, 2020 20:50:07 GMT 1
Do odjebania kolejno: Grechuta - wiadomo Porażka - zwłaszcza, jeśli to licz. W wersji przyczajonej i niezaangażowanej, uaktywnił się najbardziej w momencie, gdy był zagrożony linczem Nielatający - testament Kacperka namówił mnie, żeby postawić go tak wyskok Jarolim - nikt już nie został Jesieniara
Top 4 niewinnych: Wolny Człowiek - wiadomo Sasha Strunin - wiadomo Donald Trump - wczorajsza sytuacja po linczu Smutek - detektyw
|
|