|
Post by Jesieniara on May 4, 2020 15:55:17 GMT 1
Kończmy to dziś.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 4, 2020 16:10:08 GMT 1
W sumie: nie zgadzam się na przyspieszony wcześniej niż o 20. Jeśli pojawi się mafijne i cmentarz, to już na pewno przestanę pracować, a tak chciałabym uniknąć
|
|
|
Post by David Jarolím on May 4, 2020 16:13:23 GMT 1
Donald, nie czułem się zobowiązany do odpowiedzi, ale skoro pytasz to bronienie niewinnego nie jest żadną okolicznością łagodzącą. Czy głos w swojego Puyolowi (świetnej acz niedoskonałej kreacji) mógł pomóc w dłuższej perspektywie? Jeśli jego planem było utrzymanie w tajemnicy kreacji aż do samego końca to tak. Ataki Puyola w twoją stronę były wątpliwej jakości, i tak nikt go nie brał na poważnie, a i sam Puyol nie robił wiele by doprowadzić do twojego linczu.
|
|
|
Post by David Jarolím on May 4, 2020 16:15:25 GMT 1
Jakby co to też zagłosowałem na Grechutę, więc to nie ja wstrzymuję.
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 4, 2020 16:37:47 GMT 1
Wstrzymuje mafiozo, bo przecież nie ja
|
|
|
Post by Jesieniara on May 4, 2020 17:31:45 GMT 1
Grechuta, ale mafioza nie ma możliwość samodzielnego wstrzymywania przyspieszonego linczu, zgodnie z tymi zasadami, które ustalił Antura, chyba że sam jest linczowany. Więc to całkiem miłe, że się przyznałeś. Przy 9 graczach potrzeba 7 głosów wysłanych z 9 + zgoda linczowanego i wsio.
|
|
|
Post by Donald Trump on May 4, 2020 17:43:22 GMT 1
Nie zdziwi mnie jak Grechuta nie będzie mafią, ale zdziwi mnie jak póżniej ludzie zamiast zajeba
|
|
|
Post by Donald Trump on May 4, 2020 17:43:56 GMT 1
Nie zdziwi mnie jak Grechuta nie będzie mafią, ale zdziwi mnie jak póżniej ludzie zamiast zajebac porażkę zlinczują mnie xD
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 4, 2020 17:45:01 GMT 1
Jestem już, zgadzam się na przyspieszone
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 4, 2020 17:53:36 GMT 1
Zgadzam się na przyspieszony lincz:
G6: Marek Grechuta G7: Życiowa Porażka
Zachęcam do kopiowania i wysyłania do Antury
|
|
|
Post by Jesieniara on May 4, 2020 17:54:43 GMT 1
|
|
|
Post by Donald Trump on May 4, 2020 18:07:30 GMT 1
Donald, nie czułem się zobowiązany do odpowiedzi, ale skoro pytasz to bronienie niewinnego nie jest żadną okolicznością łagodzącą. Czy głos w swojego Puyolowi (świetnej acz niedoskonałej kreacji) mógł pomóc w dłuższej perspektywie? Jeśli jego planem było utrzymanie w tajemnicy kreacji aż do samego końca to tak. Ataki Puyola w twoją stronę były wątpliwej jakości, i tak nikt go nie brał na poważnie, a i sam Puyol nie robił wiele by doprowadzić do twojego linczu. Myślę, że nie do końca bierzesz pod uwagę okoliczności i faktu jak bardzo były spłaszczone wyniki pierwszego głosowania. Byłem dość obecny na pierwszych stronach gry i przynajmniej Dutch wspomniał, że na mnie zagłosuje, jeżeli byłbym w mafii z Puyolem, to taki głos na mnie, mógłby zakończyć się dla mnie śmiercią lub remisem, ktróry też zakończyłby się moją śmiercią. Oprócz tego zdecydowanie lepiej wyglądałbym na tle takich mafiozów jak Mieszko czy Sędzia przynajmniej z tego względu, że w tej grze uczestniczę, więc poświęcenie mafiozy takim jakim ja byłoby głupie.
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on May 4, 2020 18:25:10 GMT 1
Zachęcam do kopiowania i wysyłania do Antury
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on May 4, 2020 18:26:34 GMT 1
Jestem i poszło.
|
|
|
Post by Donald Trump on May 4, 2020 18:34:53 GMT 1
Uważam, że MG powinno być kilka... Ci, którzy padają mogliby pomóć, a tak będziemy czekać na wielkiego łaskawce
|
|
|
Post by Jesieniara on May 4, 2020 18:45:34 GMT 1
Może zlinczujmy MG w międzyczasie?
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 4, 2020 18:46:37 GMT 1
Przecież widać, że Życiowa Porażka jest w mafii xD
|
|
|
Post by Donald Trump on May 4, 2020 18:48:56 GMT 1
Jest, czy nie jest nie ma znaczenia, ale zawsze należy się duży plus dla miasta za zlinczowanie Egze
|
|
|
Post by Marek Grechuta on May 4, 2020 18:51:27 GMT 1
no zayebiscie duzy plus za to, ze sie bedziecie dzien dluzej męczyc
|
|
|
Post by Jesieniara on May 4, 2020 18:51:29 GMT 1
No, ogólnie ja też sobie dzisiaj pomyślałem i wyszło mi, że rzeczywiście jak nie Grechuta to pewnie faktycznie Licz jest w tej mafii, więc muszę przeprosić Farciarza i sprawdzonego Dutcha, że pierwotnie umieściłem ich wyżej na liście.
|
|