|
Post by Marek Grechuta on May 4, 2020 19:08:00 GMT 1
no po samym stylu gry widać, że on jest w mafii, najbardziej opryskliwy, nie chce kończyć szybko rozgrywki itp itd nie wiem czy to trzeba tłumaczyć jakoś bardzo mocno
|
|
|
Post by Donald Trump on May 4, 2020 19:15:54 GMT 1
Ej, czy ktoś z Naszych zgłosił się do tych rozgrywek międzynarodowych?
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 4, 2020 19:35:29 GMT 1
Przeczytałem sobie żywych graczy.
Chcecie dzisiaj zakończyć edycję czy nie? Bo jeśli tak, to dzisiaj Jesieniara.
Serio, Jesieniara dzisiaj, bo jest w mafii. Zakończmy tę edycję, kurwa
Pewni niewinni to: ja, Smutek, Strunin i Trump.
Mój top:
1.Jesieniara
--------------------------
2. Dutch
3./4.Grechuta/Porażka
5. Jarolim
Ale nawet do Dutcha nie dojdzie
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 4, 2020 19:37:08 GMT 1
Swoją drogą kapitalna edycja Browara Warszawy i jestem w sumie ciekaw, czym podpadł Żurasowi, bo ja czytając na bieżąco ni chuja nic nie widziałem xD
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 4, 2020 19:37:10 GMT 1
Nie no Freeman, serio?
|
|
|
Post by Donald Trump on May 4, 2020 19:38:18 GMT 1
Z wielką przyjemnością, chociaz po cichu liczyłem na mały finał jakby najpier poszli w odstrzał Licz i Egze
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 4, 2020 19:41:34 GMT 1
Serio. JESIENIARA
Może to nie jest tak, że jestem jakoś pewien na 1000%, ale tak na 95%. Moim zdaniem kapitalny, ale jednak wyrafinowany mafiozo. Nie bardzo mi się nawet chce uzasadniać, gdzie moim zdaniem wpadł i co zrobił źle.
W sumie to nie za bardzo mam jak wskazać jego mafijne posty, pokazać jakieś przewinienia. Nic na niego nie mam xD (klasyk)
No, ale mafia.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 4, 2020 19:46:33 GMT 1
Nie dodaje mi się to absolutnie.
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 4, 2020 19:47:01 GMT 1
Jak ktoś nie jest przekonany, to najwyżej dociążycie dzisiaj Gretuchę, ja polecę w mordzie i wtedy pewnie na następny dzień wskaże Jesieniarę, albo poleci Smutek i wypunktuję Jesieniarę jutro, dzisiaj mi się nie chce xd
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 4, 2020 19:48:36 GMT 1
Z 5% bym dał na winę Dutcha, ale średnio mi się to dodaje a Jesieniara całokształtem wygląda na mafię o wiele, wiele bardziej xD Gretucha i Porażka obaj dla mnie niewinni.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 4, 2020 19:49:41 GMT 1
Pisz testament, walimy w Gretuchę. Jeśli umrzesz w mordzie i uznasz, że jesieniara, to jutro jesieniara.
Będziesz jeszcze coś czytał czy próbujemy przyspieszać?
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 4, 2020 19:51:31 GMT 1
Nie, przeczytałem co miałem przeczytać i zdania nie zmienię. Jak się mylę, to najwyżej uporządkuje sobie podejrzanych jeszcze wg prawdopodobieństwa. Niewinnych jestem pewny i to się nie zmieni.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 4, 2020 19:54:55 GMT 1
Dobra, namówił. Chcę zakończyć tę edycję. Zmieniam na jesieniarę.
|
|
|
Post by Jesieniara on May 4, 2020 19:55:35 GMT 1
Ty, Red, ogarnij dupala
|
|
|
Post by Jesieniara on May 4, 2020 19:56:47 GMT 1
Bo opcje są dwie, że albo jesteś niewinny i się mylisz, albo jednak jesteś w tej pieprzonej mafii i przestraszyłeś się, że Cię wczoraj tak wysoko wymieniłem w kolejce, idąc za radami kacperka. xD
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 4, 2020 19:58:05 GMT 1
Nie no, akurat to, że Red nie może dożyć ewentualnej meczówki jest chyba dla wszystkich oczywiste, nawet dla samego reda xD
|
|
|
Post by Jesieniara on May 4, 2020 19:58:06 GMT 1
Ja się nie dam zajebać w tym momencie, bo uważam, że wepchnięcie w kolejkę mnie czy nawet tego sprawdzonego Dutcha przed Porażkę, Gretuchę i chyba nawet Farciarza, może skutkować tym, że naprawdę przegramy.
|
|
|
Post by Jesieniara on May 4, 2020 19:58:57 GMT 1
Nie no, akurat to, że Red nie może dożyć ewentualnej meczówki jest chyba dla wszystkich oczywiste, nawet dla samego reda xD
Dobra, chuj z Redem, nie zabijajcie mnie debile xD Jestem niewinny
|
|
|
Post by Jesieniara on May 4, 2020 20:00:56 GMT 1
No bez jaj, Freeman, przecież ja się np. poważnie dałem nabrać na kreację Puyola (chociaż już jak go wypunktowałeś to rzeczywiście widać było wyraźnie, jak przerysowane były jego posty), to się zupełnie nie dodaje, więc cytując klasyka: jak Tobie się to dodało?
|
|
|
Post by Jesieniara on May 4, 2020 20:02:12 GMT 1
Wierzę w niewinność Tomusia, ale dlaczego uniewinniacie obydwaj Farciarza?
|
|