|
Post by Sasha Strunin on May 4, 2020 20:11:31 GMT 1
Teraz się czuję, jakbym był jedynym niewinnym, a Wy wszyscy mafią. Wam się oczy otworzą jak mnie się zamkną! Masz na myśli, że zobaczymy mafijne i cmentarz?
|
|
|
Post by Jesieniara on May 4, 2020 20:13:53 GMT 1
Najgorsze miasto w historii gry!
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 4, 2020 20:18:17 GMT 1
Mnie Jesieniara podpadła wczoraj takim cwanym wyrachowaniem, które mi się jakieś takie dziwne wydawało xD Potem ogarnąłem, że tak na dobrą sprawę Gretucha/Porażka są atakowani za nick i kto jest kurwa w tej mafii? To zacząłem czytać. Przeczytałem i się okazało, że Jesieniara owszem, wydaje się mieć super flow, robi niby niemafijne ruchy, ale: a)zawsze sama je prowokuje i szybko rozmywa b)stara się to zaraz przykryć czymś innym żeby wyglądało jakoś spontanicznie.
A jej cykl podejrzeń i tego jak to się zmieniało na przestrzeni edycji to jeden wielki burdel na kółkach i nic się tam nie trzyma kupy, jedyny który na to zwracał uwagę jest właśnie Trump xD No i generalnie byłem w szoku, bo sprawiała inne wrażenie na przestrzeni edycji, ale spod klawiatury jej postów powstało naprawdę mało ataków. W sumie to tylko Smutek z ręką na sercu, reszta to takie pitolenie xD
Taka mini-analiza, ale nic więcej mi się skrobać nie chce xD Parę rzeczy tam jeszcze mi się nie podobało, ale tak na gorąco nie pamiętam ;D
|
|
|
Post by Jesieniara on May 4, 2020 20:19:56 GMT 1
No spoko, ale nie jestem w mafii, to jest największy problem w tym wszystkim. Ale głosujcie już jakby co.
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 4, 2020 20:20:25 GMT 1
No oddajmy, Sierocki jeszcze wczoraj. Oczywiście może być to gra niewinnego, ale wtedy tylko Dutch mi pasuje do mafii, najwyżej trzeba będzie przeprosić Jesieniarę xD Ale moim zdaniem musi polecieć, jak nie teraz, to za dwa dni. Jak nie za dwa, to trzy xD
|
|
|
Post by Jesieniara on May 4, 2020 20:21:21 GMT 1
No to spoko, lecę.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 4, 2020 20:21:48 GMT 1
Problem polega na tym, że jak odjebiemy jesieniarę i w razie czego będziemy pudłować, to biorąc pod uwagę, że musimy kiedyś zabić Freemana, zabraknie linczów na jarolima. Masakra...
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 4, 2020 20:22:36 GMT 1
Teraz mam wątpliwości Mogę się dać namówić na Holendra ewentualnie xD A zresztą róbcie co chcecie, 5 linczów jest 5 kandydatów, jak Sasha nie jest w mafii to to jest nie do przegrania
|
|
|
Post by Donald Trump on May 4, 2020 20:24:29 GMT 1
Akurat Sasha to niewinny Tomuś
|
|
|
Post by Jesieniara on May 4, 2020 20:25:07 GMT 1
Nie no, walcie już we mnie, bo ja już wolę zginąć, niż się z Wami jebać w tym mieście kolejnych parę dni, tacy niezdecydowani jesteście. xD
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 4, 2020 20:25:54 GMT 1
Chyba tak, ale jak dzisiaj nie trafimy, to ją jeszcze bardzo uważnie przejrzę, bo po łebkach czytałem xD Założyłem jak wszyscy, że po prostu niewinny i tyle. Pewnie tak.
|
|
|
Post by Jesieniara on May 4, 2020 20:28:13 GMT 1
Freeman dziś nie w formie, może jakby przeczytał własne posty to też by mu wyszło, że mafia?
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 4, 2020 20:29:42 GMT 1
kurde. Coraz częściej przechodza mnie dreszcze, że to jednak Freeman pociąga za sznurki...
|
|
|
Post by Jesieniara on May 4, 2020 20:30:01 GMT 1
a mnie, że tomuś
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 4, 2020 20:30:52 GMT 1
Nie no, podejrzewanie mnie na tym etapie jest, umówmy się, absurdem.
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 4, 2020 20:32:52 GMT 1
Każdy kto mnie zna, ten wie, że nigdy bym się nie zdecydował na zrobienie czegoś takiego i próbę wygrania solo. Nie pojebało mnie jeszcze i nie rozumiem, jak ktoś poza mafią mógłby to sugerować na serio xD Jak już by mnie miało tak popierdolić, to przecież w czasie bym to chociaż jakoś rozłożył, no kurwa xD
|
|
|
Post by Jesieniara on May 4, 2020 20:33:43 GMT 1
no ja nie wiem, kto jest w mafii, ale teraz ostatnią rzeczą, jaką bym zrobił to go zamordował* xD
*w sensie - Freemana
|
|
|
Post by Jesieniara on May 4, 2020 20:34:10 GMT 1
Każdy kto mnie zna, ten wie, że nigdy bym się nie zdecydował na zrobienie czegoś takiego i próbę wygrania solo. Nie pojebało mnie jeszcze i nie rozumiem, jak ktoś poza mafią mógłby to sugerować na serio xD Jak już by mnie miało tak popierdolić, to przecież w czasie bym to chociaż jakoś rozłożył, no kurwa xD
jasne, specjalnie tak zrobiłeś, żeby teraz to móc napisać, gagatku, heheheheh
|
|
|
Post by Donald Trump on May 4, 2020 20:34:30 GMT 1
kurde. Coraz częściej przechodza mnie dreszcze, że to jednak Freeman pociąga za sznurki... Czyli na pewno Tomuś jest niewinny jak mu takie głupie pomysły przychodzą do głowy i mówi je na głos (Mi też takie coś przychodzi do głowy, ale to czyste science fiction, pomyślałem sobie nawet, że Red sprzedał Poyola, bo zauważył, że inni już odkrywją sztucznosć Puyola, więc szybko przejmie to na swoją korzyść xD)
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 4, 2020 20:35:18 GMT 1
Na każdej płaszczyźnie z logicznego punktu widzenia Freeman jest niewinny. Ale jednak gdzieś tam jakaś obawa jest
|
|