|
Post by Jesieniara on May 4, 2020 20:36:43 GMT 1
tak naprawdę Smutek, Depresja, Niepewność jest ostatnim mafiozą, a ljokelsoey był detem
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 4, 2020 20:37:01 GMT 1
Przyznam szczerze, że teraz straciłem przekonanie do Jesieniary. Nie uniewinniam, ale meh Zmieniamy na Holendra? Kurwa nie może ktoś wejść i się wjebać, nie chce mi się kminić kolejny dzień, nie mam czasu na granie za bardzo teraz xD
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 4, 2020 20:37:11 GMT 1
Niech już się ta edycja skończy, bo nie da się przez kilka godzin dziennie myśleć o mafii przez tyle dni!
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 4, 2020 20:37:39 GMT 1
Freeman, jesieniara w mafii, spokojnie.
|
|
|
Post by Donald Trump on May 4, 2020 20:39:04 GMT 1
Przyznam szczerze, że teraz straciłem przekonanie do Jesieniary. Nie uniewinniam, ale meh Zmieniamy na Holendra? Kurwa nie może ktoś wejść i się wjebać, nie chce mi się kminić kolejny dzień, nie mam czasu na granie za bardzo teraz xD Ja mogę zmienic tylko na Licza
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on May 4, 2020 20:40:23 GMT 1
no po samym stylu gry widać, że on jest w mafii, najbardziej opryskliwy, nie chce kończyć szybko rozgrywki itp itd nie wiem czy to trzeba tłumaczyć jakoś bardzo mocno Jesteś straszną chorągiewką, raz atakowales mocno Puyola, by za chwilę pisać, ze jest niewinny i atakować księdza, którego sprawdziliscie szpiegiem. Robiłeś wszystko by zlinczowac detektywa, podając wydumane argmenty. Piszesz absurd za absurdem. Czemu sugerujesz, ze nie chcę skończyć szybko rozgrywki? Chcę skończyć ja szybko, kłamiesz. Głosujcie na Gretuche i kończymy, nie ma żadnej możliwości, by niewinny Egze takie absurdy sadzil.
|
|
|
Post by Donald Trump on May 4, 2020 20:41:00 GMT 1
Tym bardziej, że jego ostatnie posty w stosunku do Grechuty mi się nie podobały, bo już widziałem Licza w mafii z odpalonym modem "jestem gotów do walki- rozjebie Was wszystkich 1 vs 1"
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 4, 2020 20:42:07 GMT 1
No jak Porażka jest w mafii to akurat nie wygra, bo jest do zlinczowania na pewno.
|
|
|
Post by Jesieniara on May 4, 2020 20:43:19 GMT 1
ja mam w grechutę, mogę zmienić na Licza
|
|
|
Post by Donald Trump on May 4, 2020 20:44:36 GMT 1
No jak Porażka jest w mafii to akurat nie wygra, bo jest do zlinczowania na pewno. Wiem, ale byłem z Nim i z Garym w mafii i i pamiętam jak rozpracowaliśmy każdy dzień do przodu i to Licz właśnie został ostatni na arenie, więc tak, nawet jak jest cień szansy to Licz będzie przygotowany, aby to próbować pociagnąć do końca.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 4, 2020 20:47:13 GMT 1
No jeśli nie jesieniara to licz. Mam nadzieję, że jeśli spudłujemy, to ostatni mafioza postąpi godnie i odstrzeli się w mordzie.
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 4, 2020 20:48:00 GMT 1
A co z Gretuchą? xD
|
|
|
Post by Życiowa Porażka on May 4, 2020 20:48:18 GMT 1
Mówisz o edycji, którą wygraliśmy. Tutaj nie mam szans przeżyć dłużej niż góra trzy lincze. W sumie to tak bardzo mnie robi, trochę na ten lincz zasluzylem, bo nie gram nic wielkiego, chociaż po takiej przerwie i tak jest całkiem ok.
Jak tak długo mnie nie było, to kolega Egze przez ten czas tak sie skiepscil? Straszne absurdy pisze, kiedyś to bylo niemożliwe, by zagrał tak w mieście.
|
|
|
Post by Donald Trump on May 4, 2020 20:48:30 GMT 1
|
|
|
Post by Morgan Freeman on May 4, 2020 20:49:41 GMT 1
Nie no, coś mi nie gra w tej Jesieniarze, poddałaby się tak łatwo? xD Może ten Holender jednak?
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 4, 2020 20:49:54 GMT 1
Super, że mi się tak z farciarzem opinie pokrywają. Bądź moimi ustami
|
|
|
Post by Donald Trump on May 4, 2020 20:50:31 GMT 1
Nie no, coś mi nie gra w tej Jesieniarze, poddałaby się tak łatwo? xD Może ten Holender jednak? OC gość od murzynów? Przy Garym i Wolvie?
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 4, 2020 20:50:35 GMT 1
Nie no, coś mi nie gra w tej Jesieniarze, poddałaby się tak łatwo? xD Może ten Holender jednak? Jesieniara broniła się więcej niż mieszko i puyol razem wzięci xD
|
|
|
Post by Dutch van der Linde on May 4, 2020 20:50:58 GMT 1
Jak chcecie to mogę polecieć, ale winny nie jestem. Ja na razie zmieniłem jak pan Freeman powiedział.
|
|
|
Post by Sasha Strunin on May 4, 2020 20:51:04 GMT 1
'Forum dla miłośników murzynów' noobki
|
|