|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 19, 2023 19:39:15 GMT 1
Tasiemiec plusuje tym, że nie chce mnie dobić, o ile nie blefuje.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 19, 2023 19:39:25 GMT 1
Ja bym najpierw sprawdził Kichota. Jeśli winnny to lecimy w Centaura, jeśli niewinny to też w Centaura. Jeśli Kichot niewinny, a Centaur winny to lecimy w Laua. Jeśli Kichot winny i Centaur winny to jest w miarę spokój i można wybrać w tej trójce -> Gump, Lau, Felietonistka. Jeśli Kichot winny a Centaur niewinny to sprawdziłbym Gumpa. Jeśli Kichot niewinny i Centaur niewinny to chyba GG i w mafii Karaś, Gump, Feli. Ewentualnie Lau. I jeszcze takie pojedyncze sparowanka: Felietonistka winna -> Karaś niewinny Gump winny i gra jest w toku -> Karaś winny Sowa winna -> Felietonistka winna Lau winny -> Felietonistka niewinna Ogólnie to tak to widzę: Winni: Kichot, Centaur Trójka pośrednich: Lau, Gump, Felietonistka (w kolejności od najbardziej mafijnego do najmniej) Z początku niewinny ale tracący w moich oczach: Karaś Raczej niewinna: Mozilla Niewinni: Sowa, Smasher (Sow mniej czysta niż Smasher)
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 19, 2023 19:39:48 GMT 1
Kurwa, z Worda kopiowałem, przeradaguję.
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 19, 2023 19:41:30 GMT 1
dla mnie wybór jest oczywisty, jeśli wybieramy między Tasiemcem, a Felietonistką rozkładem głosów i nie wiem, jak można się tu zastanawiać
nie sądzę też, żeby mafia miała w tym momencie na tyle jaj, żeby pchać kogoś innego
no bo jeszcze raz - wybieramy między Centaurem (ale odsunięty głosami grupy 2 firepower siłą rzeczy), Felietonistką, Tasiemcem i Don Kichotem
no ze dwie mafie tam muszą siedzieć
no dobra, czyli teoretycznie mogliby walczyć jeszcze na odroczenie wyroku, ale przecież to byłoby oczywiste, jeśli padłby niewinny, bo tylko by się wjebali
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 19, 2023 19:42:07 GMT 1
nie no, to wybielanie Felietonistki przez Tasiemca mi nie leży w chuj w tym momencie, biorąc pod uwagę dysproporcję między tym, jak wyglądała analiza w stosunku do niej
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 19, 2023 19:43:03 GMT 1
on mnie w przeciwieństwie do Ciebie przeczytał
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 19, 2023 19:43:23 GMT 1
Powiedz mi Mozzilla ilu graczy w tej edycji rzuciło takie błyskotliwe spostrzeżenie jak moje dotyczące tego co Karaś zrobił w stosunku do uwag Antury, a potem pogadamy o tym, kto posuwa grę do przodu, a kto zajmuje się kurwa wiecznymi analizami. Ja nie muszę przeglądać 20 edycji do tyłu by zauważyć jak mnie ktoś próbuje w chuja robić. Ale nawet ja nie zaprzeczam, że rzucasz błyskotliwe spostrzeżenia. Uważam, że na przykład to spostrzeżenie na temat Koreańca i jego postawy przed linczem pierwszym było błyskotliwe. Tylko nie każde takie spostrzeżenie jest celne, czego już powinieneś się był nauczyć po Trollu i spostrzeżeniach co do Gandalfa, a po drugie i ważniejsze, Ty nie ciągniesz tych swoich spostrzeżeń, nic z nimi nie robisz. Uważam, że jako niewinny byś: 1) dojechał Pshema za ciotowatą postawę przed linczem pierwszym; 2) z kolei bronił Pshema aktywnie w dniu drugim; 3) uniewinnił mnie i Smashera lub grillował, żeby sprawdzić reakcje; 4) nie pierdziałbyś o Firefoksie, że miał jeden śmierdzący post, tylko byś mu tego posta wepchnął do gardła jak tylko byś go przeczytał; 5) jeśli uniewinniłeś Sowę tak szybko, to na tamtym etapie miałbyś zdanie o wielu innych graczach, a nie tylko o "pozorancie Szogunie" i coś o Centaurze. 6) do tego jeśli byś jednak jakimś cudem mnie nie uniewinnił, to byś nie starał się mnie wkurwić, tylko dojechać i wykazać mafijność.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 19, 2023 19:43:41 GMT 1
Ja bym najpierw sprawdził Kichota.
Jeśli Kichot winnny to lecimy w Centaura, jeśli Kichot niewinny to też w Centaura.
Jeśli Kichot niewinny, a Centaur winny to lecimy w Laua.
Jeśli Kichot winny i Centaur winny to jest w miarę spokój i można wybrać w tej trójce -> Gump, Lau, Felietonistka.
Jeśli Kichot winny a Centaur niewinny to sprawdziłbym Gumpa.
Jeśli Kichot niewinny i Centaur niewinny to chyba GG i w mafii Karaś, Gump, Feli. Ewentualnie Lau.
I jeszcze takie pojedyncze sparowanka:
Felietonistka winna -> Karaś niewinny
Gump winny i gra jest w toku -> Karaś winny
Sowa winna -> Felietonistka winna
Lau winny -> Felietonistka niewinna
Ogólnie to tak to widzę:
Winni: Kichot, Centaur
Trójka pośrednich: Lau, Gump, Felietonistka (w kolejności od najbardziej mafijnego do najmniej)
Z początku niewinny ale tracący w moich oczach: Karaś
Raczej niewinna: Mozilla
Niewinni: Sowa, Smasher (Sow mniej czysta niż Smasher)
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Post by Cenarius on Sept 19, 2023 19:44:38 GMT 1
Zgadzam się na kolejkę Tasiemiec-Cenarius-Gump. Jeśli będzie pudło to przynajmniej umrę za coś, za co wierzę.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 19, 2023 19:45:09 GMT 1
Ja dzisiaj szedłbym w Kichota, a jeśli nie w niego to w Centaura.
|
|
|
Post by Forrest Gump on Sept 19, 2023 19:46:14 GMT 1
Zgadzam się na kolejkę Tasiemiec-Cenarius-Gump. Jeśli będzie pudło to przynajmniej umrę za coś, za co wierzę. ale to jest niesamowite Tasiemiec odjebał cała analizę z kolorkami i kolejnością, bez backgroundu, ale okej, wydaje mi się spójna z jego wczesniejszymi postami a Ty znowu kolejkujesz, jednocześnie podkładając głowę, tylko...nie dajesz siebie pierwszego. i kompletnie pomijasz Don Kichote.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 19, 2023 19:47:24 GMT 1
Zgadzam się na kolejkę Tasiemiec-Cenarius-Gump. Jeśli będzie pudło to przynajmniej umrę za coś, za co wierzę. O TY KURWIU MAŁY, W CO TY WIERZYSZ? CHUJ ZROBIŁEŚ, POZORUJESZ, LECISZ TAK JAK WIATR WIEJE I TY MI BĘDZIESZ PIERDOLIĆ ŻE JESTEŚ GOTÓW ZGINĄĆ ZA COŚ W CO WIERZYSZ? PRZECIEŻ TY NA MNIE GŁOSUJESZ TYLKO DLATEGO, ŻE JESTEM JUŻ PRAKTYCZNIE MARTWY I ŁATWO TKI GŁOS UZASADNIĆ. NIE MASZ GODNOŚCI, NAWET NIE POTRAFISZ SKULIĆ GŁOWY TYLKO SZCZEKASZ.
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Post by Cenarius on Sept 19, 2023 19:47:26 GMT 1
Zgadzam się na kolejkę Tasiemiec-Cenarius-Gump. Jeśli będzie pudło to przynajmniej umrę za coś, za co wierzę. ale to jest niesamowite Tasiemiec odjebał cała analizę z kolorkami i kolejnością, bez backgroundu, ale okej, wydaje mi się spójna z jego wczesniejszymi postami a Ty znowu kolejkujesz, jednocześnie podkładając głowę, tylko...nie dajesz siebie pierwszego. i kompletnie pomijasz Don Kichote. Don Kichot pewnie jest mafią, ale on nie układa puzzli, jego można zabić zawsze, nawet dziś
|
|
|
Post by Prześliczna Felietonistka on Sept 19, 2023 19:48:19 GMT 1
Powiedz mi Mozzilla ilu graczy w tej edycji rzuciło takie błyskotliwe spostrzeżenie jak moje dotyczące tego co Karaś zrobił w stosunku do uwag Antury, a potem pogadamy o tym, kto posuwa grę do przodu, a kto zajmuje się kurwa wiecznymi analizami. Ja nie muszę przeglądać 20 edycji do tyłu by zauważyć jak mnie ktoś próbuje w chuja robić. Ale nawet ja nie zaprzeczam, że rzucasz błyskotliwe spostrzeżenia. Uważam, że na przykład to spostrzeżenie na temat Koreańca i jego postawy przed linczem pierwszym było błyskotliwe. Tylko nie każde takie spostrzeżenie jest celne, czego już powinieneś się był nauczyć po Trollu i spostrzeżeniach co do Gandalfa, a po drugie i ważniejsze, Ty nie ciągniesz tych swoich spostrzeżeń, nic z nimi nie robisz. Uważam, że jako niewinny byś: 1) dojechał Pshema za ciotowatą postawę przed linczem pierwszym; 2) z kolei bronił Pshema aktywnie w dniu drugim; 3) uniewinnił mnie i Smashera lub grillował, żeby sprawdzić reakcje; 4) nie pierdziałbyś o Firefoksie, że miał jeden śmierdzący post, tylko byś mu tego posta wepchnął do gardła jak tylko byś go przeczytał; 5) jeśli uniewinniłeś Sowę tak szybko, to na tamtym etapie miałbyś zdanie o wielu innych graczach, a nie tylko o "pozorancie Szogunie" i coś o Centaurze. 6) do tego jeśli byś jednak jakimś cudem mnie nie uniewinnił, to byś nie starał się mnie wkurwić, tylko dojechać i wykazać mafijność. problem w tym, że za kazdym razem jak robiłem to w "moim stylu" ginąłem z rąk miasta gdzieś koło 3-ciego linczu, a moje obserwacje ludzie raczej mieli w dupie.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 19, 2023 19:48:29 GMT 1
Zgadzam się na kolejkę Tasiemiec-Cenarius-Gump. Jeśli będzie pudło to przynajmniej umrę za coś, za co wierzę. jJak jesteś taki kurwa wierzący to pójdź śladami Jezusa i skolejkuj siebie na pierwszym miejscu. Czemu najpierw chcesz tłuc bliźniego?
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Post by Cenarius on Sept 19, 2023 19:49:00 GMT 1
Zgadzam się na kolejkę Tasiemiec-Cenarius-Gump. Jeśli będzie pudło to przynajmniej umrę za coś, za co wierzę. O TY KURWIU MAŁY, W CO TY WIERZYSZ? CHUJ ZROBIŁEŚ, POZORUJESZ, LECISZ TAK JAK WIATR WIEJE I TY MI BĘDZIESZ PIERDOLIĆ ŻE JESTEŚ GOTÓW ZGINĄĆ ZA COŚ W CO WIERZYSZ? PRZECIEŻ TY NA MNIE GŁOSUJESZ TYLKO DLATEGO, ŻE JESTEM JUŻ PRAKTYCZNIE MARTWY I ŁATWO TKI GŁOS UZASADNIĆ. NIE MASZ GODNOŚCI, NAWET NIE POTRAFISZ SKULIĆ GŁOWY TYLKO SZCZEKASZ. Więcej Caps locka plis. Ja głosuję tylko dlatego, bo jesteś prawie martwy? Ciekawe, bo ja na ciebie głosuję od wczoraj, wcześniej w sumie też
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 19, 2023 19:49:06 GMT 1
ale to jest niesamowite Tasiemiec odjebał cała analizę z kolorkami i kolejnością, bez backgroundu, ale okej, wydaje mi się spójna z jego wczesniejszymi postami a Ty znowu kolejkujesz, jednocześnie podkładając głowę, tylko...nie dajesz siebie pierwszego. i kompletnie pomijasz Don Kichote. Don Kichot pewnie jest mafią, ale on nie układa puzzli, jego można zabić zawsze, nawet dziś Kichot jest pewnie mafią, ale nie umieszczam go w kolejce. To jest ten Twój jebany effort.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 19, 2023 19:49:27 GMT 1
Nie no., Chuj z linczem, walę w Centaura.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 19, 2023 19:49:43 GMT 1
Ale nawet ja nie zaprzeczam, że rzucasz błyskotliwe spostrzeżenia. Uważam, że na przykład to spostrzeżenie na temat Koreańca i jego postawy przed linczem pierwszym było błyskotliwe. Tylko nie każde takie spostrzeżenie jest celne, czego już powinieneś się był nauczyć po Trollu i spostrzeżeniach co do Gandalfa, a po drugie i ważniejsze, Ty nie ciągniesz tych swoich spostrzeżeń, nic z nimi nie robisz. Uważam, że jako niewinny byś: 1) dojechał Pshema za ciotowatą postawę przed linczem pierwszym; 2) z kolei bronił Pshema aktywnie w dniu drugim; 3) uniewinnił mnie i Smashera lub grillował, żeby sprawdzić reakcje; 4) nie pierdziałbyś o Firefoksie, że miał jeden śmierdzący post, tylko byś mu tego posta wepchnął do gardła jak tylko byś go przeczytał; 5) jeśli uniewinniłeś Sowę tak szybko, to na tamtym etapie miałbyś zdanie o wielu innych graczach, a nie tylko o "pozorancie Szogunie" i coś o Centaurze. 6) do tego jeśli byś jednak jakimś cudem mnie nie uniewinnił, to byś nie starał się mnie wkurwić, tylko dojechać i wykazać mafijność. problem w tym, że za kazdym razem jak robiłem to w "moim stylu" ginąłem z rąk miasta gdzieś koło 3-ciego linczu, a moje obserwacje ludzie raczej mieli w dupie. Jak robiłeś to naprawdę po swojemu, to ginąłeś w mordzie. W obecnej edycji nawet przez sekundę nie wyglądałeś na kandydata do mordu.
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Post by Cenarius on Sept 19, 2023 19:50:08 GMT 1
Zgadzam się na kolejkę Tasiemiec-Cenarius-Gump. Jeśli będzie pudło to przynajmniej umrę za coś, za co wierzę. jJak jesteś taki kurwa wierzący to pójdź śladami Jezusa i skolejkuj siebie na pierwszym miejscu. Czemu najpierw chcesz tłuc bliźniego? Bo po da teraz moja śmierć? Jak zginiesz pierwszy to przynajmniej będę miał poczucie, że miałem na coś wpływ.
|
|