Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 21:20:50 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 16, 2023 21:20:50 GMT 1
Firefox Adam SmasherBłagam, wytłumaczcie mi w jaki sposób akcje Cmentaura urosły po tym, co on dzisiaj tutaj smaży? to, co pisałem to brzmi, jakby on faktycznie sobie coś tam na boku tworzył, jak wyciąga te rzeczy z zanadrza kojarzę go z robienia takich rzeczy + te Twoje posty, które zacytował, są właściwie dwoma najbardziej niepasującymi mi w Tobie postami ten o tym, że napisałeś do mnie jak do niewinnego + ten, w odpowiedzi "skąd wiedziałeś, że Firefox niedoświadczony"
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 21:23:28 GMT 1
tej wychodzi na to że mafia albo przełamie centaura albo przegra XD To jest kurwa definicja mafijnego posta, hińczyk co ty tworzysz Kurwa ja bym cie przytulił jakbym mógł. Dlaczego to mafijny post, gdzie? PRzecież ja juz mam tak mały szacuek do ich mafii że im wprost pisze, robie se jaja. Co ty chcesz? JA już nie gram nawet tylko patrze jak się wiją. Jak moge ci gdzieś rozwiać jakas wątpliwość pomoc, podpowiedziec, chetnie. Ale tak poza tym to juz raczej mam smiechawe jak patrze na wysiłki tasiemca, foresta, firefoxa.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 16, 2023 21:26:11 GMT 1
To są efekty tej Twojej słynnej analizy, którą produkujesz od rana? Przecież to są takie brednie i niekonsekwencja, że XDDDDDD Tak jakbyś dał dostęp do konta dwóm mafijnym kolegom, którzy naprzemiennie próbują naprawiać Twoje dyrdymały. A argumentacja cienka, jak sznurek do snopowiązałki. Czemu uważasz, że produkuję jakieś analizy od rana? Rano sobie grałem w Europę Universalis, potem byłem na obiadku u rodziny, potem na spacerze i wieczorkiem Mafia. Czemu argumentacja cienka? Bo kontrargumentu żadnego tylko "beka". To jak to nazwać? Kontrargumentacja cieńka jak dupa, w której siedzisz? No przecież pisałeś rano, że masz spisane punkty i będziesz wracać do tych analiz. Pisałeś o wykluczających się Chichocie i Firefoxie, wykluczających Gumpie i Firefoxie, potem dajesz Filystynkę, mnie i Gumpa. Gumpa na końcu, ale od niego byś zaczęła. Potem po gadca ze Smasherem, jednak nie poukładałeś sobie tego w głowie, a po odpowiedzi Filomenki ngle ona jest najmniej podejrzana. No kurła, byczku. Przecież to jest tak chwiejne i niepewne, że jakbyś był w Norymberdze to byś Hessa puścił wolno.
|
|
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 21:27:58 GMT 1
via mobile
Post by Adam Smasher on Sept 16, 2023 21:27:58 GMT 1
To jest kurwa definicja mafijnego posta, hińczyk co ty tworzysz Kurwa ja bym cie przytulił jakbym mógł. Dlaczego to mafijny post, gdzie? PRzecież ja juz mam tak mały szacuek do ich mafii że im wprost pisze, robie se jaja. Co ty chcesz? JA już nie gram nawet tylko patrze jak się wiją. Jak moge ci gdzieś rozwiać jakas wątpliwość pomoc, podpowiedziec, chetnie. Ale tak poza tym to juz raczej mam smiechawe jak patrze na wysiłki tasiemca, foresta, firefoxa. Tworzysz presję na graczu stojącym z boku, tworzysz podział my vs oni, nie dopuszczasz możliwości pomyłki ze swojej strony, a jesteśmy kurwa po jednym linczu Kurwi to strasznie
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 21:28:07 GMT 1
ty patrz w ogóle centaur bo oni napierdalaja w ciebie i licza że jak karaś przyjdzie to uzna że ty jestes w mafii i twoje wnioski sa do pizdy. No może tak będzie nawet. Ale my wiemy swoje. My wiemy.
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 21:29:20 GMT 1
No dobra to zamykam morde i kombinujcie
już nie będzie żadnej presji z mojej strony na nic. żadnego nabijania się.
|
|
Cenarius
Edycja#36
Limit: 363
|
Post by Cenarius on Sept 16, 2023 21:30:49 GMT 1
Czemu uważasz, że produkuję jakieś analizy od rana? Rano sobie grałem w Europę Universalis, potem byłem na obiadku u rodziny, potem na spacerze i wieczorkiem Mafia. Czemu argumentacja cienka? Bo kontrargumentu żadnego tylko "beka". To jak to nazwać? Kontrargumentacja cieńka jak dupa, w której siedzisz? No przecież pisałeś rano, że masz spisane punkty i będziesz wracać do tych analiz. Pisałeś o wykluczających się Chichocie i Firefoxie, wykluczających Gumpie i Firefoxie, potem dajesz Filystynkę, mnie i Gumpa. Gumpa na końcu, ale od niego byś zaczęła. Potem po gadca ze Smasherem, jednak nie poukładałeś sobie tego w głowie, a po odpowiedzi Filomenki ngle ona jest najmniej podejrzana. No kurła, byczku. Przecież to jest tak chwiejne i niepewne, że jakbyś był w Norymberdze to byś Hessa puścił wolno. Czemu liczysz, że jako mieszkaniec wyskoczę teraz z całym składem mafii krzycząc "eureka" lub "fur deutchland"?
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 16, 2023 21:32:16 GMT 1
No dobra to zamykam morde i kombinujcie już nie będzie żadnej presji z mojej strony na nic. żadnego nabijania się. No lepiej zamknij, bo nie wystarczy Ci postów na jutrzejsze włóczenie koniem.
|
|
Firefox
Edycja#36
Limit: 404
|
Rozgrywka
Sept 16, 2023 21:32:40 GMT 1
via mobile
Post by Firefox on Sept 16, 2023 21:32:40 GMT 1
Cenariusjedna rzecz z Twojej analizy cześć o Tasiemcu: "Potem zaczął brylować fristajlowo, co jest bardziej miastowe, ale mogło być po prostu próbą odzworowania swojej mety" czemu napisałeś, że mogło być próbą odwzorowania własnej mety, gdy jej nie znasz?
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Post by Cenarius on Sept 16, 2023 21:34:32 GMT 1
ty patrz w ogóle centaur bo oni napierdalaja w ciebie i licza że jak karaś przyjdzie to uzna że ty jestes w mafii i twoje wnioski sa do pizdy. No może tak będzie nawet. Ale my wiemy swoje. My wiemy. Co masz na myśli mówiąc, że wiemy swoje? Ja nie poczuwam się do bycia twoim bliźniakiem syjamskim ze zrośniętymi głowami.
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 21:35:27 GMT 1
Jutro sie nastaw, że albo przekonasz Karasia że jesteś niewinny, albo mafia zrobi wszystko co możesz żebyś był na świeczniku. I ja nie mam jak ci pomóc bo juz nie mam postów. Natomiast dziekuje tobie za pomoc. Już jest grun szykowany żebyś wyglądał możliwie mało wiarygodnie. Albo oni albo my.
Dlatego ja kzostaniesz sam to kurwa licze że ci Felietonistka pomoże. Wasz duet ma spore szanse to ogarnąć. Ale ide o zakład że mafia zrobi co może żeby was zakrzyczec osmieszyc sprawic zeby wasza opinia nie miala znaczenia.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 16, 2023 21:35:57 GMT 1
No przecież pisałeś rano, że masz spisane punkty i będziesz wracać do tych analiz. Pisałeś o wykluczających się Chichocie i Firefoxie, wykluczających Gumpie i Firefoxie, potem dajesz Filystynkę, mnie i Gumpa. Gumpa na końcu, ale od niego byś zaczęła. Potem po gadca ze Smasherem, jednak nie poukładałeś sobie tego w głowie, a po odpowiedzi Filomenki ngle ona jest najmniej podejrzana. No kurła, byczku. Przecież to jest tak chwiejne i niepewne, że jakbyś był w Norymberdze to byś Hessa puścił wolno. Czemu liczysz, że jako mieszkaniec wyskoczę teraz z całym składem mafii krzycząc "eureka" lub "fur deutchland"? Ja o kwiatach, Ty o szmatach. Twoje teorie i opinie można sobie wsadzić do worka na pellet, skoro nie jesteś ich w stanie obronić nawet przez kilka minut, a każda kolejna się wzajemnie wyklucza. Nie wymagam od miastowych podania pełnego składu mafii z dokładnie rozpisaną argumentacją. Wymagam konsekwencji i szczerości w swoich osądach. A jeśli Ty nie potrafisz zawrzeć w nich logiki, to albo mafia albo lepa w dziąsło.
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Post by Cenarius on Sept 16, 2023 21:36:06 GMT 1
Cenarius jedna rzecz z Twojej analizy cześć o Tasiemcu: "Potem zaczął brylować fristajlowo, co jest bardziej miastowe, ale mogło być po prostu próbą odzworowania swojej mety" czemu napisałeś, że mogło być próbą odwzorowania własnej mety, gdy jej nie znasz? Sam chłop napisał, że zrobi po swojemu, tutaj chyba nie kłamał.
|
|
Cenarius
Edycja#36
|
Post by Cenarius on Sept 16, 2023 21:39:08 GMT 1
Czemu liczysz, że jako mieszkaniec wyskoczę teraz z całym składem mafii krzycząc "eureka" lub "fur deutchland"? Ja o kwiatach, Ty o szmatach. Twoje teorie i opinie można sobie wsadzić do worka na pellet, skoro nie jesteś ich w stanie obronić nawet przez kilka minut, a każda kolejna się wzajemnie wyklucza. Nie wymagam od miastowych podania pełnego składu mafii z dokładnie rozpisaną argumentacją. Wymagam konsekwencji i szczerości w swoich osądach. A jeśli Ty nie potrafisz zawrzeć w nich logiki, to albo mafia albo lepa w dziąsło. No akurat mi zarzucić brak logiki i konsekwencji to jak zarzucić Kwaśniewskiemu abstynencję. Ciekawe tylko, dlaczego tak ochoczo to ignorujesz, że moje argumenty są spójne, choćbyś się z nimi nie zgadzał.
|
|
|
Post by Oh Dae-Su on Sept 16, 2023 21:40:40 GMT 1
Tasiemiec jest w mafii dlatego taka beke mialem z jego wejscia. on albo nas zniszczy albo nie dogra, tu nawet nie czuc checi wspolpracy.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 16, 2023 21:49:14 GMT 1
Tasiemiec jest w mafii dlatego taka beke mialem z jego wejscia. on albo nas zniszczy albo nie dogra, tu nawet nie czuc checi wspolpracy. A jaką Ty chcesz tu mieć współpracę z mojej strony? Ty już masz całą grę rozgryzioną i oczywiście masz mnie za mafię. W jaki sposób w tym kontekście chciałbyś czuć chęć współpracy z mojej strony? Twoją jedyną taktyką na ten moment jest zakrzyczenie i manipulacja. Idealnie Ci się to wszystko ułożyło i ze szkolnej pizdeczki przemykającej pod ścianą urosłeś na największego krzykacza i naganiacza. Niebywała metamorfoza w ciągu niecałej doby.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 16, 2023 21:50:35 GMT 1
Ja o kwiatach, Ty o szmatach. Twoje teorie i opinie można sobie wsadzić do worka na pellet, skoro nie jesteś ich w stanie obronić nawet przez kilka minut, a każda kolejna się wzajemnie wyklucza. Nie wymagam od miastowych podania pełnego składu mafii z dokładnie rozpisaną argumentacją. Wymagam konsekwencji i szczerości w swoich osądach. A jeśli Ty nie potrafisz zawrzeć w nich logiki, to albo mafia albo lepa w dziąsło. No akurat mi zarzucić brak logiki i konsekwencji to jak zarzucić Kwaśniewskiemu abstynencję. Ciekawe tylko, dlaczego tak ochoczo to ignorujesz, że moje argumenty są spójne, choćbyś się z nimi nie zgadzał. W sumie nie muszę Ci ich zarzucać, bo Ty sam swoimi kolejnymi wypowiedziami je potwierdzasz. Przecież to jest takie kurwienie logiki, że podejrzewanym pewną osobę o multikonto w tej edycji.
|
|
|
Post by Adam Smasher on Sept 16, 2023 22:41:24 GMT 1
Dobra, tak jak zapowiadałem, zacząłem czytać problematycznych z mojej perspektywy gagatków i jako pierwszy Tasiemiec. Od początku: no to dawaj, kto niewinny poza Karasiem, kto w mafii, bla bla, standardowo, nie Karaś niewinny, Najman niewinny, Forrest niewinny, ja niewinny i Ty też raczej niewinny. To mi się wydawało z perspektywy czasu miastowe, chociaż na żywo mnie zirytowało xD W sensie komuś innemu zadaje pytanie, a Tasiemiec wpierdziela swoje trzy grosze. No ale raczej kojarzy mi się to z miastowymi zachowaniami. No i te uniewinnienia imo spoko. Dalej podobało mi się jak uniewinnił Iaua na podstawie bezsensownych tabelek, z których nie wyciągnął żadnych wniosków. W sensie, ja doszedłem do podobnych wniosków, natomiast chyba nie byliśmy jedyni więc może nie było to bardzo trudne do ogarnięcia. Tak czy inaczej plusik. Na dzisiaj nie ruszam: Najmana, Forresta, Karasia, Laua, Smashera, Sowy, Felietonistki, Gonbao DeSu. Po przejrzeniu jeszcze raz postów jechałbym w takiej kolejności eliminacji: Shemalegorath, Silverhand. Ten post w sumie go nie uniewinnia ale Shemalegorath mi umknął wcześniej i teraz się nawet zaśmiałem, więc props xd Dalej, cała afera o posta skierowanego w stronę Mozilli - imo dało się z tego wybrnąć dużo łatwiej i wierzę, że tak doświadczony gracz umiałby to uciąć szybciej, zamiast wdawać się w dziwne pyskówki. Wierzę, że mówił tam prawdę, natomiast dał się z jakiegoś powodu mocno zepchnąć do narożnika. No oceniam to neutralnie, może lekko na plusik. Ale to tyle co mogę powiedzieć dobrego, bo dalej działy się rzeczy niezrozumiałe i brzydkie z mojej perspektywy. Wieczorne manewry przed linczem - duży minus. Wyjebanie Karasia z nieruszalnych, próba przegłosowania Silverhanda - no nie miało to najmniejszych szans powodzenia, za to można było łatwo nabić sobie aktywność i przy tym wyglądać na odważnego, mającego własny tok rozumowania. Ale potem jest jeszcze gorszy fragment: Zachęcałbym do wajchy na Iaua, ale jest 5 minut do linczu, więc trochę za mało czasu. Może to nieodpowiedzialne,ale jak daszmi mocny argument, którym ie trafi, to zwajchuje na niego Kurwa no. Gościu dopiero co przekonywał, pisał że Iau jest miastowy, a byłby skłonny zwajchować na niego po jednym poście Karasia (którego wywalił z grona nietykalnych, przypominam) na 5 minut przed linczem. Straszne gówno. Zachowanie polinczowe - wygląda jak próba przejęcia jakiejś pozycji mędrca stojącego przy linii bocznej. To zakładanie czystej karty dla każdego po jednym nietrafionym linczu (który nie był też jakąś tragedią, umówmy się), wygląda trochę jak niewyczucie miejskich nastrojów co do tego, co się dzieje: Ogłaszam wszem i wobec, że od tego momentu wszyscy zaczynają u mnie z czystą kartą. Dotyczy to zarówno moich miastowych, jak i podejrzanych. No i wygodna pozycja żeby spróbować zamieszać w kotle. Tasiemiec, kiedy zmieniłes? No byczkuuuu. Wiadome, że blefowałem. Ale z emocji zmieniłem na 3 minuty przed końcem na Silverhanda ale po chwili wróciłem do shoegaze'a. Tego posta nie podoba mi się wajb, jakoś mam przed oczami tego gifa "how do you do, fellow kids" jak go czytam. No niby tylko feeling, ale jakieś to niezręczne mi się wydaje. No i ostatnia rzecz: No ja mam właśnie tak, że jak Gump jest w mieście to często czuć ten jego pressing i taki niepokój się pojawia, przez co on często leci w mordach, a tu zupełnie tego nie ma. Zamiast zadawać pytania i drążyć, stara się upokarzać. W sumie tak myślałem o tym wszystkim i generalnie nie widzę Cię na ten moment w mafii. Spróbuj mnie przekonać do tego, że Gump jest w mafii. Nie musi być analiza na 5 stron, ale konkrety i solidne argumenty. Najlepiej z cytatami. Spróbuj mnie przekonać, czyt. "odwal całą robotę a ja przyjdę na gotowe i ocenię, czy się zgadzam, czy nie." Nie widzę tu dociekliwości i chęci dojścia do prawdy samemu. Ja czasem pytam o argumenty na winę innych graczy, ale ostatecznie i tak staram się mieć własną perspektywę. Takie zaganianie do pracy innych i nie dawanie z siebie zbyt wiele (no bo umówmy się, na Silverhanda te argumenty to można po prostu skopiować z każdej poprzedniej edycji) podśmierduje mi nieładnie. Konkluzja jest taka, że po lekturze Tasiemiec wydaje mi się bardziej mafijny, niż wydawał mi się z czutki, czytając temat na bieżąco. Szczególnie że sam wiem, że to w mafii bardzo niebezpieczny gracz. Musiałbym się zastanowić, czy metowo widzę jakieś punkty wspólne z poprzednią grą, ale na czutkę teraz nie jest tu zielono. Zapraszam do dyskusji jak coś.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 16, 2023 23:26:06 GMT 1
Dobra, tak jak zapowiadałem, zacząłem czytać problematycznych z mojej perspektywy gagatków i jako pierwszy Tasiemiec. Od początku: Karaś niewinny, Najman niewinny, Forrest niewinny, ja niewinny i Ty też raczej niewinny. To mi się wydawało z perspektywy czasu miastowe, chociaż na żywo mnie zirytowało xD W sensie komuś innemu zadaje pytanie, a Tasiemiec wpierdziela swoje trzy grosze. No ale raczej kojarzy mi się to z miastowymi zachowaniami. No i te uniewinnienia imo spoko. Dalej podobało mi się jak uniewinnił Iaua na podstawie bezsensownych tabelek, z których nie wyciągnął żadnych wniosków. W sensie, ja doszedłem do podobnych wniosków, natomiast chyba nie byliśmy jedyni więc może nie było to bardzo trudne do ogarnięcia. Tak czy inaczej plusik. Na dzisiaj nie ruszam: Najmana, Forresta, Karasia, Laua, Smashera, Sowy, Felietonistki, Gonbao DeSu. Po przejrzeniu jeszcze raz postów jechałbym w takiej kolejności eliminacji: Shemalegorath, Silverhand. Ten post w sumie go nie uniewinnia ale Shemalegorath mi umknął wcześniej i teraz się nawet zaśmiałem, więc props xd Dalej, cała afera o posta skierowanego w stronę Mozilli - imo dało się z tego wybrnąć dużo łatwiej i wierzę, że tak doświadczony gracz umiałby to uciąć szybciej, zamiast wdawać się w dziwne pyskówki. Wierzę, że mówił tam prawdę, natomiast dał się z jakiegoś powodu mocno zepchnąć do narożnika. No oceniam to neutralnie, może lekko na plusik. Ale to tyle co mogę powiedzieć dobrego, bo dalej działy się rzeczy niezrozumiałe i brzydkie z mojej perspektywy. Wieczorne manewry przed linczem - duży minus. Wyjebanie Karasia z nieruszalnych, próba przegłosowania Silverhanda - no nie miało to najmniejszych szans powodzenia, za to można było łatwo nabić sobie aktywność i przy tym wyglądać na odważnego, mającego własny tok rozumowania. Ale potem jest jeszcze gorszy fragment: Może to nieodpowiedzialne,ale jak daszmi mocny argument, którym ie trafi, to zwajchuje na niego Kurwa no. Gościu dopiero co przekonywał, pisał że Iau jest miastowy, a byłby skłonny zwajchować na niego po jednym poście Karasia (którego wywalił z grona nietykalnych, przypominam) na 5 minut przed linczem. Straszne gówno. Zachowanie polinczowe - wygląda jak próba przejęcia jakiejś pozycji mędrca stojącego przy linii bocznej. To zakładanie czystej karty dla każdego po jednym nietrafionym linczu (który nie był też jakąś tragedią, umówmy się), wygląda trochę jak niewyczucie miejskich nastrojów co do tego, co się dzieje: Ogłaszam wszem i wobec, że od tego momentu wszyscy zaczynają u mnie z czystą kartą. Dotyczy to zarówno moich miastowych, jak i podejrzanych. No i wygodna pozycja żeby spróbować zamieszać w kotle. No byczkuuuu. Wiadome, że blefowałem. Ale z emocji zmieniłem na 3 minuty przed końcem na Silverhanda ale po chwili wróciłem do shoegaze'a. Tego posta nie podoba mi się wajb, jakoś mam przed oczami tego gifa "how do you do, fellow kids" jak go czytam. No niby tylko feeling, ale jakieś to niezręczne mi się wydaje. No i ostatnia rzecz: W sumie tak myślałem o tym wszystkim i generalnie nie widzę Cię na ten moment w mafii. Spróbuj mnie przekonać do tego, że Gump jest w mafii. Nie musi być analiza na 5 stron, ale konkrety i solidne argumenty. Najlepiej z cytatami. Spróbuj mnie przekonać, czyt. "odwal całą robotę a ja przyjdę na gotowe i ocenię, czy się zgadzam, czy nie." Nie widzę tu dociekliwości i chęci dojścia do prawdy samemu. Ja czasem pytam o argumenty na winę innych graczy, ale ostatecznie i tak staram się mieć własną perspektywę. Takie zaganianie do pracy innych i nie dawanie z siebie zbyt wiele (no bo umówmy się, na Silverhanda te argumenty to można po prostu skopiować z każdej poprzedniej edycji) podśmierduje mi nieładnie. Konkluzja jest taka, że po lekturze Tasiemiec wydaje mi się bardziej mafijny, niż wydawał mi się z czutki, czytając temat na bieżąco. Szczególnie że sam wiem, że to w mafii bardzo niebezpieczny gracz. Musiałbym się zastanowić, czy metowo widzę jakieś punkty wspólne z poprzednią grą, ale na czutkę teraz nie jest tu zielono. Zapraszam do dyskusji jak coś. No okolice linczu, to z mojej strony były oczywiste prowokacje. Począwszy od poszukiwania chętnych na Silvera, poprzez wyjebanie Karasia z nietykalnych, deklarację głosu na Silvera i propozycję do Karasia na 2 minuty przed linczem. No dla mnie to jest jasne jak Słońce. Robiłem tak nie raz, nie dwa. Co do akcji z Felationistką, to byłem poza domem i grą, ale myśli przewijały się wokół mafii. Doszedłem do rozkmin, dlaczego Filo jest taka pewna winy Gumpa, mimo iż wiem, że czasem potrafi się zacietrzewić. Przemyślałem to jakoś i doszedłem do tego, że nie czuję mafijności z jej gry, więc wbiłem i napisałem tę prośbę, żebym mógł sobie to przeczytać jak będę mieć chwilę. Bo poczułem, że to może ja jestem zacietrzewiony i potrzebuję jakichś konkretów. No a zaganiać musiałem, bo sam byłem większość dnia poza domem i tylko w kilku chwilach mogłem swobodnie poskrollować telefon. Napisałem to prawie od razu, jak mi się te myśli pojawiły, żeby nie umknęło.
|
|
|
Post by Robert Karaś on Sept 16, 2023 23:49:01 GMT 1
Firefox Adam Smasher Forrest Gump Johnny Silverhand i inni jak się chcą wypowiedzieć, to też zapraszam. Co sądzicie o Kichocie? Bo mnie mocno zastanawia ten głos we mnie. Gość jest zagrożony. Kontrkandydatem jest niewinny, więc może w niego śmiało jebać. A wali głosem we mnie. Raz, że zupełnie obok gry, co rzuca się w oczy i w dawnych czasach było uważane za raczej mafijne. Ale po drugie, ważniejsze, wali we mnie, konkretnie we mnie. W GOŚCIA, KTÓRY GO NIENAWIDZI, UWAŻA ZA CHUJOGRAJCA I BY GO STĄD CHĘTNIE WYJEBAŁ! No nie spina mi się to w kontekście jego mafiowania, byłoby bardzo odważne. Przecież ryzyko, że się wkurwię i postanowię na niego nakręcić lincz było spore. Wiem, że on nic nie wnosi, wiem, że to tykająca bomba, co pokazał edycję temu, gdy prawie zjebał meczówkę, więc z tych 2 powodów by go można odjebać jutro, ale mnie kusi, żeby jutrzejszy lincz zrobić bez niego, bo istnieje szansa, że jest niewinny. Co Wy na to? No może tak być, ale przy tym jest jednocześnie nieprzewidywalny i bezuzyteczny. No tak, tylko czy mamy linczować gościa tylko za nieprzewidywalność i bezużyteczność? Nie podoba mi się takie stawianie sprawy. Mamy 4 lincze na trafienie. Niby dużo, ale to może być złudne i jak ze 2 razy nie trafimy, to zrobi się nerwowo, więc trzeba się starannie zastanowić, kogo da się uniewinnić. Ja uniewinniłem Silverhanda, Firefoxa, Gumpa, Ciebie, Iaua. Do tego ja, to mamy 6 niewinnych na 12. Czyli w sumie wychodzi, że jeśli się nie pomyliłem, to gra jest wygrana (3 mafie w gronie: Sowa, Felietonistka, Kichot, Tasiemiec, Centaur, Oh Dae-Su i miejsce na 3 pudła). Ale nie każdy podziela moje uniewinnienia, więc wystarczy, że mafia wepchnie takiego Gumpa czy Firefoxa i potencjalnie jesteśmy w dupie, bo trzeba celnie uniewinnić. Mozilla bardzo dobry post, mam wrażenie że nikomu się nie chciało poczytać jego postów za bardzo, tylko te potencjalne uniewinnienia były za ogół, za wariactwo j nieprzewidywalność. To jest ładnie zebrane do kupy, props Czemu mam wrażenie, że czekałeś na takiego posta jak Firefoxa, żeby móc trzymać Kichota w gronie podejrzanych? Kurde, nie podoba mi się to, ale może mam paranoję. Dobra, muszę się z tym przespać, bo już zaczynam sam wątpić w swoje uniewinnienia. Skończyłem na 68. stronie, jutro będę czytał dalej i odpisywał.
|
|