|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 17, 2023 6:00:13 GMT 1
Tasiemiec, a ze mna jesteś w stanie rozmawiac czy gdzie ja u Ciebie jestem hehe? Na drugim miejscu wśród niewinnych.
|
|
Iauctu
Edycja#36
Limit: 573
|
Post by Iauctu on Sept 17, 2023 6:01:28 GMT 1
No spoko. To chyba gadać nie musimy, bo Ci nic madrego nie powiem. Graj swoje
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 17, 2023 6:03:49 GMT 1
No spoko. To chyba gadać nie musimy, bo Ci nic madrego nie powiem. Graj swoje Dawaj, póki jestem.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 17, 2023 6:06:26 GMT 1
Kłopoty, kłopoty Oldboya. Ciekawe jak odpowie na ten trafny punkt Smashera. Nie bedzie Ci szkoda jak Oh-Dae-Su, jezeli jest niewinny, padnie jako niewinny? Bo Ty tez masz go za winnego od tego momentu?
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 17, 2023 6:07:14 GMT 1
Czemu tak super mocno forsujesz Silverhanda wbrew wszystkich? Chcesz by jego temat nie umarł czy? Bo zakladam ze nie wierzysz, że moze zostac zlinczowany i sam do tego doprowadzisz w takim momencie gry, gdzie taki pusty lincz na Silverhandzie to bedzie nic ciekawego dla miasta i razej sie nie wydarzy?
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 17, 2023 6:07:52 GMT 1
Bo takie walenie na pusto cały czas, wiedzac ze to nie ma sensu, nie wiem, zakladam ze mafia moglaby tak klepkpowac na oczach, ale Ty kumaty gosc jestes, wiec musisz miec w tym jakis ukryty cel. TO ma byc pressujace dla SIlvera? Zbierajace mafie/chetnych potencjalnie? Jakie tu clu?
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 17, 2023 6:08:06 GMT 1
Chcesz wspolpraocwac z town-corem czy calkowicie swoja gierka?
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 17, 2023 6:08:33 GMT 1
W ramach nietrafnosci swoich linczow uwazasz ze zmiekniesz i spokorniejesz czy u Ciebie to nie robi roznicy? Bo obecnie pewnosc siebie masz kozak
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 17, 2023 6:08:58 GMT 1
Susujesz nadal Firefoxa czy juz chillera?
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 17, 2023 6:09:44 GMT 1
Czy uniewinniajac Najmana na "czuja" jak to mowiles, robiles to calkowicie na czuja czy miales swiadomosc kim on jest jako gracz, miales rozeznanie w jego grach i stad uniewinnienie?
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 17, 2023 6:09:59 GMT 1
Jak to jest detować? Dobra czy niedobra? hehe
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 17, 2023 6:10:59 GMT 1
Kłopoty, kłopoty Oldboya. Ciekawe jak odpowie na ten trafny punkt Smashera. Nie bedzie Ci szkoda jak Oh-Dae-Su, jezeli jest niewinny, padnie jako niewinny? Bo Ty tez masz go za winnego od tego momentu? Jeżeli ten ziomek jest w mieście i chce ugrać coś dla miasta, stosując takie manipulacje i zagrywki z pogranicza dobrego smaku argumentacji, to nie będzie mi żal jeśli będzie niewinny. Nawet się trochę ucieszę, że taki sposób na wygranie dostaje chuja w dupę. W zasadzie za winnego to mam go od momentu tej całej podczepki i wywrotki w swoim stylu gry, gdzie siadł na jednej rzeczy Forresta i cisnął w paskudny sposób. Potem jak to przeczytałem raz jeszcze na spokojnie na kompie, to tylko wzmocniło moją opinię o nim. Ale więcej zaraz wrzucę, choć już widzę że to praktycznie powielenie nocnego posta Smashera.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 17, 2023 6:11:44 GMT 1
I dobrze ze odkurwidolkowujesz Sowę, Sowa najlepiej jakby opisal (ale ofc nie musi) co robil dzisiaj w sobote xD Bo wyglada na bardzo dobra kurwidolkowa przyczajke. Sobota - zycie nie ma. Niedziela - full postów, full mozlwiosc, mozliwosc krowania gry i dostosowania sie do wszystkiego A jezeli chodzi o pozyjce i styl grania - to Ty jestes najblizej Sowy i Sowa CI najwiekszy zapanbrat charakterem/stylem
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 17, 2023 6:11:53 GMT 1
Czemu tak super mocno forsujesz Silverhanda wbrew wszystkich? Chcesz by jego temat nie umarł czy? Bo zakladam ze nie wierzysz, że moze zostac zlinczowany i sam do tego doprowadzisz w takim momencie gry, gdzie taki pusty lincz na Silverhandzie to bedzie nic ciekawego dla miasta i razej sie nie wydarzy? Już napisałem dzisiaj, że go już odpuszczam.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 17, 2023 6:12:40 GMT 1
Czy uniewinniajac Najmana na "czuja" jak to mowiles, robiles to calkowicie na czuja czy miales swiadomosc kim on jest jako gracz, miales rozeznanie w jego grach i stad uniewinnienie? 100% czuj, taki miastowy luźny wajb mi od niego bił.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 17, 2023 6:13:33 GMT 1
Nie bedzie Ci szkoda jak Oh-Dae-Su, jezeli jest niewinny, padnie jako niewinny? Bo Ty tez masz go za winnego od tego momentu? Jeżeli ten ziomek jest w mieście i chce ugrać coś dla miasta, stosując takie manipulacje i zagrywki z pogranicza dobrego smaku argumentacji, to nie będzie mi żal jeśli będzie niewinny. Nawet się trochę ucieszę, że taki sposób na wygranie dostaje chuja w dupę. W zasadzie za winnego to mam go od momentu tej całej podczepki i wywrotki w swoim stylu gry, gdzie siadł na jednej rzeczy Forresta i cisnął w paskudny sposób. Potem jak to przeczytałem raz jeszcze na spokojnie na kompie, to tylko wzmocniło moją opinię o nim. Ale więcej zaraz wrzucę, choć już widzę że to praktycznie powielenie nocnego posta Smashera. No to ja dokladnie to samo mysle. Znam człowieka i boze, jakie to wszystko mi sie wydaje Celowo zacietrzewione Jak koncowka xD jego ostatniego wystepu. Szybki posting. Szybkie tanie emocje. Lanie tam, gdzie nie ma paliwa. Na poczatku byl niewinny, ale brak naturalnosci. A teraz totalnie stracil na niewinnosci kosztem naturalnosci xD W sensie, ten gral rozegral mase edycji i mase postów wypisal, i nie wiem, ja go czytujac czuje xD totalnie pierzchliwosc mafijna.
Jedyne co mi nie pasuje, ze w 2 dniu zaledwie juz by wszedl ALL-IN, gdy mogl sobie na chillku palic cygara i przegrzewac gre samurajskim spokojem No ale znamy mafioze co ta kwygral edycje - Krówka. All in w dane zachowanie i tyle.
|
|
|
Post by Tasiemiec Uzbrojony on Sept 17, 2023 6:13:42 GMT 1
Iauctu Proszę, weź spisz te pytania i zadaj w jednym poście.
|
|
Iauctu
Edycja#36
|
Post by Iauctu on Sept 17, 2023 6:14:09 GMT 1
Czyli masz za mafie na pewno Centuriona i Samuraja hmmmmm
|
|
Iauctu
Edycja#36