Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 23:18:58 GMT 1
Na ten moment wydaje mi się, że Kacperek zupełnie nie udźwignął początku rozgrywki jako mafiak i się wkopał. Monti gra tak jak jego manipulacyjna mafijna wersja. A Kshaq gra jak typowy niewinny Kshaq.
Ale pokora mi każe być otwartym na pomyłkę.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 23:23:10 GMT 1
Pshemo z kshaqiem w mafii Zgadza się Monti jak się czujesz z tym, że w momencie gdy ty robisz oczywiste prowo (co ja zauważam pisząc "monciarz nie podpuszczaj mnie"), Kacper na serio to podbija i jeszcze zamiast mówić, że też robił prowo gada coś o tym, że dla niego stół już ustalony?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 23:23:30 GMT 1
jak nie przestaniesz wszędzie używać ja to obiecuje, ze Cie zajebie chocbym mial przegrac
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 23:23:59 GMT 1
grasz tak fest niewinnie jak Maruda
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 23:24:22 GMT 1
Nie rób tak.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 23:24:24 GMT 1
uwazam ze najlepsze co mozna zrobic w tym momencie to starac sie isc na soft wykluczenia, bo to powinno mocno rozjasnic obraz sytuacji
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 23:26:01 GMT 1
Monti jak się czujesz z tym, że w momencie gdy ty robisz oczywiste prowo (co ja zauważam pisząc "monciarz nie podpuszczaj mnie"), Kacper na serio to podbija i jeszcze zamiast mówić, że też robił prowo gada coś o tym, że dla niego stół już ustalony? nie wiem szczerze mówiąc co myśleć w tym momencie, ale dużo się zadziało i chcę to przeanalizować
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 23:29:57 GMT 1
dobra przemek, ja zle trafilem na sedzi a ty dobrze
battle royale - kto w mafii jest z dwójki kshaq - kacperek wg ciebie
tylko nie jakieś 'typowy niewinny kshaq' - w dupie to mam
każdy komentarz na postach
takie zadanko ode mnie, ok?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 23:34:56 GMT 1
Jeśli jest niewinny w gronie Kacper, Kshaq to mówię do mafiozy, ale okej. Kshaq cały czas pisze i po fatalnym pierwszy poście wygląda coraz lepiej. Mógłbym się rozpisywać, dlaczego wygląda coraz lepiej, ale jest pewien problem. Ocena tego kto jest kto jest zawsze relatywna. Nie mogę porównać Kshaqa do Kacperka, bo Kacperek napisał bardzo mafijną rzecz i znikł. Te mafijne rzeczy Kacperka to po pierwsze pisanie o jakimś stale po 2 stronach. Kompletna bezrefleksyjność. Unikanie odpowiedzi na moje pytania. Samego zniknięcia mu nie liczę za mafijne, ale dopiero jak jutro się wypowie i wejdzie w dyskusje to będę mógł go porównać do Kshaqa tak na porządnie.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 23:36:07 GMT 1
Porównaj sobie relacje Kacperka i mnie w 1vs1, a teraz. Wtedy on mi robił dosiad, a ja jakoś urobiłem sobie Reda w bólach i grając na Pokerface. Teraz to ja zrobiłem dosiad Kacperkowi, ukrywania emocji nie ma w ogóle i to on z nas dwóch jest pasywniejszy.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 23:37:05 GMT 1
Przecież on coś kurwa wrzucał jakieś piosenki żeby się nie dac zwariować w sytuacji gdy jeszcze nic nie wiadomo.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 3, 2023 23:38:05 GMT 1
dobra przemek, ja zle trafilem na sedzi a ty dobrze battle royale - kto w mafii jest z dwójki kshaq - kacperek wg ciebie tylko nie jakieś 'typowy niewinny kshaq' - w dupie to mam każdy komentarz na postach takie zadanko ode mnie, ok? a to jest w ogóle ciekawy post chcesz wybierać jednego winnego z grona ja - kacperek zakładając, że wierzysz w swoją niewinność, drugim MUSI być Pshemo jakbym był złośliwy, to bym ci teraz zarzucił scumslip
|
|
|
Post by kshaq on Oct 3, 2023 23:38:41 GMT 1
zaraz się pakuję do wyra ale postaram się jeszcze zajrzeć przed snem
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 23:47:31 GMT 1
dobra przemek, ja zle trafilem na sedzi a ty dobrze battle royale - kto w mafii jest z dwójki kshaq - kacperek wg ciebie tylko nie jakieś 'typowy niewinny kshaq' - w dupie to mam każdy komentarz na postach takie zadanko ode mnie, ok? a to jest w ogóle ciekawy post chcesz wybierać jednego winnego z grona ja - kacperek zakładając, że wierzysz w swoją niewinność, drugim MUSI być Pshemo jakbym był złośliwy, to bym ci teraz zarzucił scumslip chyba powinieneś iść do wyra, bo ilość absurdów w tym poście jest bliska granicy tolerancji co znaczy wierzysz w swoją niewinność? dostałem wiadomość od volverine, że jestem w mieście. jak mam nie wierzyć w swoją niewinność? mafijny prąd Ci odcięło? druga kwestia jest taka. zakładając, że Pshemo może być w mafii chcę wydobyć od niego konstruktywną opinię na temat jednego z Waszej dwójki. jest duża szansa, że Pshemo jest w mafii, jak wówczas wyciągnąć coś, co ma jakiekolwiek prawo brzmienia wiarygodnie? prosząc o kategoryczną opinię, na zasadzie wykluczenia w każdym innym przypadku mógłbym dostać zmanipulowaną bądź niepełną wypowiedź, bo założenie byłoby: a) obaj z tej dwójki są w mafii b) Pshemo wie, że jeden z tej dwójki jest w mafii z nim tworząc konstrukt, w którym na chwilę zamykamy obraz tylko na Waszej dwójce, abstrahując od tego ile jest mafii i możliwych kombinacji, Pshemo musi się wysilić i pokazać COŚ, na konkretach ech, kurwa, reprezentant międzynarodowy
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 23:50:08 GMT 1
problem jest w tym, że to porównanie będzie nieostre tak czy siak przez brak dostatecznego contentu Kacperka, ale mamy przynajmniej raz jeszcze otwarty stance Pshema
Pshemo, z dystansu, jak oceniasz start kshaqa? jakbyś teraz miał usiąść jeszcze raz do rozgrywki nic się nie działo więcej, nie ma żadnych teorii, nikt nie pyta o prowo schroedingera, kshaq pisze to co pisze - mafijne czy nie?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 23:50:34 GMT 1
kshaq, na czym najbardziej wjebałeś się na Hayho wg Ciebie?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 3, 2023 23:50:53 GMT 1
No i jak ci się podoba moja odpowiedź?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 23:53:39 GMT 1
No i jak ci się podoba moja odpowiedź? o wiele więcej by mi dało, uważam, jakbyś to rozpisał na dużej analizie ale to nie znaczy, ze to co napisałeś to głupoty
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 3, 2023 23:54:00 GMT 1
problem w tym, że nie jesteś mafiozą którego dałoby się złapać zazwyczaj na pisaniu głupot
|
|
|
Post by kshaq on Oct 3, 2023 23:58:05 GMT 1
a to jest w ogóle ciekawy post chcesz wybierać jednego winnego z grona ja - kacperek zakładając, że wierzysz w swoją niewinność, drugim MUSI być Pshemo jakbym był złośliwy, to bym ci teraz zarzucił scumslip chyba powinieneś iść do wyra, bo ilość absurdów w tym poście jest bliska granicy tolerancji co znaczy wierzysz w swoją niewinność? dostałem wiadomość od volverine, że jestem w mieście. jak mam nie wierzyć w swoją niewinność? mafijny prąd Ci odcięło? druga kwestia jest taka. zakładając, że Pshemo może być w mafii chcę wydobyć od niego konstruktywną opinię na temat jednego z Waszej dwójki. jest duża szansa, że Pshemo jest w mafii, jak wówczas wyciągnąć coś, co ma jakiekolwiek prawo brzmienia wiarygodnie? prosząc o kategoryczną opinię, na zasadzie wykluczenia w każdym innym przypadku mógłbym dostać zmanipulowaną bądź niepełną wypowiedź, bo założenie byłoby: a) obaj z tej dwójki są w mafii b) Pshemo wie, że jeden z tej dwójki jest w mafii z nim tworząc konstrukt, w którym na chwilę zamykamy obraz tylko na Waszej dwójce, abstrahując od tego ile jest mafii i możliwych kombinacji, Pshemo musi się wysilić i pokazać COŚ, na konkretach ech, kurwa, reprezentant międzynarodowy no dobra, powiedzmy że to ma sens wydawało mi się po prostu, że szukasz dwóch niewinnych spośród trójki pozostałych poza Tobą graczy ale od moich występów międzynarodowych trzy chuje w bok, wyślemy Cię za rok to wtedy pogadamy
|
|