Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 2:49:43 GMT 1
mam problem z oceną drażliwości kshaq - no drażliwy, ale kurwa to taka trochę miejska drażliwość, typowy kshaq jak się go ciśnie w mieście i tu jest trochę houston mamy problem Pshemo - nie da się ocenić przez fakt posiadania kilku osobowości Kacper - czilera i utopia Jak opisać każdego nie mówiąc nic.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 2:52:38 GMT 1
kshaq, na czym najbardziej wjebałeś się na Hayho wg Ciebie? kurwa, nie wiem, wydaje mi się, że paradoksalnie z treści postingu niczym konkretnym się nie wjebałem, nie było tam nic obvious mafijnego tzn były jakieś drobnostki, które ludzie wyłapali, wskazali to w temacie, a mnie to sparaliżowało i nie wiedziałem już jak odpowiadać, a potem zniknąłem więc stawiałbym na zesztywnienie i przytłoczenie rolą Czyżby została ci podana ręka a ty ją uścisnąłeś?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 3:05:22 GMT 1
xD gościu, napisałeś tylko w odpowiedzi na mojego posta że chciałeś zrobić raban dlaczego mijasz się z prawdą? szczególnie że nawet nie wracałem do tej odpowiedzi tylko chciałem lepiej wyjaśnić co miało na celu moje pytanie chyba się nie rozumiemy to, że chciałem zrobić raban nie znaczy, że z dalszej pozycji nie mogło się okazać, że miało to więcej sensu, szczególnie przy sklejce Kacper - Pshemo, która mi zrobiła teorię wykluczenia oczywiście duży minus do tej teorii postfactum robi fakt, że Pshemo napisał, że to był z jego strony fejkowy atak, ale znowu -> można to uznać za działanie wyprzedzające Co jest chłopaki. Coś was ciągnie do siebie z tego co widzę. Czemu nie polecicie wprost, że wy niewinni a ja winny. Ano tak. Patrzy jeszcze Kacper.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 3:58:33 GMT 1
uwazam ze najlepsze co mozna zrobic w tym momencie to starac sie isc na soft wykluczenia, bo to powinno mocno rozjasnic obraz sytuacji Ty a co ty chcesz mocno rozjaśniać. Post przed tym mi piszesz żem tak niewinny jak Maruda. Czyli skoro ja tak niewinny jak Maruda, a ty niewinny. To nie ma co rozjaśniać. Po co ci to soft wykluczenie?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 4:07:01 GMT 1
a to jest w ogóle ciekawy post chcesz wybierać jednego winnego z grona ja - kacperek zakładając, że wierzysz w swoją niewinność, drugim MUSI być Pshemo jakbym był złośliwy, to bym ci teraz zarzucił scumslip chyba powinieneś iść do wyra, bo ilość absurdów w tym poście jest bliska granicy tolerancji co znaczy wierzysz w swoją niewinność? dostałem wiadomość od volverine, że jestem w mieście. jak mam nie wierzyć w swoją niewinność? mafijny prąd Ci odcięło? druga kwestia jest taka. zakładając, że Pshemo może być w mafii chcę wydobyć od niego konstruktywną opinię na temat jednego z Waszej dwójki. jest duża szansa, że Pshemo jest w mafii, jak wówczas wyciągnąć coś, co ma jakiekolwiek prawo brzmienia wiarygodnie? prosząc o kategoryczną opinię, na zasadzie wykluczenia w każdym innym przypadku mógłbym dostać zmanipulowaną bądź niepełną wypowiedź, bo założenie byłoby: a) obaj z tej dwójki są w mafii b) Pshemo wie, że jeden z tej dwójki jest w mafii z nim tworząc konstrukt, w którym na chwilę zamykamy obraz tylko na Waszej dwójce, abstrahując od tego ile jest mafii i możliwych kombinacji, Pshemo musi się wysilić i pokazać COŚ, na konkretach ech, kurwa, reprezentant międzynarodowy Ile chcecie batoników za zagłosowanie na siebie nawzajem? "Jakbym był złośliwy to bym zarzucił ci scumslip" "ech, kurwa, reprezentant międzynarodowy" Wy próbujecie się zlinczować, czy ustawić na tinderze?
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 6:55:43 GMT 1
ale mi wczoraj odcięło prund
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 7:02:08 GMT 1
konkretną kwadrature koła odstawiliście widzę
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 7:35:01 GMT 1
konkretnie kurwa analitycznie merytorycznie jak na bobka przystało
scenariusze są 3:
Monti + Kshaq - rozpatrzenie jaki jest procent szans na bezwzględny dosiad na współmafiozie
Monti + Pshemo - rozpatrzenie jaki jest procent szans na bezwzględny podwójny dosiad na miastowym
Pshemo + Kshaq - w tej chwili jedyny możliwy dla mnie scenariusz, ale przelecimy przez wszystkie 3
całe pierdolenie dookoła jest szkodliwe i znalezienie źródła pierdolenia może okazać się pomocne
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 7:35:56 GMT 1
Kacper przeczytałeś już wszystko co było do przeczytania?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 7:41:20 GMT 1
Bo Kacper. Jeśli jesteś niewinny, to jako jedyny wiesz ile się wczoraj drugi niewinny nazapierdalał rozmawiając z dwoma mafiozami.
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 7:49:16 GMT 1
rzuciłem oczkiem jak się w środku nocy obudziłem rozjebany na kanapie
czy masz wątpliwości, że tok dojścia do prawdy który przedstawiłem wyżej może być niewłaściwy?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 7:53:51 GMT 1
konkretnie kurwa analitycznie merytorycznie jak na bobka przystało scenariusze są 3: Monti + Kshaq - rozpatrzenie jaki jest procent szans na bezwzględny dosiad na współmafiozie Monti + Pshemo - rozpatrzenie jaki jest procent szans na bezwzględny podwójny dosiad na miastowym Pshemo + Kshaq - w tej chwili jedyny możliwy dla mnie scenariusz, ale przelecimy przez wszystkie 3 całe pierdolenie dookoła jest szkodliwe i znalezienie źródła pierdolenia może okazać się pomocne Przede wszystkim ziomie. Opcja 1 to nie jest bezwzględny dosiad. Przecież oni się po fiutach liżą całą grę co już starałem się pokazać. Opcja 2 to nie jest bezwględny dosiad. Akuart ja się z montim po fiutach nie liżemy, ale spokojnie można nasze działania rozpatrzeć jako współprace tak wykalkulowana, żebyśmy byli nie do złapanai jako dwóch mafiozów. opcja 3 i pytanie moje. Jak się broni ta opcja w tej perspektywie, że ja zacząłem bronić ciebie a atakować ich dwóch? Ty masz Kacper to pojebane narzędzie, którego ja nie mam. Jeśli jesteś niewinny to widzisz, że wczoraj się jeden niewinny szarpał z dwoma mafiakami.
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 7:54:39 GMT 1
najchętniej przeszedłbym z kimś przez każdy z wariantów a dzisiaj szykuje mi się wolniejszy dzień w robocie
Pshemo daj znać kiedy będziesz gotowy porozmawiać na temat opcji Monti + Kshaq
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 7:55:37 GMT 1
kurwa czemu w mojej głowie to jest takie ułożone a w Twojej takie rozjebane?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 7:56:07 GMT 1
No moim zdaniem mafia to Monti + Kshaq, myślałem, że to jasne po moich ostatnich postach.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 7:59:00 GMT 1
Ale wracam do dwóch pytań, które do ciebie miałem. Jak się ma ten ja z tej gry do tego z 1vs1. I pytanie całkiem na serio, który z naszej trójki wczoraj wyglądał jak ten jeden mieszkaniec, który się sam szarpie z dwoma mafiozami i dlaczego?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 8:00:38 GMT 1
rzuciłem oczkiem jak się w środku nocy obudziłem rozjebany na kanapie czy masz wątpliwości, że tok dojścia do prawdy który przedstawiłem wyżej może być niewłaściwy? Oczywiście bo to nie jest nawet tok myślenia.
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 8:04:17 GMT 1
Ale wracam do dwóch pytań, które do ciebie miałem. Jak się ma ten ja z tej gry do tego z 1vs1. I pytanie całkiem na serio, który z naszej trójki wczoraj wyglądał jak ten jeden mieszkaniec, który się sam szarpie z dwoma mafiozami i dlaczego? Jak mam dojrzeć w Tobie kompana kiedy wyprowadzasz dwa tendencyjne pytania na które odpowiedź jest jasna i wskazuje na Twoją niewinność?
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 8:05:10 GMT 1
Jak mam w tej sytuacji nie myśleć, że bierzesz mnie pod chuj?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 8:05:36 GMT 1
Ale wracam do dwóch pytań, które do ciebie miałem. Jak się ma ten ja z tej gry do tego z 1vs1. I pytanie całkiem na serio, który z naszej trójki wczoraj wyglądał jak ten jeden mieszkaniec, który się sam szarpie z dwoma mafiozami i dlaczego? Jak mam dojrzeć w Tobie kompana kiedy wyprowadzasz dwa tendencyjne pytania na które odpowiedź jest jasna i wskazuje na Twoją niewinność? No dobra, dzięki za odpowiedź, czyli uważasz, że odpowiedź na te pytania daje moją niewinność, spoko, mi to trochę mówi. To teraz już twoja w tym głowa ocenić jaka jest szansa, że tak się szybko adaptuje i zadaje korzystne dla mnie pytania a na ile to nie jest kwestia adaptacji tylko tego, że teraz akurat jestem niewinny.
|
|