Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 8:06:31 GMT 1
Najlepszy argument za moją niewinnością to i tak nie jest to tylko co innego. Patrz jak ja wczoraj walczyłem i sam oceń, coś ci się nie spodoba, zapytaj. Nie mam nic do ukrycia.
Uważam, że zagrałem w sposób taki, że wogóle nie dbałem o swoje dobro. Podpadłem Montiemu, podpadłem Kshaqowi, podpadłem tobie.
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 8:07:48 GMT 1
a jak byś zareagował na pytanie z mojej strony jak się ma ten ja do tego z gry 1v1 + który z naszej trójki miał najbardziej autentyczne wejście w gre?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 8:07:52 GMT 1
W każdym momencie gry pisałem to co uważałem za prawdę.
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 8:08:13 GMT 1
myślę, że byś się zjeżył
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 8:08:57 GMT 1
a jak byś zareagował na pytanie z mojej strony jak się ma ten ja do tego z gry 1v1 + który z naszej trójki miał najbardziej autentyczne wejście w gre? Wejście tego ciebie mi się bardziej podoba. Bo jest mniej tryhardowe. Jest bardziej takie, ja sobie wchodzę, a reszta zagra jak uzna. A wejście tamto było takie. Wchodzę się pokazać.
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 8:09:26 GMT 1
dobrze to teraz bądź skłonny przejść ze mną moim tokiem myślenia, którego nie uważasz za tok myślenia
Monti + Kshaq
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 8:10:45 GMT 1
No kolego Monti + Kshaq to był mój skład mafii jeszcze zanim przyszedłeś.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 8:11:22 GMT 1
chyba powinieneś iść do wyra, bo ilość absurdów w tym poście jest bliska granicy tolerancji co znaczy wierzysz w swoją niewinność? dostałem wiadomość od volverine, że jestem w mieście. jak mam nie wierzyć w swoją niewinność? mafijny prąd Ci odcięło? druga kwestia jest taka. zakładając, że Pshemo może być w mafii chcę wydobyć od niego konstruktywną opinię na temat jednego z Waszej dwójki. jest duża szansa, że Pshemo jest w mafii, jak wówczas wyciągnąć coś, co ma jakiekolwiek prawo brzmienia wiarygodnie? prosząc o kategoryczną opinię, na zasadzie wykluczenia w każdym innym przypadku mógłbym dostać zmanipulowaną bądź niepełną wypowiedź, bo założenie byłoby: a) obaj z tej dwójki są w mafii b) Pshemo wie, że jeden z tej dwójki jest w mafii z nim tworząc konstrukt, w którym na chwilę zamykamy obraz tylko na Waszej dwójce, abstrahując od tego ile jest mafii i możliwych kombinacji, Pshemo musi się wysilić i pokazać COŚ, na konkretach ech, kurwa, reprezentant międzynarodowy Ile chcecie batoników za zagłosowanie na siebie nawzajem? "Jakbym był złośliwy to bym zarzucił ci scumslip" "ech, kurwa, reprezentant międzynarodowy" Wy próbujecie się zlinczować, czy ustawić na tinderze? tu dowód.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 8:12:45 GMT 1
Imo Kshaq i Monti od początku grają na takie interakcje typu my mamy sobie dużo do nawrzucania, ale jednak gramy razem.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 8:13:13 GMT 1
Porównaj sobie jaka jest różnica pomiędzy ich nawiązywaniem relacji a naszym.
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 8:13:26 GMT 1
wiem, zrozumiałem i dlatego chce to przegadać czuję się nieswojo w rozgrywce z regularnie oszukującymi mnie kutasiarzami, ale tu przynajmniej mam 67% szans na trafienie obiektywnie teraz jak oceniasz to wejście w prawdziwej grze jebałbyś jak w dzwon od samego początku?
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 8:14:05 GMT 1
ja serio uważam, że ten początek jest kluczowy. Do wzajemnych interakcji przejdziemy dalej
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 8:15:33 GMT 1
spróbuj przekminić co robisz jako współmafiozo kiedy Twój kolega zaczyna w ten sposób
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 8:16:32 GMT 1
Głosuję na niego.
Albo w niego wchodzę jakimś wersem ostrym.
Czyli albo to co zrobił Monti, albo to co zrobiłem ja.
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 8:19:54 GMT 1
uważam, że wyjście przed szereg przed reakcją miasta a szczególnie jako pierwszy to jest kurewskie BIG BALLS. Oceń to.
Abstrahując od wielkich jaj.
Cała akcja między wejściem kshaqa a reakcją montiego trwała 2 minuty. Mafia jest 1+1. Masz kolegę, siedzicie razem na discordzie. Jaką pewność w interakcjach międzyludzkich musisz mieć żeby w dwie minuty podjąć decyzje - jestem warunkiem zwycięstwa, gramy pode mnie
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 8:20:45 GMT 1
No dobra. Ale jeżeli oni nie grają razem, to jeden z nas jest w mafii. A ja wiem, że nie jestem.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 8:21:14 GMT 1
Co mam ci pisac. Po to rozpisałem tę rozpiskę. Ktokolwiek jest w mafii to akurat interakcje wewnątrz mafii ogarnął dobrze.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 8:22:35 GMT 1
To nie jest ta gra, w której pokażesz czyjeś miejskie zachowanie i ktoś ci potwierdzi że faktycznie miejskie.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 8:27:08 GMT 1
Nie wiem czy masz mnie za niewinnego, ale jeżeli jest coś co mówi ci, że ja jestem niewinny to co?
Mi to, że ty jesteś niewinny mówi to jak ty miałeś wyjebane. Wlazłeś se i zniknąłeś gdy chciałeś, a ci się szarpią i liżą po fiutach. Brzmisz na najmniej kalkulującego a mnie to kupuje.
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 8:27:38 GMT 1
Co mam ci pisac. Po to rozpisałem tę rozpiskę. Ktokolwiek jest w mafii to akurat interakcje wewnątrz mafii ogarnął dobrze. daj mi jeszcze raz te rozpiske żebyśmy sie dobrze zrozumieli
|
|