Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 8:30:31 GMT 1
Fakt nr 1. Mafia ma bardzo klaustrofobicznie, muszą szybko przywyknąć do reagowania nawzajem na swoje posty, bo piszemy w 4 osoby a ich jest dwóch, nie da się, żeby uniknęli interakcji między sobą. Wniosek nr 1. Mafia zdała ten test, bo ktokolwiek jest mafią, nie ważne jaką mafijną dwójkę zestawisz ma ona już sporo naturalnych interakcji. Nawet Kacper, który szybko znikł natukł interakcji i ze mną i z Montim i Kshaqiem i te interakcje nie wyglądały źle. Nie ma wśród nas pary, których interakcje wyglądają jak interakcje dwóch mafiozów. Fakt nr. 2. Monti od początku zdawał sobie sprawę z tego z czego ja sobie zdałem sprawę niedawno, czyli z tego, że mafia powinna dążyć do głosowań krzyżowych. widać to w tym poście np.https://mafiacorner.boards.net/post/72044 Wniosek nr. 2. Jeśli Kshaq jest w mafii gra powyżej oczekiwanego poziomu, ale już Karaś pokazał, że to da się. Jeśli Monti jest w mafii gra na swoim oczekiwanym poziomie. Manipulacyjnego dominatora. O Kacprze się wstrzymam bo chcę zobaczyć jego jutrzejsze wejście. Fakt nr. 3. Nie mam pojęcia kto jest w mafii. Wniosek nr. 3. Mafia gra nieźle. Jest co najmniej nie słaba. Edit: Miał to być dłuższy post, ale widzę, że Monti wciąż jest więc wrzucę co mam narazie. Niech zobaczy work in progress. Oczywiście z tego nie wynika kto jest w mafii, ale to są moje fundamentalne założenia.
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 8:44:47 GMT 1
Nie wiem czy masz mnie za niewinnego, ale jeżeli jest coś co mówi ci, że ja jestem niewinny to co? Mi to, że ty jesteś niewinny mówi to jak ty miałeś wyjebane. Wlazłeś se i zniknąłeś gdy chciałeś, a ci się szarpią i liżą po fiutach. Brzmisz na najmniej kalkulującego a mnie to kupuje. Ze struktury początku gry, pierwszych 3 stron rzuciłbym po jakieś 2% prawdopodobieństwa na scenariusze bez Ciebie, czyli 96% pewności że jesteś winny a w całej kontynuacji sytuacji błyszczysz i wyglądasz najlepiej czego jesteś absolutnie świadomy i grasz w ten ton
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 8:45:39 GMT 1
Czemu błyszczę, co sprawia, że błyszczę?
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 8:47:40 GMT 1
Mi to, że ty jesteś niewinny mówi to jak ty miałeś wyjebane. Wlazłeś se i zniknąłeś gdy chciałeś, a ci się szarpią i liżą po fiutach. Brzmisz na najmniej kalkulującego a mnie to kupuje. jak się ma do tego głos, który wysłałeś na koniec?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 8:48:37 GMT 1
Mi to, że ty jesteś niewinny mówi to jak ty miałeś wyjebane. Wlazłeś se i zniknąłeś gdy chciałeś, a ci się szarpią i liżą po fiutach. Brzmisz na najmniej kalkulującego a mnie to kupuje. jak się ma do tego głos, który wysłałeś na koniec? Spójrz na godzinę tego głosa i przeczytaj moje posty i porównaj z momentem, w którym zacząłem cokolwiek sugerować że Kshaq i Monti grają razem.
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 8:49:40 GMT 1
Czemu błyszczę, co sprawia, że błyszczę? czemu zadajesz mi pytania na które znasz odpowiedź? napierdalasz się ze wszystkimi szukasz dziury w całym tak mocno, że pojawiają się wątpliwości czy nie jest to przeegzaltowane
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 8:50:09 GMT 1
dobra czekaj nadrobie te rozgrywke po prostu
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 8:50:41 GMT 1
dobra czekaj nadrobie te rozgrywke po prostu No nadrabiaj.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 4, 2023 8:56:18 GMT 1
na razie ty, kurwa ta pewność jest niesamowita, jakby jeszcze duch Karasia ci na ramieniu siedział z dwójki Pshemo - bobek Pshemo wykazuje więcej dobrej woli tak jak napisałem a bobek no naturalnie gra prawda, ale już mi pokazaliście w poprzedniej rozgrywce, że na samej naturalności jechać nie mogę Ile batoników musisz dostać żeby zagłosować na Montiego? zero, ostatnio za gruby się zrobiłem no ale serio, jeśli chcesz mi teraz zarzut robić z tego, że na nikogo wczoraj nie głosowałem, to w ogóle ignorujesz jak wyglądał wczorajszy dzień od początku siedliście na mnie wszyscy we trójkę (co, jeśli jesteś niewinny, od razu powinno dać ci do myślenia) co ja miałem w takiej sytuacji zrobić? bardzo jasno wyraziłem się od początku, że skoro tak to wygląda, to ja poczekam i poobserwuję jak będziecie się do mnie odnosić btw dopiero zaczynam czytać co żeście tu naprodukowali od wczoraj tak że nadrabiam i odpowiadam
|
|
|
Post by kshaq on Oct 4, 2023 8:58:59 GMT 1
kurwa, nie wiem, wydaje mi się, że paradoksalnie z treści postingu niczym konkretnym się nie wjebałem, nie było tam nic obvious mafijnego tzn były jakieś drobnostki, które ludzie wyłapali, wskazali to w temacie, a mnie to sparaliżowało i nie wiedziałem już jak odpowiadać, a potem zniknąłem więc stawiałbym na zesztywnienie i przytłoczenie rolą Czyżby została ci podana ręka a ty ją uścisnąłeś? być może, nie wiem lepiej byś się czuł, jakbym w ogóle nie odpowiedział na to pytanie? czy może gdzieś skłamałem na temat tego jak to wyglądało? Monti zadał mi pytanie i szczerze na nie odpowiedziałem. Za to w sumie spoko, że mi o tym przypominasz, bo znowu tutaj odstawił coś co robił jako Gump - zaczął jakiś wątek, ja czekam na rozwinięcie, po czym ono nie następuje. Serio myślałem, że jeśli mu odpowiem, nastąpi jakiś follow up z jego strony, a tu cisza
|
|
|
Post by kshaq on Oct 4, 2023 9:03:21 GMT 1
Najlepszy argument za moją niewinnością to i tak nie jest to tylko co innego. Patrz jak ja wczoraj walczyłem i sam oceń, coś ci się nie spodoba, zapytaj. Nie mam nic do ukrycia. Uważam, że zagrałem w sposób taki, że wogóle nie dbałem o swoje dobro. Podpadłem Montiemu, podpadłem Kshaqowi, podpadłem tobie. przecież dokładnie to samo można napisać o mnie, jak ty uważasz, że moja rozmowa z Montim to jest lizanie się po fiutach, to chyba wybiórczo czytałeś naszą dyskusję już z Tobą bardziej łagodnie rozmawiałem i teraz pytanie skąd wynika ta rozbieżność w tym, jak widzimy rzeczywistość
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 9:04:21 GMT 1
A jak myślisz, skąd ona wynika?
|
|
|
Post by kshaq on Oct 4, 2023 9:04:45 GMT 1
a jak byś zareagował na pytanie z mojej strony jak się ma ten ja do tego z gry 1v1 + który z naszej trójki miał najbardziej autentyczne wejście w gre? Wejście tego ciebie mi się bardziej podoba. Bo jest mniej tryhardowe. Jest bardziej takie, ja sobie wchodzę, a reszta zagra jak uzna. A wejście tamto było takie. Wchodzę się pokazać. btw tak a propos lizania się po fiutach xD nie wiem, wczoraj myślałem że ta moja teoria Pshemo/bobek jest zbyt grubymi nićmi szyta, ale to jak se wystawiacie piłeczkę tym 1v1 jest niesamowite
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 9:05:20 GMT 1
Bobek jak tam sie czujesz, fajną piłeczke dałem, dobrze się gra?
|
|
|
Post by kshaq on Oct 4, 2023 9:06:29 GMT 1
Nie wiem czy masz mnie za niewinnego, ale jeżeli jest coś co mówi ci, że ja jestem niewinny to co? Mi to, że ty jesteś niewinny mówi to jak ty miałeś wyjebane. Wlazłeś se i zniknąłeś gdy chciałeś, a ci się szarpią i liżą po fiutach. Brzmisz na najmniej kalkulującego a mnie to kupuje. no no, a o tym jak wczoraj miałeś go w mafii za wywracanie nieistniejącego stolika zdążyłeś już zapomnieć fenomenalne zagranie
|
|
|
Post by kshaq on Oct 4, 2023 9:08:59 GMT 1
A jak myślisz, skąd ona wynika? no weszliście se z bobkiem od rana i konwersujecie jak starzy kumple, gdzie wczoraj zgadzałeś się z moimi argumentami co do jego gry skąd ta zmiana? bo jeśli bazuje tylko na tym, że znalazłeś niepodobające ci się interakcje między Montim a mną, to słabe ma fundamenty alternatywą jest że se na mafijnym pogadaliście, więc chętnie poznałbym twoją wersję wydarzeń
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 9:15:22 GMT 1
Nie wiem czy masz mnie za niewinnego, ale jeżeli jest coś co mówi ci, że ja jestem niewinny to co? Mi to, że ty jesteś niewinny mówi to jak ty miałeś wyjebane. Wlazłeś se i zniknąłeś gdy chciałeś, a ci się szarpią i liżą po fiutach. Brzmisz na najmniej kalkulującego a mnie to kupuje. no no, a o tym jak wczoraj miałeś go w mafii za wywracanie nieistniejącego stolika zdążyłeś już zapomnieć fenomenalne zagranie Ale czemu ciebie aż tak wkurwia, że ja z Kacprem jakąśnić porozumienia być może mam?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 9:16:54 GMT 1
A jak myślisz, skąd ona wynika? no weszliście se z bobkiem od rana i konwersujecie jak starzy kumple, gdzie wczoraj zgadzałeś się z moimi argumentami co do jego gry skąd ta zmiana? bo jeśli bazuje tylko na tym, że znalazłeś niepodobające ci się interakcje między Montim a mną, to słabe ma fundamenty alternatywą jest że se na mafijnym pogadaliście, więc chętnie poznałbym twoją wersję wydarzeń Dlaczego tobie na mojej aprobacie zalezy bardziej niz bobkowi?
|
|
|
Post by kshaq on Oct 4, 2023 9:19:16 GMT 1
ale mnie to nie wkurwia, nie szukam żadnej aprobaty
mnie dziwi że od wczoraj dostałeś amnezji i zastanawiam się, co jest przyczyną
dlaczego od rana zabrałeś się za wbijanie szpileczek, a nie odpowiedzi na clou pytań, które zadaję?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 9:21:18 GMT 1
no dobra jeśli są jakieś twoje pytania, o których zapomniałem to przepraszam, jeśli zadasz mi je w jednym poście, to chęnie odpowiem. Bez żadnej obawy.
|
|