|
Post by bobek on Oct 4, 2023 17:24:42 GMT 1
Pshemo uważam za stosowne żebyś skończył się obrażać i dołączył do tej dyskusji
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 17:24:49 GMT 1
bo wedlug mnie kazdy niewinny powinien moc teraz stwierdzic, ze uniewinnienie jednego z grona Pshemo - Monti to jest gamechanger
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 17:25:49 GMT 1
nie powinienes w ogole jako niewinny rozpatrywac tego co bedzie jutro przy kshaq - Ty powinienes dazyc do tego, zeby pole bitwy jutro bylo jak najbardziej klarowne to co wedlug Ciebie jest klarowniejsze Kacperek (niewinny), Monti, Pshemo czy Kacperek, Kshaq, Monti (niewinny) pierwszy wariant - mam temat w swoich rękach drugi wariant - mam temat w Twoich rękach a Ty abstrahując od winy lub jej braku jesteś niebezpieczny
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 17:26:11 GMT 1
postawilem mafie w sytuacji bez wyjscia jesli Pshemo jest w mafii, bo nie moze wycofac sie z glosu na mnie i sforsowac kshaqa bez wzbudzania podejrzen kshaqa jesli jest niewinny
a jesli jest winny, to przeciez jeszcze lepiej dla miasta
natomiast jesli Pshemo jest niewinny, to powinien robic wszystko, zeby z tej sytuacji wyjsc
|
|
|
Post by kshaq on Oct 4, 2023 17:26:18 GMT 1
no dobra czyli mam zezwalać na meczówke z kshaqiem, którego oceniasz na bardziej niewinnego niż ja czyli na tą chwile tak czy inaczej zezwalam na przegraną długo mi nie zajęło szukanie haczyka Ja pierdole co ty piszesz gościu W ogóle powiedzmy sobie jedno - ja 100% wiarę w plan Montiego będę miał o 20:59, jak jego głos dalej będzie na nim Ale to jaką ty panikę prezentujesz w momencie kiedy Monti zapowiada strzał w Pshema to jest niebywałe Przecież to jeden z dwóch twoich podejrzanych, dlaczego KONIECZNIE chcesz zwajchować na mnie? Nie wiem, ale się domyślam I jeszcze ta obawa przed meczówką kurwa, będąc w mieście bać się bronić swojej niewinności Chyba ci się zardzewiało bobek trochę w tej mafii
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 17:27:41 GMT 1
nie powinienes w ogole jako niewinny rozpatrywac tego co bedzie jutro przy kshaq - Ty powinienes dazyc do tego, zeby pole bitwy jutro bylo jak najbardziej klarowne to co wedlug Ciebie jest klarowniejsze Kacperek (niewinny), Monti, Pshemo czy Kacperek, Kshaq, Monti (niewinny) pierwszy wariant - mam temat w swoich rękach drugi wariant - mam temat w Twoich rękach a Ty abstrahując od winy lub jej braku jesteś niebezpieczny moze jestem niebezpieczny, ale mialem racje w podobnej sytuacji i we freakowej, i co do Sluzby, wiec jesli ufasz w moja niewinnosc to nie powinienes w tym momencie przestawiac swojej czutki ponadto w drugiej sytuacji masz duzo w swoich rekach, bo gra sie zmienia w proste 1 vs 1, wiec jedyne co musisz zrobic bedac niewinnym, to nie dac sie rozjechac kshaqowi, ktory nie byl do tej pory tak wytrawnym manipulantem jak Pshemo
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 17:28:02 GMT 1
stary wy obydwoje gracie teraz jak rozdwojaki, tyle że on wziął tabletke a Ty zapomniałeś Co rozumiesz poprzez wziął tabletke?
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 17:28:05 GMT 1
no dobra czyli mam zezwalać na meczówke z kshaqiem, którego oceniasz na bardziej niewinnego niż ja czyli na tą chwile tak czy inaczej zezwalam na przegraną długo mi nie zajęło szukanie haczyka Ja pierdole co ty piszesz gościu W ogóle powiedzmy sobie jedno - ja 100% wiarę w plan Montiego będę miał o 20:59, jak jego głos dalej będzie na nim Ale to jaką ty panikę prezentujesz w momencie kiedy Monti zapowiada strzał w Pshema to jest niebywałe Przecież to jeden z dwóch twoich podejrzanych, dlaczego KONIECZNIE chcesz zwajchować na mnie? Nie wiem, ale się domyślam I jeszcze ta obawa przed meczówką kurwa, będąc w mieście bać się bronić swojej niewinności Chyba ci się zardzewiało bobek trochę w tej mafii po co użyłeś do opisania tej sytuacji słowa panika? wybolduj mi moją panike oszuście
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 17:28:28 GMT 1
Pshemo uważam za stosowne żebyś skończył się obrażać i dołączył do tej dyskusji A co, już siada psycha jak cię zostawiłem chwilę sam z nimi?
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 17:28:49 GMT 1
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 17:29:01 GMT 1
no dobra czyli mam zezwalać na meczówke z kshaqiem, którego oceniasz na bardziej niewinnego niż ja czyli na tą chwile tak czy inaczej zezwalam na przegraną długo mi nie zajęło szukanie haczyka W ogóle powiedzmy sobie jedno - ja 100% wiarę w plan Montiego będę miał o 20:59, jak jego głos dalej będzie na nim ja nie zdejmuję, szkoda, ze nie potrafisz takich rzeczy przyjac na wiare jakos nikt nigdy nie pisze - NOO ZROBIL JAK MONTI CHARAKTEROLOGICZNIE tylko NIE NO MONTI CHARAKTEROLOGICZNIE BY TAK NIE ZROBIL jak gram teraz kurwa swoja esencje, ostatni taniec w starej mecie
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 17:29:38 GMT 1
A dobra, myślałem, że masz na myśli taką tabletke na uspokojenie i mi nie pasowało xDDD
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 17:29:38 GMT 1
rozumiem to, że Ty masz aktualnie jakby okiełznaną swoją wewnętrzną odklejke a Monti nie
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 17:30:29 GMT 1
Bo ja mam w piździe jak cię Monti przekabaci i zagłosujesz na mnie. I tak jebnę w niego.
Mafia tak naprawde gra o to, kto będzie sędzią w meczówce.
A nie o o to kto dziś przeżyje.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 17:31:11 GMT 1
Radom jazdaaa!!!!!!
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 17:31:40 GMT 1
Bo jak se rozkminisz ten setap to jasne jest jedno. Ten setap się zmienia w zwykłe 1 vs 1 z sędzią jeśli miasto przeżyje pierwszy dzień.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 17:32:01 GMT 1
Bo jak se rozkminisz ten setap to jasne jest jedno. Ten setap się zmienia w zwykłe 1 vs 1 z sędzią jeśli miasto przeżyje pierwszy dzień. pisałem to debilu
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 17:32:11 GMT 1
Jak dziś miasto sie wyjebie to jesteśmy bandą chuja i chujnia.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 17:32:46 GMT 1
ale jak miasto przeżyje to jutro masz 1 vs 1 z sędzią. I pytanie czy mafia woli żebym sędziował ja czy ty.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 17:32:47 GMT 1
Bo ja mam w piździe jak cię Monti przekabaci i zagłosujesz na mnie. I tak jebnę w niego. to jest horrendalne w ogole i jesli jestes w miescie, to naprawde, ja tu jestem toxic jak cholera, ale wez sie upewniaj ze dobry przelew idzie do mg i graj tylko w te gdzie jestes w mafii
|
|