Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 17:46:19 GMT 1
gdyby pshemo miał domieszke marudy to byłbym po jego stronie nie zajebał żadnej wyraźnej odklejki a w mafii nie potrafi tego imitować chyba że w końcu zdecyduje sie zajebać tego kwasa będąc w niej Ty a skąd ty wiesz co ja umiem a czego nie w mafii? Taką analizę na podstawie pół dnia gry Simo zajebałeś? Kshaq jak się czujesz z tym, że wybrałem cię na sędziego w mojej sprawie?
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 17:47:17 GMT 1
gdyby pshemo miał domieszke marudy to byłbym po jego stronie nie zajebał żadnej wyraźnej odklejki a w mafii nie potrafi tego imitować chyba że w końcu zdecyduje sie zajebać tego kwasa będąc w niej Ty a skąd ty wiesz co ja umiem a czego nie w mafii? Taką analizę na podstawie pół dnia gry Simo zajebałeś? ksywke edytowałem po 30 sekundach, nie wiem nad czym tak długo myślałeś, ale Ciebie bym nie podejrzewał o granie na komputerze po kwasie
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 17:48:21 GMT 1
ja idę, uważam, że nic lepszego niz moja decyzja w sprawie wyboru nie jest mozliwa i nie ma sensu zebym wiecej sie wypowiadal, ale z checia poobserwuje kto tu bedzie co robl do 21 Ten post równie dobrze można napisać w mafii. pokaż mi posta w tej edycji którego nie można napisać w mafii
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 17:50:03 GMT 1
to rozwiązanie ma tez te zalete, ze ze wszystkich konfiguracji mafia monti + pshemo uwazam bylaby obiektywnie najsilniejsza moze ex aqueo z kacperek + pshemo ale miasto monti + pshemo jest zdecydowanie najslabsze wiec jak przegralismy na etapie losowania to czort, przeciez tu kurwa duzo egzorcyzmow by trzeba odprawic zebysmy razem we dwojke wygrali jako miasto
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 17:50:41 GMT 1
A czekaj bo wkleiłem posta, którego nie można napisac w mieście.
No w drugą stronę to nie wiem. Pewnie każdy post można napisać w mafii.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 4, 2023 17:51:03 GMT 1
Ty a skąd ty wiesz co ja umiem a czego nie w mafii? Taką analizę na podstawie pół dnia gry Simo zajebałeś? ksywke edytowałem po 30 sekundach, nie wiem nad czym tak długo myślałeś, ale Ciebie bym nie podejrzewał o granie na komputerze po kwasie Samochód prowadzę, kliknąłem cytuj na światłach i nie zauważyłem edita
|
|
|
Post by kshaq on Oct 4, 2023 17:51:16 GMT 1
Ty a skąd ty wiesz co ja umiem a czego nie w mafii? Taką analizę na podstawie pół dnia gry Simo zajebałeś? Kshaq jak się czujesz z tym, że wybrałem cię na sędziego w mojej sprawie? Odpiszę ci jak dojadę
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 17:52:00 GMT 1
A czekaj bo wkleiłem posta, którego nie można napisac w mieście. No w drugą stronę to nie wiem. Pewnie każdy post można napisać w mafii. no to znakomicie, głosuj na mnie i odjebiesz pewnego mafiozę
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 17:52:49 GMT 1
Ty wolisz iść w wybieg kshaqowy, zaczepiasz i podkopujess mnie ale nie zagłosujesz XDDD
i to jest właśnie coś co zrobi tylko mafia
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 17:53:03 GMT 1
właśnie zginąłeś Pshemo
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 17:54:03 GMT 1
może to być pod to, że pogodziłes się z losem i pracujesz na pozycję kshaqa ale wątpię
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 17:55:07 GMT 1
jakbyś byl niewinny to próbowałbys zmienic moje zdanie o tobie, tymczasem atakujesz mnie ale chcesz żeby sądził CIEBIE ktoś inny
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 17:56:33 GMT 1
Mi pasuje śmierć Montiego.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 17:56:59 GMT 1
A czekaj bo wkleiłem posta, którego nie można napisac w mieście. No w drugą stronę to nie wiem. Pewnie każdy post można napisać w mafii. no to znakomicie, głosuj na mnie i odjebiesz pewnego mafiozę Jak jesteś mądry to mi nie oddasz. Pogadamy wtedy jutro.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 17:57:05 GMT 1
a wcześniej - Monti dzisiaj w linczu jest nieoptymalny. później - NIE NO JEDNAK KSHAQ
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 17:57:46 GMT 1
jakbyś byl niewinny to próbowałbys zmienic moje zdanie o tobie, tymczasem atakujesz mnie ale chcesz żeby sądził CIEBIE ktoś inny Wiedziaem, że się dojebiesz a ja zagłosowałem tylko na tego, którego uważam za najbardziej potencjalnie sprawiedliwego sędziego w mojej sprawie z tej dwójki, którą mam za mafijną.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 17:57:50 GMT 1
no to znakomicie, głosuj na mnie i odjebiesz pewnego mafiozę Jak jesteś mądry to mi nie oddasz. Pogadamy wtedy jutro. nie no, za dużo już jest na Ciebie, nie powinieneś tak grać w mieście i mam nadzieję że kiedyś się nauczysz
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 17:58:18 GMT 1
jakbyś byl niewinny to próbowałbys zmienic moje zdanie o tobie, tymczasem atakujesz mnie ale chcesz żeby sądził CIEBIE ktoś inny W chuju mam twoje zdanie bo jesteś winny dla mnie.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 17:58:33 GMT 1
jakbyś byl niewinny to próbowałbys zmienic moje zdanie o tobie, tymczasem atakujesz mnie ale chcesz żeby sądził CIEBIE ktoś inny Wiedziaem, że się dojebiesz a ja zagłosowałem tylko na tego, którego uważam za najbardziej potencjalnie sprawiedliwego sędziego w mojej sprawie z tej dwójki, którą mam za mafijną. co to zmienia że wiedziałes że się dojebie? w ocenie faktów? po co to zaznaczenie?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 17:59:20 GMT 1
Wiedziaem, że się dojebiesz a ja zagłosowałem tylko na tego, którego uważam za najbardziej potencjalnie sprawiedliwego sędziego w mojej sprawie z tej dwójki, którą mam za mafijną. co to zmienia że wiedziałes że się dojebie? w ocenie faktów? po co to zaznaczenie? Bo wiedziałem i nic z tym nie zrobiłem. Tak jak wiedziałem jak będzie wyglądał twój dialog z Kacprem jeśli zniknę i na niego pozwoliłem.
|
|