monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 17:59:21 GMT 1
jakbyś byl niewinny to próbowałbys zmienic moje zdanie o tobie, tymczasem atakujesz mnie ale chcesz żeby sądził CIEBIE ktoś inny W chuju mam twoje zdanie bo jesteś winny dla mnie. jak jestem winny to nie będę sędzia w twojej sprawie tylko pójdę do piachu więc czemu nie głosujesz?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 18:00:34 GMT 1
W chuju mam twoje zdanie bo jesteś winny dla mnie. jak jestem winny to nie będę sędzia w twojej sprawie tylko pójdę do piachu więc czemu nie głosujesz? Co ty piedolisz. Jak jesteś winny to ja sie ciesze. Jak jesteś niewinny to po prostu liczę, że zauważysz, że ja nie mogłem tak zagrać w mafii i wzniesiesz się poza animozje jakie mamy teraz. Czyli win\win
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 18:01:49 GMT 1
jak jestem winny to nie będę sędzia w twojej sprawie tylko pójdę do piachu więc czemu nie głosujesz? Co ty piedolisz. Jak jesteś winny to ja sie ciesze. Jak jesteś niewinny to po prostu liczę, że zauważysz, że ja nie mogłem tak zagrać w mafii i wzniesiesz się poza animozje jakie mamy teraz. Czyli win\win no to znakomicie tylko dlaczego w takim razie: a) NIE NO MONTI NIEOPTYMALNY DZISIAJ b) zabij się Monti c) Monti spoko d) NIE NO JEDNAK KSHAQ JAKO SĘDZIA
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 18:02:54 GMT 1
Jak widzisz ja robie ten show, wyjebane mam co mafiozi chcą.
Pojawiam się pochlastam, niewiadomo skąd.
Ja nawet nie pamiętam chronologicznie co robiłem w tej grze a ty mi to wytykasz i żebym się tłumaczył.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 18:04:12 GMT 1
No ale spoko się wytłumacze.
Było to tak. Wchodzę patrze Kshaq zajebał w chuj mafijnego posta, który równie dobrze mógł napisa mieszkaniec no to myślę w ramach prowa napisze, że Kshaq winny. I pociągne, że skoro Kshaq winny to Monti, który na niego zagłosował niewinny.
widzę, że Kacper to samo zrobił tylko że on to zrobił na serio a ja sobie jaja robiłem to wydało mi się to podejrzane.
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 18:04:13 GMT 1
kurwa w wajby bije masakra
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 18:05:32 GMT 1
no imo wajbowo ten pshemo teraz to kurwa dramat
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 18:05:44 GMT 1
I gadam se z wami przez jakoś 10 stron sam, żeby ustalic który jest w mafii z Kacprem i nagle jak poszliście spac do mnie dotarło po przeczytaniu ponownie postów Kacperka, że on może byc niewinny i zaczalem rozkminiac wasze posty tak jakbyscie byli razem w mafii i zauważyłem dużo waszych interakcji gdzie niby sie naciskacie, ale tak żeby prawdziwej sytujacji że jeden głosuje na drugiego nie stworzyc. Nazwałem to umawianiem sie na randke z tindera.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 18:06:03 GMT 1
przeciez wlasicwie to jakby napisal ze nie wie po co gra ale przyszedl nasrac na srodek stolu wiec jest niewinny
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 18:06:40 GMT 1
jeszcze byla desperacka proba wajchy na Ksahqa ale widzi ze nie wyjzdie, wiec sie tlumaczy
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 18:07:16 GMT 1
I tak se myśle o kurwa przecież jak ci dwaj są w mafii, a ja jestem w mieście z Kacprem to ja mam przejebane jak Kacper przyjdzie i zacznie mnie cisnąc.
No ale myślę dobra kurwa chuj tam. Najwyżej jak padne to ja bede wybierał kogo jebnac czyli też spoko.
I przychodzi Kacper i co się okazuje.
Że gra kurwa niewinnie to raz, że wcale nie ma mnie za mafię to dwa.
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 18:07:58 GMT 1
przeciez wlasicwie to jakby napisal ze nie wie po co gra ale przyszedl nasrac na srodek stolu wiec jest niewinny cicho zobacz on pisze troche jak ja
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 18:08:09 GMT 1
No i se siedzimy i wtedy mi Monti kurwa wprowadził element na który nie wiedzialem jak zareagowac i ktory mnie zmieszał. Monti zagłosował na siebie.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 18:08:50 GMT 1
No i tak myślę no chuj trudno, wprawdzie lekko mnie to zbiło z tropu ale mam go za winnego wiec zaczalem go cisnac za ten ruch i podjudzac ze na pewno nie zaglosuje na siebie ostatecznie.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 18:10:20 GMT 1
I wtedy Kacper zaczal naciskac że jeden z nas ja i ty monti jest niewinny i czemu nie chemy Kshaqa i tak se myśle że kurwa no chuj. Jak przegłosuje dziś ciebie to ty mi oddasz i jak sie dramatycznie pomyliłem to miasto przegrywa. Mała szansa, ale jest. A jak Kshaq jest w mafii to po pierwsze profit jest taki, że on imo w mafii, a po drugie jeśli tu sie mylę i w mafii nie jest, to od niego mam większą szanse na sprawiedliwy osad niż od ciebie.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 18:10:46 GMT 1
To głosuj na siebie. Czekam. żółtko się ścięło, i tak: a) no nie pozwolę Pshemowi wygrać jeśli jest w mafii, z taką grą;b) kshaq wygląda jak ten Murlok zasrany c) bobek jak robił bobkowe spontaniczne rzeczy to było dobrze, ale ta dyskusja z Pshemem to dramat no to powiedzmy na wygraną zasługuje ewentualnie kshaq, więc wybierając z dwójki Pshemo - bobek strzelałbym zdecydowanie do Pshema ha ha Głosuj na siebie, czekam. XD nie, ja się dobrze bawię, ale wężem jesteś i powinieneś mieć bana na miejskie gry Buhahahaha Za co bana? Co w mojej grze ci nie pasi? Głosuj na siebie tak jak zapowiedziałeś, czekam. glos juz byl oczywiscie XD Bo ja mogę zagłosować na siebie pomimo, że tego nie zapowiadałem, patrz jak się to robi. A wyprzedziłeś mnie i już zagłosowałeś na siebie. No okej. To ci wyszło. O co się założysz, że na koniec głosowania ten twój głos nie zostanie na tobie? To zagłosuj na Elronda. Śmiało stary. Głosuj na Elronda Monti, albo na siebie. Potwierdz swe słowa. Bądź facet. Monti jak utrzymasz ten swój głos na sobie do swojej śmierci to dostaniesz prezent. Monti jak to jest nie móc się mnie pozbyć z gry tak jak ostatnio? kurwa, fakt, że tego nie widzisz i proponujesz kshaqa jest trochę miejski, chyba, ze wierzycie, że razem z Pshemem - jeśli jesteś z nim w mafii moglibyście go zmanipulować na końcu do wajchy na mnie Boże ale ty pięknie udajesz jakieś stany myślowe. Wow kurwa przeciez to jest smrod jak huj i juz mam wyjebane czy jestes w miescie czy nie ale za takie cos to kontrolna lepa zebys w koncu zrozumial co jest piec i nie gral w gre PSHEMOEGO a teraz do mnie piszesz 'no jak jestes niewinny to licze ze sie zorientujesz, ze w mafii bym tak nie zrobil przeciez' cala buta uleciala
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 18:12:33 GMT 1
wiec jak widze cos takiego to moge szukac kwadratowych jaj i nie linczowac jak njaya (no kurwa przeciez to za proste) albo moge pomyslec, ze cala sekwencja od kiedy powiedziales, ze sprawdzales reakcje kshaqa zaczela manipulacje w chuj i bedac w miescie tym bardziej nie powinienes wrecz wkladac szprychow pod kola, tymczasem ty obalasz wszystko co powie ktos inny niz ty i nie probujesz nawet dyskutowac, raz jestes alfa, raz jestes beta, potem omega i nie wiadomo kurwa nawet gdzie jestesmy w grze
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 18:15:12 GMT 1
Ale ze mnie manipulator że cię wjebałem w tak chujową i niezręczną sytuację dla ciebie
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 18:15:25 GMT 1
kshaq jak nie naprodukuejsz tony kontentu do 20:59 to tez masz kontrolna lepe bo to ze teraz milczysz mi sie w chuj nie podoba
rozumiem ze mozesz jechac, ale excel tez sie kiedys komus wysypal
a ty kacper daj cos od siebie wiecej niz kontestowanie i 'kurwa nie wiem'
oficjalny statement od Ciebie
kto jest winny
kto jest niewinny
kogo bys dzisiaj strzelal jakbys zostal zlinczowany
KONKRETY
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 18:16:17 GMT 1
wiec jak widze cos takiego to moge szukac kwadratowych jaj i nie linczowac jak njaya (no kurwa przeciez to za proste) albo moge pomyslec, ze cala sekwencja od kiedy powiedziales, ze sprawdzales reakcje kshaqa zaczela manipulacje w chuj i bedac w miescie tym bardziej nie powinienes wrecz wkladac szprychow pod kola, tymczasem ty obalasz wszystko co powie ktos inny niz ty i nie probujesz nawet dyskutowac, raz jestes alfa, raz jestes beta, potem omega i nie wiadomo kurwa nawet gdzie jestesmy w grze Ale domino przypierdoliłem.
|
|