monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 18:17:29 GMT 1
jesli jestes niewinny powinienes zaglosowac na mnie liczac, ze przeczytam cala rozgrywke i nie dam sie biasowi
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 18:17:52 GMT 1
Ja wole na Kshaqa.
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 18:21:13 GMT 1
no to znakomicie, głosuj na mnie i odjebiesz pewnego mafiozę Jak jesteś mądry to mi nie oddasz. Pogadamy wtedy jutro. a w kogo powinienem? jak nie w Ciebie?
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 18:25:38 GMT 1
kshaq jak nie naprodukuejsz tony kontentu do 20:59 to tez masz kontrolna lepe bo to ze teraz milczysz mi sie w chuj nie podoba rozumiem ze mozesz jechac, ale excel tez sie kiedys komus wysypal a ty kacper daj cos od siebie wiecej niz kontestowanie i 'kurwa nie wiem' oficjalny statement od Ciebie kto jest winny kto jest niewinny kogo bys dzisiaj strzelal jakbys zostal zlinczowany KONKRETY srety kurwa mam w swojej głowie parę tak wybitnie niewinnych odczytów na Twoją osobę, że w normalnej edycji siedziałbyś ze mną do końca gry. Na Pshema z resztą też, ale pewnie bardziej byłbym w stanie sobie wyobrazić że zagrał to w mafii. Ale zajebałeś znowu jakieś łamiące zagranie, które jeżeli jesteś niewinny to może jest korzystne, a ewentualnie jeśli byłbyś w tej mafii może być kluczowym blefem tak kurwa nie lubie takich rzeczy
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 18:26:48 GMT 1
musisz próbować znaleźć kurwa wyłom w rozgrywce
|
|
|
Post by kshaq on Oct 4, 2023 18:27:17 GMT 1
kshaq jak nie naprodukuejsz tony kontentu do 20:59 to tez masz kontrolna lepe bo to ze teraz milczysz mi sie w chuj nie podoba rozumiem ze mozesz jechac, ale excel tez sie kiedys komus wysypal a ty kacper daj cos od siebie wiecej niz kontestowanie i 'kurwa nie wiem' oficjalny statement od Ciebie kto jest winny kto jest niewinny kogo bys dzisiaj strzelal jakbys zostal zlinczowany KONKRETY Dopiero co do domu wlazłem, zara będę produkował
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 18:27:27 GMT 1
a ostatni wyłom zajebałeś jako glonfinder, super
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 18:28:29 GMT 1
więc na chuj ja mam się nad tą grą zastanawiać, w kwestii rozwiązania zagadki nie czuje sie wiele dalej niż po 4 stronach
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 18:29:03 GMT 1
tyle ile wyszedłbym do przodu to przez was sie cofam
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 18:29:40 GMT 1
a kshaq jest w mafii i gdybym mógł myśleć jak człowiek to bym na niego zagłosował, ale teraz przez Ciebie dołączę do planpshemo zamiast planmonti KURWA
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 18:30:31 GMT 1
czuje sie jak rozrywana rzepka w familiadzie
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 18:31:20 GMT 1
Jak jesteś mądry to mi nie oddasz. Pogadamy wtedy jutro. a w kogo powinienem? jak nie w Ciebie? Kuwa Montas. Jak ty jestes niewinny to dla mnie w oczywisty sposób dedukcyjne wynika że w mafii jest Kshaq i Kacper to jakiej odpowiedzi się spodziewasz?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 18:32:16 GMT 1
a w kogo powinienem? jak nie w Ciebie? Kuwa Montas. Jak ty jestes niewinny to dla mnie w oczywisty sposób dedukcyjne wynika że w mafii jest Kshaq i Kacper to jakiej odpowiedzi się spodziewasz? dokładnie tej ktora udzieliles ale ja przeciez ja potrzebuje znowu czegos innego tego ktory BARDZIEJ jest w mafii wedlug Ciebie zeby miec dane od potencjalnego mafiuszka a ty drugi raz robisz poncjusza pilata w w tym kontekscie
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 18:33:29 GMT 1
Kuwa Montas. Jak ty jestes niewinny to dla mnie w oczywisty sposób dedukcyjne wynika że w mafii jest Kshaq i Kacper to jakiej odpowiedzi się spodziewasz? dokładnie tej ktora udzieliles
ale ja przeciez ja potrzebuje znowu czegos innego tego ktory BARDZIEJ jest w mafii wedlug Ciebie zeby miec dane od potencjalnego mafiuszka a ty drugi raz robisz poncjusza pilata w w tym kontekscie To po co pytasz jeśli znasz odpowiedź zanim jej udziele?
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 18:33:53 GMT 1
dokładnie tej ktora udzieliles
ale ja przeciez ja potrzebuje znowu czegos innego tego ktory BARDZIEJ jest w mafii wedlug Ciebie zeby miec dane od potencjalnego mafiuszka a ty drugi raz robisz poncjusza pilata w w tym kontekscie To po co pytasz jeśli znasz odpowiedź zanim jej udziele? hahaha te, majsterek
|
|
|
Post by kshaq on Oct 4, 2023 18:34:00 GMT 1
Ty a skąd ty wiesz co ja umiem a czego nie w mafii? Taką analizę na podstawie pół dnia gry Simo zajebałeś? Kshaq jak się czujesz z tym, że wybrałem cię na sędziego w mojej sprawie? Przede wszystkim to odpowiadając na to, miastowy Pshemo ma kurwa na świeżo mój fatalny pogląd na swoją gre, więc pytanie jest, jakim cudem wpadłeś na to, że ja będę najlepszym sędzią w twojej sprawie? Bo mafijny Pshemo może po prostu liczyć na moją pomyłkę i wygraną w pierwszym dniu, a miastowy chyba postradać rozum Ja pisałem już od razu wczoraj, że możecie mnie wyjebać, ale jak mam możliwość egoistycznie sprawdzić kogoś poza mną to to robię, miastowy uniewinniony Monti to jest bezcenny asset, a jak poleci czerwony to tym lepiej Tym czasem ty się z tym miotasz, jakbyś jednak się bał, że poleci zielony, a masz mnie i jego w mafii - to w czym problem? Robicie z bobkiem to samo tylko od dwóch stron, a wszystko się sprowadza do konkluzji "zlinczować kshaqa" Cóż za przypadek
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 18:34:07 GMT 1
dokładnie tej ktora udzieliles
ale ja przeciez ja potrzebuje znowu czegos innego tego ktory BARDZIEJ jest w mafii wedlug Ciebie zeby miec dane od potencjalnego mafiuszka a ty drugi raz robisz poncjusza pilata w w tym kontekscie To po co pytasz jeśli znasz odpowiedź zanim jej udziele? wylowiles najmniej istotna, a najbardziej wskazujaca ze jestes w mafii linijke tego posta
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 18:34:09 GMT 1
Podoba mi się że ta edycja przybrała taką formę, że 3 rekiny sie żrą a Kshaqu coś tam z boku dodaje nieśmiało że będzie zaraz produkował XDDD
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 18:35:00 GMT 1
Kacper ty sie ciesz że ja wiem kto jest w mafii, bo jakbym nie wiedział i byś teraz na mnie zagłosował to byś sie wygłupił fest, a tak to ci pomoge.
W sumie moge cie jeszcze raz samego z montim zostawic jak potrzebujesz.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 4, 2023 18:35:13 GMT 1
czuje sie jak rozrywana rzepka w familiadzie No biedny bobek, targany miejskimi prądami, nic nie może zrobić
|
|