|
Post by kshaq on Oct 4, 2023 18:35:52 GMT 1
Podoba mi się że ta edycja przybrała taką formę, że 3 rekiny sie żrą a Kshaqu coś tam z boku dodaje nieśmiało że będzie zaraz produkował XDDD Co ty pierdolisz Już z pamięci wczorajszy dzień ci wyleciał, czy co?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 18:36:16 GMT 1
kshaq masz godzine zeby tu zapierdolic bombe atomowa
no i zakladam, ze jakis plan typu bobek i pshemo na kshaqa przez co remis kshaq - monti, to tez przeceiz dosc jednoznacznie wskazujaca status sytuacja
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 18:36:22 GMT 1
Podoba mi się że ta edycja przybrała taką formę, że 3 rekiny sie żrą a Kshaqu coś tam z boku dodaje nieśmiało że będzie zaraz produkował XDDD Co ty pierdolisz Już z pamięci wczorajszy dzień ci wyleciał, czy co? Przecież po wczorajszym dniu doszedłem do wniosku, że ty z montim się probujesz umówić na randke na tinderze. Tylko się obaj boicie tak do faceta.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 4, 2023 18:37:37 GMT 1
To jak Pshemo puszcza w niepamięć wszystko związane z wczorajszym dniem to jest ewenement
Zupełnym przypadkiem też akurat działa to rzekomo na korzyść bobka a na niekorzyść moją, mimo że wczoraj wszyscy jak jeden mąż cisneliscie mnie za tego samego posta xD
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 18:38:15 GMT 1
To po co pytasz jeśli znasz odpowiedź zanim jej udziele? wylowiles najmniej istotna, a najbardziej wskazujaca ze jestes w mafii linijke tego posta Odpisałem na tego posta po przeczytaniu jednej linijki, nawet nie wiem co tam jest.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 4, 2023 18:39:15 GMT 1
Co ty pierdolisz Już z pamięci wczorajszy dzień ci wyleciał, czy co? Przecież po wczorajszym dniu doszedłem do wniosku, że ty z montim się probujesz umówić na randke na tinderze. Tylko się obaj boicie tak do faceta. NO TO JAKI MASZ PROBLEM ZE ZLINCZOWANIEM MONTIEGO czy ty czytasz co ty piszesz chłopie?
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 18:40:33 GMT 1
no rozjebałem to bo mówię, trzeba było kogoś zdyskwalifikować z mafiowania, żeby to miało sens mafia powinna dążyć do dwóch frontów, tj. 1 winny, 1 niewinny vs 1 winny, 1 niewinny dzięki ślicznej reakcji Twojej i Pshema można wyjebać Wasze wspólne mafiowanie, bo zagranie było nieoptymalne skoro wywalamy Wasze wspólne mafiowanie, a mamy tego kshaqa, na którego składa się w tym momencie już: a) fatalne wejście; b) podwójna rozpiska; c) zła reakcja; d) nerwowa reakcja Pshema; no to kshaq jest punktem z największą wiadomą a potem to już bicie na sztachety ergo, powstały dwa fronty, ale w sposób organiczny a nie wymuszony, chyba, że uznasz, że odjebałem taką manianę będąc mafią no i spoko, ja mówię, róbcie se co chcecie, bo i tak nie zginę, ale chciałbym zobaczyć tu niewinnego, a jak na razie to wszyscy jak muchy do gówna i jeszcze pokazujesz turbo prymitywne myślenie jak na siebie, co chyba ci już Pshemo pokazał props ja sie moge z toba umowic chyba
|
|
monciarz
Gracz
Zawodnik Roku 2023
|
Post by monciarz on Oct 4, 2023 18:40:49 GMT 1
zapraszam do glosow na mnie, kto nie zaglosuje ten mafia
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 18:42:31 GMT 1
Podoba mi się że ta edycja przybrała taką formę, że 3 rekiny sie żrą a Kshaqu coś tam z boku dodaje nieśmiało że będzie zaraz produkował XDDD Co ty pierdolisz Już z pamięci wczorajszy dzień ci wyleciał, czy co? A co się działo wczoraj z takich rzeczy, które powinienem pamiętać?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 18:43:28 GMT 1
Przecież po wczorajszym dniu doszedłem do wniosku, że ty z montim się probujesz umówić na randke na tinderze. Tylko się obaj boicie tak do faceta. NO TO JAKI MASZ PROBLEM ZE ZLINCZOWANIEM MONTIEGO czy ty czytasz co ty piszesz chłopie? Ja mogę i ciebie i Montiego, that's no biggie.
|
|
|
Post by kshaq on Oct 4, 2023 18:44:14 GMT 1
Co ty pierdolisz Już z pamięci wczorajszy dzień ci wyleciał, czy co? A co się działo wczoraj z takich rzeczy, które powinienem pamiętać? Siedziałem i grałem z wami do nocy gdzie bobek se grał chyba w babinktona zamiast być tutaj A ty teraz przedstawiasz grę tak jakbym był jakimś kurwa pachołem przytakującym
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 18:44:58 GMT 1
Ty nie jesteś pachołem.
Ale do rekina też ci troche brakuje.
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 18:45:49 GMT 1
Kacper jaka mafia by cie najbardziej rozdupczyła w tej edycji twoim zdaniem, jaki duet by miał największe szanse na wygraną?
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 18:47:26 GMT 1
A co się działo wczoraj z takich rzeczy, które powinienem pamiętać? Siedziałem i grałem z wami do nocy gdzie bobek se grał chyba w babinktona zamiast być tutaj A ty teraz przedstawiasz grę tak jakbym był jakimś kurwa pachołem przytakującym no kurwa stary, serio byś wybrał siedzenie tutaj zamiast badmintona?
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 18:49:49 GMT 1
Kacper jaka mafia by cie najbardziej rozdupczyła w tej edycji twoim zdaniem, jaki duet by miał największe szanse na wygraną? rozdupczy mnie Ty z Montim, a szanse na wygraną zbyt wysoką w mojej głowie ma kshaq + Ty
|
|
|
Post by kshaq on Oct 4, 2023 18:52:53 GMT 1
Siedziałem i grałem z wami do nocy gdzie bobek se grał chyba w babinktona zamiast być tutaj A ty teraz przedstawiasz grę tak jakbym był jakimś kurwa pachołem przytakującym no kurwa stary, serio byś wybrał siedzenie tutaj zamiast badmintona? twoje wyjebanie jajec to rzecz, która jeszcze każe mi się zastanowić nad twoją mafijnością problem tylko taki, że jak uważam, że mam do ciebie dobrego nosa, to jednocześnie nie widziałem cię w mafii przeglądałem edycję Sznudzianową no i tam kurwa inaczej to wyglądało, bardziej byłeś spolegliwy, jakieś uśmieszki w postach itp., no a tutaj tego nie ma tylko że to jeszcze mniej nowożytna edycja, więc pytanie ile wniosków z tego można wyciągnąć
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 18:53:35 GMT 1
Kacper jaka mafia by cie najbardziej rozdupczyła w tej edycji twoim zdaniem, jaki duet by miał największe szanse na wygraną? rozdupczy mnie Ty z Montim, a szanse na wygraną zbyt wysoką w mojej głowie ma kshaq + Ty A dlaczego nie chcesz mojej śmierci skoro wiesz że wybiorę z duetu Kshaq/Monti, czyli na bank jebne mafię + będziesz mnie miał uniewinnionego?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 18:54:54 GMT 1
Mogłeś mnie łatwo zabic, wystarczyło podłączyc sie do Montasa lub Kshaqa w odpowiedniej porze.
|
|
|
Post by bobek on Oct 4, 2023 18:59:56 GMT 1
nie zauważyłeś, że wy próbujecie rozłożyć ten układ na czynniki piewrsze a ja mam ochotę na zlinczowanie winnego?
|
|
Pshemo
New Member
|
Post by Pshemo on Oct 4, 2023 19:00:25 GMT 1
nie zauważyłeś, że wy próbujecie rozłożyć ten układ na czynniki piewrsze a ja mam ochotę na zlinczowanie winnego? Czyli nie linczujesz mnie bo nie doliczyłeś, że ci się to opłaca?
|
|